Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 16/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα ηλιόλουστο Σάββατο μόλις μας ξημέρωσε, τα πουλάκια κελαηδούν χαρωπά, να όπου να’ναι θα
μας χτυπήσει εκείνη η θετική ενέργεια, τύπου να βγούμε από τα σπίτια μας, να ντυθούμε όμορφα, να βολτάρουμε, να δούμε τα φιλαράκια μας, να κουτσομπολέψουμε γιατί έτσι θέλει ο ανάδρομος Ερμής!




Όλα ωραία μέχρι στιγμής, όμως τι γίνεται; Τα νέα ταξιδεύουν και φτάνουν στο προορισμό τους αλλοιωμένα! Που σημαίνει πως η μέρα είναι ιδανική για πολύ χαζές παρεξηγήσεις! Οπότε τι λέει και η διαφήμιση;;; «Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς»! Λίγα λόγια και καλά!

Σήμερα τη τιμητική τους, την έχουν οι Τοξότες και οι Αιγόκεροι! Το σύμπαν αυτά τα ζώδια επέλεξε να εκπλήξει χαρωπά, να τα μαγέψει, να τα παρασύρει σε όμορφες καταστάσεις.. Οι λοιποί στο κουτσομπολιό μας.. χαχα!

πολλά φιλάκια!


Κριός
Και ενώ θέλετε να αράξετε στο κρεβατάκι σας λίγο παραπάνω, παρέα με τις σκέψεις σας, έχετε δουλειές που δεν αναβάλλονται με τίποτα! Ακόμα και σήμερα ασχολείστε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, σε πιο χαλαρούς ρυθμούς και με κάποιο διάλογο βάζετε τα πράγματα στη θέση τους. Νιώθετε πολύ υπερήφανοι για τον εαυτό σας και όλα θα γίνουν έτσι όπως εσείς επιθυμείτε, έτσι όπως εσείς προστάζετε! Μαθαίνετε μυστικά που σας αναστατώνουν ευχάριστα!

Ταύρος
Είναι μια καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας αρέσουν πολύ και σας φτιάχνουν το κέφι! Παίζει να σας βομβαρδίσουν οι φίλοι σας με τηλεφωνήματα, μηνύματα, προσκλήσεις από εδώ και εκεί και ξαφνικά αντί να είστε χαλαροί, να γίνετε του λωλού και να γίνετε δέκα χιλιάδες κομμάτια! Αν και ανάδρομος ο Ερμής και με πολύ σκοτεινή διάθεση, εσάς σας προκαλεί παρεξηγήσεις, αν δε προσέξετε το τι λέτε, όμως τα μαντάτα που σας φέρνει έχουν ένα ενδιαφέρον.. Ένα πουλάκι, σας κάνει τσιου τσιου!

Δίδυμος
Είστε από εκείνα τα άτομα που σήμερα θα σηκώσουν το τηλέφωνο και θα ξεχάσουν να το κλείσουν! Πω πω, όρεξη που την έχετε, όμως οι πληροφορίες πρέπει να ταξιδέψουν, το αγαπημένο σας χόμπι, άντε καλό κουτσομπολιό! Αυτό που σας έχει ενοχλήσει τις μέρες αυτές, είναι πως υπάρχουν δίπλα σας διάφοροι συμφεροντολόγοι, τύπου όταν η τσέπη σας είναι γεμάτη βρίσκονται δίπλα σας και όταν ζορίζεστε εξαφανίζονται. Μη μου πείτε πως τους θεωρείτε φίλους, θα τρελαθώ! Μήπως έφτασε ο καιρός για ένα ξεκαθάρισμα;;;

Καρκίνος
Και τα ζόρια συνεχίζονται κυρίως σε προσωπικό επίπεδο! Τίποτα δεν είναι ίδιο με εκείνο το χθες, έχουν αλλάξει τα πάντα όλα και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο το καλύτερο για εσάς! Ναι μεν η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, αλλά μερικές φορές τα σημάδια είναι πολύ έντονα, για να μη τα βλέπετε! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού και μουτράκια συγχρόνως, γιατί οι συζητήσεις που θα προκύψουν σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε άσχημα και να γίνετε αντιδραστικοί μέχρι και πολύ πεισματάρηδες!

Λέων
Ιδανική ημέρα για να αγκαλιάσετε τον ενθουσιασμό, εκείνον τον Λιονταρίσιο που έχετε και να κάνετε ότι σας αρέσει! Με το στόμα κλειστό βεβαίως-βεβαίως, γιατί εκεί που πάτε να φτιάξετε κάτι όμορφο, εκεί το χαλάτε στο λεπτό, γιατί τα διαμάντια που πετάτε είναι και πολύ ακατέργαστα! Χαοτικές οι σκέψεις σας και οι επιθυμίες σας, όμως δε φταίει σε τίποτα ο σύντροφός σας ή οι φίλοι σας, για να τους τρελάνετε το μυαλό Σαββατιάτικα! Παρεξηγήσεις μπορεί να προκύψουν και να χαλάσετε τις καρδιές σας άδικα..

