Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 24/09 – 25/09/2016, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη και φρόντισε το σύμπαν να είναι χαρωπό, όμορφο, φιλικό, χαμογελαστό και
αγαπησιάρικο. Φθινοπωρινές οι μέρες, μου αρέσει πολύ, βέβαια ακόμα τα φύλλα δεν έχουν κιτρινίσει, ούτε πέφτουν, αλλά η ατμόσφαιρα είναι μαγική, δροσερή, μυστηριώδης.. Κάτι μας λέει, κάτι μας φέρνει.. Και κανείς δε ξέρει, το τι!

Το διήμερο αυτό, να κάνετε ότι σας αρέσει. Να δείτε τους φίλους σας, να πάτε βόλτες, να κοιμηθείτε περισσότερο.



Ξέρω ο χρόνος δε φτάνει, αλλά οι νέοι δεν έχετε τέτοια θέματα, οι πιο μεστοί σίγουρα τα έχουμε.. για αυτό προσαρμοστείτε αναλόγως και εκπληρώστε μικρές επιθυμίες σας..

φιλάκια..

Κριός
Θέλετε δε θέλετε, σήμερα θα πρέπει να μείνετε μέσα στο σπίτι, να δείτε την οικογένειά σας, μπορεί να καλέσετε και μερικούς φίλους, πάντως ξεχάστε τους δρόμους και τις βόλτες! Να πάτε να αγοράσετε μερικές λιχουδιές, να κάνετε εκεί τα μαγικά σας, ένα γλυκό ας πούμε από τα χεράκια σας, μοναδική αξία! Και έτσι μια χαρά θα περάσετε! Αύριο Κυριακή, σας βλέπω να μη σηκώνεστε από το κρεβάτι. Να κάνετε relax και μόλις νιώσετε έτοιμοι, ένα καφεδάκι κάπου μακριά, δε θα ήταν άσχημη ιδέα!

Ταύρος
Μέρα πολύ όμορφη που θα κυκλοφορήσετε στα λημέρια σας! Ναι έχει βόλτες με φίλους, γιατί πρέπει και εσείς να χαλαρώσετε λιγάκι στη ζωή σας. Να επιλέξετε εκείνο το μπαράκι, που παίζει ωραία μουσική, που σας αρέσει τόσο και ας είναι δίπλα στο σπίτι σας. Δεν έχει καμία σημασία. Αύριο Κυριακή καλύτερα να μείνετε μέσα στο σπίτι, να κοιμηθείτε παραπάνω, να ξεκουραστείτε γιατί καλό είναι να γεμίσετε τις μπαταρίες σας από ζωντάνια και ενέργεια.

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως οι μέρες σας έχουν φτιάξει κατά πολύ και νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας. Κάτι θα μάθετε σήμερα, που θα σας ενθουσιάσει, κανείς δε γνωρίζει τίποτα, αφού καιρό ψάχνεστε, να μπορεί σήμερα κάτι να αλλάξει και να σας κάνει πιο σίγουρους για τις αποφάσεις σας. Ανεβαίνει το ηθικό σας, γίνεστε πιο λαμπεροί. Αύριο Κυριακή, να φύγετε νωρίς από το σπίτι και να βολτάρετε όλη μέρα. Δείτε τους φίλους σας, ένα μικρό ταξιδάκι δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Έτσι για την αλλαγή..

Καρκίνος
Κάτι σας βασανίζει τη ψυχή. Ο ανάδρομος Ερμής που πάει μας πέρασε, προφανώς προκάλεσε εντάσεις και παρεξηγήσεις με κάποια άτομα, καλό είναι να κάνετε εσείς το πρώτο το βήμα και να ζητήσετε ένα συγγνώμη. Μπορεί και μια γλυκιά κουβέντα να είναι αρκετή. Ακούστε εκείνη τη φωνή.. κάτι σας λέει. Αύριο Κυριακή, να μη κουνήσετε ρούπι από το σπίτι. Κοιμηθείτε όσο θέλετε, χουζουρέψτε, ταξιδέψτε από καναπέ σε καναπέ.. αφήστε να σας φροντίσουν.

Λέων
Ζόρικη η μέρα σας από άποψη ψυχολογική. Σκέφτεστε διάφορες εκκρεμότητες που έχετε, με το παρελθόν και από τη μια στεναχωριέστε, από την άλλη πρέπει να τις αντιμετωπίσετε άμεσα. Μη γυρεύετε για απαντήσεις, τις γνωρίζετε ήδη, είτε σας αρέσουν, είτε όχι. Για αυτό τσάμπα βασανίζεστε, ότι είναι να γίνει, θα γίνει στη κατάλληλη χρονική στιγμή. Αύριο Κυριακή, φωνάξτε τα φιλαράκια σας, μην είστε μόνοι, ξενοιάστε όπως σας αρέσει. Δε βλέπω να βγαίνετε από το σπίτι γενικώς!

Παρθένος
Σήμερα θα κάνετε του κεφαλιού σας! Και πότε δε το κάνετε; Αλλά να που έχετε πρόγραμμα και κανείς δε θα σας το χαλάσει. Όπου θέλετε εσείς θα πάτε, ότι ώρα το επιθυμήσετε και όποιος γουστάρει ακολουθεί Και κάπως έτσι θα δημιουργήσετε αντιπάθειες αλλά να που δε θα σας νοιάξει καθόλου. Αύριο Κυριακή τα κάνετε κάπως μαντάρα αφού υπόσχεστε διάφορα και στο τέλος μένετε σπίτι, μόνοι και στο κρεβάτι. Σας βγαίνει όλη η κούραση των ημερών, κάτι φωνάζει το σώμα σας!

Ζυγός
Να το ξέρετε κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι και θα σας το δείξει σε ανύποπτο χρόνο! Να είστε ετοιμοπόλεμοι, ανεξάρτητα αν έχετε όρεξη ή όχι. Καλύτερο είναι αυτό, από το να σας πιάσουν στον ύπνο! Πάντως μια λογομαχία, μπορεί να υπάρξει. Ή ένα παιχνίδι δύναμης. Εν ολίγοις δε θα σας αφήσουν να ηρεμίσετε με τίποτα. Ο Δίας, δε μας τα λέει καλά! Αύριο Κυριακή, εξαφανιστείτε από το σπίτι, μπείτε στο αμάξι και πηγαίνετε μια μεγάλη βόλτα, φάτε σε ένα ταβερνάκι, αλλάξτε παραστάσεις οπωσδήποτε!

Σκορπιός
Μυστήριες οι μέρες σας πολύ! Σήμερα να ντυθείτε ωραία, να φορέσετε το άρωμά σας, το πονηρό το χαμόγελο και να βγείτε έξω. Να το ξενυχτίσετε, να πιείτε, να χαλαρώσουν λιγάκι οι αισθήσεις και να κάνετε καλές δημόσιες σχέσεις. Καλό είναι να σας δουν, να αντλήσετε και τις πληροφορίες που θέλετε, να πετύχετε το σκοπό σας. Ερωτικό ή επαγγελματικό; Μπορεί και τα δυο! Αύριο Κυριακή, καλύτερα να μείνετε σπίτι, να μη σηκώσετε το τηλέφωνο, να αποφύγετε την επαφή με τον κόσμο. Έτσι μπορεί να αποφύγετε και τις εντάσεις. Κάποιος σας τσιτώνει!

Τοξότης
Σήμερα είναι η μέρα που θα σκάσει η βόμβα! Μέρες τώρα το περιμένετε, μη ξαφνιάζεστε λοιπόν! Ότι και αν συμβεί θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα, δίχως συναισθηματισμούς. Παρακολουθήστε όμως αθόρυβα το έργο, κάποιος άλλος έχει κάνει τη πατάτα και βοηθήστε αν χρειάζεται, για να ηρεμίσουν τα πνεύματα. Ζόρικη η μέρα σας.. αλλά κάτι καλό μπορεί να βγει! Αύριο Κυριακή, να βγείτε με τους φίλους σας, να βολτάρετε, να ηρεμίσει το μυαλό σας! Το βουνό είναι πάντα μια καλή ιδέα, πεζοπορία, καθαρό οξυγόνο, θετική ενέργεια!

Αιγόκερως
Μια χαρά είστε κατά βάθος και έχετε την όρεξη να βοηθήσετε κυρίως σε θέματα σπιτιού. Βέβαια με τον τρόπο το δικό σας, που σημαίνει πως μπορείτε οτιδήποτε και αν κάνετε να είναι άσκοπο. Ρωτήστε τι θέλουν από εσάς και το πώς και κινηθείτε αναλόγως. Αν έχετε την όρεξη να εντυπωσιάσετε φυσικά! Αν βαριέστε και βρίσκετε τη φάση παράλογη, η αντίδρασή σας, θα είναι η κλασική.. Αιγοκερίσια..!!! Αύριο Κυριακή μπορεί να το ρίξετε στη φιλοσοφία. Ή να ρητορεύεστε. Σίγουρα μπερδεύετε πολύ κόσμο, αλλά την άκρη του νήματος τη βλέπετε μόνο εσείς!

Υδροχόος
Τις μέρες αυτές θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας τα θέματα. Με το σπίτι σας, με εκκρεμότητες που υπάρχουν και πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Αναβολή στην αναβολή, δε σηκώνει άλλο από αυτό, συνεπώς ασχοληθείτε σήμερα, καθαρίστε το σπίτι σας, πληρώστε λογαριασμούς, φτιάξτε τα ρούχα σας, το αμάξι, μήπως πρέπει να πάει στο συνεργείο; Τέτοια, απλά καθημερινά πράγματα, που κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη.. και ευχάριστη. Αύριο Κυριακή, ας μην είστε τόσο απρόβλεπτοι. Συζητήστε με το ταίρι σας ή τους φίλους σας για το τι μπορείτε να κάνετε και προσαρμοστείτε στο ομαδικό το κλίμα!

Ιχθύς
Πολύ ερωτικό το διήμερο αυτό! Μέσα στα παιχνίδια και στο πάθος σας βρίσκω. Μπράβο, καιρός ήταν να νιώσετε έτσι φλογεροί και εσείς για αυτό ξέρετε, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι, φροντίστε να ζήσετε ρομαντικές στιγμές. Ακόμα και το φλερτ φτιάχνει πολύ τη διάθεση. Μπορεί να περιμένετε μια απάντηση, ένα σημάδι πως αγαπάτε και σας αγαπούν πάλι πίσω.. Ανοίξτε τα ματάκια σας καλύτερα. Η απάντηση είναι πως ναι. Αύριο Κυριακή, μια καθυστέρηση μπορεί να σας εκνευρίσει, αλλά σκεφτείτε πως κάθε εμπόδιο για καλό. Έρχεται don’t worry..

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos