Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Ερωτικές ανησυχίες των Ζωδίων, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα ξωτικά μου! Το ξέρω χαθήκαμε, αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα έτσι.. Κάθομαι και σκέφτομαι, τι είναι ο έρωτας τελικά; Γιατί
υπάρχει και είναι ανεξέλεγκτος και θλιβερός; Μια φέρνει το πάθος και τις χαρές και μια την απογοήτευση και τα δάκρυα.. Μα είναι κατάσταση αυτή; Όμως μυαλό δε βάζουμε, μπορεί να γνωρίζουμε το πώς έχει η ιστορία, αλλά τι να λέμε τώρα, Έρωτας και ξερό ψωμί!

Και κάπως έτσι έψαξα από εδώ, έψαξα από εκεί, μου ήρθε η ιδέα και σας έγραψα τα παρακάτω.. Τι ερωτικές ανησυχίες μπορεί να έχει ο καθένας από εμάς, στη παρούσα φάση, στο σήμερα και στο αύριο, βάση ζωδίου. Μπορεί να είναι έτσι, μπορεί και όχι, όλα παίζουν, αλλά μια αλήθεια πάντα κρύβεται κάπου..

Όλα τελικά είναι θέμα διάθεσης. Είμαστε καλά; Συμβαίνουν όμορφα πράγματα στη ζωή μας, δεν είμαστε καλά; Τότε το μαύρο το σκοτάδι.. Οι ανησυχίες όμως θα είναι πάντα ανησυχίες.. ανεξάρτητα από τη διάθεση.. και του τι πραγματικά μας συμβαίνει.

Γιατί; Έτσι!

φιλάκια..


Κριός
Ένας πειρασμός είναι η δική σας η ανησυχία. Μια νέα ύπαρξη που έχει εμφανιστεί στη ζωή σας, σας έχει αναστατώσει και έχετε μπερδευτεί, γιατί δε ξέρετε πώς να τον χειριστείτε! Αυτό συμβαίνει κυρίως στους δεσμευμένους της παρέας, γιατί έχει σκοπό να σας ξυπνήσει από το λήθαργο που έχετε πέσει καιρό τώρα. Τι πρέπει να κάνετε; Να δώσετε σημασία στο σύντροφό σας, να ερωτοτροπήσετε μαζί του, να ζήσετε στιγμές γεμάτες από πάθος! Το καλό σεξ είναι η λύση, για να ξεπεράσετε το πειρασμό. Οι ελεύθεροι τώρα, είστε διατεθειμένοι να μπλέξετε με το απαγορευμένο και με περιπέτειες, που έχουν σκοπό να σας τρελάνουν μελλοντικά;;;

Ταύρος
Ένας ανεκπλήρωτος έρωτας είναι η δική σας η ανησυχία! Υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο δεν ανταποκρίνεται και για να απελευθερωθείτε μια και καλή, θα πρέπει να κάνετε μια μεγάλη διαγραφή. Το τηλέφωνό του; Το προφίλ του στο fb; Ότι τρόπος επικοινωνίας υπάρχει, εσείς θα πρέπει να τον εξαφανίσετε! Καλύτερα να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να πληγωθείτε λίγο ακόμα, παρά η στεναχώρια και η απογοήτευσή σας, να έχει διάρκεια.

Δίδυμος
Σεξουαλική είναι η δική σας η ανησυχία! Θέλετε τόσο πολύ και δε θέλει ο σύντροφός σας; Μήπως να ρίχνατε τον εγωισμό σας στα πατώματα; Μήπως να θυμηθείτε πόσο ωραία είναι να κάνετε έρωτα με τον άνθρωπό σας; Καιρός να κάνετε εσείς το πρώτο το βήμα, να αποδεχτείτε τα λάθη σας και να μεταμορφωθείτε σε sex machine! Φροντίστε τις μέρες αυτές, να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, ένα ποτήρι κρασί ή ένα μπουκάλι καλύτερα, είναι μια τέλεια ιδέα για να απελευθερωθούν οι αισθήσεις και βουρ στο ψαχνό!

Καρκίνος
Η ερωτική η μοναξιά είναι η δική σας η ανησυχία! Είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, νιώθετε πιο μόνοι από ποτέ και πρέπει κάτι να κάνετε για αυτό, για να αλλάξει το σκηνικό και να ζήσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές ξανά! Οι ελεύθεροι της παρέας, είτε έχετε κέφια είτε όχι, να ακολουθήσετε τους φίλους σας, τις παρέες σας γιατί κάπως έτσι μπορεί να γνωρίσετε έναν νέο έρωτα! Οι δεσμευμένοι, ασχοληθείτε με προσοχή, δείξτε ενδιαφέρον και αγάπη αλλά μη προσμένετε και θαύματα! Τα προβλήματα δυστυχώς δε φεύγουν από τη μια μέρα στην άλλη! Βρείτε τρόπους να καλύψετε το κενό!

Λέων
Ζήστε τη στιγμή και μην αγχώνεστε το ερωτικό σας το μέλλον! Η ανησυχία η δική σας είναι ένας γάμος; Η συντροφικότητα; Νιώθετε πως ωραίες οι σχέσεις και τα παιχνίδια, όμως μετά τι γίνεται; Είτε έχετε σχέση, είτε όχι, θα ζήσετε στιγμές ερωτικές, γεμάτες από πάθος! Φροντίστε να το απολαύσετε αυτό και ξεπεράστε τις φανταστικές τις ζόρικες τις σκέψεις. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Μη πιέζετε για κάτι ακόμα, γιατί το τώρα και το σήμερα, έχουν μεγαλύτερη σημασία από το τι θα γίνει αύριο.. Κάθε πράγμα στο καιρό του!

Παρθένος
Θα βρεθεί ποτέ ο κατάλληλος ο σύντροφος; Η αιώνια ερωτική σας ανησυχία! Κυρίως για τους ελεύθερους που είστε και πολλοί εκεί έξω! Κλείστε τις πόρτες με το παρελθόν γιατί έρχεται ένας νέος έρωτας, μια νέα γνωριμία! Αρκεί βέβαια να το αντιληφτείτε γιατί δε δίνετε και τόση σημασία. Στο χέρι σας είναι να γίνει πιο πλούσια η ερωτική σας η ζωή, αρκεί να αφεθείτε λίγο ελεύθεροι, να χαμηλώσετε το πήχη και να δώσετε την ευκαιρία στον άνθρωπο που αγωνιά να μπει στη καρδιά σας! Δεν είναι όλοι ίδιοι και δεν είναι σίγουρο το αν θα πληγωθείτε ξανά!

Ζυγός
Θα ερωτευτείτε ποτέ ξανά στη ζωή σας; Αυτή είναι η δική σας η ανησυχία! Ε λοιπόν η απάντηση είναι πως ναι! Ένα μήνυμα απρόβλεπτο, σας αναστατώνει και σας κάνει και ονειρεύεστε ξανά! Είτε έχετε σχέση είτε όχι, κάτι πολύ ευχάριστο συμβαίνει, προφανώς αλλάζει η δική σας διάθεση προς το καλύτερο και ένα ταξιδάκι θα είναι το ιδανικότερο για να ζήσετε στιγμές ερωτικές, γεμάτες από αχαλίνωτο πάθος. Ότι αναπολούσατε καιρό πριν, ως δια μαγείας θα γίνει αληθινό και φροντίστε να το κρατήσετε τούτη τη φορά.. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό.. σε λίγες ημέρες, θα βάλει το χεράκι της, να είστε σίγουροι!

Σκορπιός
Θα βρεθεί ο κατάλληλος σύντροφος ποτέ;;; Η αιώνια ανησυχία σας! Μπορεί να είναι και μπροστά σας και να μη τον βλέπετε! Ίσως η γνωριμία να έχει γίνει καιρό τώρα, αλλά εσείς στη κοσμάρα σας! Αν δε δοκιμάσετε πώς θα λύσετε την απορία που έχετε; Καλά θα κάνετε να μείνετε λίγο μόνοι και να σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε μέσα στη ζωή σας. Ένα μαναράκι για το εφέ, ή έναν ποιοτικό άνθρωπο; Μιλήστε με κάποιον που ξέρει. Ακούστε με προσοχή. Μην είστε εγωιστές. Μη τα θέλετε όλα δικά σας. Και στη τελική, ασχοληθείτε, διδάξτε και πού ξέρετε, το τέλειο μπορεί να συμβεί, μέσα από τα χέρια σας!

