Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 25/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη μέρα μόλις μας ξημέρωσε, ο ουρανός είναι καταγάλανος και ο ήλιος λάμπει ήδη εκεί ψηλά, γεμάτος από θετική ενέργεια και ζεστασιά! Η αλήθεια είναι πως
το σύμπαν ηρεμεί σιγά-σιγά, η Αφροδίτη είναι έτοιμη με τη βαλίτσα στο χέρι, πηγαίνει ταξίδι στα ρομαντικά μας τα Ψαράκια, ο Ερμής κουράστηκε τα πείσματα και τις κόνξες, ετοιμάζεται και αυτός να έρθει στα ίσα του και ο Άρης πήρε την απόφαση να τη κάνει από τους Ταύρους και να πάει στους Διδύμους.. Όλα αυτά μέσα στις επόμενες ημέρες.. Οπότε χαμόγελα και πάλι χαμόγελα!

Ιδανική μέρα για βόλτες, σουαρέ, gossip και να σας πω, πείτε τις επιθυμίες σας φωναχτά, μπας και το σύμπαν σας ακούσει, γιατί θα συμβούν θαύματα να αύριο και μεθαύριο και μέχρι το τέλος του Μάρτη.. Όποιος μιλά μέσα από τη ψυχή του, όποιος επιθυμεί δυνατά, μπορεί να ελπίζει για μια άσπρη, μαγική ημέρα.. Πω πωωωωω αστραφτερή! Λαμποκοπά ο τόπος όλος!

φιλάκια..


Κριός
Μια καλή ημέρα για να την αφιερώσετε στους δικούς σας τους ανθρώπους! Ξεχάστε τις δουλειές σας, τα παράπονά σας, τον εαυτό σας και ασχοληθείτε λίγο με τις ανάγκες των άλλων. Όσο πιο κοντά τους είστε σήμερα, τόσο περισσότερο θα σας αγαπήσουν και θα σας το δείξουν κιόλας! Προτιμήστε τα οικογενειακά τραπέζια, χρειάζονται και αυτά πού και πού!

Ταύρος
Πολύ τυχερή η μέρα σας και φοβερά αισιόδοξη! Διώξτε μακριά τις αρνητικές τις σκέψεις και κάντε οτιδήποτε σας ευχαριστεί! Δε χρειάζεται να κρατήσετε τους τύπους, ούτε να ακολουθήσετε στα οικογενειακά σουαρέ! Ιδανική μέρα για βόλτα, για κουτσομπολιό, για χαμόγελα και πονηρές ματιές! Οι πληροφορίες πάνε και έρχονται και τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή αυτή!

Δίδυμος
Μπορεί αρκετοί να έχετε αλλάξει σελίδα στη ζωή σας, να γνωρίζετε πιο είναι το σωστό και πιο το λάθος, όμως για ακόμα μια φορά πέφτετε στις ίδιες τις παγίδες και πάλι τα ίδια θα κάνετε! Μα ο άνθρωπος δεν αλλάζει, πάρτε το απόφαση πριν έχουμε δράματα! Το μυαλό σας είναι σε ένα νέο project που σκοπεύετε να αναλάβετε, οπότε ένας σύντροφος έρχεται σε δεύτερη μοίρα!

Καρκίνος
Καλέ τι πάθατε, όλος ο κόσμος χαλαρώνει και εσείς στα κόκκινα; Τι έχετε τραπέζι και πρέπει να μαγειρέψετε τα απίστευτα;;; Μήπως να πάτε έξω, σε ένα ταβερνάκι, με τη παρέα σας;;; Σίγουρα θα περάσετε πολύ καλύτερα! Οι σκέψεις που κάνετε δε σας αφήνουν να χαλαρώσετε και πάλι φαντάζεστε δράκους και χαλάτε τη διάθεσή σας. Ο σύντροφός σας δε φταίει σε κάτι!

Λέων
Πω πω φωτιά που καίει είστε, φλέγεστε κανονικά από έρωτα και πάθος! Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως άλλοι άνθρωποι σήμερα, θέλετε να χουχουλιάσετε στο κρεβάτι και να κάνετε παιχνιδάκια με τον σύντροφό σας! Άμα χθες τον βασανίσατε με διάφορες δουλειές, μη περιμένετε και πολλά, για αυτό βάλτε μπροστά το Λιονταρίσιο ταπεραμέντο και δε ξέρετε ποτέ..

Παρθένος
Σήμερα θα σας τσιμπήσει εκείνη η μύγα η τσε τσε και θα τρελαθείτε κανονικά! Εντάξει το τριήμερο φτάνει στο τέλος του, εσείς ως συνήθως έχετε πολλές δουλειές και δραστηριότητες συγχρόνως, οπότε παίζει να πάθετε έναν πανικό από το πουθενά! Χρυσά μου το άγχος σκοτώνει και δε χρειάζεται να είστε τέλειοι στα πάντα όλα! Αφήστε και κανέναν άλλον να κάνει τις δουλειές!

Ζυγός
Πολύ τη ψάχνετε τώρα τελευταία και σήμερα παίζει να λάβετε κάτι απαντήσεις που θα σας απογειώσουν από χαρά! Κατά βάθος είστε εργασιομανείς, αποζητάτε μια θέση υψηλή, δε συμβιβάζεστε για πολύ καιρό με τα ίδια και τα ίδια! Χαμογελάστε λοιπόν, όλα θα γίνουν έτσι όπως εσείς θέλετε και ναι να νιώσετε υπερήφανοι για τον εαυτό σας! Οι εκπλήξεις πολλές.. τι ρίσκο θα πάρετε;;;

Σκορπιός
Ιδανική ημέρα για να συναντήσετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας κατανοούν και θέλουν το καλό σας! Βγάλτε τα εσώψυχά σας, εκφραστείτε σαν να μην υπάρχει αύριο, αποκαλύψτε τις επιθυμίες σας και δε ξέρετε ποτέ, το σύμπαν μπορεί να σας ακούσει και να σας εκπλήξει χαρωπά, πολύ σύντομα μάλιστα! Δώστε αγάπη, σίγουρα θα τη λάβετε πάλι πίσω, φτιάξτε ατμόσφαιρα!

Τοξότης
Πολύ παράξενη η μέρα σας! Μπορεί να χρειαστεί να γίνετε δέκα χιλιάδες κομμάτια, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες των δικών σας ανθρώπων! Ίσως να σας ζητήσουν λαγούς με πετραχήλια και ξαφνικά να πελαγώσετε και να νιώσετε μεγάλη δυσαρέσκεια! Προτείνω να βρείτε μια αφορμή να σας αφήσουν ήσυχους, από ένα σημείο και μετά, όμως!

Αιγόκερως
Μπορεί να χαλαρώνετε σήμερα, όμως το μυαλό σας τρέχει σε διάφορες νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και στο πώς θα έρθει το χρήμα σε εσάς! Είναι μόνιμο το πρόβλημα, δε μας κάνει καμία εντύπωση! Να έχετε το νου σας, γιατί αν έχετε κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, σήμερα παίζει να σας ενοχλήσει κάποιος και να εκπλαγείτε ευχάριστα! Νέες προτάσεις, νέες ευκαιρίες!

Υδροχόος
Λεφτά γυρεύετε καιρό τώρα και λεφτά λαμβάνετε! Δε καταλαβαίνω γιατί δεν είστε ευχαριστημένοι; Σίγουρα υπάρχει ένα κενό, κάτι σας λείπει, κάτι δε μπορείτε να έχετε και όσα λεφτά και να έρθουν, εσείς εκεί μουτράκια! Σήμερα γκρινιάζετε όλη την ημέρα και μαλώνετε με όσους είναι δίπλα σας! Ο στόχος να σας θυμίσω είναι η δημιουργικότητα, η πραγματοποίηση του ονείρου και μετά τα λεφτά..!

Ιχθύς
Ετοιμαστείτε εσείς να δείτε καρδούλες και να νιώσετε πεταλουδίτσες στο στομάχι σας! Έρχεται ο Έρωτας και με μεγάλη φόρα! Μέρα τυχερή γιατί κάποιες δημόσιες σχέσεις που κάνατε σας ανοίγουν διάφορες πόρτες για μια νέα εργασία ή μια νέα ευκαιρία για το ένα βήμα παραπέρα! Μη το βάζετε κάτω, ιδανική μέρα για βόλτες και χαμόγελα. Να είστε όμορφοι και περιποιημένοι!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από MireXa από το Pixabay