Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 19/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τρίτη σήμερα, συνηθίζω να δηλώνω εξαφανίσεις, όμως να που υπάρχουν κάτι ξωτικά εκεί έξω, που
μόλις μου πουν μια κουβέντα, τσουπ με μαγεύουν όμορφα και τι να κάνω η έρημη..;;; Δε μπορώ να αντισταθώ στο κάλεσμα! Πού να ήταν και ερωτικό;;;

Δε ξέρω για εσάς, πάντως εμένα με έχει πιάσει ήδη το Φεγγάρι, μου έχει ταράξει το ψυχικό κόσμο και βρίσκομαι σε μια φάση που δε θέλω να βλέπω άνθρωπο μπροστά μου! Είναι από εκείνες τις μέρες.. τι να κάνουμε τώρα;;;

Διαβάζω πολλά και διάφορα, τύπου η ζωή είναι μια, να μη τη χαραμίζουμε με άσκοπες και ανούσιες σχέσεις, να απολαμβάνουμε το κάθε λεπτό που περνάει και φυσικά να διώχνουμε τους τοξικούς ανθρώπους μακριά και στο τέλος, όλα θα πάνε τέλεια! Καλέ δε ρωτάει κανείς, αν έχουμε την όρεξη για τέτοιες περιπέτειες..
Συμφωνώ σε όλα, το δεδομένο δεν υπάρχει και καλύτερα να φεύγουμε μακριά από σχέσεις βαλτωμένες που δεν έχουν να προσφέρουν ούτε ένα χαμόγελο! Βέβαια, μετά από 3 χρόνια απόλυτης μοναξιάς, το μόνο που βλέπω είναι ανθρώπους βολεμένους, δυστυχισμένους, που προσποιούνται την ευτυχία, αλλά δε κάνουν κάτι για αυτό! Οι συνέπειες είναι τραγικές, αφού μπαίνουν σε άλλο λούκι, ας πούμε το ψέμα κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα! Πάει το τέλειο.. χάθηκε.. στη γνωστή τη πολυθρόνα! Ποιος αλλάζει θέση τώρα;;;

Και ερωτώ: Ποιος είναι πιο τυχερός;;; Ο βολεμένος ή ο επαναστάτης;;; Γιατί ο ένας έχει συντροφιά σε αυτό το θέατρο του παραλόγου και ο άλλος γυρεύει τη συντροφιά σε μια εποχή όπου η μοναξιά ζει και βασιλεύει.. Πού είναι το τέλειο οεο;;;;;;;;;;;

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας αφού ερωτικά καβγαδάκια έχει το αστρολογικό μενού και εσείς φυσικά οι πρωταγωνιστές, αφού τα προκαλείτε κιόλας! Το χρήμα είναι η βασική αιτία, αφού ο μήνας κοντεύει στο τέλος του και κάποιος κάτι δεν υπολόγισε σωστά και ξαφνικά τέρμα οι απολαύσεις! Αν τα φάγατε μαζί, κάντε λίγο τη πάπια. Αν όμως χώρια, τότε ένα δίκιο το έχετε..

Ταύρος
Παρεξηγήσεις, καβγαδάκια και πολλά νευράκια, αυτά προκαλούν από τη μια ο Άρης, από την άλλη ο ανάδρομος Ερμής και το Φεγγάρι γεμίζει και δε σας βλέπω και στα πολύ καλά σας συναισθηματικά! Φορτισμένοι, έτοιμοι να κάνετε μπουμ! Κάντε ένα πλάνο και τηρήστε το πιστά! Μη βιάζεστε για το αποτέλεσμα, θα έρθει κάποια στιγμή. Ούτε να κάνετε παγαποντιές..

Δίδυμος
Από εδώ και πέρα φτιάχνουν τα πράγματα, ας ελπίσουμε πως ο ανάδρομος Ερμής δε θα σας ενοχλήσει άλλο! Η αλήθεια είναι πως μια αναστάτωση τη νιώσατε, ξεχώρισε το σκάρτο από το καλό, που σημαίνει πως για να πετύχετε τους στόχους σας, θα πρέπει να ασχοληθείτε προσωπικά και με πολύ πείσμα! Αφήστε τις φλυαρίες και πιάστε δουλειά! Η Θεά Τύχη είναι δίπλα σας!

Καρκίνος
Λοιπόν το σύμπαν σας έχει ματιάσει ξαφνικά και πηγαίνουν κάποια πραγματάκια πολύ στραβά! Ερωτικά τζίφος η υπόθεση, γκρίνιες και μουρμούρες, δε φέρνουν ποτέ την άνοιξη.. Από την άλλη όμως έχετε αρκετές δραστηριότητες που θα χρειαστούν σήμερα τη προσοχή σας. Φάτε καλό πρωινό γιατί έχει πολύ τρέξιμο σήμερα. Μπορεί να βρεθείτε, αλλού για αλλού!

Λέων
Σήμερα σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας, γίνεστε υπερβολικά εγωιστές και πεισματάρηδες και θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας, για να σας δώσουν όλοι σημασία και να σας κάνουν τα χατίρια! Σα μικρό κακομαθημένο παιδί, παίζει να ζητήσετε και τα ρέστα στο τέλος! Ασυγκράτητους σας βρίσκω, όμως είναι αστρολογικό το θέμα, για αυτό αποφύγετε τα extreme sports!

Παρθένος
Οργανωθείτε, αμπαρωθείτε, κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας αποσπάσουν τη προσοχή και να σας αποπροσανατολίσουν από τους στόχους της ημέρας! Ακόμα και το καλύτερο σενάριο να ακούσετε, αποφύγετε να ενθουσιαστείτε, ή να κάνετε συνδυασμούς, γιατί δε θα σας βγει και άδικα το χρόνο σας θα χάσετε! Πονηρή η μέρα, κρύβει φανταστικούς κινδύνους.. Είστε εσείς για τέτοια;;;

Ζυγός
Πλησιάζει πανσέληνος στο ζώδιό σας, τι ευτυχία;;; Τρεις μέρες πριν και τρεις μετά θα κάνετε ότι πει το Φεγγάρι και η αλήθεια είναι πως σας δίνει δύναμη και σας γεμίζει από ιδέες πολύ φοβερές! Να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας, γιατί μόνο έτσι θα πετύχετε αυτά που επιθυμείτε! Ίσως χρειαστεί να επιλέξετε ποιον δρόμο να ακολουθήσετε.. Ας είναι εκείνος που έχει ροδοπέταλα παντού..!

Σκορπιός
Χρυσά μου δεν είστε ο superman για αυτό να έχετε το νου σας γενικότερα! Αποφύγετε συνήθειες που μπορούν να σας τραυματίσουν ή να σας ρίξουν στο κρεβάτι τέζα! Ακόμα και γυμναστήριο να πάτε, μη σηκώσετε βάρη τρελά γιατί σας βλέπω με λουμπάγκο! Βαδίστε, αλλά όχι μέσα στα σκοτάδια, γιατί μπορεί να πέσετε ακόμα και σε λακκούβα! Τρελή και αλλοπαρμένη η μέρα σας!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για να κλείσετε εκείνο το ερωτικό ραντεβουδάκι μπας και νιώσετε και εσείς λίγο άνθρωποι! Φτιάξτε ατμόσφαιρα ακόμα και στο σπίτι σας, υποδεχτείτε τον σύντροφό σας, υπο το φως των κεριών και της απαλής μουσικής.. Έτσι για την αλλαγή! Οι μοναχικοί της παρέας, πείτε εκείνο το ναι στο πρόσωπο που σας φλερτάρει επίμονα και δε θα χάσετε! Ερωτευτείτε!

Αιγόκερως
Καλό είναι να είστε συμμαζεμένοι και μετρημένοι στις κινήσεις σας και στα λόγια σας φυσικά, γιατί ξεφεύγετε πάνω στον αυθορμητισμό σας και χάνετε τη μπάλα! Οι άλλοι δεν είναι ρομπότ, δίχως συναισθήματα, ούτε έχουν την όρεξή σας κάθε φορά! Βελτιώστε το χαρακτήρα σας και προσαρμοστείτε στα δεδομένα και έχετε κατά νου πως δεν είναι μόνο η πάρτη σας!

Υδροχόος
Γυρεύετε ευκαιρίες που θα φέρουν το χρήμα στη πόρτα σας! Εννοείται πως από φίλους και γνωστούς, δε πρέπει να περιμένετε και πολλά, γιατί υπάρχει και εκείνη η ζήλια που κάνει κακό! Προτιμήστε τις άγνωστες υπάρξεις, εκείνους που βάζουν τη λογική και το συμφέρον πάνω από τον εγωισμό τους και αποζητούν την επιτυχία επι του συνόλου. Να γεμίσει το ταμείο αμφότερα!

Ιχθύς
Κάτι έχετε μέσα στο μυαλό σας και γυρεύετε τρόπους για το πώς θα δραστηριοποιηθείτε από εδώ και πέρα! Οι μέρες είναι πολύ τυχερές, οπότε ακούστε τη καρδιά σας, ακολουθήστε την και δε θα χάσετε! Μπορεί να κρύβετε διάφορες εκπλήξεις στα μανίκια σας, να έχετε Άσσους που κανείς δε γνωρίζει, για τραβήξτε έναν, έτσι για την εντύπωση! Go for it, είναι το σύνθημα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by holdosi from Pixabay