Τοξότης
Θα μάθετε ποτέ την αλήθεια; Είναι μια σταθερή ανησυχία που έχετε. Γιατί; Γιατί μια το παρελθόν επιστρέφει, μια χάνεται. Μια υπάρχει μέλλον με κάτι το διαφορετικό, μια δεν υπάρχει. Κάπου κάνατε κάποιο λάθος και αν δε το παραδεχτείτε δε θα μάθετε όσα αναζητάτε καιρό τώρα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται στον ερωτικό το τομέα και ενώ θέλετε να ζήσετε ήρεμα τα χρόνια σας γεμάτα από αγάπη, ξαφνικά θα πρέπει να αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα για να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας. Το θέμα σύντροφος υπάρχει. Σχεδόν πάντα. Μια του βάζετε τίτλο. Μια τον παίρνετε πίσω. Αποφασίστε!

Αιγόκερως
Υπάρχει αληθινή αγάπη; Το αναρωτιέστε αυτό συχνά; Οι δύσπιστοι της παρέας! Αφού δε μπορείτε να ζήσετε δίχως την αγάπη γιατι λέτε το αντίθετο; Γιατί αντιδράτε ψυχρά και ανάποδα; Στο χέρι σας λοιπόν είναι να ζήσετε στιγμές ερωτικές γεμάτες από πάθος. Είτε με το σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη. Πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι και να αφεθείτε στη μαγεία της εξερεύνησης.. Ναι, πάντα υπάρχουν νέα πράγματα για να ανακαλύψετε, ίσως και κρυμμένα μυστικά. Το αγαπημένο σας παιχνίδι. Δεν είναι πάντα άσχημα αυτά που μαθαίνετε. Μπορεί ξαφνικά να παθιαστείτε..

Υδροχόος
Θα κάνετε ποτέ σταθερή σχέση; Χαχα.. γελώ, γιατί τι είδους ανησυχίες είναι αυτές; Εσείς βγάζεστε σπυριά και μόνο που ακούτε τη λέξη.. Ε λοιπόν, μιας που είστε ανεβασμένοι ψυχολογικά, αφού μια χαρά έχουν πάει τα επαγγελματικά σας, τους στόχους σας τους πετύχατε, είστε δυνατοί παίκτες όταν το θέλετε! Καιρός λοιπόν να κάνετε το ίδιο και για τον έρωτα. Δείξτε επιτέλους λίγο συναίσθημα, βγάλτε το πάθος που κρύβετε μέσα σας, ας γίνετε και εσείς φλογεροί εραστές, δε θα σας κακό χαρακτηρίσουν. Μη φοβάστε! Απρόβλεπτοι ως συνήθως μπορείτε πάντα να κάνετε την ανατροπή. Στη σχέση σας, όσοι είστε, κόψτε τη γκρίνια.. και εκτονωθείτε αλλιώς!

Ιχθύς
Τι θα γίνει; Θα παντρευτείτε ποτέ; Αυτή είναι μια ανησυχία για τις ελεύθερες τις ψυχές κυρίως, αλλά μπορεί και όχι. Γιατί ως ονειροπαρμένα πλασματάκια που είστε, πάντα κάτι σας λείπει, πάλι κάτι φαντάζεστε, όλο και κάποια ύπαρξη ονειρεύεστε. Για αυτό για να μη το περιπλέξουμε το πράγμα θα αναφερθώ στους ελεύθερους και ωραίους της παρέας! Μια νέα γνωριμία προκύπτει που σας παίρνει τα μυαλά! Μπορεί να φουντώσει και το πάθος, έτσι ξαφνικά μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση! Ταξιδέψτε, γυρίστε τον κόσμο όλον, θα σας κάνει καλό! Εντάξει και μέχρι τη Λάρισα να πάτε.. μια χαρά ιδέα! Μπορεί και να προκύψει και μια πρόταση γάμου, έτσι ξαφνικά!

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos