Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 06/03/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ο Μάρτης μόλις έχει κάνει τα πρώτα του βήματα και από σήμερα αρκετοί από εμάς
εκεί έξω, παίζει να είμαστε με τα μυαλά στα κάγκελα! Πολύ δυνατά τα αστρολογικά γεγονότα, δεν υπάρχει ζώδιο που να μην επηρεάζεται!




Νέα Σελήνη στους Ιχθύες! Καταπληκτικό γεγονός, αφού ο σκοπός είναι να φανταστούμε διάφορα, να ονειρευτούμε ένα μέλλον λαμπρό, να βρούμε μια νέα δουλειά, να ανακαλύψουμε τον Έρωτα όπου και αν κρύβεται!
Εννοείται πως στο παιχνίδι βρίσκεται και ο Ποσειδώνας, που επίσης είναι στους Ιχθύες, ρίχνει στάχτη στα μάτια, θολώνει τα νερά της θάλασσας, όλα δείχνουν τέλεια και το τι θα προκύψει στη πραγματικότητα;;; Τα βράχια; Ο γκρεμός; Ή μήπως ένα απρόσμενο happy end?
Έχουμε και τον Ήλιο που είναι επίσης στους Ιχθύες, για λίγες μερούλες ακόμα. Αντιλαμβάνομαι πως προσπαθεί απεγνωσμένα να ρίξει φως στη θολούρα του Ποσειδώνα, κάτι πετυχαίνει, όμως ποιος είναι πιο δυνατός, θα δείξει στη πορεία..

πολλά φιλάκια..


Κριός
Μέρα πολύ πονηρή καλό είναι να έχετε το νου σας σε νέες γνωριμίες, που έχουν σκοπό να αντλήσουν πληροφορίες από εσάς! Σε κάθε περίπτωση κρατήστε χαμηλό προφίλ και το στόμα σας κλειστό! Δεν έχουν όλοι φιλικές διαθέσεις, για αυτό και εσείς χαμογελάστε διακριτικά και αποτραβηχτείτε! Προσπαθήστε να είστε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας!

Ταύρος
Φίλοι από το παρελθόν κάνουν την επανεμφάνισή τους και ξαφνικά μπουκάρουν μέσα στη ζωή σας και δίνουν νόημα, πολύ χαρωπό! Καλό είναι να μην ξεγυμνωθείτε, κρατήστε και τίποτα για τον εαυτό σας! Από τη μια ο Ερμής φέρνει το χάος στη πόρτα σας, από την άλλη ο Ουρανός σας λέει καλημέρα! Κρατηθείτε γερά! Εμπόδια επαγγελματικά προκύπτουν!

Δίδυμος
Μια νέα πρόταση για δουλειά παίζει να σας κάνουν και να ξετρελαθείτε από χαρά, να όμως που με ανάδρομο Ερμή και τον Ποσειδώνα να δίνει ρέστα, όλο και κάτι δε θα είναι ξεκάθαρο και ίσως να πάτε για τα πολλά και να χάσετε τα λίγα! Ας είστε πονηροί και πιστοί στο στόχο σας και στη τελική, ότι έρχεται εύκολα, φεύγει κιόλας εύκολα! Να είστε βράχος λοιπόν και όχι ευκολόπιστοι!

Καρκίνος
Από τη μια το σύμπαν σας λέει “go for it”, από την άλλη σας βάζει τρικλοποδιές! Μέρα που η δημιουργικότητά σας θα χτυπήσει κόκκινο, ξέρετε πολύ καλά το πώς θα αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις της ζωής, όμως κάθε βήμα και εμπόδιο! Από το να γκρινιάζετε και να μουρμουράτε, καλύτερα να επιμείνετε στα θετικά σημεία της υπόθεσης για να βγείτε κερδισμένοι..

Λέων
Λογικά χρωστάτε της Μιχαλούς και σήμερα παίζει να σας ενοχλήσουν οι πάντες! Ζόρικη η μέρα από όλες τις απόψεις, διαπιστώνετε πως δεν έχετε καμία βοήθεια και πως οι λογαριασμοί τρέχουν και δεν έχετε καμία διάθεση να βάλετε προτεραιότητες! Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω, γιατί ελπίζετε σε ένα θαύμα που ποτέ δεν έρχεται! Τα λεφτά που περιμένετε αργούν να έρθουν!

Παρθένος
Σας βρίσκω σε πολύ ρομαντική διάθεση και ξαφνικά αντί να ασχολείστε με τις δουλειές σας, να χαζεύετε κολλημένοι σε ένα παράθυρο, ή σε μια φωτογραφία, του προσώπου που σας αρέσει τόσο! Το αστρολογικό τοπίο είναι τέτοιο που για ακόμα μια φορά σας θυμίζει πως υπάρχει και ο έρωτας, η συντροφικότητα και η οικογένεια! Ο Ποσειδώνας σας ταξιδεύει στα ροζ!

Ζυγός
Ποιος έχει ξεγελάσει τη πραγματικότητα, να μου το πείτε να το ξέρω! Αρκετοί θα θελήσετε να πειραματιστείτε, τύπου ένα γρήγορο αδυνάτισμα, πόσο κοστίζει! Θέλετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας, αλλά με τον πιο άμεσο τρόπο! Το γεγονός πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει σας λέει κάτι;;; Αποφύγετε να μπλέξετε με τσαρλατάνους, με τύπους που υπόσχονται θαύματα!

Σκορπιός
Μπορεί να απαρνιέστε τον έρωτα, να τον διώχνετε μακριά, αλλά ένα φλερτ που θα προκύψει σήμερα, να σας θυμίσει το πόσο ωραία είναι τελικά να σας αγαπούν και να σας το δείχνουν! Ρομαντική η διάθεσή σας, όσο και να μαλώσετε τον εαυτό σας, άλλο τόσο δε θα φεύγει αυτό που σας βρήκε! Ακόμα και μια νέα δουλειά ίσως προκύψει, αλλά με ανάδρομο Ερμή πού πάτε;;;

Τοξότης
Ζόρικη η μέρα σας πολύ, αφού από τη μια σας τάζουν λαγούς με πετραχήλια και από την άλλη τα παίρνουν όλα πίσω και βρίσκεστε πάλι στο σημείο μηδέν! Οικογενειακά θέματα προκύπτουν, τους βάζετε κάτω και τους τα ψάλετε ένα χεράκι γιατί δε μπορούν να παίζουν ούτε με τη ψυχή σας, ούτε με το μέλλον σας! Οτιδήποτε σας προσφέρουν απλόχερα, κρύβεται και μια παγίδα από πίσω!

Αιγόκερως
Φαντάζεστε πως ανοίγουν οι δουλειές σας και βγάζετε ΤΟ χρήμα, αυτό θέλει ο Ποσειδώνας από εσάς, να γίνετε δημιουργικοί, να πεισμώσετε, να ονειρευτείτε μεγαλεία, να όμως που όλο αυτό βασίζεται σε ένα θολωμένο τοπίο! Ακόμα προλαβαίνετε να προχωρήσετε το έργο σας, δίχως εμπόδια, σας έχει αφήσει λάσκα ο ανάδρομος Ερμής, όμως το νου σας, μη ξανοίγεστε, έρχονται ζόρια!

Υδροχόος
Έχετε πάθει πυρετό με το χρήμα, αφού αλλιώς τα υπολογίζατε και αλλιώς έχουν έρθει και τι θα κάνετε τώρα;;; Το νου σας, τις μέρες αυτές κάποιος θα προσπαθήσει να σας πουλήσει φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες, να σας ξεσηκώσει για μια συνεργασία, που μόνο κακό μπορεί να σας κάνει! Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω, τσακώνεστε με τους πάντες και φταίνε κιόλας..!

Ιχθύς
Να σας αναφέρω πως στο ζώδιό σας γίνεται της μουρλής! Ένα πηγαδάκι πάνω από το κεφάλι σας, που από τη μια στέλνει το πιο αισιόδοξο μήνυμα ever και από την άλλη σας κάνει να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια! Μια επαγγελματική πρόταση μπορεί να φαντάζει τέλεια, όμως ψαχτείτε πριν δώσετε τα χέρια! Μην ξανοίγεστε αν υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos
Image by 6594256 on Pixabay