Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016

Παρθένος, το Ζώδιο του μήνα, by MagicF’Ariel..


24/08 – 22/09
Έφτασε και η εποχή σας, που σημαίνει πως προχωράμε ολοταχώς για φθινόπωρο. Πόσο παράξενοι άνθρωποι που είστε εσείς οι Παρθένοι. Τα θέλετε όλα δικά σας, με τον τρόπο σας, τη χρονική στιγμή που εσείς επιθυμείτε, όμως δε πρέπει να παραβιάζουν το προσωπικό σας το χώρο ή τα όρια που έχετε θέσει εξαρχής, στη κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Τι εννοώ;

Στην ερώτηση τύπου αν θέλετε να έχετε μια παρέα στη ζωή ή όχι, είμαι σίγουρη πως λίγοι έχετε βρει την απάντηση. Οι περισσότεροι ψάχνεστε, γιατί δυστυχώς η Παρθένος, είναι το πιο ανέραστο ζώδιο που υπάρχει. Έχετε το τίτλο, τα χαρακτηριστικά, το ψυχολογικό, μιας Παρθένου.. Για φανταστείτε το..! Ο ωροσκόπος κάνει όλη τη δουλειά. Είναι ο μόνος που σας σώζει..

Και εκεί που το καλοκαίρι σας ξεκίνησε με ενδιαφέρον και ποικιλία, κυρίως στον ερωτικό το τομέα, εκεί ξαφνικά εξαφανίστηκαν οι γαμπροί και οι νύφες, χάσατε κάθε ελπίδα, κλειστήκατε στο καβούκι σας. Κλασική η συμπεριφορά σας, η αντίδραση, η αντιμετώπιση.. Για να δούμε τι θα γίνει από εδώ και πέρα..

Λοιπόν ο Σεπτέμβρης είναι ένας μήνας, που αρκετοί θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας τη κατάσταση. Γυμναστική, διατροφή, ύπνος νωρίς, όχι αλκοόλ, όχι κάπνισμα, τι να πω, μπαίνετε σε διαδικασία αποστείρωσης! Βέβαια, επειδή ο έρωτας έχει κέφια και του αρέσει να σας προκαλεί, έτσι για να σας ταράζει τα νερά, πάλι θα εμφανισθούν διάφορες υπάρξεις κοντά σας, πάλι θα γοητέψετε, θα σας φλερτάρουν, αλλά το θέμα είναι το τι θέλετε εσείς από τη ζωή σας. Το να διώχνετε τους μνηστήρες τον έναν μετά τον άλλον, δεν έχει κάποιο νόημα. Μήπως να μπείτε στη διαδικασία να δώσετε μια ευκαιρία εκεί που μπορεί να αξίζει;; Να ρισκάρετε, γιατί μόνο τότε θα έρθουν τα καλύτερα!

Τα βρίσκετε επιτέλους με την οικογένειά σας. Τέρμα οι τσακωμοί και οι παρεξηγήσεις. Γίνεστε πιο ξεκάθαροι από ποτέ και θα είστε και μέσα στη γλύκα. Βέβαια, με ανάδρομο Ερμή στο Ζώδιό σας, μη περιμένετε να είστε απολύτως κατανοητοί. Για αυτό να αποφύγετε να υποσχεθείτε διάφορα, να δεσμευτείτε για το επόμενο το διάστημα, γιατί μόλις ξεθολώσει το τοπίο σας, θα αναρωτιέστε τι συνέβη.

Διαπιστώνετε τον καιρό αυτό, πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι δίπλα σας, που σας ζηλεύουν, που θέλουν να σας κάνουν κακό, να βλάψουν τη φήμη σας, να σας κάνουν να δείξετε τη κακή τη πλευρά του εαυτού σας. Από τη μια στον επαγγελματικό το τομέα, αφού είστε και το παραχαϊδεμένο του αφεντικού, όσο να είναι λίγοι έχουν τέτοια προνόμια.

