Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Το πλανητικό σκηνικό των ημερών by MagicF’Ariel!

Που λέτε, νομίζω τα βάσανά μας φτάνουν στο τέλος τους! Το ευχάριστο γεγονός είναι πως
ο Ερμής έρχεται στα ίσα του, εκεί στις 22/9 με 23/9 που σημαίνει πως εμπόδια και παρεξηγήσεις τέλος!

Βασικά τι μας έκανε το φαινόμενο αυτό; Εγωιστές πολύ, υπερήφανους στα αυτιά και ο ανταγωνισμός πήρε άλλη μορφή. Πιο ύπουλη και πιο παράλογη, αφού ουσιαστικά όλοι ανήκουμε σε ομάδες και όταν συνεργαζόμαστε ομαλά, υπάρχουν τα επιθυμητά τα αποτελέσματα και μόνο αυτό δε συνέβη!


Ο Ήλιος στο Ζυγό! Είναι και ο Δίας εκεί πέρα, υπάρχει πιο χαρμόσυνο μαντάτο από αυτό;;; Στις 22/9 κάνει και αυτός την επίσκεψή του και πιστεύω πως θα βοηθήσει πολύ σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα! Βέβαια, όχι σε όλους, αλλά με λίγη καλή προσπάθεια, πολλά μικρά θαύματα μπορούν να συμβούν!

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό στις 23/9! Καταπληκτικό το βρίσκω γιατί ναι μεν και εκείνη θα βάλει ένα χεράκι να βελτιωθούν τα επαγγελματικά μας ζητήματα, αλλά το κυριότερο που θα κάνει είναι να προκαλέσει ερωτικές εκρήξεις, πάθη αχαλίνωτα και το φλερτ θα πρωταγωνιστήσει επικίνδυνα! Μπορεί ακόμα να υπάρξει και σεξουαλική απελευθέρωση! Καλό είναι λοιπόν, μέχρι και τις 18/10 να αφήσουμε το σύμπαν να μας προκαλέσει για να δούμε τι εννοεί ο ποιητής.. Όποιος ρισκάρει, έχει να ελπίζει σε μια αλλαγή, σε κάτι το διαφορετικό. Και επειδή ο Σκορπιός είναι ζώδιο που δε χαμπαριάζει, θα βάλει το μαγικό του το χεράκι και θα σπρώξει αρκετό κόσμο σε μυστήριες καταστάσεις..

Ο Πλούτωνας έρχεται επίσης στα ίσα του, μετά από πολύ καιρό που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Από τις 26/9 και μετά, το σκοτάδι γίνεται γκρι και οι καταστροφές είτε ερωτικές, είτε επαγγελματικές φτάνουν στο τέλος τους! Μέχρι τότε όμως μπορεί να τα δώσει όλα, για να κάνει ένα επεισοδιακό closer που λέμε, δηλαδή να βάλει ένα τέλος όπου χρειάζεται. Μετά όμως ως δια μαγείας χαρίζει δύναμη και ζωντάνια! Απίστευτο;;

Και τέλος ο Άρης στον Αιγόκερω, στις 27/9 που σημαίνει πως θα μας κυριεύσει μια ανεξήγητη δύναμη, θα τα δώσουμε όλα στη δουλειά ακόμα και στον έρωτα και αν δεν υπάρχει ανταγωνισμός, θα τον προκαλέσουμε από μόνοι μας, προκειμένου να ξεκινήσει το παιχνίδι, για να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος στο τέλος!

Όμορφα τελειώνει ο Σεπτέμβρης αστρολογικά για όλο τον κόσμο! Αφού μας ρήμαξε με τις εκλείψεις και με τη πανσέληνο, δεν απέμεινε και τίποτα άλλο να συμβεί.. Σωστά;

Ημερομηνίες σημαντικές.. και που θα πρέπει να έχουμε το νου μας..

Άκρως ερωτική ημέρα η αυριανή 19/9, αφού η Αφροδίτη με τον Άρη έχουν ραντεβού ρομαντικό, υπο το φως του φεγγαριού.. Κάτι θέλει να της ψιθυρίσει στο αυτί.. Για αυτό προτείνω να κλείσετε εκείνο το ραντεβουδάκι, ποτέ δε ξέρετε!

Τυχερή ημέρα για επαγγελματικά ζητήματα στις 26/9 αφού ο Δίας έχει συνάντηση με τον Ήλιο, που σημαίνει φως και δικαιοσύνη θα πέσουν σε αρκετές από τις υποθέσεις μας..

Προσοχή σε ερωτικά ζητήματα στις 18/9 και 20/9 γιατί η Αφροδίτη τσακώνεται με τον Ουρανό και το Κρόνο. Που σημαίνει απρόβλεπτες καταστάσεις μπορεί να συμβούν, να μη βρούμε το δίκιο μας ποτέ και το δάκρυ, κορόμηλο!


magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos