Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 28/09/2016 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μυστήρια μέρας μας ξημέρωσε. Οι περισσότεροι θα είναι μέσα στη γκρίνια και στο προβληματισμό, όμως τα Ζώδια της Γης,
(Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) μες στη τρελή τη χαρά! Και ένας Σκορπιός παρέα!

Ο Άρης προφανώς φταίει για όλα, γιατί αντλεί την ενέργεια του κόσμου, τη φιλτράρει και τη μοιράζει εκεί που θέλει. Οι μαγικές ενέργειες του σύμπαντος; Να αυτές είναι..



Προκλήσεις κρύβει η ημέρα για αρκετούς. Μυρίζομαι παγίδες παντού! Καλύτερα να τις αντιμετωπίσουμε μια άλλη μέρα. Η αδιαφορία είναι η καλύτερη λύση.

φιλάκια..


Κριός
Το σύμπαν τις μέρες αυτές σας κάνει νερά! Θολωμένο το μυαλό, ανήσυχοι πολύ, εκνευρισμένοι επίσης, καλό είναι να ασχοληθείτε με κάτι το χειρονακτικό. Δηλαδή, προτιμήστε δραστηριότητες που σας εκτονώνουν! Μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας, ή το δωμάτιό σας, δε θα ήταν άσχημη ιδέα! Το αποτέλεσμα θα σας φτιάξει ψυχολογικά.

Ταύρος
Μέρα που ο έρωτας έχει σκοπό να σας χτυπήσει τη πόρτα. Μπορεί να λάβετε μια απάντηση έτσι ξαφνικά από μια ψυχή και να τρελαθείτε από τη χαρά σας. Αν σας ενδιαφέρει η περίπτωση, βάλτε τη γοητεία σας μπροστά, το έξυπνο το μυαλό σας, παίξτε έτσι όπως πρέπει για να πετύχετε το σκοπό σας! Να είστε σοβαροί και μετρημένοι πάνω από όλα!

Δίδυμος
Θολωμένο και το δικό σας το μυαλό επίσης, αφού ενώ έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, θα κάνετε πίσω γιατί θα σας πιάσουν οι συναισθηματισμοί και οι ευαισθησίες σας. Ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω. Διαπιστώνετε πως με μερικούς ανθρώπους, έχετε μια άλλη είδους σχέση, πιο μυστήρια και πιο δυνατή! Η καρδιά σας παίζει άτιμο παιχνίδι!

Καρκίνος
Έχετε τις μαύρες σας, κάποιος σας ενοχλεί και αν δε μιλήσετε θα σκάσετε! Ε λοιπόν, σήμερα θα ανοίξετε το στοματάκι σας και επειδή θα είστε πολύ εκνευρισμένοι θα ξεστομίσετε λόγια που πληγώνουν. Όσο ο θυμός κυριαρχεί κάντε ένα περίπατο και πάρτε βαθιές ανάσες. Μόλις ηρεμίσετε τότε να συζητήσετε το πρόβλημά σας!

Λέων
Ζόρικη μέρα στη δουλειά. Υπάρχουν κάποιοι που σας ζηλεύουν και θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σας μειώσουν. Εσείς δεν έχετε τέτοια θέματα, αν και θα στεναχωρηθείτε, για αυτό αφήστε τους να παρλάρουν όσο θέλουν. Βέβαια υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τους τη βγείτε με κόκκινο. Διαλέξτε και κινηθείτε αναλόγως!

Παρθένος
Μέρα που θα βρεθείτε με πολύ κόσμο και θα υπάρξει ποικιλία σε αυτά που θα πείτε και θα ακούσετε. Ότι καλύτερο για το έξυπνο το μυαλό σας. Μπορεί κάποιοι να προσπαθήσουν να σας εντυπωσιάσουν, για αυτό κρατήστε μικρό καλάθι, δεν υπάρχει λόγος να νιώσετε άσχημα. Τύπου εσείς τι κάνετε τόσα χρόνια; Χαμογελάστε στις φαμφάρες τους!

Ζυγός
Εντάσεις προκύπτουν από τους ανθρώπους σας είτε στο σπίτι, είτε στη δουλειά. Ξαφνικά θα σας ζητήσουν διάφορα και μάλιστα το γρήγορα μπορεί να το ακούσετε κάμποσες φορές και εσείς να τα πάρετε στο κρανίο φουλ. Δεν είστε χταπόδι, ούτε ρομπότ. Βάλτε προτεραιότητες και πείτε και κανένα όχι, με τρόπο τέτοιο που να εξαφανιστούν από τα πόδια σας!

Σκορπιός
Διανύετε πολύ ευτυχισμένες μέρες, είστε μια χαρά ψυχολογικά και λάμπετε ολόκληροι! Πολύ μου αρέσει όταν είστε έτσι, γιατί μοιράζετε μαγικές ενέργειες στο κόσμο. Σήμερα φροντίστε να είστε με τους ανθρώπους σας, εκείνους που σας αγαπούν ακόμα και στα σκοτάδια σας. Βγείτε έξω να βολτάρετε, να πιείτε το κρασάκι σας, να ακούσετε μουσική και να γελάσετε!

Τοξότης
Λένε πως όποιος μπλέκει με τα πίτουρα τον τρώνε και οι κότες. Ναι τέτοια μέρα θα είναι σήμερα, θα πρέπει να συνεννοηθείτε με ανθρώπους που βρίσκονται σε άλλη φάση. Δε καταλαβαίνουν καμία σκέψη σας. Και επειδή θα χρειαστεί να συνεργαστείτε, πάρτε βαθιές ανάσες, βρείτε ένα τρόπο διαφορετικό, έτσι ώστε να προχωρήσουν ομαλά οι υποθέσεις σας!

Αιγόκερως
Το σύμπαν λέει να κάνετε ντου από παντού σε οτιδήποτε επιθυμήσετε! Τρομάζω που τα γράφω αυτά, γιατί είστε παρορμητικοί και επιθετικοί, όταν θέλετε κάτι πολύ! Ακολουθήστε ένα διαφορετικό δρόμο για να φτάσετε στο στόχο. Όχι της λαμογιάς, αλλά αν μπορείτε να βρείτε στενάκι και να χωθείτε μέσα, μια χαρά. Ο χρόνος είναι χρήμα και εσείς.. τρέχετε να προλάβετε!

Υδροχόος
Μέσα στη μαυρίλα γιατί το μυαλό σας παίζει άτιμα παιχνίδια! Κάτι σας βασανίζει και δε μπορείτε να το πείτε πουθενά. Ντρέπεστε; Το προστατεύετε; Αφορά μόνο το άτομό σας, που πρέπει να το αντιμετωπίσετε δίχως παρέα; Είναι απλά τα πράγματα. Θέλετε; Ναι ή Όχι; Πιάστε χαρτί και μολύβι, κάντε ερωτήσεις στον εαυτό σας και οι αυθόρμητες οι σκέψεις είναι και οι πιο αληθινές!

Ιχθύς
Δεν είστε και τόσο καλά ψυχολογικά. Κάτι έχει συμβεί και έχετε άδικο και πρέπει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό. Έτσι να κινηθείτε, όσο και αν κοντεύετε να σκάσετε, γιατί θα παραλογιστείτε και μπορεί ένα τόσο δα μικρό θεματάκι να πάρει τεράστιες διαστάσεις από το πουθενά. Σκεφτείτε μπόρα είναι θα περάσει. Βαθιές ανάσες, προτιμήστε τα βουνά..!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos