Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 15/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι τέλεια έφτασε κιόλας Παρασκευή, πάει τέλειωσε και αυτή η εβδομάδα! Χάθηκα βέβαια, ευτυχώς που
υπάρχουν και τα ημερολόγια!

Τι μέρα είναι σήμερα;;;; Σκιάχτηκα λίγο να σας πω την αλήθεια γιατί ο ανάδρομος Ερμής δίνει ρέστα, βρίσκεται σε πλήρη έξαρση και φέρνει ένα επικοινωνιακό χάος, ανεπανάληπτο!




Είναι πολύ σκοτεινό το σύμπαν σήμερα, μπλοκαρισμένο από παντού και οι προσπάθειες που θα κάνουμε, δε βλέπω να πιάνουν και πολύ τόπο! Βέβαια, ο επιμένων νικά, οπότε καλύτερα να πούμε ένα Oops παρά ένα what if?

Ο Έρωτας βρίσκεται ανάμεσά μας.. Αυτό είναι το σίγουρο! Το θέμα είναι ποιος τον θέλει και ποιο όχι! Οι εκπλήξεις πολλές και απρόβλεπτες.. Τι εννοεί ο ποιητής;;; θα δείξει..

φιλάκια..


Κριός
Να φάτε καλό πρωινό, γιατί ζόρικη η μέρα στη δουλειά! Χαοτική θα είναι περισσότερο, αφού παίζει να μπουν στο γραφείο σας μέσα κόσμος και κοσμάκης, να θελήσουν να λύσουν τις διαφορές τους μπροστά σας και εσείς ξαφνικά να παρακολουθήσετε το θέατρο του παραλόγου! Εννοείται πως δε θα βγει κάποια άκρη, θα πονοκεφαλιάσετε και οι δουλειές σας θα πάνε όλες πίσω! Επιμένει το σύμπαν πως τις μέρες αυτές θα λάβετε χρήματα!

Ταύρος
Τρελό και αλλοπαρμένο το σύμπαν τις μέρες αυτές, τα πάντα μπορεί να σας συμβούν, με το πιο απρόβλεπτο τρόπο! Καλύτερα σήμερα να μη κάνετε αγορές, να αποφύγετε τις συναλλαγές μέσω web, να αφήσετε τη κάρτα στο σπίτι, να πάθετε μια αμνησία τύπου ποιος είναι ο κωδικός;;; Επίσης η έκπληξη της ημέρας μπορεί να είναι ένα ερωτικό ραντεβουδάκι με το πρόσωπο που σας αρέσει τόσο πολύ..! Λέτε να στείλει μήνυμα;;;

Δίδυμος
Καλά πετάει η ομάδα, είναι αστρολογικό το θέμα, ξαφνικά νιώθετε πολύ αισιόδοξοι και δυνατοί, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο όλο! Τέλειο αυτό, την ευχή μου την έχετε στα σίγουρα! Επειδή η μέρα είναι ζαβή και ο ανάδρομος Ερμής βρίσκεται σε έξαψη, καλύτερα να τα κάνετε όλα σε σκέψεις και όνειρα και να κρατήσετε το στοματάκι σας κλειστό! Οτιδήποτε και να συμβεί μπροστά σας, εξαφανιστείτε καλύτερα παρά να πιάσετε κουβέντα!

Καρκίνος
Παράξενη η μέρα σας πολύ! Ξαφνικά σκάνε διάφορα θέματα από το παρελθόν και αναστατώνεστε πολύ! Ενώ εσείς θεωρούσατε πως είναι τακτοποιημένα στη θέση τους, μπορεί να διαπιστώσετε πως τελικά, ποτέ κανείς δεν ασχολήθηκε με αυτά και παραμένουν αιώνες στον αέρα! Νευράκια, μουτράκια, γκρίνια και πολύ φαρμάκι θα στάξει το στοματάκι σας, έτσι ξαφνικά! Να τα πείτε σε εκείνους που φταίνε, αλλιώς δεν έχει κάποιο νόημα!

Λέων
Μια καλή ημέρα για να ξεχάσετε το πορτοφόλι σας στο σπίτι! Εννοείται πως τέρμα τα περιττά έξοδα, δε βγαίνει ο μήνας και τη μεγάλη τη ζωή, μπορείτε να τη κάνετε λίγο αργότερα! Παίζει να βγείτε έξω και να τα σκορπίσετε από εδώ και εκεί και μετά να κλαίτε! Στα λεφτά σας αναφέρομαι φυσικά! Και εκεί που περιμένετε να ανεβείτε μερικές σκάλες στα επαγγελματικά, ξαφνικά μπορεί να χρειαστεί να ξεκινήσετε από το μηδέν, αφού ο ανάδρομος Ερμής.. λέει όχι!

Παρθένος
Δύσκολη η μέρα αστρολογικά, καλά θα κάνετε να μην επιμείνετε σε καταστάσεις που είναι μπλοκαρισμένες από παντού! Το πείσμα μερικές φορές κάνει κακό! Αφήστε την ημέρα να κυλήσει όσο πιο ήρεμα γίνεται, γιατί έτσι θα αποφύγετε τις κακοτοπιές! Τα μαντάτα τρέχουν και είναι πολύ παράξενα, γιατί από τη μια θα μάθετε πράγματα και θάματα, από την άλλη ποια η αλήθεια και πιο το ψέμα, θα φανεί στη πορεία! Ας είστε υποψιασμένοι και όχι εγωιστές!

Ζυγός
Καλύτερα να ξεχάσετε το τηλέφωνο στο σπίτι! Να αποφύγετε τα social media και γενικά να εξαφανιστείτε για μια μέρα! Πειράζει;;; Δεν είναι καλή ημέρα, για να τα πείτε με τα φιλαράκια σας, ούτε να προσπαθήσετε να λύσετε επαγγελματικά ζητήματα από μακριά! Άλλα λέτε εσείς, άλλα ακούνε τα αυτιά τους και ξαφνικά μπουρλότο! Εσείς δρομολογήστε τις δουλειές σας και μη ρωτάτε κανέναν το τι και το πώς. Και από αύριο κάνετε τα κονέ σας!

Σκορπιός
Σήμερα χρυσά μου θα δώσετε μια και θα τα κάνετε όλα.. μπάχαλο! Ήπιος ο χαρακτηρισμός, επιτρεπτός όμως γενικώς! Ξεπροβάλει ο πολύ κακός σας χαρακτήρας, γίνεστε σκληροί, ψυχροί, βάναυσοι και στάζει φαρμάκι η γλώσσα σας! Γίνεστε όμως και διεκδικητικοί και αυτό αρέσει, γιατί λείπουν οι δυνατές προσωπικότητες από το σκηνικό της μέρας! Σας αρέσει ένα πρόσωπο πάρα πολύ και θα κάνετε τα πάντα για να το σαγηνεύσετε! Πρέπει να γίνει δικό σας!

Τοξότης
Καλά μη κάνετε σήμερα το λάθος και πάτε να δώσετε τα χέρια για μια δουλειά! Εδώ οι μεγάλοι και οι τρανοί, όταν έχει ανάδρομο Ερμή, δε κλείνουν ποτέ καμία συμφωνία επαγγελματική. Εσείς πού πάτε;;; Το νου σας και χρυσάφια να σας τάζουν, βρείτε μια δικαιολογία, παίξτε το άρρωστοι και αφήστε το για λίγο αργότερα! Έτσι μπορεί να αποφύγετε τις παγίδες του σύμπαντος! Ξέρετε πολύ καλά μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε, για αυτό μη ξεπερνάτε τα όρια!

Αιγόκερως
Και επειδή η μέρα αστρολογικά είναι πολύ γιούχου, καλύτερα να καθίσετε φρόνιμοι, να επανεξετάσετε τις υποθέσεις σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να μη κάνετε κανένα νέο βήμα προς το άγνωστο! Ας είναι το έργο σας τέλειο, να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και συμβιβαστείτε με το λίγα και καλά! Σε καμία περίπτωση μην ενεργήσετε με βάση το συναίσθημα γιατί ίσως να φάτε τα μούτρα σας και να απογοητευτείτε πολύ! Κάντε τη πάπια χρειάζεται πού και που..

Υδροχόος
Προβληματίζομαι με τη περίπτωσή σας. Από τη μια θέλετε να ζητήσετε βοήθεια από τους δικούς σας τους ανθρώπους, από την άλλη το σκέφτεστε, γιατί δε σας αρέσει να μπλέκουν πολλοί στα πόδια σας! Φυσικά και η μέρα δεν είναι κατάλληλη για πολύωρες συζητήσεις, γιατί ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί έναν πανικό γενικώς και παίζει να χάσετε την ηρεμία σας. Συνεργαστείτε στο αθόρυβο, ίσως και από μακριά.. Παρεξηγήσεις προκύπτουν..

Ιχθύς
Χρυσά μου μυστήρια η μέρα πολύ, το σύμπαν σας μπλέκει σε τρελές καταστάσεις που αντί να πέφτουν οι τόνοι, εσείς ρίχνετε λάδι στη φωτιά, κατά λάθος κιόλας! Μπορεί να σας ζητήσουν διάφορα και εσείς από τη καλή σας τη καρδιά να θελήσετε να βοηθήσετε, έτσι για τη θετική ενέργεια! Όμως άλλο να βοηθήσετε κάποιον που προσπαθεί και άλλο να το φορτωθείτε όλο επάνω σας! Κάποιος ψάχνει για κορόιδο, το παίρνετε χαμπάρι, ο πανικός ο ίδιος!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by Bess Hamiti from Pixabay