Παρθένος
Άλλα έχετε κατά νου για σήμερα και άλλα θα προκύψουν και σε εκείνο το σημείο εσείς καλό είναι να δείξετε χαρακτήρα! Βάλτε τα πλάνα σας στην άκρη, πάρτε βαθιές ανάσες και την απόφαση πως το λίγο χύμα στο κύμα, δε προκαλεί πονοκέφαλο.. αντιθέτως χαζοχαρούμενα χαμόγελα! Μια χαρά σας βρίσκω, Σάββατο πρωί, ηλιόλουστο, ακολουθήστε τη παρέα, τα σημάδια και όπου σας βγάλουν. Ξεχάστε για λίγο περιορισμούς τύπου «Σωστό ή Λάθος», μη πιστεύετε ότι σας λένε, απλά προτιμήστε τις πιο αυθόρμητες καταστάσεις!

Ζυγός
Μπορεί το πρόγραμμά σας να είναι φουλ για σήμερα, να έχετε κανονίσει να συναντήσετε τους πάντες, όμως το πρόσωπο που επιθυμείτε να δείτε περισσότερο, δε θα φανεί και αυτό αρκεί για να μην είστε και τόσο ο εαυτός σας.. Ταξιδεύουν οι σκέψεις, υπάρχουν και τα τηλέφωνα, τι περιμένετε; Αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι στη πραγματικότητα, όμως δε σας φταίνε οι φίλοι και συνεργάτες, για τις επιλογές σας. Σήμερα μπορείτε να κάνετε τον κατάσκοπο, τύπου να μάθετε τα μυστικά των άλλων..!

Σκορπιός
Κοινωνικότατους σας βρίσκω, έχετε τη καλή τη διάθεση να δείτε τα φιλαράκια σας, να κουτσομπολέψετε, να χαμογελάσετε σα τα μικρά τα κακά τα παιδιά! Το νου σας βέβαια, μη σας ξεφύγουν μυστικά, ή πληροφορίες που μπορεί να σας εκθέσουν ή ακόμα να σας παρεξηγήσουν! Αν κάνετε το λάθος να μείνετε στο κρεβάτι λίγο παραπάνω, παίζει να αργήσετε πολύ να σηκωθείτε, αποζητάει ο οργανισμός σας το σκοτάδι και εκείνες τις σκέψεις τις πολύ μυστήριες! Αφήστε τα αυτά, its show time! Προτιμήστε τις βόλτες!

Τοξότης
Παίζει να είστε οι τυχεροί της παρέας! Φοβερή η μέρα σας από αστρολογικής άποψης.. Εντάξει βγάλτε λίγο το χρήμα από τις σκέψεις σας, γιατί αρκετά μας έχετε βασανίσει με αυτές τις ανησυχίες σας! Σήμερα που λέτε, ένα πρόσωπο, μπορεί να είναι ο σύντροφός σας, μπορεί μια νέα γνωριμία, να σας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη! Κάτι το πολύ ρομαντικό! Αν συμβεί κάτι τέτοιο, εννοείται πως αφήνετε τα πάντα όλα στην άκρη και ασχολείστε με τον έρωτα! Και αν είστε και πολύ καλά παιδιά, παίζει να σας δώσουν και λεφτά, έτσι ξαφνικά!

Αιγόκερως
Μαγική η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Μπορεί να μη πιστεύετε σε τέτοια φούμαρα, όμως αν το σύμπαν θέλει, μπορεί να σας αναστατώσει ευχάριστα στο λεπτό! Ένα μήνυμα, μια συνάντηση, ένα φλερτ με ένα πρόσωπο, θα γίνει η αιτία να χάσετε το μυαλό σας και να ονειρεύεστε τον Ιππότη πάνω στο άλογο ή τη Πριγκηπέσα! Ο Έρωτας επίσης, ο φτερωτός ο άγγελος, βρίσκεται έξω από το σπίτι σας, έχει έτοιμα τα βέλη του, μια που θα ξεπορτίσετε και μια που παίζει να σας συμβούν τα πάντα όλα! Λέτε να είναι ο γείτονας; Το μαναράκι..;;;

Υδροχόος
Κάτι μαθαίνετε εσείς, σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και ανοίγετε τη καρδιά σας, όμως σε πρόσωπα που παίζει να μη νοιάζονται και τόσο, παίζει να μη θέλουν το καλό σας, οπότε κάντε τον κόπο να τα κρατήσετε για πάρτη σας, τα συναισθήματά σας! Μπορείτε βέβαια να απευθυνθείτε κατευθείαν στη πηγή, αφού έχετε τόση μεγάλη ανάγκη να τα βγάλετε από μέσα σας. Αυτό δεν είναι καλύτερο;;; Θέλετε να ονειροπολήσετε, να κολλήσετε τη μούρη σας σε ένα τζάμι και να ταξιδέψετε μακριά, σε μια άλλη χώρα και δε σας αφήνουν!!!

Ιχθύς
Καλά πιάνετε τη σκούπα και το φαράσι και κάνετε ένα μεγάλου ξουτ ξουτ σε φίλους και γνωστούς, γιατί τι να τους κάνετε όταν στα δύσκολα εξαφανίζονται ή σας θάβουν πίσω από τη πλάτη σας! Αν είστε απολύτως σίγουροι, γιατί όχι;;; Αγκαλιάστε εκείνους που σας αγαπούν και σας ανέχονται και μη δίνετε και τόση σημασία σε ανθρώπους και καταστάσεις που σας στρεσάρουν! Σήμερα ως δια μαγείας σας βοηθούν, είναι δίπλα σας, σας δίνουν λύσεις και εσείς παίρνετε μεγάλη ανάσα. Ο Πλούτωνας σας ανανεώνει από όλες τις απόψεις!


magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by Yuri_B on Pixabay