Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 05/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δίνω υποσχέσεις και πρέπει να τις τηρώ, αλλιώς
έχω τύψεις και τρελαίνομαι!
Για αυτό βουαλά πρωί-πρωί, όχι πως είδα κάποιο όνειρο φανταστικό, αντιθέτως νέκρα ακόμα και στο παράλληλο το σύμπαν μου..
Πουθενά ο κύριος Έρωτας! Κάτι πρέπει να του έχω κάνει σε προηγούμενες ζωές και σε αυτήν απλά να με τιμωρεί. Αντιλαμβάνομαι δηλαδή πως σειρά μου είναι να τον αγαπήσω περισσότερο τούτη τη φορά!


Μάλιστα.. λέω να κάνω επίσκεψη απόψε στη δερμάτινη μαύρη καρέκλα.. γιατί χάθηκα πάλι. Ο κύριος Έρωτας δεν υπάρχει, αυτό θα μου πει.. είναι μια φιγούρα που την έχω πλάσει με το μυαλό μου.. ! Ας γελάσω!
-Μα γιατρέ, υπάρχει, έχει και ζώδιο, Υδροχόος.
-Μα βρε κοπελιά, μπορεί να υπάρχει, αλλά εσύ δεν υπάρχεις για αυτόν! 


Πωωωωωωωωωω και κλάμα η κυρία!

Και αφού σας έγραψα μια μικρή ιστοριούλα, έτσι για το ψυχολογικό, ας σας αποκαλύψω, πως ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύες και καλά κρασά! Του Κουτρούλη ο γάμος από εδώ και πέρα και τα γνωστά!

πολλά φιλάκια


Κριός
Καλό είναι από εδώ και πέρα να κρατάτε τις σκέψεις που κάνετε για τον εαυτό σας και να αλλάξετε λίγο το ύφος σας, να σοβαρευτείτε και ας γίνετε ξαφνικά πολύ μυστήριοι! Κάποιοι σας σκάβουν τον λάκκο, γιατί απλά ζηλεύουν, για αυτό και εσείς μη τους δίνετε αφορμές. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Ταύρος
Μέρες που πάλι ένα ξεκαθάρισμα στις φιλίες σας θα το κάνετε! Βέβαια, είτε έχετε όρεξη, είτε όχι, θα χρειαστεί πολλές φορές να ξεσπιτωθείτε, προκειμένου να κάνετε νέες γνωριμίες, γιατί μόνο έτσι θα αλλάξει το σκηνικό! Πολλές οι προτάσεις, επιλέξτε ότι καλύτερο σας ταιριάζει και απολαύστε τις στιγμές!

Δίδυμος
Ένα ερωτικό καρδιοχτύπι, είναι η αιτία που σήμερα είστε μέσα στα χαμόγελα και τη τρελή τη χαρά! Και ξαφνικά βρίσκετε την όρεξη να μεγαλουργήσετε, να δημιουργήσετε διάφορα, είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι! Ακόμα και η πιο τρελή ιδέα, μπορεί να είναι η αιτία για να σας θαυμάσουν και να σας χαρούν!

Καρκίνος
Σας συμβαίνουν όμορφα πράγματα τον τελευταίο τον καιρό, όμως καλά θα κάνετε να τα κρατήστε για τον εαυτό σας, γιατί σας ζηλεύουν και το κακό το μάτι, μόνο καταστροφές μπορεί να φέρει! Αγκαλιάστε σήμερα τους δικούς σας τους ανθρώπους, φτιάξτε ένα φαγητό διαφορετικό, εντυπωσιάστε τους!

Λέων
Κάτι σας τσίμπησε εσάς και είστε σε μια φάση να πάρτε τη ζωή σας από την αρχή, μπας και ανακαλύψετε τα λάθη σας, μπας και γίνετε καλύτεροι άνθρωποι! Καλά, είναι σίγουρο πως θα χαθείτε στο δρόμο, έτσι συμβαίνει πάντα, για αυτό εστιάστε στο θέμα σας και ξεχάστε το μια φορά και έναν καιρό!

Παρθένος
Η αλήθεια είναι πως δεν έχετε και τόσο τα κέφια σας και θα πρέπει να δείξετε έναν άλλον εαυτό στους τριγύρω και αυτό θα σας αποσυντονίσει λιγάκι, είστε σε μια φάση, ποιος τρέχει τώρα και γιατί;;; Μια νέα γνωριμία έρχεται και θα αλλάξει πολύ τον τρόπο που σκέφτεστε! Κάποιος σας εμπνέει διαφορετικά!

Ζυγός
Είστε πολύ συναισθηματικοί τις μέρες αυτές και αυτό σας κάνει κακό! Φαντάζεστε διάφορα, που μπορούν να συμβούν, όμως όχι από τη μια στιγμή στην άλλη! Φροντίστε να πάτε στο γιατρό, χρειάζεται πού και πού! Μπορεί να αποζητάτε μια νέα εργασία, όμως με ανάδρομο Ερμή είστε σίγουροι;;; Πού πάτε;;;

Σκορπιός
Αστρολογικά τσακώνεστε με όλο τον κόσμο! Στη πραγματικότητα παίζει να είναι αλήθεια αυτό, αφού σας αλλάζουν πάλι τα δεδομένα και εκεί που έχετε συνηθίσει, ξαφνικά πρέπει να ξεκινήσετε πάλι από την αρχή! Μισές κουβέντες σας λένε και τρελαίνεστε ακόμα περισσότερο! Κρατήστε μικρό καλάθι!

Τοξότης
Και ξαφνικά εκεί που δε σας έδιναν τίποτα απολύτως, επιμένουν να σας γράψουν το οικοπεδάκι, ή κάτι τέλος πάντων που αν το πουλήσετε θα βγάλετε τα λεφτά που γυρεύετε! Τρέξιμο δηλαδή και πολύ άγχος! Τα βάζετε με τους ανθρώπους σας και αναρωτιέστε τι πονηρό κρύβεται πίσω από την ιστορία!

Αιγόκερως
Θέλετε να αλλάξετε δουλειά, είναι μια επιθυμία που έχει καρφωθεί μέσα στον εγκέφαλό σας και είστε έτοιμοι για όλα! Βέβαια, δεν είναι και τόσο εύκολο, γιατί κάθε αρχή και δύσκολη και άμα δε πετύχει το γλυκό, τι θα κάνετε πισωγυρίσματα; Το νου σας από εδώ και πέρα οι δυσκολίες σε καθημερινή βάση!

Υδροχόος
Τι έγινε χρυσά μου; Κάνατε βουτιά στο τραπεζικό σας τον λογαριασμό και σας λείπουν χρήματα; Υπάρχει κενό; Λέτε να ζει κανένας αρουραίος ανάμεσά σας;;; Στη φρίκη κανονικά, αφού αλλιώς έχετε συνηθίσει, σας αρέσει και η μεγάλη η ζωή, σας βλέπω να πιάνετε από τον γιακά τους πάντες! Τραγικό!

Ιχθύς
Το ξέρετε πως ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας;;; Πριν τιμωρήστε μερικές ψυχές, να είστε απολύτως σίγουροι, γιατί κάποιοι μπορεί να μη φταίνε και τόσο! Προστατέψτε σχέσεις ζωής και αν αρχίσουν τα εμπόδια, μη τρελαθείτε στο λεπτό! Ο επιμένων νικά και υπάρχει και η Θεία Δίκη!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by cuncon on Pixabay