Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 03/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα δεν είπαμε,
τραγική με βρίσκω, από όλες τις απόψεις! Βγαίνει ο ήλιος και χάνω το μυαλό μου! Σα τις γάτες, κάθομαι οπουδήποτε, αρκεί να ζεσταθώ, να λάβω την ενέργεια εκείνη που μου δίνει δύναμη και όρεξη να κάνω το οτιδήποτε!

Τι να κάνω η Ταυρίνα, λατρεύω ήλιο, γαλάζιο ουρανό, ανθισμένους αγρούς και καταγάλανες θάλασσες.. Πού να μαζευτώ να γράψω ζώδια;;; χαχα!

Σα σίφουνας μπήκε ο Μάρτης, τα αστρολογικά γεγονότα, πολύ δυνατά και αρκετούτσικα, δεν έχω καμία όρεξη για καταστροφολογίες, απλά θα τα αναφέρω και θα φτιάξουμε ιστοριούλα, έτσι όπως μας βολεύει!


Η Αφροδίτη έκανε ποδαρικό στους Υδροχόους! Θετική επιρροή από όλες τις απόψεις! Ο έρωτας γίνεται επαναστατικός, αντιδραστικός, απρόβλεπτος και πολύ αεράτος.. Τι εννοεί ο ποιητής;;; Θα δείξει!

Ο Ουρανός επιστρέφει στον Ταύρο! Γερό το ταρακούνημα, πολλές οι αλλαγές, με άγαρμπο τρόπο μάλιστα, με πολύ πείσμα και εγωισμό! Θα ανεβάσουμε ένα πυρετό, για πολύ καιρό να είστε σίγουροι για αυτό!! Να και το ποιηματάκι..

Ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύες! Όλα τα είχε η Μαργιορή ο φερετζές της έλειπε! Άλλα θα λέμε, άλλα θα γίνονται κατανοητά, κλάματα και δράματα, ένα συναισθηματικό χάος.. Η παρεξήγηση στο φουλ!

Νέα Σελήνη στους Ιχθύες! Ευχάριστο το γεγονός, φανταστικό και ονειροπαρμένο, βλέπω τους καλλιτέχνες της παρέας, να έχουν δημιουργικότητα στο φουλ και να και ένα αριστούργημα!

Και το φινάλε είναι μια Πανσέληνος στον Ζυγό! Φορτισμένο συναισθηματικά το φεγγάρι, θα νιώσουμε πολλά και διάφορα και έτσι ξαφνικά όπως ήρθες και έφυγες από τη ζωή μου.. και τέτοια.. μυστήρια πράγματα!

Τι ιστοριούλα να φτιάξουμε τώρα;;;

Ο Έρωτας θα είναι απρόβλεπτος. Θα φέρει αλλαγές στις σχέσεις. Όμως δε θα είναι ξεκάθαρος. Όποιος ρισκάρει, θα έχει κατά νου και τη νίκη αλλά και την ήττα! Ο Έρωτας είναι απολαυστικός πολύ! Όμως ο Έρωτας πονάει! Είναι βάναυσο sport για ιδιαίτερες περιπτώσεις.. να σα και εμένα!

πολλά φιλάκια..


Κριός
Βόλτες έχει το μενού και αρκετές νέες γνωριμίες! Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είστε καλά ντυμένοι, όμορφοι και πολύ περιποιημένοι, γιατί κάπου ανάμεσα στο κόσμο, παίζει μια γνωριμία μυστήρια και άκρως ερωτική! Ο Ερμής που λέτε, βάζει το χεράκι του, σας κάνει ναζιάρηδες, πονηρούς και τολμηρούς, ένα ερωτικό ρίσκο μυρίζομαι, ας μη σας πάρει κανείς χαμπάρι, γιατί μπορεί να εκτεθείτε έτσι ξαφνικά..! Κρατήστε μικρό καλάθι στις μεγάλες υποσχέσεις..! Και αποφύγετε τις ανούσιες απογοητεύσεις..!

Ταύρος
Μπορεί να είναι Κυριακή και να επιθυμείτε να αράξετε στο σπιτάκι σας, όμως το σύμπαν δεν έχει τέτοιο σκοπό! Δε γίνεται από τη μια να γκρινιάζετε για τις μοναξιές σας και από την άλλη να αρνείστε προσκλήσεις για έξω! Οι νέες γνωριμίες είναι ο απώτερος στόχος, να ανανεώσετε τις παρέες σας μπας και αλλάξει η καθημερινότητά σας προς το καλύτερο! Οι φίλοι δε σας αφήνουν σε χλωρό κλαρί, οπότε πάρτε το απόφαση, πως και οι δρόμοι θα σας φάνε και η γλώσσα σας θα μαλλιάσει από το πολύ το μπούρου – μπούρου..!

Δίδυμος
Πάλι αλλαγές προκύπτουν στα επαγγελματικά σας και πάλι βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα! Δεν έχει καμία σημασία το αν είναι Κυριακή, το μυαλό σας βρίσκεται στα επόμενα βήματα που θα κάνετε και ίσως και σε ένα νέο project που θα αναλάβετε, πιο δύσκολο τούτη τη φορά! Κάποιες αναποδιές, σας εμφάνισαν πόρτες, που δε τις βλέπατε μέχρι τώρα και καλό είναι να τις χτυπήσετε, με πολύ τόλμη ,θάρρος και αισιοδοξία, γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να προχωρήσετε παρακάτω! Βλέπω χαμόγελα χαράς..!

Καρκίνος
Φροντίστε να κάνετε αγαπούλες με τον σύντροφό σας, να χαζολογήσετε παρέα, να πάτε αν χρειαστεί μια εκδρομούλα, γιατί σε λίγες μέρες το σκηνικό αλλάζει και ποιος αντέχει τα μουτράκια σας! Από τη μια τα ερωτικά σας, από την άλλη τα οικονομικά σας, τι σας βασανίζει περισσότερο, να μας το πείτε και εμάς..! Ρομαντζάδες θέλει το σύμπαν για σήμερα, γλυκόλογα και ότι πει το πρόσωπο.. Στην άκρη του μυαλού σας, έχετε έναν λογαριασμό που πρέπει να πληρώσετε και αυτό σας χαλάει πολύ! Το χρήμα έρχεται και φεύγει..

Λέων
Είστε ολίγον σε αναμμένα κάρβουνα, γιατί σας απασχολούν θέματα και επαγγελματικά και οικονομικά και το μέλλον της ερωτικής σας της ζωής! Θα κάψετε φλάντζα σε λίγο, σας το λέω λαϊκά, αλλά μόνο έτσι θα με καταλάβετε! Σας το επιβεβαιώνω ο Άρης σας κάνει νευρικούς και ανήσυχους και ξαφνικά αντιπαθείτε πολύ κόσμο και είστε έτοιμοι για καβγά! Τον λογαριασμό θα τον πληρώσετε όπως και να έχει, οπότε τσάμπα γκρινιάζετε! Αν λοιπόν αποφύγετε τούτη τη ψυχασθένεια, ίσως η Κυριακή σας να γίνει ροζ.. ίσως..!

Παρθένος
Υπάρχουν διάφορα θέματα που σας βασανίζουν, μιλάμε οι σκέψεις που κάνετε είναι αμέτρητες και είστε φουλ στα παράπονα! Σήμερα λοιπόν, θα ξεκινήσετε συζητήσεις που όλο και κάποια ψυχή θα στριμώξουν στο τοίχο και οι αλήθειες σας πονάνε, όμως από μέσα σας θα τα βγάλετε όπως και να έχει! Πως λέμε συννεφιασμένη Κυριακή, εσείς θα τη δημιουργήσετε και θα τη βιώσετε κιόλας! Ο Ερμής σας κάνει επικοινωνιακούς και ο Άρης επιθετικούς! Συνδυασμός που σκοτώνει, αφού σας αρέσει να χτυπάτε πάντα στο ψαχνό!

Ζυγός
Είστε και εσείς όσα παίρνει ο άνεμος, είναι και το αστρολογικό τοπίο τέτοιο, που σας βλέπω εκτός φωλίτσας για τα καλά! Βγήκε λιγουλάκι ο ήλιος, έγινε το boost που λέμε, σας βρίσκω ασυμμάζευτους γενικώς! Σήμερα λοιπόν παίζει να κάνετε μια λίστα με τις προτεραιότητές σας και τις εκκρεμότητές σας. Σε χαρτί καλύτερα και πάνω στο ψυγείο με μαγνητάκι! Αλλιώς τσάμπα χρόνο θα φάτε και θα τα ξεχάσετε στο λεπτό.. Ιδανική μέρα να ασχοληθείτε με τη κηπουρική, να φτιάξετε μπαλκόνι ή βεράντα.. γιατί έρχεται η άνοιξη..!

Σκορπιός
Εσείς ή που θα φτιάχνετε το ένα και θα γκρεμίζεται το άλλο! Για να βρίσκονται όλα σε μια ισορροπία στη ζωή σας δε γίνεται! Μυρίζομαι πως αρκετοί χωρίζετε τα τσανάκια σας, πηγαίνετε σε σπίτι δικό σας, αλλάζουν οι δικαιούχοι από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, ανεξαρτητοποιήστε με κάθε τρόπο! Αν και τα έχετε πολύ καλά μελετημένα, αν και τα έχετε ανακοινώσει επίσημα με ωραίο τρόπο, σήμερα κάτι θα ακούσετε ή θα δείτε που θα ανεβάσετε πίεση και καταλαβαίνετε τώρα, ένας χαμούλης θα γίνει! Ξανά μανά από την αρχή..

Τοξότης
Κάποιο πρόσωπο δε σας σηκώνει το τηλέφωνο και τρελαίνεστε κανονικά! Μπορεί να είναι ένα φιλαράκι, μπορεί ένας μελλοντικός συνεργάτης, μπορεί ακόμα και ένα συγγενικό πρόσωπο, τι κάνατε πάλι, μόνο εσείς γνωρίζετε! Ε λοιπόν σήμερα μπαίνετε στο αμαξάκι σας και τραβάτε αυτοπροσώπως, επιδιώκετε συναντήσεις και ότι πρόβλημα υπάρχει θα το λύσετε μια και έξω! Αυτός είναι ο σκοπός μιας Κυριακάτικης εκδρομής. Το νου σας γιατί παίζει να λοξοδρομήσετε, τα περιβόλια ή η θάλασσα, σας μαγεύουν, άρα άκυρο το ραντεβού!

Αιγόκερως
Νιώθετε σα να έχουν ανοίξει οι ουρανοί μόνο για πάρτη σας! Το νου σας γιατί ναι μεν όλα δείχνουν πως βαίνουν καλώς, αλλά σε λίγες μερούλες ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος και παίζει να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια! Έναν ενθουσιασμό τον νιώθετε, είστε ξεσηκωμένοι και άκρως δημιουργικοί, για αυτό πριν ξεκινήσετε το οτιδήποτε, βρείτε τρόπο να δέσετε το γλυκό, να κατοχυρώσετε οτιδήποτε αφορά το έργο σας και το μέλλον σας! Μη μπείτε σε τρελές διαδικασίες άνευ λόγου και αιτίας. Λίγο του λωλού σας βρίσκω..!

Υδροχόος
Ως συνήθως είστε δράση - αντίδραση που σημαίνει πως ενώ ξαφνικά μπορεί να σας έχουν έρθει οι ερωτικές ορεξούλες, εσείς εκεί επιμένετε στο χρήμα και στις δουλειές σας! Έχει μπει με το δεξί ο μήνας, κάνετε τα μαγικά σας και ανοίγετε δρόμους για το αύριο που έρχεται! Έχετε τον πήχη ψηλά ως συνήθως και ονειρεύεστε έναν τραπεζικό λογαριασμό πολύ γεμάτο και καλή επιτυχία σας εύχομαι! Σήμερα χαμογελάστε, ξεκουραστείτε, κοιμηθείτε να πάρετε δυνάμεις, φάτε καλά και μια επίσκεψη στο γιατρό χρειάζεται πού και πού..

Ιχθύς
Τρελούτσικο το ΣΚ αυτό, εσείς θέλετε πολύ να βγείτε έξω, να κυκλοφορήσετε, παρέα με άγνωστες υπάρξεις, να ζήσετε έτσι λίγο τη περιπέτεια, να όμως που οι δεσμευμένοι της παρέας, μια παντόφλα τη φάγατε, έτσι;;; Το σύμπαν από τη μια σας ξεσηκώνει και σας προκαλεί και από την άλλη φωνάζει φρόνιμα! Μόνο σε εσάς θα μπορούσε να συμβεί αυτό, έχει και ο Ερμής τα κέφια του, που θα τα χάσει σε λίγο, βρίσκεται και στο ζώδιό σας, βλέπω το ματάκι να γυρίζει κανονικά! Σήμερα παίζει να μάθετε κάτι πολύ ευχάριστο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Εικόνα του Mysticsartdesign στο Pixabay