Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 28/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνες τις μέρες, που λέμε στον εαυτό σας,
«..άντε λίγο ακόμα..» και μόνο λίγο δεν είναι!

Είναι ένα συννεφιασμένο χειμωνιάτικο πρωινό, από τα τελευταία του Μάρτη, λέτε να μας κάνει τη πιο τρελιάρικη έκπληξη ever?? Αυτά τα πουλόβερ δε λένε να ξεκολλήσουν από πάνω μου.. Μη φορέσουμε κάτι πιο ανοιξιάτικο, τσουπ η βρόχα! Απίστευτο;;;



Είναι από εκείνες τις ημέρες που ο Ερμής σιγά-σιγά έρχεται στα ίσα του, που η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον στα ρομαντικά μας τα ψαράκια, που κάθε μέρα και καλύτερα και όλα θα γίνουν έτσι όπως πρέπει να γίνουν! Ειλικρίνεια να υπάρχει και όμορφα συναισθήματα!

φιλάκια..


Κριός
Μια γλυκιά κουβέντα ακόμα και από τη πιο άγνωστη ύπαρξη, την αποζητάτε και σίγουρα σας εντυπωσιάζει, αφού έχετε ανάγκη από φλερτ, ενδιαφέρον και πολύ αγάπη! Βέβαια, η μέρα αστρολογικά είναι ζόρικη, υπάρχει πολύ τρέξιμο στη δουλειά, βαβούρα και μπόλικη αρνητική ενέργεια! Μπορεί κάποιοι να σας βάλουν επίτηδες τρικλοποδιά, για να δουν κατά πόσο θα αντεπεξέλθετε!

Ταύρος
Ο Έρωτας σίγουρα σας περιπαίζει, είναι δίπλα σας, σας παρακολουθεί, αλλά με τον πιο αόρατο τρόπο! Αστρολογικά είναι θέμα ημερών, να σας αποκαλυφτεί και να σοκαριστείτε έτσι ξαφνικά! Αν και ο Ερμής έρχεται στα ίσα του, καλά θα κάνετε να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας, στις κινήσεις σας, γιατί ακόμα το λάθος καραδοκεί και δε θέλουμε τέτοια! Το νου σας!

Δίδυμος
Βελτιώνονται οι μέρες σας σε όλα τα επίπεδα! Σα να βρίσκετε τη λογική ξανά και ευτυχώς τούτη τη φορά δε σας κρατούν κακίες για τα παράξενα που κάνατε λόγω του ανάδρομου Ερμή! Ζητήστε για να λάβετε και να ξέρετε πως θα προσφερθούν αρκετοί από μόνοι τους, γιατί αντιλαμβάνονται την αγωνία σας και τον κόπο σας κυρίως στη δουλειά! Σήμερα θα νιώσετε πολύ όμορφα!

Καρκίνος
Δε ξέρω πού κυκλοφορείτε, πάντως ανάμεσα από τις άγνωστες υπάρξεις, όλο και κάποιος σας τραβά τη προσοχή, γοητεύεστε ιδιαιτέρως και κάνετε σκέψεις πονηρές! Οτιδήποτε και αν προκύψει σήμερα, δείξτε τη καλή πλευρά του εαυτού σας, να είστε ψύχραιμοι πάνω από όλα και σίγουροι για τον εαυτό σας, αφού τις λύσεις τις έχετε έτοιμες στο τσεπάκι. Σκορπίστε χαμόγελα!

Λέων
Να και το ευχάριστο της ημέρας! Λεφτά σας δίνουν, σας βοηθούν να ξελασπώσετε! Δε ξέρω τι μπορεί να κρύβεται από πίσω, αν είναι ένα δώρο ή μια νέα υποχρέωση, πάντως προς το παρόν οι διαθέσεις είναι καλές! Μπορείτε επίσης να ελπίζετε σε μια αύξηση ή ένα μπόνους, αφού και το σύμπαν έχει όρεξη να σας κάνει δωράκια και να σας ανεβάσει ψυχολογικά!

Παρθένος
Μυστήρια μας τα λέει το σύμπαν για τη περίπτωσή σας! Μια πρόταση γάμου μπορεί να συμβεί από λεπτό σε λεπτό και να φάμε κουφέτα σύντομα! Σας τη κάνουν; Τη κάνετε εσείς; Τι σημασία έχει! Αλλάζουν οι προτεραιότητές σας, προτιμάτε τον καιρό αυτό, να έχετε προσωπική ζωή, παρά να κυνηγάτε καριέρα και χρήμα! Σίγουρα έχετε πυρετό, αλλά δε θα κρατήσει για πολύ..!

Ζυγός
Είστε πολύ σίγουροι για τον εαυτό σας και νιώθετε πως γνωρίζετε το κάθε βήμα από εδώ και πέρα. Δεν είναι έτσι, οι εκπλήξεις πάντα υπάρχουν για να διαταράσσουν το δεδομένο! Ένα φλερτ προκύπτει πολύ ξαφνικά, οπουδήποτε και αν κινείστε, οπότε μην εκπλαγείτε πάνω στο πόνο σας ή στη κούραση που έχετε, αν νιώσετε λίγη ζεστασιά από μια άγνωστη ψυχή! Μη βιάζεστε!

Σκορπιός
Ιδανική μέρα για να κάνετε μια τσάρκα έτσι κάπου μαγικά, να σας δουν, να σας χαρούν, γιατί έχετε ανάγκη να ακούσετε όμορφα λόγια και κάπως έτσι μπορεί να έρθει ένα νέο φλερτ! Ακόμα και ένα τηλεφώνημα μπορεί να προκύψει σήμερα και να ξετρελαθείτε! Να έχετε το νου σας, γιατί η έκπληξη δεν αργεί να έρθει. Φύγετε από το σπίτι, αποφύγετε συζητήσεις που καίνε..!

Τοξότης
Μια πολύ τυχερή μέρα μόλις σας ξημέρωσε, οπότε καλό είναι να προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε κάποιο όνειρο, να ολοκληρώσετε το έργο σας, να κάνετε εκείνο το βήμα, που θα σας ανεβάσει μερικά σκαλιά, έτσι επειδή το αξίζετε! Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα, το σύμπαν είναι τέτοιο, που σας μοιράζει μεγάλη χαρά! Δραστηριοποιηθείτε, θαύματα συμβαίνουν..

Αιγόκερως
Μια πίεση θα την ανεβάσετε, έτσι ξαφνικά, θα σας την κάνουν την έκπληξη και μετά;;; Βαθιές ανάσες, νερό, μια βολτίτσα έτσι για να ηρεμίσετε, σε καμία περίπτωση μην αντιδράσετε, όπως συνηθίζετε αιώνες τώρα! Ερωτικά σας συμβαίνει κάτι πολύ μυστήριο. Μπορεί να φλερτάρετε ακόμα και με μια άγνωστη ύπαρξη, δίχως να το έχετε πάρει χαμπάρι. Κάποιος σας γοητεύει..

Υδροχόος
Και αφού γέμισε η τσεπούλα σας με λεφτά και είστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά, το σύμπαν προτείνει σήμερα, να ασχοληθείτε με τον Έρωτα! Να βάλετε αγάπη στη καρδιά, να γίνετε γλυκομίλητοι και να δείξετε το ενδιαφέρον σας στο πρόσωπο εκείνο που σας νοιάζεται και το έχει ανάγκη τόσο..! Μη φοβάστε να γίνετε αισθηματίες και ρομαντικοί έστω για λίγο.. Είναι ωραία!

Ιχθύς
Καλά εντάξει, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δε σας βλέπω και πολύ καλά! Πολλές οι ερωτικές σας ανησυχίες, ξαφνικά σας ενδιαφέρουν το φλερτ, το αμοιβαίο, οι όμορφες στιγμές, τα παιχνιδάκια και οι αταξίες! Ωραίο όλο αυτό για τους ελεύθερους της παρέας, αλλά εσείς που έχετε σύντροφο, είστε έτοιμοι για ένα μπουρίνι;;; Οι επιθυμίες που έχετε είναι ολίγον εξωφρενικές! Το νου σας..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay