Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 24/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Διαπιστώνω πως στις εξαφανίσεις έχω ιδιαίτερο χάρισμα, χαμογελώ και απορώ, με τον εαυτό μου, τι συνέβη πάλι;;;
Όχι δε θα γκρινιάξω, αντιθέτως θα συνεχίσω να χαμογελώ, γιατί μετά από πολύ καιρό ικανοποίησα μια από τις επιθυμίες μου.. Χόρεψα!





Που λέτε ο Ποσειδώνας σήμερα έχει τρελά κέφια! Ο ανάδρομος Ερμής όχι και τόσο και κάπου θα μπλέξουν αυτοί οι δυο και παίζει να συμβεί του λωλού, έτσι ξαφνικά! Η φαντασία καλπάζει, η δημιουργικότητα χτυπά τη πόρτα σε αρκετούς καλλιτέχνες εκεί έξω, υπάρχει διάθεση για αλλαγές, μπήκε η άνοιξη, θέλουμε να ανανεωθούμε, φοβερή η στήριξη η αστρολογική.. Το σύμπαν προκαλεί την ενέργεια και εμείς τη διοχετεύουμε όπου μας αρέσει! Οπότε τυχεροί όσο βρεθούν σε μια τέτοια κατάσταση!

Ο ανάδρομος Ερμής όμως έχει πεισμώσει, σα να ζηλεύει και για να μας τραβήξει τη προσοχή, θα μας σκανδαλίσει με θέματα απλά, αλλά τόσο απαραίτητα και καθημερινά! Τα κινητά μπορεί να χαλάσουν, να μην έχουμε σήμα, το αυτοκίνητο να μη δουλεύει, η πινακίδα στο δρόμο, να έχει κουνηθεί από τον αέρα και να χαθούμε έτσι ξαφνικά, λέτε να πάθουμε και λάστιχο;;; Μήπως σήμερα να είμαστε ολίγον φρόνιμοι;;;

Με λίγα λόγια..

Ο έρωτας μπορεί να έρθει στο όνειρο μας, να εμφανιστεί μαγικά μπροστά μας και μόλις κάνουμε να τον αγγίξουμε, να του δώσουμε ένα φιλί στο μάγουλο, τσουπ να εξαφανιστεί.. σαν ένα σύννεφο.. σαν ένα φάντασμα γλυκό, σαν τον αέρα..

φιλάκια..


Κριός
Πολύ μυστήρια η διάθεσή σας σήμερα! Νιώθετε εγκλωβισμένοι σε διάφορες καταστάσεις και ο τρόπος που θα αντιδράσετε, θα καθορίσει το αν η μέρα σας θα κυλήσει όμορφα ή όχι! Καταπιάνεστε με δουλειές του σπιτιού, παίζει να τους διώξετε όλους, να φύγουν μέσα από τα πόδια σας, προκειμένου όχι απλά να κάνετε μια γενική καθαριότητα, αλλά να αλλάξετε και το ντεκόρ! Κυριακάτικο πού να πάνε οι άνθρωποι;;; Από την άλλη ανοίγετε το στοματάκι σας, πετάτε διάφορα διαμάντια και δε θέλει πολύ για να γίνει ο χαμός! Δε πάτε καλύτερα μια εκδρομή;;;

Ταύρος
Αν και το σύμπαν σας είναι πολύ ζαλισμένο, έχει συννεφάκια, εσείς μπορείτε να ξεγλιστρήσετε από τις παγίδες του, περνώντας τη μέρα σας στο χαλαρό! Οτιδήποτε και αν συμβεί, ας παραμείνετε θεατές, μη βιαστείτε να ανοίξετε το στοματάκι σας, γιατί κάποιος ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα και ας μείνει με την όρεξη και την απορία! Δημιουργική η μέρα σας, μπορεί να φτιάξετε κάτι πολύ φανταστικό και να σας βγει κιόλας, αρκεί να αφεθείτε ελεύθεροι και να διώξετε μακριά τα ταμπού και τους περιορισμούς.. του μυαλού σας!

Δίδυμος
Γλυκά μου πλασματάκια σήμερα ο Ποσειδώνας σας πιάνει από τις κοτσίδες, σας τις τραβά και ας σκούξετε! Η μέρα του λωλού, καλύτερα να μείνετε μόνοι σας, να πάρετε τα βουνά και τα λαγκάδια, να κλείσετε το κινητό σας, μόνο κάπως έτσι θα αποφύγετε το πανηγύρι που θα διαδραματιστεί μπροστά σας, με πρωταγωνιστές εσάς! Αλλιώς ανοίγετε το στοματάκι σας, πετάτε διαμάντια, ανάβετε φωτιές, πάτε να τις σβήσετε και αντί αυτού, τα κάνετε χειρότερα τα πράγματα! Η φαντασία σας καλπάζει και σας προκαλεί μεγάλη ταραχή!

Καρκίνος
Μια μαγική ημέρα μόλις έφτασε και από το πουθενά μπορεί να δημιουργήσετε το οτιδήποτε και μετά να είστε πολύ υπερήφανοι με τον εαυτό σας! Αλλάξτε ντεκόρ στο σπίτι σας, βάλτε τις ανοιξιάτικες κουρτίνες, ανανεώστε τα ριχτάρια, μετακινήστε έπιπλα, έτσι γιατί το μάτι θέλει να δει κάτι το διαφορετικό! Μη τα σκέφτεστε μόνο, κάντε την αρχή εσείς και μπορεί ακόμα και ο σύντροφός σας να μπει στο χορό και να περάσετε μια υπέροχη μέρα! Μια άλλη ιδέα είναι να συναναστραφείτε με κόσμο που έχει τα φόντα να σας βοηθήσει στα μελλοντικά σας τα σχέδια..

Λέων
Εντάξει εσείς έχετε τη διάθεση και τη προδιάθεση να γίνετε οι σπαστικοί της παρέας! Βρήκατε τη μέρα να ενδιαφερθείτε για τους λογαριασμούς που έχετε να πληρώσετε, για το τι έχετε στην άκρη, αν βγαίνει ο μήνας, τέτοια ενοχλητικά πράγματα! Δε γίνεται από τη μια να ζείτε σα Βασιλιάδες και από την άλλη να κάνετε τον λογιστή! Τα νούμερα δεν αλλάζουν, ένα και ένα κάνουν δυο, για αυτό πάρτε μια βαθιά ανάσα, πάρτε το και απόφαση και βγείτε έξω στον κήπο να κάνετε τον κηπουρό! Και αν δεν έχετε, να πάτε στου γείτονα.. χαχα!

Παρθένος
Μια πολύ ρομαντική ημέρα μόλις σας ξημέρωσε, μπορεί το πρωί να αφεθείτε στη μαγεία των cartoon, τι σημασία έχει η ηλικία σας. Σας πιάνει η άνοιξη σιγά-σιγά, είναι και το αστρολογικό, σας βλέπω να φοράτε κάτι σε ροζ ή γαλάζιο έτσι για το ψυχολογικό. Πολλές οι συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα, μη παίρνετε τίποτα στα σοβαρά, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, πείτε και εσείς άλλα τόσα, ο Ποσειδώνας δίνει το ελεύθερο να φανταστείτε ακόμα και δράκους.. Κάντε μια γλυκιά παύση από τη σκληρή καθημερινότητά σας..

Ζυγός
Χρυσά μου αν σκοπεύετε να πάτε εκδρομή σήμερα, να ξέρετε πως μια το ένα και μια το άλλο, θα σας κρατήσουν πίσω, μεγάλη η καθυστέρηση, αλλά δε θα σκάσετε κιόλας για αυτό! Χαρωπή η διάθεσή σας, είστε αισιόδοξοι πολύ, κάτι συνέβη και σας έφτιαξε πολύ το κέφι! Ταξιδιάρικη επίσης η φάση σας, όλο και κάπου θα πάτε, αρκεί να φύγετε μακριά από το σπίτι! Ο ανάδρομος Ερμής καλά κρατεί, για αυτό πείτε κάθε εμπόδιο για καλό και φτιάξτε μερικές εναλλακτικές έτσι για να υπάρχουν! Νέες ευκαιρίες προκύπτουν, μην απαντήσετε..!

Σκορπιός
Έχω την εντύπωση πως έχουν ανοίξει οι ουρανοί και οι επαγγελματικές ευκαιρίες πέφτουν βροχή και να απογειωθείτε από ενθουσιασμό και χαρά! Σήμερα όλο και κάποιος θα σας ενοχλήσει, όλο και κάποιος θα σας αποζητήσει, ακούστε με προσοχή όμως σε καμία περίπτωση μην αντιδράσετε ή απαντήσετε! Η μέρα κρύβει λίγο παραμύθι, γιατί ο Ποσειδώνας έχει τα κέφια του και φτιάχνει ιστοριούλες! Αποφύγετε τις δημόσιες σχέσεις, με πρόσωπα από τη δουλειά σας, γιατί τα νέα τρέχουν, σε μορφή κουτσομπολιού!

Τοξότης
Καλά θα κάνετε σήμερα, να μη πιάσετε τιμόνι, να μη πάτε εκδρομή, γιατί το σύμπαν έχει τα κέφια του και έχει σκοπό να σας πειράξει, περισσότερο να σας σκανδαλίσει! Μπορεί ακόμα να μη φτάσετε ποτέ στον προορισμό σας και να βρεθείτε στη ταβερνίτσα πιο κάτω! Όσο πιο φρόνιμοι είστε, άλλο τόσο θα έχετε μια υπέροχη ημέρα! Παίζει να χαλάσει ακόμα και το κινητό σας και ξαφνικά να μη μπορέσετε να βρείτε άνθρωπο! Ακόμα καλύτερα γιατί η ησυχία θα σας ξυπνήσει το καλλιτεχνικό σας το ένστικτο!

Αιγόκερως
Σας πιάνει μια μούρλια να ταξιδέψετε έτσι ξαφνικά όμως στη πορεία διαπιστώνετε πως σας λείπουν πολλά πράγματα για να συμβεί κάτι τέτοιο, μπορεί και το αμάξι να θέλει service, οπότε μείνετε στο σπιτάκι σας, να είμαστε ήσυχοι για τη περίπτωσή σας! Μπορείτε να πιάσετε το ταίρι σας αγκαζέ, ή ένα φιλαράκι και να πάτε μια μακρινή βόλτα στη παραλιακή, παντού υπάρχει ένας τέτοιος δρόμος και ας μερικές θέες έχουν πεδιάδες και γκρεμούς! Έτσι θα κάνετε πιο όμορφες σκέψεις..

Υδροχόος
Χρυσά μου ψυχραιμία πάνω από όλα γιατί η μέρα είναι του λωλού! Αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο, φροντίστε να ενημερωθείτε σωστά, να οργανωθείτε επίσης, γιατί κάτι αλλάζει, κάτι το φαντάζεστε αλλιώς, μη τη βγάλετε όλη την ημέρα στο αεροδρόμιο! Σας ξεσηκώνουν, σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, σας θέλουν χαμογελαστούς και ήρεμους, οπότε κρατήστε μικρό καλάθι και χαμογελάστε πάλι πίσω πιο πονηρά όμως! Τα παραμύθια είναι ωραία αλλά για τα μικρά τα παιδιά, που δε γνωρίζουν από κινδύνους!

Ιχθύς
Όταν ο Ποσειδώνας έχει τα κέφια του, εσείς χορεύετε στους ρυθμούς του, που σημαίνει πως σήμερα, γυαλίζει το ματάκι σας, φαντάζεστε δράκους και φέρεστε πολύ παράξενα στους ανθρώπους που σας αγαπάνε! Μια το Φεγγάρι, μια το σύμπαν γενικότερα, προτιμήστε τη παρέα των πολύ καλών σας φίλων, που σας κάνουν να ξεχνάτε τα βάσανά σας και μπορείτε να πείτε και μια κουβέντα παραπάνω. Αρκετοί κάνετε σκέψεις τύπου αν ο σύντροφός σας, σας απατά! Ξεφεύγετε εντελώς, όμως ένα test drive.. χρειάζεται πού και πού..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Image by Myriams-Fotos from Pixabay