Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 22/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από τόσα χρόνια, λογικά, θα έχετε εμπεδώσει πως οι Ταύροι λατρεύουν τις Παρασκευές! Είναι μια
μέρα πολύ super, εξαιρετικά μαγική, αφού πέφτουν τα μολύβια κάτω, κλείνουν οι οθόνες, κλειδώνουν τα συρτάρια και άντε γεια! Διακόπτες στο off!
Όποιος αγαπά τις Κυριακές, τον βρίσκω λίγο βιτσιόζο, αφού είναι η μέρα ξεπέτα! Ξημερώνει, βραδιάζει και τσουπ ξανά μανά από την αρχή! 

Τελικά το Φεγγάρι αυτό αποτρέλανε τα μυαλά του κόσμου, οι συμπεριφορές ήταν έντονες και εξωφρενικές και αν λάβουμε υπόψη τα γεγονότα, αρκετοί εκεί έξω είναι για ζουρλομανδύα και επιβάλλεται να αλυσοδεθούν, γιατί δε θέλει και πολύ για να γίνει το κακό!


Ας αισιοδοξήσουμε τώρα, γιατί είπαμε είναι Παρασκευή.. ιδανική μέρα για να ερωτευτούμε παράφορα!

Να σιγοτραγουδήσουμε.. “kiss me..” 


φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ ωραία ημέρα για να κάνετε τις γατούλες και να αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας! Το Φεγγάρι ακόμα καλά σας κρατεί, για αυτό και εσείς βρείτε το ως μια καλή ευκαιρία, για να κάνετε τα παραπονάκια σας, να πείτε αυτά που σας ενοχλούν, όμως με πολύ όμορφο τρόπο! Αποφύγετε να προκαλέσετε εντάσεις, ο σκοπός είναι να αγαπήσετε περισσότερο!

Ταύρος
Τι να πω; Εργασία και χαρά έχει το μενού σήμερα, οπότε καλό είναι να βγάλετε από το μυαλό σας σκέψεις τύπου, «Πότε θα πάμε εκδρομή;;»! Η αλήθεια είναι πως τίποτα δεν έχει τελειώσει, το βιβλίο της ζωής σας είναι ακόμα ανοιχτό, οπότε και εσείς ας βρίσκεστε σε ετοιμότητα γιατί οι μέρες είναι πολύ μυστήριες κυρίως στον ερωτικό τομέα! Λέτε το μαναράκι να πει το ναι;;;

Δίδυμος
Ευτυχώς που σας μάγεψε το Φεγγάρι και ξαφνικά θυμηθήκατε πως υπάρχει και ο έρωτας στη ζωή σας, που είναι εξίσου σημαντικός, ανεξάρτητα αν το παίζετε αδιάφοροι εντελώς! Κάποια ζαβολιά κάνατε, δίνετε υποσχέσεις από εδώ και εκεί, οπότε σήμερα παίζει να σας κατσαδιάσουν κιόλας! Διαφυλάξτε τα μυστικά σας και μη μπλέκετε τους άλλους στις δικές σας σκανδαλιές!

Καρκίνος
Ψυχολογικά είστε κάπως, αφού σας τάραξε το Φεγγάρι, πάλι έκανε τη φαντασία σας να σαλτάρει! Εργασία και χαρά, είναι η αστρολογική διάθεση της ημέρας, οπότε κάντε focus εκεί μπας και ξεχαστείτε και ηρεμήσετε! Αποφύγετε να μεταφέρετε τις ερωτικές σας ανησυχίες, προκαλείτε εντάσεις και ξαφνικά παίζει το τριήμερο να τη βγάλετε μονάχοι! Δε το θέλουμε αυτό!

Λέων
Έτοιμοι να κάνετε ένα ωραίο μπουμ, αφού αποζητάτε τη προσοχή του κόσμου, δε σας τη δίνουν και αυτό είναι αρκετό, για να ξεφύγετε εντελώς! Το θέατρο του παραλόγου, με εσάς πρωταγωνιστές, όλο και κάποια ιστοριούλα θα φτιάξετε, φαντάζεστε και δράκους μέρες τώρα, ποιος σας ακούει;;; Κανείς! Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας φτιάχνουν το κέφι! It’s Friday!

