Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 26/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πάει το τριήμερο, να ήταν άλλο τόσο, μήπως να κρατούσε και για πάντα, να
συννέφιασε κιόλας, όχι τίποτα άλλο, μη ξεμυαλιστούμε εντελώς-παντελώς και ξαφνικά κάνουμε σχέδια για τις καλοκαιρινές μας τις διακοπές και δεν έχει μπει ούτε καν Απρίλης! 

Που λέτε η Αφροδίτη σήμερα λέει αντίο στους Υδροχόους και επιφυλάσσει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις για αρκετούς εκεί έξω! Είναι πονηρή, τσαχπίνα και πολύ σκανδαλιάρα, θέλει να κάνει ένα εντυπωσιακό φινάλε!

Ας παρασυρθώ μαζί της, ας ονειρευτώ λίγο παραπάνω, ας φτιάξω μια ιστοριούλα, έτσι για το απρόβλεπτο της υπόθεσης..

Όταν αγαπάς, δε σε νοιάζει τίποτα! Ούτε τι είναι ο άλλος, ούτε το ποιος είναι, ούτε αν έχει λεφτά, ούτε αν έχει σκοτεινό παρελθόν! Η αγάπη διαγράφει τα πάντα όλα, γιατί είναι η πιο μαγική ενέργεια που υπάρχει! Η αγάπη βλέπει τον άνθρωπο γυμνό, παρακολουθεί τα μάτια του, τα χέρια του, τις κινήσεις του και η αγάπη μεγαλώνει, γιατί το σώμα προσκαλεί το άλλο σώμα, για να γίνουν ένα! Μπερδεμένα σας τα γράφω, όμως η αγάπη που νιώθω για εκείνον.. είναι η πιο ζαλισμένη αγάπη ever! Και δε φεύγει με τίποτα..

Η αγάπη.. γυρεύει την αγάπη.. Το άλλο της μισό.. και ας βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου.. Η αγάπη πάντα μικραίνει τις αποστάσεις.. Ένα φιλί δρόμος!

Η αγάπη μου για σένα..

φιλάκια..


Κριός
Η μέρα κρύβει ευχάριστες και πολύ μυστήριες εκπλήξεις! Και εκεί που κάθεστε αμέριμνοι, ένα πρόσωπο να σας πει το πιο γλυκό καλημέρα και ξαφνικά να νιώσετε ένα τσίμπημα στη καρδιά! Συνήθως ο έρωτας βρίσκεται μπροστά μας, άσχετα αν εμείς αδιαφορούμε ή κάνουμε πως δε βλέπουμε! Σήμερα λοιπόν το σύμπαν έχει σκοπό να σας φορέσει τα γυαλιά!

Ταύρος
Από τη μια ο Ουρανός και από την άλλη η Αφροδίτη, γίνεστε απρόβλεπτοι πολύ και δημιουργείτε εντυπώσεις που ξαφνιάζουν! Άλλοι άνθρωποι, δε σας αναγνωρίζουν, ούτε καν οι πολύ κοντινοί σας! Πεσμένα τα κέφια σήμερα, επιστροφή στο μενού το κλασικό, εργασία και χαρά, έχει και συννεφάκια, γίνεστε ένα με το σύμπαν! Ο έρωτας το σκέφτεται! Να πει ναι ή όχι;;;

Δίδυμος
Μπορεί να το έχετε ρίξει στη τρελίτσα, ήταν και οι μέρες τέτοιες, ο σκοπός ήταν και είναι να περνάτε ωραία με τα φιλαράκια σας και να χαμογελάτε όσο γίνεται περισσότερο! Μυστήρια η μέρα σας, μπορεί οι προτάσεις για διάφορες δραστηριότητες είναι αρκετές, εσείς καλά θα κάνετε να επιλέξετε κάτι που σας εκφράζει στο απόλυτο και να υπάρχει η προοπτική για εκείνο το καλύτερο!

Καρκίνος
Καλέ τόσες μέρες είχατε ελεύθερες για να κάνετε αγαπούλες με τον σύντροφό σας, σήμερα σας ήρθαν τα κέφια;;; Εσείς γνωρίζετε το πρόγραμμά σας, όμως το σύμπαν προστάζει να φτιάξετε ρομαντική ατμόσφαιρα, κεράκια, μουσικές, να φορέσετε τα σέξι σας και φυσικά να περάσετε όμορφα, σα να μην υπάρχει αύριο! Αν είναι και αμοιβαίο, μη το σκέφτεστε καθόλου! Βουρ στο ψητό!

Λέων
Πω πω χουζούρεμα πρωί-πρωί;;; Πω πω κάποιος δε σηκώνεται από το κρεβάτι με τίποτα! Πω πω μια διάθεση άκρως ερωτική και αισθησιακή που έχετε;;; Εννοείται πως το σύμπαν φταίει για όλα, ποιος πηγαίνει στη δουλειά σήμερα, μήπως να κάνετε μια κοπάνα φοβερή και τρομερή;;; Ωραίο το “Sex n the city” όμως οι πρωταγωνίστριες ως δια μαγείας είχαν λεφτά! Εσείς;;;

Παρθένος
Όταν ο κόσμος φλέγεται από έρωτα, εσείς έχετε επαγγελματικές επιτυχίες! Είναι τέτοιο το ζώδιό σας, που ναι μεν θέλετε να σας αγαπούν, όμως όχι κάθε μέρα γιατί έχετε πάντα άλλες προτεραιότητες! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για να εκφράσετε τις απόψεις σας πάνω σε διάφορα ζητήματα, να δώσετε τις κατευθύνσεις που πρέπει και φυσικά να σας ακολουθήσουν πιστά και δίχως τσιμουδιά!

Ζυγός
Τι γίνεται με εσάς; Σκέφτεστε να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε;; Έφτασε η εποχή σας;;; Τέτοιες σκέψεις κάνετε, σας τις χαλούν βέβαια στη πορεία, γιατί είναι οι υποχρεώσεις σας τέτοιες, που δε σας αφήνουν ούτε καν να ονειρευτείτε το νυφικό και τα κουφέτα! Δε θέλετε να ασχοληθείτε με τα ίδια και τα ίδια, βαριέστε ένα πράγμα, να όμως που το χρήμα χρειάζεται σε κάθε περίπτωση!

Σκορπιός
Χρυσά μου έχω την εντύπωση πως σήμερα θα σας στριμώξουν στη γωνιά και θα σας κάνουν αμέτρητες ερωτήσεις, για το ένα και το άλλο! Είστε και παντογνώστες, φροντίζετε κάθε φορά να αντλείτε χρήσιμες πληροφορίες από τους άλλους, οπότε παίξτε το παιχνίδι σας εκεί δα πέρα και εκπλήξτε και μερικούς, όχι τίποτα άλλο για να ησυχάσουν και να μη πηγαίνουν γυρεύοντας!

Τοξότης
Αν βρίσκεστε εκτός έδρας, φροντίστε να παραμείνετε εκεί, γιατί σήμερα μπορεί να έχει απίστευτη κίνηση και να χάσετε το χρόνο σας άδικα! Αποφύγετε να πέσετε στη παγίδα σα τα πρόβατα, χαράξτε το δικό σας τον δρόμο, φτιάξτε πλάνο πολύ μοναδικό και αν αντί για τη παραλία βλέπετε βουνό, κάντε μια παύση και απολαύστε τη θέα! Μη βιάζεστε, κάνει κακό!

Αιγόκερως
Εσείς μπορεί να έχετε την όρεξη να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά, όμως οι άλλοι δεν την έχουν και τόσο, για αυτό μη σκούζετε, γίνεστε παράλογοι και αντιπαθητικοί! Αφήστε την ημέρα να κυλήσει ήρεμα, οργανωθείτε καλύτερα και από αύριο μπαίνει το νερό στο αυλάκι! Λεφτά έρχονται, γεμίζει το πορτοφόλι σας, για αυτό χαμογελάστε και κάντε και ένα shopping therapy!

Υδροχόος
Εννοείται πως δεν επιτρέπετε σε κανέναν να σας μειώσει, να σας προσβάλει ή να σας κλέψει τη δόξα! Είστε έτοιμοι για μάχη, γιατί βλέπετε τη πονηριά και τη κακοήθεια του κόσμου και σας γυρίζει το μάτι κανονικά! Για αυτό ασχοληθείτε με τον έρωτα, που τον αποζητάει η καρδούλα σας και εσείς της τον στερείτε χρόνια τώρα! Το αντίο της Αφροδίτης είναι συγκλονιστικό!

Ιχθύς
Κάτι έχει μπει μέσα στο μυαλό σας και δε φεύγει με τίποτα! Μια τρελή ιδέα, που αν σας βγει μπορεί να βγάλετε αρκετά χρήματα και να πάρετε μεγάλη ανάσα! Το σύμπαν λέει ναι στο ρίσκο, εφόσον έχετε μελετήσει όλες τις περιπτώσεις που μπορεί να προκύψουν! Αποζητάτε το διαφορετικό, εκείνο που θα κλέψει τις εντυπώσεις, το έχετε κάνει εικόνα, άντε και στις πράξεις τώρα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Foundry Co από το Pixabay