Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 09/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο σήμερα, να είμαι ειλικρινής,
από κέφια δεν είμαι και πολύ στα πάνω μου, όμως όταν γράφω φτιάχνει το ψυχολογικό, για αυτό βουαλά! Το πάω αντίστροφα το θέμα, δράση-αντίδραση, γιατί δε πρέπει να με πάρει από κάτω με τίποτα!

Σήμερα αποφάσισα μετά από πολύ καιρό να πάω σε ένα ινστιτούτο ομορφιάς! Να με βάλουν κάτω να με κάνουν γυναίκα! χαχαχα.. όχι πως δεν είμαι, αλλά όσο τα χρόνια περνούν, καλό είναι σιγά-σιγά, να επενδύουμε στον εαυτό μας, μπας και διατηρήσουμε τη λάμψη και την ομορφιά μας.. Όχι δε θα κάνω μπότοξ από τώρα, έχει μέλλον το θέμα αυτό.. Αλλά θα καλλωπίσω το σώμα μου, από διάφορες απόψεις.. Ούτε νυστέρι θα βάλω..! Είναι όμως μυστικό!


Από όλα τα καλά έχει σήμερα το αστρολογικό μενού! Βασικά ο καθένας θα κάνει ότι του αρέσει, δε βλέπω να γίνονται συμβιβασμοί, όμως δε θα έχουμε και γκρίνιες..

Έτσι είναι η φάση.. Βγαίνει ο ήλιος και ο καθένας τραβά το δρόμο του..!!!

πολλά φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να βάλετε τον κόσμο να δουλέψει για πάρτη σας! Ο σκοπός είναι να κλείσουν διάφορες εκκρεμότητες, δίχως όμως να μπείτε εσείς μπροστά, να μη φανείτε καθόλου! Χρησιμοποιήστε εκείνα τα επιχειρήματα, που μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Εσείς κάνετε κουμάντο σήμερα και το ύφος σας είναι τέτοιο, που κανείς δε θα μπορέσει να σας αρνηθεί. Οι εναλλακτικές ιδέες ας είναι το δώρο που θα τους προσφέρετε, αργότερα όμως, μετά τα ζόρια! Ταύρος Μόλις ξημέρωσε μια υπέροχη ημέρα για τους

Ταύρους!
Δε φαίνεται ακόμα, όμως στη πορεία πολλά θα φτιάξουν με το πιο μαγικό τρόπο! Οτιδήποτε και αν συμβεί, φροντίστε να ξεπεράσετε τους εγωισμούς και τα πείσματα και να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας, μιλάμε για γλυκές αυθόρμητες καταστάσεις! Ένα γεγονός σας ξεσηκώνει; Μια ύπαρξη εμφανίζεται έτσι ξαφνικά; Το σύμπαν σας ανταμείβει για τη πίστη σας και τη καλή σας τη καρδιά;;; Όπως και να έχει, βλέπω χαμόγελα!

Δίδυμος
Και ξαφνικά ξυπνήσατε τσιγκούνηδες! Δε θέλετε να χαλάσετε φράγκο, για κανέναν λόγο, ας πληρώσει τον λογαριασμό κάποιος άλλος! Εννοείται πως η συμπεριφορά σας θα ξαφνιάσει αρκετούς, γιατί συνήθως είστε σκορποχέρηδες, να που εσείς επιτέλους κοιτάζετε το συμφέρον σας και το μεθαύριο που έρχεται και συγκρατείστε! Μπράβο σας, να σας δώσουμε μια καραμέλα! Μέρα που μπορεί να εμφανιστεί μια μαγική νεράιδα και να σας σώσει από όλο αυτό.. το παραλήρημα!

Καρκίνος
Πολύ ήρεμοι θα είστε σήμερα και ανησυχώ! Μπορεί να σας βγει και η κούραση όλης της εβδομάδας και ξαφνικά να μη βγάζετε λαλιά, να αποζητήσετε τη γωνίτσα σας και να το ρίξετε στον ύπνο, σα τις γατούλες ένα πράμα! Και ο κακός ο χαμός να γίνεται δίπλα σας, εσείς στον κόσμο σας, ας τρέξουν άλλοι για εσάς, οι δυνάμεις σας, σας έχουν εγκαταλείψει για τα καλά! Από την άλλη βέβαια έχετε βάλει έναν στόχο, κάποια πράγματα πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε, οπότε όλα παίζουν και τίποτα!

Λέων
Διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, πως όταν επιμένετε σε κάτι και δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, τότε τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά! Φοβερό το συναίσθημα, για αυτό σήμερα παίζει να γίνετε κάτι σα «πολυμίξερ» δηλαδή να κάνετε τον κηπουρό, τον υδραυλικό, τον σεφ, τη καμαριέρα, ξέχασα κάτι;;; Εντάξει, μείνετε στα απολύτως απαραίτητα, ή κλειδώστε το τσαρδί σας και εξαφανιστείτε! Το να είναι όλα τέλεια γύρω σας και εσείς χίλια κομμάτια, δε λέει, αλλά επειδή είστε και πολύ φαντασμένα Λιοντάρια, ίσως και να λέει!

