Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 07/09 – 13/09/2016 by MagicF’Ariel!


Και επανέρχομαι με τα ζώδια των ημερών! Εντάξει ξεχάστηκα, αλλά υπάρχει και το κάλιο αργά παρά ποτέ!
Αστρολογικά οι μέρες που διανύουμε είναι πολύ σκοτεινές, παράξενες και μέχρι και τις 13 θα υπάρχει πολύ ένταση.
Το σύμπαν κάνει party, ξεκινώντας από σήμερα με το Κρόνο και το Ποσειδώνα. Ότι φανταζόμαστε πως θα συμβεί, αν είναι παράλογο και δεν έχει καμία βάση τότε θα ακυρωθεί στο λεπτό, ή μπορεί να μη προκύψει καν! Αύριο, 11/9 ο Πλούτωνας τα βάζει με την Αφροδίτη, που σημαίνει, πως ερωτικά καβγαδάκια θα προκύψουν, όπως επίσης και ερωτικές απογοητεύσεις!




Και από τις 12 μέχρι και τις 13, ένα φοβερό τριο, θα συμβεί μεταξύ Ερμή, Άρη και Ηλίου! Δηλαδή τα μαντάτα εκεί που θα πάνε να φτάσουν, ή να φανεί φως σε αρκετές υποθέσεις μας, θα υπάρξει μια τρομερή ανατροπή, λόγω φυσικά του πολεμοχαρή του Άρη! Ζόρικος ο Θεός αυτός, δε το βάζει κάτω με τίποτα! Λατρεύει να φέρνει τη καταστροφή..

Κατά τα άλλα, μια χαρά και δυο τρομάρες! Ο Έρωτας πού είναι;;;

φιλάκια..


Κριός
Σου αλλάζουν τα πλάνα στις 10 και εκνευρίζεσαι πολύ. Συμβιβάσου στις 11 και μην αντιδράς. Ασχολούνται όλοι μαζί σου, σου ζητούν διάφορα πράγματα και νιώθεις μεγάλη πίεση. Σεβάσου τα όρια των άλλων!
Επαγγελματικά: Από τις 7 ως και τις 9, σου δίνουν την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου. Κάτι νέο έρχεται. Προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρη στις 12. Κλείσε ότι εκκρεμότητες έχεις μέχρι και τις 13.

Ταύρος
Μέρες που δίνεις βάρος στη δουλειά σου και σε οικονομικά ζητήματα. Ένα στενάχωρο γεγονός στις 10 σου χαλά το κέφι. Απέφυγε τις εντάσεις στις 11. Σε ένα νέο έρωτα μη πιστέψεις ακόμα. Να πας στο γιατρό!
Επαγγελματικά: Με το Δια στο Ζυγό, ευκαιρίες προκύπτουν. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στη δουλειά σου μέχρι και τις 9. Απέφυγε τις εντάσεις στις 13 για οικονομικά ζητήματα.

Δίδυμος
Σου αλλάζουν γνώμη για μια σχέση που έχεις. Μπορεί κιόλας μέχρι και τις 9 να πάρεις την απόφαση του γάμου. Μη βιάζεσαι, γιατί ο έρωτας σου κρύβει μερικές εκπλήξεις ακόμα. Ανήσυχη πολύ μέχρι και τις 13! Απέφυγε τα πείσματα!
Επαγγελματικά: Ένα άτομο σου τρίζει τα δόντια στις 10 και 11. Ή πας με τα νερά του και βγαίνεις κερδισμένη, ή χάνεις το παιχνίδι. Μια απογοήτευση σε περιμένει στις 12, όμως είναι παροδική.

Καρκίνος
Τις μέρες αυτές συναναστρέφεσαι με άτομα που έχουν να σου προσφέρουν πολλά. Κυρίως σε θέματα εργασίας. Ένα ταξίδι αναβάλλεται. Κάθε εμπόδιο για καλό. Μη μιλάς στο κινητό την ώρα που οδηγείς. Προσοχή στις 13! Κράτα χαμηλό προφίλ!
Επαγγελματικά: Από τις 7 ως τις 9, επικοινωνείς σε βάθος, ευκαιρίες προκύπτουν, αναλαμβάνεις κάτι νέο. Εξέτασε τις λεπτομέρειες, σε αγχώνουν πολύ. Εντάσεις στις 12.

Λέων
Μια νέα γνωριμία προκύπτει μέχρι και τις 9. Ενθουσιάζεσαι και ανεβαίνεις πολύ ψυχολογικά. Ακολουθεί ένα ζόρικο τριήμερο μέχρι και τις 13, όπου δε θα καταφέρεις να συνεννοηθείς με τους δικούς σου. Μη κάνεις έξοδα! Να είσαι καχύποπτη!
Επαγγελματικά: Καιρός να μάθεις μια νέα τέχνη. Επένδυσε στον εαυτό σου, για να έρθουν τα καλύτερα. Ο Δίας στο Ζυγό σου φέρνει τύχη. Μη ξανοίγεσαι!

Παρθένος
Το σύμπαν θα σε ταρακουνήσει λίγο ακόμα και μετά όλα φτιάχνουν. Από τις 10 μέχρι και τις 13, πρόσεχε τα λόγια σου, απέφυγε τις εντάσεις κυρίως με τους δικούς σου τους ανθρώπους. Νιώθεις αδικημένη και ξεσπάς. Μην εμπιστεύεσαι κανέναν!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 9 βοηθάς όποιον το έχει ανάγκη. Μετά απογοητεύεσαι από τη συμπεριφορά τους και αντιδράς μέχρι και τις 13 άσχημα. Μπόρα είναι θα περάσει.

Ζυγός
Μέχρι και τις 9 κάτι πολύ ευχάριστο θα σου συμβεί. Άκρως επικοινωνιακή, ξέρεις τι θέλεις και προχωράς ακάθεκτα. Απέφυγε να λες τα μυστικά σου από εδώ και εκεί. Πρόσεχε τι λες και το πώς αντιδράς ως και τις 13! Προσοχή στην οδήγηση!
Επαγγελματικά: Αυτό που θες θα το πετύχεις. Πριν γίνει δικό σου, κάνε μια μικρή εξερεύνηση, να μάθεις εκείνες τις λεπτομέρειες που θα σε σώσουν αργότερα. Κάτι μαθαίνεις και αναστατώνεσαι πολύ.

Σκορπιός
Θα σου το χαλάσουν το κέφι μέχρι και τις 13. Αυτό είναι το σίγουρο. Να είσαι προσγειωμένη, γιατί τα μαντάτα θα σε αναστατώσουν πολύ. Αναβάλλονται τα σχέδιά σου για ένα διήμερο κάπου μακριά. Κάτι αλλάζει.. Βελτίωσε τις σχέσεις σου!
Επαγγελματικά: Μέχρι και τις 9 λεφτά παίρνεις, γεμίζουν οι τσέπες σου. Μια νέα δουλειά, μια υπόσχεση, είναι η χαρά σου όλη. Βάστα γιατί έρχονται εμπόδια. Πολέμησέ τα!

Τοξότης
Να βγαίνεις έξω, να βολτάρεις, να συναναστρέφεσαι με τον κόσμο, μέχρι και τις 9, γιατί έτσι θα εμφανιστεί η ευκαιρία που γυρεύεις. Από τις 10 μέχρι και τις 13, αλλάζει το σκηνικό. Ζόρια από το σπίτι και εντάσεις. Μην υποκύπτεις στις προκλήσεις!
Επαγγελματικά: Χρήματα έρχονται, αναζήτησέ τα! Στις 12 τσακώνεσαι με όλο τον κόσμο. Ακούς λόγια που σε εξοργίζουν. Μη πάρεις καμία βιαστική απόφαση στις 13, θα το μετανιώσεις.

Αιγόκερως
Οτιδήποτε σχεδιάζεις για το διήμερο 10 – 11, να ξέρεις θα αναβληθεί, γιατί το σύμπαν φέρνει εμπόδια. Εντάσεις προκύπτουν στο σπίτι, ή με το σύντροφο, για θέματα εγωισμού. Πρόσεχε τα λόγια σου! Άσε τη θεωρία και μπες στη πράξη!
Επαγγελματικά: Ο Δίας στο Ζυγό σου φέρνει τύχη. Που σημαίνει νέες ευκαιρίες, αρκεί να τις ψάξεις. Τυχερή ημέρα στις 9. Δώσε προσοχή στις 12 και 13, να είσαι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Εμπόδια στην επικοινωνία.

Υδροχόος
Μέσα στη χαρά και την ευτυχία ως και τις 9! Επικοινωνείς με φίλους και γνωστούς, ανεβαίνει το ηθικό σου, κάνεις όνειρα ξανά. Φτιάξε βαλίτσα γιατί το ταξίδι πλέον έχει γίνει τρόπος ζωής. Σε απογοητεύουν μέχρι και τις 13, αλλά είναι παροδικό. Απέφυγε τα περιττά τα έξοδα. Στο γιατρό πήγες;
Επαγγελματικά: Ανατρέπονται τα δεδομένα στις 10 και 11. Από τη μια παίρνεις λεφτά, από την άλλη δίνεις. Φρόντισε να υπάρχει συνέπεια σε ότι κάνεις.

Ιχθύς
Από τις 10 και μετά σε πιάνουν τα ψυχολογικά σου. Θέλεις το καλύτερο για τον εαυτό σου. Πρόσεχε στις 12 και 13, η υπερένταση που νιώθεις, σε ωθεί σε παράλογες πράξεις. Μην αποφεύγεις τις συζητήσεις. Λύσε τα θέματά σου!
Επαγγελματικά: Λεφτά παίρνεις μέχρι και τις 9. Μπορεί να πάρεις μια αύξηση, μπορεί και ένα μπόνους. Εντάσεις στις 12 και 13, κάτι αλλάζει και δε σου αρέσει καθόλου.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos