Δευτέρα 11 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 11/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ήρεμο το πρωινό, ακόμα, μόνο τα πουλάκια ακούγονται που κελαηδούν.. Πόσο λατρεύω τη στιγμή, είναι ανεκτίμητη..
Γράφοντας τα ζωδιάκια, διαπιστώνω πως οι πρωταγωνιστές των ημερών, είναι οι Ταύροι, τα Λιοντάρια, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι!

Ο Άρης που βρίσκεται στον Ταύρο, προκαλεί ένταση, νευράκια, όμως μοιράζει πολύ πείσμα, δυναμισμό και αποφασιστικότητα! Τσίτα όμως η κατάσταση και το τοπίο μάχιμο! Το κάθε ζώδιο αποζητά διαφορετικά πράγματα, διεκδικεί το κομμάτι του και αυτό είναι ζόρικο.. Θέλει πυγμή..!

Ο Ουρανός που επέστρεψε στον Ταύρο, φέρνει το απρόβλεπτο, τις εκπλήξεις, το χάος! Οι αλλαγές είναι σίγουρες, όμως συμβαίνουν με τόσο άγαρμπο τρόπο! Μια και έξω, μπαμ και κάτω!

Και εκεί που το πεδίο είναι στα κόκκινα, γίνεται ο πανικός ο ίδιος, σκάει μύτη η Αφροδίτη, στον Υδροχόο και μοιράζει ανεμελιά και ανοιξιάτικους έρωτες! Μήπως είναι μπλόφα του σύμπαντος;;; Να μας ξεγελάσει, να μας αποσπάσει τη προσοχή, να βρεθούμε σε άλλο μονοπάτι, τύπου “Make love, not war”??? Δε νομίζω τούτη τη φορά να εννοεί κάτι τέτοιο η Θεά! Περισσότερο τη βλέπω να βοηθά σε εκείνο το κοινωνικό status, που προκαλεί τον θαυμασμό και φτιάχνει έρωτες μεγάλους..

Ο πρίγκιπας και η κόρη του κηπουρού.. μμμμμμμμμ τι τέλειο παραμύθι..

ρομαντικά φιλάκια..


Κριός
Οικονομικά θέματα σας στρεσάρουν, προσπαθείτε να μαζέψετε κανένα φράγκο, δίχως να στερηθείτε και πολλά! Δύσκολος ο στόχος που έχετε βάλει, όχι όμως ακατόρθωτος! Βέβαια, οι δημόσιες σχέσεις όχι μόνο δε σταματούν, αλλά επιβάλλονται και αυξάνονται, που σημαίνει πως ο στόχος σας γίνεται ακόμα πιο δύσκολος! Μέσα από όλα αυτά τα σουαρέ που παρευρίσκεστε, να ξέρετε πως μπορεί να προκύψει και ένας έρωτας μεγάλος.. Η Αφροδίτη η αλανιάρα φταίει για όλα!

Ταύρος
Ο έρωτας δεν υπάρχει πουθενά, ούτε το σύμπαν δε θέλει, οπότε αφήστε θέματα τέτοιου τύπου για κάποια άλλη στιγμή! Κάποιος σας έχει βάλει στο μάτι, μπορεί να σας κατασκοπεύει κιόλας, είναι σίγουρα επαγγελματικός ο σκοπός, παίζει να σας γίνει μια νέα πρόταση, εντελώς διαφορετική από τα συνηθισμένα! Έκπληξη θα είναι και πολύ μεγάλη μάλιστα! Ο Άρης σας βοηθά, σας κάνει δυνατούς και πολύ θαρραλέους, οπότε και εσείς ανταποδώστε την έκπληξη, έτσι για το αμοιβαίο..

Δίδυμος
Ή μένετε πίσω και αντιμετωπίζετε το χάος, ή φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο! Και τα δυο παίζουν, τύπου να αγανακτήσετε με τη παρούσα φάση και να εξαφανιστείτε! Μια μέρα που το μυαλό σας είναι αλλού για αλλού και νιώθετε πως δε σας αφήνουν να κάνετε ότι σας αρέσει! Ο Άρης σας έχει ανακατέψει τα επαγγελματικά ζητήματα και η Αφροδίτη σας προκαλεί δείχνοντάς σας εκείνο το one way ticket.. Μείνετε λίγο μόνοι και σκεφτείτε το μέλλον σας! Σε κάθε περίπτωση μην εκτίθεστε άνευ λόγου και αιτίας..

Καρκίνος
Πολύ αυθόρμητοι είστε τις μέρες αυτές, είναι αστρολογικό το θέμα, οπότε και πολύ καλά κάνετε! Ζείτε διαφορετικές καταστάσεις από τις συνηθισμένες και τούτη τη φορά επιλέγετε νέες παρέες που έχουν να σας προσφέρουν νέες εμπειρίες! Ως δια μαγείας, βάζετε τέλος σε σχέσεις που σας χαλούν το κέφι και νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας. Ας έχουν οι άλλοι τύψεις για αυτό! Μπορεί ακόμα να βγάζετε χρήμα ενώ οι άλλοι διακοπάρουν! Η Αφροδίτη σας δείχνει τον τρόπο και εσείς μαθαίνετε τόσο γρήγορα..

Λέων
Σήμερα που λέτε θα θυμηθείτε τα πάντα όλα, ότι εκκρεμότητες έχετε, θα εκνευριστείτε απίστευτα και παίζει να ξεκινήσετε να ασχολείστε με διάφορα και φυσικά αφού κάνετε ανάστα τον τόπο όλο, να τα παρατήσετε στη μέση, για την επόμενη αργία! Κλασικά Λιοντάρια, για αυτό ψυχραιμία, μείνετε στο κρεβάτι, σταματήστε να τρελαίνεστε με φανταστικές σκέψεις και αν έχετε και σύντροφο, ποιος τη χάρη σας;; Αγαπήστε εκεί δα πέρα, μπήκε άνοιξη! Τώρα που γυρίζει και αστρολογικά, γιατί μετά έχει πόρτα!

Παρθένος
Μυστήρια η μέρα σας, όταν μένετε λίγο παραπάνω στο σπίτι, πνίγεστε, τρελαίνεστε και έχετε τάσεις φυγής! Σήμερα λοιπόν, κάντε υπομονή, μη τα παίρνετε όλα της μετρητοίς, γιατί μπορεί ξαφνικά να ξεσπάσει μπουρίνι! Το να πάτε μια ολοήμερη εκδρομή με τα φιλαράκια σας, πώς το βρίσκετε σαν ιδέα;;; Η αλήθεια είναι πως νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας, η δημιουργικότητά σας έχει χτυπήσει κόκκινο και θέλετε οπωσδήποτε να εκτονωθείτε με κάθε τρόπο! Αν είστε και καλλιτέχνες;; Ποιος σας πιάνει;;;

Ζυγός
Βρήκατε τη μέρα και εσείς να θυμηθείτε εκείνο το οικοπεδάκι που ακόμα δε το έχουν γράψει στο όνομά σας! Οι συναντήσεις με συγγενείς, ξεθάβουν τέτοια θέματα και αν υπάρχουν και εκκρεμότητες, τότε γίνεστε πυρ και μανία! Δεν είναι καλή ημέρα για να κάνετε τέτοιες συζητήσεις, όμως εσείς θα το βρείτε ως μια καλή ευκαιρία! Καλή επιτυχία σας εύχομαι! Αποφύγετε γενικότερα τις πολλές επαφές με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί οι εντάσεις είναι στο μενού της ημέρας και παίζει να ακούσετε και το κουλό και να ξεφύγετε εντελώς!

Σκορπιός
Χρυσά μου ότι έχετε θάψει μέσα σας τις προηγούμενες ημέρες, θα έρθει στην επιφάνεια και θα κάνετε αυτό που θέλετε, αυτό που σας αρέσει και ας επαναστατήσετε με ψυχή και σώμα! Ο Άρης από τον Ταύρο σας έχει κυριέψει κανονικά και δε πρόκειται να σταθείτε με σταυρωμένα τα χέρια άλλο πια! Πολύ δυνατή ημέρα για να χαράξετε νέα πορεία, να είστε αισιόδοξοι και υπάρχουν και τα καλύτερα που τα έχετε ήδη ονειρευτεί! Οι εντάσεις δε λείπουν και στην ερωτική σας τη ζωή, ίσως προτιμάτε έτσι πιο πολύ..

Τοξότης
Μόνο με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα ασχολείστε, έχετε βάλει στόχο και πρέπει να τον πετύχετε ο κόσμος να χαλάσει! Αυτό φυσικά και προκαλεί θέματα στη σχέση σας, ακόμα και οι φίλοι σας δυσανασχετούν, γιατί εντάξει, πού και πού καλό είναι και εσείς να ξεκουράζεστε όπως όλος ο κόσμος! Να πείτε ναι σε μια βόλτα, σε μια εκδρομή και να είστε σίγουροι πως για μια μέρα, δε θα αλλάξει κάτι! Σύντομα αναγνωρίζεται η αξία σας, οπότε για ρίξτε λίγο βάρος και στον έρωτα.. Αλλάζετε σπίτι σύντομα!

Αιγόκερως
Έχετε πολύ όρεξη για να ασχοληθείτε με αρκετά πράγματα, όμως σήμερα καλύτερα να ρίξετε τους τόνους, να χαλαρώσετε και να ρίξετε ύπνους κάτω από τον ήλιο! Φοβερό;;; Από την άλλη όμως δε θέλετε να χάσετε το χρόνο σας άδικα, οπότε θα ασχοληθείτε με οτιδήποτε δημιουργικό, γιατί έτσι φτιάχνετε το ψυχολογικό και κάποιοι γεμίζετε και τις τσέπες από αυτό! Αν και σήμερα πιο πιθανό είναι να ξοδέψετε το χρήμα, σε διάφορα πραγματάκια που σας αρέσουν είτε για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματική!

Υδροχόος
Όλα τα μέτωπα τα έχετε ανοιχτά, βάζετε άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα και δε φτάνει που σας εξυπηρετούν, βάζετε πού και πού τις αγριοφωνάρες σας! Οικογενειακές εντάσεις δε σας αφήνουν να ηρεμήσετε, είναι και μέρες που οργανώνετε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα και δε φτάνουν όλα αυτά, νιώθετε και μια ανησυχία ερωτική για ένα πρόσωπο! Ο χαμός ο ίδιος, σας αρέσει κάπως έτσι, άσχετα αν γκρινιάζετε, αφού κατά βάθος όλοι ασχολούνται με τη πάρτη σας.. Άτιμα πλασματάκια..

Ιχθύς
Νιώθετε και πολύ θεοί σήμερα και αυτό από τη μια είναι πολύ καλό από την άλλη όμως, όχι και τόσο! Αποφύγετε να καβαλήσετε το καλάμι και να γίνετε απαιτητικοί γιατί είστε και υπερβολικοί, καταλαβαίνετε τώρα! Σας συμπαθούν πολύ, αλλά όχι όλοι! Στο μυαλό σας έχετε διάφορες εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε, από αύριο όμως! Ερωτική δεν είναι η διάθεσή σας σε καμία περίπτωση, γιατί εσείς έχετε κλείσει τον διακόπτη! Βγάλτε την σε μια πολυθρόνα κάτω από τον ήλιο.. Μαζέψτε βιταμίνη D! χαχα..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by mskathrynne on Pixabay