Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου 30/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με μια πολύ ντεμί διάθεση αποφάσισα να εμφανιστώ και να μοιράσω αισιοδοξία και χαρά!
Του λωλού λέμε, αλλά έτσι είναι η ζωή, επιβιώνουμε και χαμογελάμε με τα καμώματά της!

Είναι ένα όμορφο Σάββατο αστρολογικά, τουλάχιστον έχει ήλιο έξω, φωτεινό πολύ το πρωινό, αντλούμε από εκεί θετική ενέργεια και προχωράμε!


Αποφάσισα λοιπόν, αντί να μείνω μέσα στο σπίτι και να ρουχλιάσω, να πέσω στα πατώματα, να ψυχοπλακωθώ, να φορέσω το κολάν, τα αθλητικά παπούτσια και να πάω να γυμνάσω το κορμί! Και spinning και pilates! Εντυπωσιάζομαι η Ταυρίνα, ήδη αγκομαχώ.. πω πω θα βασανιστώ πρωινιάτικο, αλλά θα φτιάξω διάθεση.. Θα κάνω το πιο τέλειο boost θετικής ενέργειας στο σώμα και στο μυαλό μου! Και μετά βλέπουμε..

Μήπως να κάνετε και εσείς το ίδιο;;; Να βρείτε κάτι που σας ευχαριστεί πολύ, να εκτονωθείτε δημιουργικά, να γυρέψετε τη δική σας πηγή θετικής ενέργειας;;;

πολλά φιλάκια..


Κριός
Επιστρέφει το χαμόγελο στα χείλη σας, μετά από πολλές ημέρες! Ηρεμούν τα πράγματα στο περιβάλλον σας, σταματούν να ασχολιούνται με εσάς, το κακό το συννεφάκι πήγε λίγο παρά δίπλα! Μέρα πολύ δυνατή, καταφέρνετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, με μεγάλη ευκολία! Αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις, μη προσπαθήσετε να λύσετε ακόμα τις διαφορές σας! Αφήστε τους πρώτα να ξεχάσουν.. και μετά ντου από παντού!

Ταύρος
Σήμερα έχετε κανονίσει πολλά και διάφορα και παίζει ξαφνικά να συμβεί κάτι και να ανατραπούν τα πάντα όλα! Μέρα πολύ μυστήρια, σα να μη σας δίνει κανείς τη σημασία που αποζητάτε, γεγονός που μπορεί να σας εξοργίσει κιόλας! Ίσως κάτι να θέλει ο ποιητής να σας πει, να σας αποκαλύψει, μη ξεχνάτε πως ο Ουρανός, προκαλεί απρόβλεπτες καταστάσεις στη ζωή σας, εκείνος χαμογελάει και εσείς τρέχετε.. πανικόβλητοι!

Δίδυμος
Επιτέλους ο Ερμής ήρθε στα ίσα του και βρίσκετε και εσείς τον παλιό καλό σας εαυτό! Ορεξάτοι και κεφάτοι θα φροντίσετε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας, έτσι επειδή ζοριστήκατε πολύ τις προηγούμενες ημέρες! Σα να ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας και ανοίγουν πάλι εκείνες οι πόρτες και βλέπετε πως οι δουλειές σας στρώνουν από εδώ και πέρα και τι καλύτερο από αυτό θα μπορούσε να συμβεί! Είστε μέσα στο παιχνίδι..!

Καρκίνος
Σήμερα θα θελήσετε να φτιάξετε διάφορα πραγματάκια που τα είχατε παρατημένα καιρό τώρα, να κάπου στην άκρη! Δε ξέρω κατά πόσο θα τα καταφέρετε, ίσως να χρειαστείτε τη βοήθεια του συντρόφου σας και ξαφνικά ο πρωινός καφές, να αλλάξει ύφος και ο πανικός ο ίδιος! Αφήστε τον κόσμο να ηρεμήσει και να ξεκουραστεί και προτιμήστε πιο χαλαρές καταστάσεις, γιατί οι επιθυμίες σας δε βρίσκουν ανταπόκριση από κανένα μέτωπο!

Λέων
Εσείς θέλετε σήμερα αγάπες και λουλούδια, αγκαλίτσες και φιλάκια, αμέτρητα γλυκόλογα, μπας και στρώσει το ψυχολογικό! Και εντάξει αν έχετε δίπλα σας, το κατάλληλο το πρόσωπο, αλλά αν είστε μονάχοι «τη κάτσαμε τη βάρκα» που λένε οι γνωστικοί! Σα να σας έχει πιάσει μια μούρλια τύπου, να βρείτε σύντροφο, να κάνετε ρομαντζάδες, να σας λένε πόσο υπέροχοι είστε, αποζητάτε τον θαυμασμό με όλο σας το είναι.. Υπάρχει θέμα, έτσι;;;

Παρθένος
Ξεχάστε τις δουλειές που έχετε, κλείστε τους διακόπτες, είναι μέρα ιδανική για να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, ακόμα όμως και με άγνωστες υπάρξεις! Οπότε ξεχάστε το σπιτάκι σας, ντυθείτε ωραία και αφεθείτε στις μαγικές δυνάμεις του σύμπαντος! Επιλέξτε να κάνετε κάτι το διαφορετικό από τα συνηθισμένα, φτιάξτε όμορφες αναμνήσεις, είναι αστρολογικό το θέμα λέμε! Οι ελεύθερες υπάρξεις μη και δε νυχτοπερπατήσετε απόψε;;;

Ζυγός
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν! Μπορεί το αστρολογικό τοπίο να καθάρισε, όμως καλό είναι να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους σας σε βάθος και να κοιτάξετε να αγαπήσετε εκεί δα πέρα! Όμορφη μέρα για να πείτε ένα συγγνώμη, να κάνετε τις μαλαγανιές σας προκειμένου να σας αγαπήσουν ξανά! Οι ελεύθεροι και ωραίοι εννοείται πως θα προτιμήσετε τις βόλτες με φεγγάρι!

Σκορπιός
Για ακόμα μια φορά θα κάνετε ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στη ζωή σας! Από τη μια θα ασχοληθείτε με το σπίτι σας, είστε έτοιμοι να πετάξετε μπόλικη παλιατζούρα, πράγματα που δε σας κάνουν και σας προκαλούν και άσχημα συναισθήματα! Το ίδιο μπορεί να κάνετε και στα προσωπικά σας! Έχετε τη καλή τη διάθεση να ξηγηθείτε, να είστε ειλικρινής και από εκεί και πέρα ή μαζί ή ο καθένας το δρόμο του! Να είστε απόλυτοι αλλά όχι σκληροί!

Τοξότης
Σα να καθαρίζουν οι σκέψεις σας και να ξετυλίγεται το κουβάρι και να παίρνετε μεγάλη ανάσα! Είναι μια ωραία μέρα για να κάνετε δεύτερες σκέψεις, σε οτιδήποτε σας απασχολεί και ξαφνικά να βρείτε λύσεις στο κάθε τι! Καιρός να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας, τους ανθρώπους σας γενικότερα, γιατί τους τρελάνατε τις προηγούμενες ημέρες! Αποζητήστε όμορφες στιγμές, για να αποκαταστήσετε τη ψυχική σας ηρεμία. Ένα νέο σας απογειώνει!

Αιγόκερως
Σήμερα χρυσά μου θα αποζητήσετε ένα τρελό shopping therapy, έτσι επειδή βγήκε ο ήλιος, έρχονται και γιορτές, ε να μην ανανεωθείτε και εσείς;;; Σε καλή διάθεση σας βρίσκω, οπότε μη ξεφύγετε και κλαίτε μετά, δε το θέλουμε αυτό! Είναι μια πολύ καλή ημέρα επίσης για να αγκαλιάσετε τη δημιουργικότητα, να ολοκληρώσετε το έργο σας, να επικοινωνήσετε με τα απαραίτητα πρόσωπα, να διαφημίσετε τον εαυτό σας! Δε χάνουμε τέτοιες ευκαιρίες!!!

Υδροχόος
Έχετε μια ψύχωση με τα λεφτά και δε σας το είχα! Καλά κάνετε και ασχολείστε για το χρήμα απαιτεί ενδιαφέρον και φροντίδα.. χαχα! Να είστε σίγουροι πως όλα τα έχετε καταφέρει μια χαρά, αν έχετε πετύχει τον στόχο σας, χαλαρώστε, ξεκουραστείτε, ξενοιάστε, ανταμείψτε τον εαυτό σας και οτιδήποτε σας ευχαριστεί! Μη γίνεστε πλεονέκτες, γιατί όποιος θέλει τα πολλά, μερικές φορές χάνει και τα λίγα! Όμορφη μέρα για να αγαπήσετε, να δείξετε τη γλύκα σας..!

Ιχθύς
Τι να πω με τη περίπτωση τη δική σας; Η Αφροδίτη σας έχει πάρει το μυαλό, είστε ξεσηκωμένοι, έτοιμοι για ζαβολιές και σκανδαλιές και ποιος θα σας μαλώσει δε ξέρω! Όμορφη μέρα για να την αφιερώσετε στον σύντροφό σας, να κάνετε αγαπούλες, να ζήσετε μερικές ρομαντικές στιγμές! Επιτέλους θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με τους τριγύρω και θα ηρεμήσετε πολύ! Έχετε όμως μια μυστήρια διάθεση.. Κάτι σκέφτεστε πολύ και πού να το πείτε;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από skeeze από το Pixabay