Παρθένος
Και ξαφνικά η λογική σας καλημερίζει και είστε άλλοι άνθρωποι σήμερα! Οι σκέψεις σας είναι τέτοιες, που διώχνετε μακριά οτιδήποτε συναισθηματικό, ξεγυμνώνετε τα θέματά σας και παίρνετε τις αποφάσεις σας, δίχως πολλά-πολλά! Τραγικό αυτό και για εσάς και για τους άλλους, γιατί δε γίνεται από τη μια να μοιράζετε χαμόγελα, αγάπες και λουλούδια και από την άλλη να τα παίρνετε πίσω! Πριν δράσετε, σκεφτείτε και τις συνέπειες των πράξεών σας, γιατί μετά δεν υπάρχει επιστροφή!

Ζυγός
Αστρολογικά χρυσά μου σήμερα έχει τρελή φασίνα! Βγήκε ο ήλιος, έχετε χρόνο, γιατί όχι να μην ανοίξετε το σπιτάκι σας, να αεριστεί, να ζεσταθεί φυσικά, να φύγει μακριά η μούχλα του χειμώνα;;; Οπότε αγκαλιάζετε τα απορρυπαντικά σας, πιάνετε σκούπα, σφουγγαρίστρα, όλα σας τα σύνεργα και να πώς βασανίζεται ο κόσμος Σαββατιάτικο! Να ζητήσετε βοήθεια γιατί θα βγει το φεγγάρι και εσείς ακόμα θα κάνετε παράθυρα! Φτιάξτε τη φωλίτσα σας, μοσχομυρίστε την, βάλτε και τα κεριά σας.. και μετά relax!

Σκορπιός
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Από τη μια είστε έτοιμοι να κάνετε την επανάσταση του αιώνα, από την άλλη όμως τα γεγονότα δε σας αφήνουν! Σήμερα λοιπόν αρκετοί άνθρωποι που συναναστρέφεστε καθημερινά, θα σας δείξουν την εκτίμησή του, με κάθε τρόπο και κάπως έτσι θα γλυκάνει η καρδιά σας και θα κάνετε πίσω! Δε ξέρω πόσο θα διαρκέσει, εξαρτάται από αυτό που θα σας προσφέρουν! Το αντίο προφανώς θα το πείτε μια άλλη μέρα, αν τόσο πολύ το επιθυμείτε, όμως προς το παρόν μένετε στη βάση σας..

Τοξότης
Λογικά πρέπει να έπεσαν μερικά φράγκα στα χέρια σας και σήμερα θα βρείτε την ευκαιρία ή να κλείσετε διάφορες τρύπες, ή να ανοίξετε μεγαλύτερες! Στα μαγαζιά σας βρίσκω να ξεχύνεστε, να πάρετε το ένα και το άλλο, πράγματα για το σπίτι, γιατί θέλετε να φτιάξετε και εσείς το προικιό σας! Εντάξει με μέτρο γιατί αυτό θέλει και χρόνο και κόπο και οικονομία! Από την άλλη η μέρα μπορεί να είναι ιδανική για να επενδύσετε σε ένα επαγγελματικό σας σχέδιο! Βάλτε τα κάτω και δείτε τις πραγματικές σας τις ανάγκες!

Αιγόκερως
Είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και τις αποφάσεις που έχετε λάβει! Να με μια τέτοια διάθεση ξυπνάτε και είστε έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο όλον! Η δημιουργικότητά σας, στα ύψη, μπορεί να αλλάξετε το μαλλί σας, μπορεί και το ντεκόρ του σπιτιού σας, γενικότερα να προβείτε σε εντυπωσιακές αλλαγές! Ευτυχώς που είστε από τα πλάσματα, που ότι λέτε το κάνετε πράξη και με αποδεικτικά στοιχεία κιόλας! Συνεπώς παίζει να σας ζαλίσουν με διάφορα και εσείς να πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις σας!

Υδροχόος
Λίγο ασχοληθήκατε με τα λεφτουδάκια σας και είδατε πως όλα μπορούν να συμβούν και να πάνε και μια χαρά! Που σημαίνει πως το χρήμα είναι ένα θέμα που μόνο εσείς πρέπει να το χειρίζεστε και κανείς άλλος για λογαριασμό σας! Ζείτε και σε άλλον κόσμο, πού πάτε;;; Σήμερα λοιπόν, η πραγματικότητα, η αλήθεια, οι απαντήσεις, όλα αυτά μαζί, σας χτυπούν τη πόρτα, μπουκάρουν μέσα και ξαφνικά συνειδητοποιείτε το τι συμβαίνει γύρω σας! Είναι καλό αυτό, γιατί αν αγαπάτε, ίσως να έφτασε ο καιρός να το πείτε..

Ιχθύς
Μια μέρα που τους ανακατεύετε όλους στις υποθέσεις σας και ξαφνικά λαμβάνετε τόσες πολλές απαντήσεις, οι ιδέες είναι μπόλικες, πω πω πληροφορίες, για να σας δω, πώς θα ξεγλιστρήσετε από όλο αυτό;;; Μέσα σε όλον αυτόν τον κακό το χαμό, όλο και κάτι θα ακούσετε που θα σας αρέσει πολύ, οπότε κάντε εκεί τα μαγικά σας, να το προσαρμόσετε στα δικά σας τα δεδομένα και να φτιάξετε ένα μικρό θαύμα! Θετική και πολύ αισιόδοξη η διάθεσή σας, μπήκε και η άνοιξη, ποιος σας πιάνει;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by MireXa on Pixabay