Από την άλλη και στον ερωτικό το τομέα προσπαθούν να σας βλάψουν, αφού μια το σώμα σας και μια η νοοτροπία σας είναι αξιοζήλευτα προσόντα, δε λέτε..;;; Ανεξάρτητα αν εσείς δε δείχνετε κάποιο ενδιαφέρον, να γνωρίζετε πως σίγουρα κάποιοι άλλοι το δείχνουν και κάποιοι άλλοι το αντιλαμβάνονται στο λεπτό! Εσείς βράχος και στο κόσμο σας, ως συνήθως! Θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας, θα κλειστείτε πάλι στο καβούκι σας και με ανάδρομο Ερμή να ξέρετε, πως η παρεξήγηση θα πάει σύννεφο!

Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε τη 1η του μήνα, αφού η Έκλειψη Ηλίου γίνεται στο ζώδιό σας και τουλάχιστον μέχρι και τις 4/9 θα είστε μέσα στα νευράκια, δε θα έχετε καμία όρεξη, θα σας βασανίσουν, θα πέσετε στα πατώματα! Το σύμπαν, η ενέργεια που στέλνει χτυπά κατευθείαν στην υγεία σας, είτε σωματικά, είτε ψυχολογικά, εν ολίγοις τα βλέπετε όλα τις μέρες αυτές!

Επίσης να γνωρίζετε πως ναι μεν ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας ήρεμος μήνας, μυστήριος και μοναχικός συγχρόνως, οι πλανήτες θα σας κάνουν ακόμα μια έκπληξη, θα παίξουν λίγο με το ψυχικό σας τον κόσμο από τις 10 ως και τις 13/9! Γιατί μια ο Κρόνος με το Ποσειδώνα, τρελαίνονται! Μια ο Ερμής με τον Άρη σφάζονται! Πάει ο Ερμής να βρει λίγη συμπαράσταση από τον Ήλιο, δε τη βρίσκει, εμφανίζεται και ο Άρης και γίνεται της μουρλής! Όλα γίνονται πάνω στο ζώδιό σας, συνεπώς εσείς θα επηρεαστείτε περισσότερο από όλους! Και μετά τα υπογλώσσια, θα έρθουν και καλύτερες ημέρες!

Θέματα εμπιστοσύνης θα πέσουν στο τραπέζι σας στις 10/9!

Κατασκοπευτική η μέρα σας στις 11!

Ψάχνετε για εκείνες τις λεπτομέρειες. Στις 12 τα κάνετε όλα .. μπάχαλο! Ανοίγετε το στόμα σας, το φαρμάκι στάζει κανονικά, προκαλείτε μεγάλο σαματά!

Και στις 13 το απόλυτο το ξέσπασμα. Του παραλόγου θα είναι; Πάντως άλλοι άνθρωποι!

Ο πανικός ο ίδιος, συνεπώς, μόλις δείτε τα σημάδια του τι πάει να συμβεί, κάντε την από τη πίσω πόρτα! Αν και πιστεύω πως εσείς θα τα προκαλέσετε όλα! Να μου πει κάποιος έτσι;;; Μετά από το τυφώνα αυτόν, θα βγει το ουράνιο το τόξο και θα έχει διάρκεια. Προφανώς πρέπει να κάνετε την επανάστασή σας, για να τελειώσει κάτι και να ξεκινήσει κάτι νέο. Στο χέρι σας είναι λοιπόν.. όλα θα συμβούν την ώρα που πρέπει..

Τέλος πάντων.. αν έχετε όρεξη για φλερτ, να γυρέψετε ένα Ζυγό, ή έναν Αιγόκερω. Εκεί θα βρείτε ανταπόκριση.. Εντάσεις προκύπτουν με Καρκίνους, Σκορπιούς και Υδροχόους.. όμως μπορεί να ζήσετε και στιγμές γεμάτες από πάθος.. Δε ξέρετε ποτέ;;

Χρόνια σας πολλά..!


magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixaby free photos