Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

Τα Ζώδια των ημερών 14/09 – 20/09/2016 by MagicF’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Πανσέληνος αυτή, προσωπικά με έχει τρελάνει.. Οι ευαισθησίες μου στα κόκκινα, το νευρικό μου σύστημα σμπαράλια, απορώ στις 16/9 τι μπορεί να συμβεί..
Από τις 20/9 και μετά θα δούμε μια άσπρη μέρα, θα στρώσει το σύμπαν που λέμε.. θα έρθουμε στα ίσα μας και εμείς.. μέχρι τότε..

I just don’t know..

φιλάκια




Κριός
Από τις 17 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου! Μια ιδιαίτερη πρόσκληση σου δίνει χαρά. Ένας έρωτας στις 18 ίσως προκύψει με κάποιον που ήδη γνωρίζεις. Κάνε τις ανακοινώσεις σου στις 19, αλλά δώσε χρόνο για να γίνεις κατανοητή! Τυχερή ημέρα στις 20. Να κοιμάσαι περισσότερο! Επαγγελματικά: Η Πανσέληνος στις 16 σε στρεσάρει πολύ! Κάτι το διαφορετικό σου τραβά τη προσοχή. Πάρε μια άδεια καλύτερα, από το να κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν!

Ταύρος
Μια κρύο και μια ζέστη τις μέρες αυτές! Κάτι μυστήριο προκύπτει στις 15, δώσε σημασία στα σημάδια και πράξε αναλόγως! Η Πανσέληνος στις 16, σε πληγώνει. Αντιδράς στις 17! Και ξεσπάς στις 18! Μη παρεκτρέπεσαι! Οι χαρές έρχονται από τις 20 και μετά! Ικανοποίησε τις επιθυμίες σου! Επαγγελματικά: Τυχερή ημέρα στις 14! Κάνε μια καλή πράξη, εντυπωσίασε το περιβάλλον σου. Στις 19 μπορείς να ζητήσεις μια αύξηση. Ποτέ δε ξέρεις..

Δίδυμος
Από τις 17 και μετά να προσμένεις να συμβεί κάτι το μαγικό! Βρίσκονται οι άνθρωποι που θα σε στηρίξουν σε κάθε απόφαση που θα πάρεις. Στις 18 όμως μια νέα γνωριμία, μπορεί να είναι και ένας έρωτας μεγάλος. Ερωτικό πολύ το διήμερο 18 και 19! Κάνεις απιστίες!
Επαγγελματικά: Η Πανσέληνος στις 16 σε αναστατώνει σε θέματα εργασιακά. Μπερδεμένη η κατάσταση και αβέβαιο το μέλλον. Τυχερή ημέρα στις 20.

Καρκίνος
Η Πανσέληνος στις 16 σε μεταμορφώνει σε μια ρομαντική ύπαρξη. Ονειρεύεσαι διάφορα και είσαι πολύ αφηρημένη. Μια παρεξήγηση να την αποφύγεις μόλις τη μυριστείς. Ένας πανικός στις 18, σε βγάζει από τα ρούχα σου! Αποζήτησε την ηρεμία σου μέχρι και τις 20. Μπόρα είναι θα περάσει. Κάνε κάτι το εντυπωσιακό!
Επαγγελματικά: Προσπάθησε να ακούσεις, να κατανοήσεις και να πράξεις αναλόγως. Να έχεις και plan b, σε κάθε περίπτωση. Ζήτα βοήθεια στις 19.

Λέων
Ο έρωτας επιμένει! Μια νέα γνωριμία στις 17, μπορεί να είναι η αιτία να ζήσεις φοβερές στιγμές τις επόμενες ημέρες. Μη διστάσεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Στις 19 κάνεις μια κίνηση για πρώτη φορά. Διώξε ότι δε σου αρέσει!
Επαγγελματικά: Η Πανσέληνος στις 16, σε βάζει σε σκέψεις τύπου, πως να χειριστείς τα λεφτά σου. Οργανώσου καλύτερα και πήγαινε και λίγο με τα νερά των άλλων. Τυχερή ημέρα στις 20!

Παρθένος
Η Πανσέληνος στις 16 σε κάνει ευαίσθητη πολύ και ξαφνικά τα βάζεις με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και αποφασίζεις πως κανείς δε σου κάνει. Με ανάδρομο Ερμή δε σκέφτεσαι και πολύ καθαρά, συμμαζέψου! Εκτονώσου στις 17! Επιδίωξε μια συνάντηση στις 20. Θα νιώσεις καλύτερα. Χαμήλωσε το πήχη!
Επαγγελματικά: Οι λεπτομέρειες θα σου κοστίσουν και χρόνο και ψυχική ηρεμία. Να είσαι υπομονετική και συνεννοήσιμη. Από τις 19 και μετά φτιάχνει η κατάσταση.

Ζυγός
Από τις 17 και μετά βρίσκεις χρόνο για τον εαυτό σου. Συνάντησε ένα δικό σου πρόσωπο και εκφράσου ελεύθερα. Ανατροπές στις 18, τις περίμενες πάνω-κάτω, πρόσεχε τις αντιδράσεις σου. Ψάξε την αιτία του προβλήματος και λύσε την! Να είσαι αντικειμενική!
Επαγγελματικά: Η Πανσέληνος στις 16, σε τρελαίνει και μπορεί να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις. Σε φορτώνουν με δουλειές, επίτηδες για να χάσεις το χρόνο σου και να εκτεθείς. Συζήτησε από τις 19 και μετά.

Σκορπιός
Η Πανσέληνος στις 16 σε αναστατώνει ερωτικά. Μια ψυχή από το παρελθόν επιστρέφει, στις σκέψεις σου ή στη ζωή σου. Να είσαι σίγουρη για το τι πραγματικά θες. Κάνε ότι σου αρέσει στις 17. Κάνε μια καλή πράξη στις 20. Ακολούθησε τη καρδιά σου!
Επαγγελματικά: Στις 19 χρησιμοποίησε τον άσο που κρύβεις στο μανίκι σου. Τα έξοδα που κάνεις, επιβάλλεται να τα καλύψεις άμεσα.

Τοξότης
Η Πανσέληνος στις 16, φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα οικογενειακά. Από τις 17 και μετά φτιάχνει η διάθεσή σου. Ερωτοτροπείς με ένα οικείο πρόσωπο. Μείνε στο φλερτ μόνο. Μέχρι και τις 19 ξέρεις ποιος αξίζει να μείνει μέσα στη ζωή σου. Μην αγχώνεσαι όλα θα γίνουν!
Επαγγελματικά: Στις 20 δίνεις μεγάλη σημασία στη δουλειά σου. Μπαίνεις μπροστά, δίνεις λύσεις και δίνεις το καλύτερό σου εαυτό.

Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στις 16, σου προκαλεί ανατροπές. Ξέχασε εκείνο το ταξίδι που θες να πας, ασχολήσου με το σπίτι σου. Χειμώνας έρχεται, προετοιμάσου. Η βόλτα στις 18, ακυρώνεται επίσης. Ψυχραιμία. Ωραία ημέρα στις 20. Εκτονώσου φυσικά!
Επαγγελματικά: Εργασία και χαρά. Στις 19 τα δίνεις όλα και μπορεί να πάρεις και ένα μπόνους. Ότι ευχάριστο σου συμβαίνει κράτα το για τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Η Πανσέληνος στις 16 σε κάνει και νιώθεις ανασφάλεια για τα πάντα. Μια τρέλα στις 17 σου αλλάζει τη διάθεση προς το καλύτερο. Μια νέα γνωριμία στις 18, σε αναστατώνει ευχάριστα. Ακολουθούν μέρες πολύ ερωτικές και απελευθερωτικές. Ξεκουράσου στις 20. Ταξιδεύεις και σου αρέσει!
Επαγγελματικά: Συνεργάσου με τους άλλους, όχι όμως να βγεις ριγμένη οικονομικά. Κάνε την ανατροπή και μη φοβάσαι να ρισκάρεις.

Ιχθύς
Η Πανσέληνος στις 16, σε τρελαίνει κανονικά! Οτιδήποτε δε σου αρέσει, το εκφράζεις άφοβα και μπορεί να πεις ναι ακόμα και σε έναν χωρισμό! Αποζητάς την ελευθερία σου με άγαρμπο τρόπο. Κάτι ευχάριστο συμβαίνει στις 20. Πρόσεχε τα λόγια σου!
Επαγγελματικά: Από τις 19 και μετά να ρισκάρεις. Αρέσουν οι ιδέες σου και βρίσκεις μεγάλη στήριξη από το περιβάλλον σου. Ηρεμείς από τις 20 και μετά και είσαι πιο συνεργάσιμη.

magicfariel


πηγή φωτογραφίας pixabay free photos