Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Πόσο Ερωτικός θα είναι ο Σεπτέμβρης για τους Ζυγούς;;;

Η απορία μιας φιλενάδας!

Το έψαξα από εδώ, το έψαξα και από εκεί, τελικά από όλα τα καλά σας φέρνει ο μήνας αυτός.. Άλλωστε από τις 23 και μετά ξεκινούν τα δικά σας τα γενέθλια, όμως μέχρι τότε θα έχουν συμβεί τα απίστευτα!

Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω; Να αρχίσω από τα δυσάρεστα, να φεύγουν ένα-ένα..



Ε λοιπόν, όσοι βρίσκεστε σε σχέση ζόρικη, που δε τραβάει άλλο το πράγμα, θα βρείτε τη δύναμη, να γίνετε πιο αποφασιστικοί και ξεκάθαροι, για να πείτε εκείνο το αντίο. Δηλαδή δε πρόκειται να αφήσετε να σας τρώει το σαράκι, ο έρωτας, αφού πλέον έχει χαθεί το στοιχείο αυτό και ως παιδιά της Αφροδίτης, δε το δέχεστε με τίποτα! Ξέρω μέχρι να γίνουν οι σκέψεις, πράξεις, μας πήρε το σκοτάδι. Υπάρχουν και τα φώτα λοιπόν, εν ολίγοις οι δικαιολογίες τέλος!

Οι ελεύθεροι και ωραίοι της παρέας, βρίσκετε αγκαλιά και κουρνιάζετε. Το σύμπαν λέει αν σας αρέσει ένας άνθρωπος, να κάνετε εσείς το πρώτο το βήμα, δίχως ντροπές, με πάθος και τόλμη. Θα τη βρείτε την ανταπόκριση που γυρεύετε, αφού έφτασε η εποχή για να κάνετε μια σχέση και να φτάσετε σε άλλο επίπεδο. Μπορεί ξαφνικά να ανοίξετε ένα σπιτικό, να αποφασίσετε να μοιραστείτε το κρεβάτι σας, το μπάνιο σας, οτιδήποτε έχετε και μπορείτε να προσφέρετε. Γάμος;;; Μπορεί! Παιδί;;; Μπορεί!
Δηλαδή παίζει να βρείτε το κελεπούρι της ζωής σας και να απογειωθείτε ερωτικά! Όλα αυτά μέσα στο Σεπτέμβρη; Ναι! Κάντε την αρχή.. γιατί έχετε δρόμο μπροστά σας και μετά όλα τα άλλα θα έρθουν.. λάου-λάου..

Τα Ζώδια που θα σας τραβήξουν τη προσοχή, που υπάρχει η πιθανότητα εκείνης της ερωτικής της έλξης και του πόθου είναι οι Δίδυμοι, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι. Μυστήριο αυτό, αλλά αφού εκεί ταιριάζετε περισσότερο, μη ψάχνεστε αλλού. Με αυτά τα τρία τα ζώδια, μπορεί να συμβούν θαύματα μέσα στο Σεπτέμβρη. Έντονα συναισθήματα, έρωτας μεγάλος και τρανός!

Πολύ τυχερή ημέρα στον έρωτα πάντα στις 17/09! Τότε να επιδιώξετε εκείνο το ραντεβού..

Βέβαια, το σύμπαν, θα σας ζορίσει σε άλλους τομείς τις μέρες του Σεπτέμβρη, που σημαίνει πως καλό είναι να έχετε το νου σας, γιατί μπορεί να το χάσετε το παραμύθι μέσα από τα χέρια..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos