Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 13/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αποφάσισα μεσοβδόμαδα να
γράψω, είχα όλη τη καλή τη διάθεση πρωί-πρωί, τα εμπόδια που βρήκα, ανεπανάληπτα! Είναι δυνατόν η Ταυρίνα να μασίσει;;;; Μου γύρισε το μάτι, πείσμωσα, είπα ο επιμένων νικά και βουαλά!


Σήμερα που λέτε το σύμπαν βρίσκεται σε πολύ χαρωπό mood! Το φως και το σκοτάδι αποφάσισαν να συνυπάρξουν αρμονικά! Μια θα βγει ο ήλιος, θα έρθει και η ώρα που θα κυριαρχήσει το σκοτάδι. Το κάθε πράγμα στην ώρα του και δίχως βιασύνες!
Ο Ήλιος και ο Πλούτωνας σε τρελά κέφια! Μυστήριο το βρίσκω πολύ, γιατί ο Ήλιος ρίχνει φως και φανερώνει αλήθειες και ο Πλούτωνας τις «μαγειρεύει» πρώτα! Σε κάθε περίπτωση όμως, οι αλλαγές που ακολουθούν είναι μεγάλες! Ανεπανάληπτες! Οπότε προσμένουμε υπομονετικά στο ακουστικό μας..

Λέτε να συμβεί κανένα θαύμα;;;

φιλάκια..


Κριός
Σήμερα νιώθετε πολύ δυνατοί και γίνεστε μπόσικοι με τους τριγύρω σας! Βασικά δε σηκώνετε κουβέντα, ή θα γίνει το δικό σας ή ας βγάλουν οι άλλοι το φίδι από τη τρύπα! Ο Μάρτης σχεδόν στη μέση, κάνετε ένα τσεκ να δείτε πόσα φράγκα σας έχουν απομείνει διαθέσιμα! Μπορεί να βρίσκεστε σε καλό δρόμο, όμως τα έξοδα πολλά και όλο και κάτι θα πρέπει να πληρωθεί άμεσα!

Ταύρος
Μέρα πολύ τυχερή, ο Άρης σας ντύνει με εκείνη τη χρυσή τη πανοπλία και τα λάφυρα όλα δικά σας! Προφανώς είναι επαγγελματικό το θέμα, αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις, ή παίρνετε προαγωγή έτσι ξαφνικά! Αστρολογικά επιμένει το σύμπαν, στη παρουσία ενός προσώπου, που σας παρακολουθεί και σας εκτιμά ιδιαίτερα. Σήμερα λοιπόν ανακαλύπτετε την ύπαρξη αυτή!

Δίδυμος
Μέρα που θα τη δείτε πολύ αλλιώς και ξαφνικά θα προτιμήσετε το πιο παράξενο μονοπάτι! Στη δουλειά κάνετε λίγο τον Ταρζάν, εσείς τα ξέρετε όλα και κανείς άλλος! Μη πεισμώνετε γιατί η υπερένταση που νιώθετε είναι αστρολογική, οπότε καλύτερα να ξεκινήσετε το βάδισμα, όπου και αν βρίσκεστε και βαθιές ανάσες! Ακολουθήστε το safe μονοπάτι, για λίγο!

Καρκίνος
Κερδίσατε λεφτά σε κάποιο τυχερό παιχνίδι; Είστε έτοιμοι να βάλετε χέρι στις οικονομίες σας;;; Πάντως οι μέρες αυτές, είναι άκρως απολαυστικές, αφού θα κάνετε ένα shopping therapy πολύ τρελό και αλλοπαρμένο! Τρομαχτικό αν βρίσκεστε υπο έλεγχο, ή μοιράζεστε το χρήμα, γιατί η έκπληξη θα είναι μεγάλη! Έχετε την υπέρμετρη ανάγκη να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας!

Λέων
Τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας, στη δουλειά κυρίως, αλλά και μετράτε τα βοτσαλάκια, να δείτε αν φτάνουν για τον Μάρτη! Όταν έχετε λεφτά τα σκορπάτε από εδώ και εκεί και όταν δεν έχετε γίνεστε αυστηροί και γκρινιάρηδες με όλους! Καμία σωτηρία με τη πάρτη σας! Σήμερα φέρεστε κάπως απότομα και γίνεστε σκληροί με εκείνους που σας αγαπούν!

Παρθένος
Χρυσά μου παίζει να έχει εμφανιστεί ένα πρόσωπο καλύτερο από εσάς στη δουλειά σας και να έχετε αρρωστήσει από αυτό! Πάνε να σας πάρουν τη πρωτιά;;; Να τους φάμε! Αστειεύομαι φυσικά, όμως το αποδέχεστε και δείτε το και ως παιχνίδι, ποιος θα φτάσει στο τέρμα πιο γρήγορα! Να απέκτησε η καθημερινότητά σας κάποιο νόημα! Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι!

Ζυγός
Νιώθετε από το πρωί πολύ υπερήφανοι με τον εαυτό σας, εσείς είστε και κανείς άλλος! Αφού βρίσκεστε σε αισιόδοξη φάση, ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει πολύ και κοιτάξτε να πετύχετε τους πιο δύσκολους στόχους, εκείνους τους ακατόρθωτους! Προφανώς κάποιος σας τσίγκλησε και θα κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για να αποδείξετε το αντίθετο!

Σκορπιός
Πολλές οι απόψεις που θα ακούσετε σήμερα, αρκετές σας αρέσουν, οπότε ας τις καλό σκεφτείτε, να τις προσαρμόσετε στα δικά σας τα δεδομένα. Αρκετοί μιλάνε με καλά λόγια για εσάς, είστε ο κατάλληλος άνθρωπος, οπότε μη παραξενευτείτε αν σας καλέσουν, σας ζητήσουν ένα συγγνώμη, πέσουν ξαφνικά στα πόδια σας μερικοί! Φοβερό το συναίσθημα της δικαίωσης..!

Τοξότης
Να.. βγήκαν και τα καβούρια μέσα από τις τσέπες σας! Σας πιάνουν οι τσιγκουνιές σας, δε θέλετε να ξοδεύεστε για ανούσια πράγματα, γιατί έχετε βάλει έναν στόχο! Εντάξει, μαζί σας, αλλά σήμερα γίνεστε των άκρων και ξαφνιάζετε αρκετούς, αφού ουσιαστικά δεν είστε τέτοιοι χαρακτήρες! Μπορεί να μην αγοράσετε ούτε την αγαπημένη σας λιχουδιά, έτσι από πείσμα!

Αιγόκερως
Αν και πέρασαν τα Χριστούγεννα εσείς πρέπει να έχετε ξωμείνει μέσα στο θησαυροφυλάκιο παρέα με τον Σκρούτζ και να μετράτε το χρήμα, που έρχεται και φεύγει και όλο και κάτι λείπει στο τέλος! Τέτοια μέρα είναι σήμερα, πόσα έχετε, ποιες οι υποχρεώσεις, τι μένει στην άκρη και τραβάτε λίγο τις κοτσίδες σας! Επαγγελματικά όμως είναι μια πολύ δυνατή ημέρα, για γερούς παίχτες!

Υδροχόος
Γλυκά μου σήμερα παίζει να σας βρει ο Έρωτας! Να σας έρθει κατακούτελα που λέμε! Μπορεί να έχετε δουλειές να κάνετε, να οργανώσετε τα επόμενα βήματά σας, όμως σε κάποιο σας διάλλειμα να προκύψει το μοιραίο! Αν η καρδιά και το μυαλό σας δώσουν σήμερα τρελό, μη πείτε όχι! Go for it! Μη ξεχνάτε πως με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, συμβαίνουν θαύματα!

Ιχθύς
Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας εσάς και θέλετε να έχετε κοντά σας ανθρώπους που σας αγαπούν, που κατανοούν τη ψυχασθένειά σας, που σας χαμογελούν και ας θέλουν να σας ρίξουν έτσι μια μπούφλα μπας και συνέλθετε! Κάνετε τρελά σχέδια και έχετε και υποστηρικτές, οπότε το συναίσθημα είναι ωραίο, φανταστικό και ονειροπαρμένο! Γλυκά μου εσείς..


magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by KELLEPICS on Pixabay