Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια του μήνα: Απρίλιος 2019 by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που αύριο θα εξαφανιστώ, αποφάσισα να
σας γράψω κάτι πιο special, όχι τίποτα άλλο γιατί δε θέλω μουτράκια 1η του μήνα! 😊

Ο Απρίλης είναι ένας θεοπάλαβος μήνας! Ποδαρικό κάνει ο Άρης στους Διδύμους, ο οποίος έχει άγριες διαθέσεις, τύπου να ξεπαραδιαστούμε κανονικότατα από διάφορες υποχρεώσεις που θα προκύψουν όλως τυχαίως! Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι η Αφροδίτη στους Ιχθύες, που μοιράζει ρομανταζάδες και ροζ συννεφάκια από εδώ και εκεί και προσπαθεί να φτιάξει όμορφες ανοιξιάτικες καταστάσεις..!

Σιγοντάρει και ο πλέον χαρωπός Ερμής που βρίσκεται σχεδόν όλο τον Απρίλη στο ίδιο ζώδιο!

Ο Ουρανός που είναι στα Ταυράκια, σημαίνει πως το δεδομένο δεν υπάρχει και πως μπορεί να διαλυθεί από στιγμή σε στιγμή! Ύπουλο το σχέδιο του Ουρανού και πολύ απρόβλεπτο επίσης! Ο Ήλιος στο Κριό, είναι ένα υπέροχο αστρολογικό γεγονός, ευτυχώς πιάνει από την αρχή τον Απρίλη, οπότε τα Ζώδια της Φωτιάς κυρίως, από εδώ και πέρα λάμπετε, νιώθετε δυνατοί, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο όλον.. (που λέει ο λόγος..)!

Πω πω χαρά και ευτυχία που σας μοίρασα μεσημεριάτικο.. χαχα.. έχει και συνέχεια το θέμα! Είναι αυτό που λένε το yin yang, το μαύρο – άσπρο, οι γνωστές αόρατες ισορροπίες του σύμπαντος..!

Ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, οι δυο σκοτεινοί χαρακτήρες της παρέας, δίνουν ρέστα προς τα τέλη του μήνα! Ο ένας θολώνει το τοπίο τέρμα και ο άλλος γυρίζει ανάδρομος! Η Αφροδίτη έχει κάτι που ο Πλούτωνας το θέλει απεγνωσμένα. Συνεργάζονται ομαλά, προκύπτουν συναισθήματα βαθιά, η καρδιά πονάει εδώ πέρα! Ο Άρης συναντά τον Ποσειδώνα, ξεσκεπάζει ψεματάκια, παραπλανεί επίσης, δημιουργεί ένα χάος, κυρίως στις ερωτικές τις σχέσεις!

Πώς το βλέπω όλο αυτό;;;

Φλερτ προκύπτουν με γνωστές και άγνωστες ψυχές, συναισθήματα αποκαλύπτονται, κάποιες αλήθειες ενοχλούν, κάποιες σαγηνεύουν, πάθος σίγουρα υπάρχει, δε ξέρω όμως για εκείνο το αύριο..! Χλωμό.. το happy end!

φιλάκια..


Κριός
Είναι τέτοιο το αστρολογικό τοπίο του Απρίλη, που ξαφνικά νιώθετε πολύ δυνατοί, έτοιμοι για όλα, σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας είναι πολύ μαγική! Αλλαγές προκύπτουν πολύ ευχάριστες στη δουλειά σας και καταφέρνετε να προχωρήσετε στο επόμενο level, με πολύ μεγάλη επιτυχία! Γίνεστε περισσότερο συμπαθείς στους ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά, οι οποίοι πλέον σας δείχνουν τις προθέσεις τους με κάθε τρόπο! Πατάτε πόδι σε ερωτικό επίπεδο! Θα γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει! Προς τα τέλη του Απρίλη, ένα φλερτ σας φτιάχνει πολύ το ψυχολογικό! Από τις 27/04 μέχρι και τις 30/04 ίσως να ζήσετε τον έρωτα σε όλο του το μεγαλείο!

Ταύρος
Παράξενο το ποδαρικό του Απρίλη, αφού κατά πάσα πιθανότητα αρκετά Ταυράκια εκεί έξω, να πέσετε στο κρεβάτι τέζα! Βιάζεστε να φορέσετε τα ανοιξιάτικά σας, τι να πω.. Από τη μια νιώθετε το αίμα σας να βράζει, από την άλλη όχι και τόσο δυνατοί, των άκρων καταστάσεις, χάνετε για λίγο τις ισορροπίες σας. Τις μέρες λοιπόν αυτές, καλό είναι να κρύψετε καλά τα χρηματάκια σας, να εξαφανίσετε τις κάρτες σας και τους κωδικούς του web banking, γιατί παίζει να ξεφύγετε εντελώς, να γίνετε πιο σπάταλοι από ποτέ ή ακόμα και να σας κλέψουν! Η Αφροδίτη όμως σας επιφυλάσσει ανεπανάληπτες ερωτικές εκπλήξεις.. από τις 10/04 μέχρι και τις 20/04!

Δίδυμος
Ο Άρης στο ζώδιό σας, ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί αστρολογικά, για να πάρετε τα πάνω σας και να διαπρέψετε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ο Απρίλης λοιπόν μπαίνει πολύ δυναμικά και εσείς δε θα πρέπει να χάσετε λεπτό! Συναναστρέφεστε με νέους ανθρώπους, πολύ διαφορετικούς, που σας βοηθούν και να γίνετε περισσότερο φιλόδοξοι και να αποκτήσετε νέους στόχους! Πάντα όμως να κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί ότι λάμπει δεν είναι χρυσός! Όσοι έχετε κάποιο ταίρι, από τη μια δε του δίνετε την απαραίτητη σημασία, από την άλλη σας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά! Ότι δίνετε, παίρνετε στη ζωή αυτήν..! Από τις 10/04 μέχρι και τις 23/04, μπαίνετε σε ερωτικές περιπέτειες!

Καρκίνος
Ο Απρίλης μπαίνει με ζόρικες διαθέσεις και σας καλημερίζει με μπόλικο άγχος και νευράκια! Βασικά τα γεγονότα θα είναι τέτοια, που νιώθετε πως αρκετοί μπλέκονται στα πόδια σας, στα σχέδιά σας, στη καθημερινότητά σας, δίχως να υπάρχει κάποιος λόγος. Αυτό και μόνο σας πιέζει και σας κάνει ολίγον δύστροπους. Τούτη τη φορά δε παίζει κάποιος να δείξει κατανόηση, αντιθέτως θα υπάρξουν κόντρες και ανταγωνισμοί! Θα χρειαστεί ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε να μοιράσετε το χρόνο σας σωστά, έτσι ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε τα παραπονάκια του κόσμου.. Ο Ερμής φταίει για όλα να το ξέρετε αυτό! Από τις 10/04 μέχρι και τις 22/04, επαναστατείτε σε ερωτικό επίπεδο! Το αποτέλεσμα θα δείξει..

Λέων
Καλέ φορέστε μια μπλε χάντρα για το μάτι γιατί είστε οι πρώτοι τυχεροί του μήνα! Ο Απρίλης με τον Ήλιο στο Κριό, είναι φανταστικός από αστρολογικής πλευράς, σας απογειώνει ψυχολογικά και σας ταξιδεύει κιόλας, κάπου μακριά! Οπότε αρκετοί από εσάς εκεί έξω, αν σχεδιάζετε ένα ταξιδάκι αναψυχής, να ξέρετε πως είναι η κατάλληλη περίοδος. Μπορεί να ασχολείστε με αμέτρητες δραστηριότητες, πατήστε ένα φρένο, βάλτε προτεραιότητες και πάνω από όλα να είστε εσείς γεροί και δυνατοί! Αρκετές προκλήσεις θα υπάρξουν σε ζητήματα που σας καίνε και εσείς θα πρέπει να έχετε το νου σας γενικότερα! Στη βράση κολλάει το σίδερο..! Από τις 10/04 μέχρι και τις 20/04, ένα άτομο σας προσφέρει τα πάντα, προκειμένου να κερδίσει η καρδιά σας!

Παρθένος
Θέλετε να είστε οι καλύτεροι στη δουλειά σας, να σας το δείχνουν με κάθε τρόπο και κάποιος θα σας κλέψει τη δόξα πολύ ξαφνικά, γεγονός που θα σας κάνει πολύ ανταγωνιστικούς τις μέρες του Απρίλη! Που λέτε από τη μια ο Άρης και από την άλλη ο Ερμής, θα υπάρξουν αρκετές στιγμές, που θα νιώσετε παράξενα συναισθήματα, δε θα είστε καν ο εαυτός σας! Προσπαθήστε τις πρώτες μέρες του μήνα, να εστιάσετε στα ερωτικά σας τα ζητήματα, να κουρνιάσετε σε μια αγκαλιά γεμάτη από αγάπη και μετά επιστρέφετε στη μάχη! Shopping therapy έχει το μενού.. με μέτρο όμως! Από τις 10/04 μέχρι και τις 22/04 ζείτε στιγμές γεμάτος από πάθος, όμως μαθαίνετε και πολλές αλήθειες για τον σύντροφό σας!

Ζυγός
Τα θέλετε όλα δικά σας, τις μέρες του Απρίλη και αυτό από τη μια είναι πολύ καλό, από την άλλη όλο και κάποιες συνέπειες θα υπάρξουν! Ξαφνικά ο Άρης σας κάνει πολύ δυνατούς παίχτες και ενώ θα καταπιαστείτε με μπόλικες δραστηριότητες, θα φροντίσετε με κάθε τρόπο να μην προκύψουν εκείνες οι ενοχλητικές εκκρεμότητες. Όλα τέλεια και σε χρόνο ντε τε! Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι τέτοιες, που ο έρωτας και η συντροφικότητα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Τα μπόσικα δε μπορείτε να τα κρατάτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας, οπότε το νου σας, γιατί παραπονάκια προκύπτουν και εσείς τα μαθαίνετε τελευταίοι! Από τις 06/04 μέχρι και τις 17/04 γίνεστε υπερβολικοί και επαναστατείτε σε προσωπικό επίπεδο! Νέες περιπέτειες σας βρίσκουν!

Σκορπιός
Ζόρικος ο Απρίλης για εσάς, αφού θα χρειαστεί να κλείσετε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε αφήσει ανοιχτές, να αιωρούνται στον αγέρα! Διεκδικήστε τα δεδουλευμένα σας, ζητήστε εκείνα τα δανεικά και αγύριστα, πληρώστε τους λογαριασμούς σας. Ο Άρης από τους Διδύμους, εννοείται πως θα ξεσκεπάσει τα πάντα όλα με σκοπό να σας βουρλίσει μπας και δραστηριοποιηθείτε έτσι όπως πρέπει! Σε κάθε περίπτωση να κρατάτε μικρό καλάθι, γιατί μπορεί να σας τάξουν λαγούς με πετραχήλια και ξαφνικά να μην είναι έτσι και να έχουμε δράματα! Να θυμάστε πως δεν είστε άτρωτοι και πως στο καθημερινό μενού χρειάζεται ύπνος και καλή τροφή! Από τη 1η Απρίλη μέχρι και τις 22/04, η προσοχή σας στρέφεται σε ένα νέο φλερτ. Απρόβλεπτες οι καταστάσεις..

Τοξότης
Έχετε την εντύπωση πως τα έχετε όλα υπό έλεγχο, όμως δεν είναι έτσι καθόλου! Ο Απρίλης είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας, θολωμένο το τοπίο, οι σκέψεις σας διχασμένες, είστε σίγουροι, όμως όχι και τόσο! Του λωλού δηλαδή! Οι πλανήτες αλλάζουν θέση και δε ταιριάζουν καθόλου στη δική σας τη περίπτωση και τι να λέμε τώρα! Τα νέα τρέχουν και άλλα ακούν τα αυτιά μου, που σημαίνει πως χάνετε την ουσία και φαντάζεστε δράκους! Για αυτό και εσείς σε καμία περίπτωση μη συμφωνήσετε πολλά και διάφορα, γιατί μετά ποιος σας ακούει! Προς τα τέλη του μήνα συνέρχεστε, οπότε αφήστε για τότε τις μεγάλες τις αποφάσεις.. Η Αφροδίτη σας μαλώνει! Από τις 17/04 και μέχρι τις 28/04 βελτιώνονται οι σχέσεις σας. Καθαρίζει το τοπίο!

Αιγόκερως
Λίγο διχασμένες οι μέρες του Απρίλη συναισθηματικά, αφού από τη μια οι μαγικές ενέργειες του σύμπαντος σας ταξιδεύουν κάπου στα παλιά, στα ξεχασμένα, σε εκείνο το κάποτε που ακόμα κάτι κάνει μέσα στη καρδιά σας και από την άλλη σας ωθεί στο να αλλάξετε σελίδα και να αφήσετε νέους ανθρώπους να μπουν μέσα στη ζωή σας, έτσι για την ανανέωση! Υπάρχει μεγάλη πίεση στη δουλειά, λόγω των εορτών, το πρόγραμμά σας είναι υπερφορτωμένο, όμως φροντίστε να ανταμείψετε τον εαυτό σας με ένα ταξιδάκι αναψυχής. Μην είστε απόλυτοι και θα περάσετε μια χαρά! Από τις 15/04 μέχρι και τις 23/04, μια ερωτική σας επιθυμία μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Υδροχόος
Μυστήριος ο Απρίλης για εσάς, γεμάτος από ευχάριστες εκπλήξεις μεν, αλλά και ύποπτα εμπόδια δε! Η εντολή του σύμπαντος είναι να ανοίξετε τα φτερά σας, όμως όχι να εκμεταλλευτούν τις φιλοδοξίες σας και να σας βάλουν σε δεύτερη θέση! Να είστε πονηροί και να σκέφτεστε πολύ παραπέρα, για να βρεθείτε εκεί που το αξίζετε αληθινά! Ο Ήλιος από το Κριό σας μεταμορφώνει σε υπέροχα πλάσματα, χαμογελάτε, είστε μέσα στην αισιοδοξία και τη χαρά! Κρατήστε αυτό και αποφύγετε όσο μπορείτε εκείνη τη βουτιά στο σκοτάδι προς τα τέλη του μήνα! Το μαγικό χέρι της Αφροδίτης σας σώζει αρκεί να την αφήσετε, γιατί είστε και πεισματάρηδες εσείς.. Διώξτε μακριά το παρελθόν! Από τις 13/04 μέχρι και τις 19/04 να επιμείνετε στην επίτευξη ενός πολύ σημαντικού στόχου!

Ιχθύς
Είστε λίγο τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, έτσι επειδή εσείς το θέλετε, γιατί πόσο πια κάρβουνο;;; Οι μέρες του Απρίλη σας θέλουν να κρατάτε ρομαντικό, χαζοχαρούμενο χαρακτήρα, είναι προτιμότερο από το να σας ενοχλεί το κάθε τι! Η αλήθεια είναι πως ρίχνετε μπόλικη στάχτη στα μάτια σας και απορούν αρκετοί με την απάθεια που δείχνετε πως νιώθετε για πολύ σοβαρά θέματα! Ο Άρης σα να σας δημιουργεί ζημιές στο σπίτι, μερεμέτια, βλέπω να περνούν όλες οι ειδικότητες έτσι ξαφνικά! Προς τα τέλη του μήνα, ένα φλερτ προκύπτει, παίζει να το ζήσετε κιόλας το όνειρο και να αλλάξετε άποψη για τη ζωή! Αν δεν σας έρθει ο έρωτας, βρίσκετε παρηγοριά στα πασχαλινά αυγά! Από τις 11/04 μέχρι και τις 27/04 παίζει να ζήσετε ακόμα και φανταστικά έναν έρωτα μεγάλο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Annalise Batista από το Pixabay