Παρθένος
Και εκεί που έχετε την εντύπωση πως έχετε τελειώσει με τις δουλειές σας, πως δεν υπάρχουν άλλες εκκρεμότητες, μπορεί ξαφνικά να σας αναθέσουν άλλες τόσες ή να σας βάλουν να ασχοληθείτε από την αρχή, αφού κάτι δεν άρεσε, κάτι δεν ήταν αρκετό! Όλο αυτό το σενάριο φτάνει, για να εκνευριστείτε και να τα τινάξετε όλα στον αέρα! Βαθιές ανάσες και βόλτα στο τετράγωνο!

Ζυγός
Μέσα στις γλύκες είστε σήμερα και στα σορόπια, αφού το Φεγγάρι βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας προκαλεί έντονα συναισθήματα κυρίως ερωτικά! Ιδανική ημέρα για να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, να βγείτε έξω να φλερτάρετε, να ρίξετε τις πονηρές τις ματιές σας, να χαμογελάσετε, να δείτε τι ωραία που είναι η ζωή τελικά! Αφήστε τις δουλειές σας για μια άλλη ημέρα!

Σκορπιός
Όσο καταπιέζεστε και θάβετε τα συναισθήματά σας, άλλο τόσο σκοτεινιάζει το σύμπαν σας και γίνεστε σκληροί με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Οι καλοσύνες χρειάζονται πού και πού, αλλά αν είναι να πέσετε στο κρεβάτι με τα ψυχοσωματικά σας, καλύτερα να είστε ο εαυτός σας και ας κλάψει κανείς άλλος! Ζόρικη η μέρα σας, δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας!

Τοξότης
Το έχετε ρίξει στις δημόσιες σχέσεις εσείς και είστε όλο βόλτες από εδώ και εκεί! Καλά κάνετε, μπήκε και επίσημα η άνοιξη, νιώθετε ξαφνικά μια απίστευτη αισιοδοξία και η δημιουργικότητά σας στα ύψη! Οι προσκλήσεις για έξω αρκετές, για διάφορες νέες δραστηριότητες, αποδεχτείτε κάτι που θα αλλάξει ευχάριστο το σκηνικό της ζωής σας! Αν έχετε σύντροφο μη τον ξεχάσετε!

Αιγόκερως
Το σύμπαν επιμένει πως το διάστημα αυτό θα συμβούν πολλά και διάφορα, ευχάριστα, μη πηγαίνει το μυαλό σας κατευθείαν στο κακό, παίζει να αλλάξετε και καριέρα! Όμως ίσως να αλλάξετε και σύντροφο! Λέτε να πάτε σε καλύτερο σπίτι;;; Ότι έχετε ονειρευτεί, ότι έχετε δουλέψει με ψυχή και σώμα, ότι έχετε ποθήσει, σας δίνετε σιγά-σιγά, όμως μπορεί να σκάσουν και όλα μαζί και να ξετρελαθείτε από χαρά!

Υδροχόος
Και επειδή λατρεύετε το χρήμα και τις νέες επαγγελματικές συμφωνίες, σήμερα το σύμπαν σας ανάβει το πράσινο το φως, αρκεί να ξέρετε πού πάτε να μπλέξετε και με ποιον! Στη βράση κολλάει το σίδερο, μην αφήσετε τίποτα για αύριο! Υπάρχει ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ, το γνωρίζετε καιρό τώρα και γυρεύετε εκείνη την ευκαιρία.. Κάντε το πρώτο βήμα, τι το σκέφτεστε;;;

Ιχθύς
Αυτό που ονειρεύεστε από τώρα κιόλας είναι το κρεβατάκι σας! Θέλετε να αράξετε το κορμί σας και να μη σας κουνήσει κανείς! Ακόμα δε σηκωθήκατε, τι σκέψεις είναι τούτες;;; Αν έχετε τη δυνατότητα φύγετε μακριά για το τριήμερο, σε ένα χωριουδάκι, να εκεί στους κάμπους, στα βουνά και στα λαγκάδια! Βλέπω αρκετοί να κάνετε κοπάνα από τη δουλειά σήμερα. Κακά παιδιά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by Mari Ana from Pixabay