Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 08/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έφτασε τόσο γρήγορα η Παρασκευή, ευτυχώς που ακολουθεί
τριήμερο, όχι τίποτα άλλο, μπας και τεμπελιάσουμε λίγο παραπάνω, γιατί μπήκε και η άνοιξη, είδαμε ήλιο και τα χάσαμε τα μυαλά μας..!
Ξαφνικά βγήκαν από τα σπίτια τους και οι «χειμερινές αρκούδες», γέμισαν οι δρόμοι με αμάξια και η αιώνια απορία μου είναι, πού πηγαίνει όλος αυτός ο κόσμος;;; Μήπως στη θάλασσα;;;


Διαπίστωσα λοιπόν, πως ο ανάδρομος Ερμής έχει μπόλικα νευράκια και μοιράζει σκέψεις πολύ παράξενες.. Αρκετοί τσιμπάνε, πέφτουν σε λούμπες τρελές, σκούζουν κιόλας, γιατί κλασικά, ο καθένας τη πάρτη του και τον εγωισμό του..
Όμως ο Ερμής, τις μέρες αυτές ταξιδεύει στο παρελθόν και ξεθάβει συναισθήματα, σχέσεις, εκκρεμότητες, οτιδήποτε έχει παραπέσει και έχει παραμείνει στο σκοτάδι εδώ και χρόνια! Ο σκοπός του;;; Όπου υπάρχει αληθινή αγάπη.. φανερώνεται.. ! Αποζητά το αμοιβαίο και το βρίσκει! Σχέσεις ζωής.. κάποιες αξίζουν να υπάρχουν..

πώς το λέει ο Δράκουλας στην αγαπημένη του..

“I have crossed oceans of time to find you..” 

φιλάκια..


Κριός
Μια καλή ημέρα για να αποτραβηχτείτε από τα κοινά και να κοιτάξετε λίγο τον εαυτό σας. Προτιμήστε τις μοναξιές σας, προκειμένου να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά. Δεν έχετε όρεξη για πολλές κουβέντες. Σχεδιάστε τα επόμενα βήματά σας και μη πείτε σε κανέναν λέξη! Είναι μυστικό..!

Ταύρος
Μια εξάντληση τη νιώθετε, για αυτό αφήστε την ημέρα να κυλήσει όμορφα και όπου σας βγάλει! Τόσο καιρό κάνατε παράπονα, τώρα που εμφανίζονται όμως φίλοι και γνωστοί και οι προσκλήσεις για έξω, πέφτουν βροχή, φροντίστε να ακολουθήσετε, γιατί το σύμπαν σας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις..

Δίδυμος
Εργασία και χαρά έχει το μενού, οπότε ξεχάστε τις εκδρομές και τα τριήμερα! Έχετε βάλει στόχους που πρέπει να τους πετύχετε, άμεσα κιόλας, οπότε καλό είναι να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και μην ανησυχείτε, θα τεμπελιάσετε αργότερα! Καλή ημέρα για να κλείσετε τις εκκρεμότητές σας!

Καρκίνος
Από τη μια είστε πάνω στο ροζ το συννεφάκι σας και αποζητάτε αγάπες και λουλούδια και από την άλλη σας πιάνει το μικρόβιο της εργασιομανίας και ξεφεύγετε εντελώς! Βάλτε σήμερα προτεραιότητες και μη τρελαίνεστε αν δε βγαίνει το πλάνο που έχετε κάνει. Όποιος βιάζετε σκοντάφτει. Το νου σας!

Λέων
OMG.. μέρα που βρήκατε και εσείς να πάτε σε διάφορες υπηρεσίες και να φτιάξετε τα χαρτιά σας! Μα πριν από τριήμερο, τι περιμένετε να πετύχετε;;; Αφήστε λοιπόν κάτω το φάκελο με τη χαρτούρα και ασχοληθείτε με πιο χαρωπές καταστάσεις.. Ιδανική ημέρα για να ερωτοτροπήσετε με το ταίρι σας!

Παρθένος
Λέτε να σας βρει ο έρωτας, έτσι ξαφνικά;;; Να το ξέρετε σας περιτριγυρίζει καιρό τώρα και θα σας πετύχει, αν δεν έχει ήδη συμβεί, είναι απλά θέμα χρόνου! Μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σήμερα, που θα σας γοητέψει και από μόνοι σας θα θελήσετε εκείνο το κάτι τις παραπάνω! Ένα φιλάκι ίσως;

Ζυγός
Τι πάθατε χρυσά μου;;; Ξαφνικά έχετε την εντύπωση πως είστε άρρωστοι και πως θα πρέπει να σας κοιτάξει γιατρός παντού! Καλέ, μήπως σας χτύπησε η άνοιξη κατακούτελα;;; Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, οι δρόμοι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα! Μήπως ένα ταξιδάκι να γίνει άμεση προτεραιότητα;;;

Σκορπιός
Καλέ μέσα στις γλύκες είστε σήμερα και εντυπωσιάζετε πολύ κόσμο! Ήρθε η μαγική νεράιδα στον ύπνο σας και σας είπε εκείνο το γλυκό το ποιηματάκι, μήπως;;; Εκφραστείτε με άνεση, χαμογελάστε, δείξτε σε κάποιους πως τους αγαπάτε και πως τους έχετε ιδιαίτερη εκτίμηση και δε ξέρετε ποτέ τι καλό θα έρθει..!

Τοξότης
Σήμερα παίζει να νιώσετε τα πάντα όλα! Από τη μια ενθουσιασμό και χαρά και από την άλλη μπορεί και να εξοργιστείτε με διάφορα που θα ακούσετε και να σας πιάσουν τα κλάματα, από νεύρα καθαρά! Οι διαφορετικές απόψεις πάνω σε σοβαρά θέματα είναι η αιτία, για αυτό και εσείς μην επιμένετε και τόσο!

Αιγόκερως
Κάτι θα συμβεί που θα νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας και τις επιλογές που έχετε κάνει! Όλα βαίνουν καλώς και παίζει να προκύψει και μια έκπληξη που θα σας απογειώσει στους ουρανούς! Τίποτα δεν είναι τυχαίο, για αυτό και εσείς να επιμείνετε στο όνειρο και ας είναι το κόστος μεγάλο! Λεφτά ή έρωτας;;

Υδροχόος
Έχει κολλήσει η βελόνα με το θέμα των χρημάτων! Πρέπει να καλύψετε το κενό ο κόσμος να χαλάσει, όμως αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο! Το να τρέχετε σα τους λωλούς από εδώ και από εκεί, μόνο κούραση σας προκαλεί και πολλά νεύρα! Χαλαρώστε λιγάκι και οργανωθείτε ακόμα καλύτερα!

Ιχθύς
Έχετε ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, με διάφορα θέματα που σας απασχολούν, οπότε η μέρα έχει πολύ τρέξιμο και λίγα λέω! Σήμερα δίνετε ρέστα, όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, για αυτό προσπαθήστε να εντυπωσιάσετε τους άλλους με την όρεξη που έχετε και τον δυναμισμό σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by darksouls1 on Pixabay