Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 28/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σας είπα πως ο Φλεβάρης είναι ένας μήνας πολύ μυστήριος που
δυστυχώς φέρνει μπόρες και φουρτούνες και πολύ ψύχος στις καρδιές μας και στις ζωές μας! Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, έχουμε δράματα, γιατί κάτι πρέπει να φύγει για να έρθει κάτι νέο, φρέσκο και πολύ διαφορετικό!
Δε χαίρομαι και τόσο που φεύγει, γιατί ο Μάρτης κρύβει έναν Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύες! Μιλάμε για πολύ κλάμα η κυρία! Αυτή βέβαια είναι μόνο η αρχή, αφού ο Μάρτης γενικότερα θα μας ταρακουνήσει αστρολογικά. Γελάκια τέλος!

Σήμερα που λέτε, είναι μια πολύ τυχερή μέρα, για αρκετά ζωδιάκια, αφού ο Άρης έχει τα κέφια του και ξαφνικά ο Ήλιος του φωτίζει τη ψυχή και κάπως έτσι το σύμπαν θα μοιράσει μερικά δωράκια, κυρίως στις δυναμικές προσωπικότητες που παλεύουν καιρό τώρα για να πετύχουν στόχους ζωής!

Και τώρα στα δικά μας..

Γιατί χάθηκα;;;; Τι έπαθα;;; Ε λοιπόν, είμαι και εγώ άνθρωπος, με συναισθήματα, με όνειρα, με στόχους, αισιοδοξώ ακόμα και όταν βλέπω κάρβουνο μπροστά μου, γιατί προτιμώ να αγκαλιάζω την ελπίδα και τη χαρά, παρά να κλαίω με μαύρο δάκρυ! Βέβαια, όσα χαμόγελα και αν μοιράζω όλη την ημέρα, όταν φτάνει το βράδυ και μένω μόνη μου, με μαλώνω με τον πιο σκληρό και βάναυσο τρόπο, μου φωνάζω, γιατί η αλήθεια είναι πως όσο δυνατή και αν δείχνω, έχω και εγώ την ανάγκη να αγαπηθώ, να με φλερτάρουν, να με διεκδικήσουν, να νιώσω γυναίκα με τα όλα της..

..όχι όμως από τον οποιονδήποτε! Θέλω τον Ιππότη πάνω στο άλογο!

φιλάκια..


Κριός
Κάτι καλό συμβαίνει στη δουλειά σας είναι και τέλος του μήνα, μπορεί ξαφνικά να δείτε περισσότερα χρήματα στο τραπεζικό σας τον λογαριασμό και να απογειωθείτε από χαρά! Λύστε ένα πρόβλημα που θα προκύψει με τον πιο μαγικό τρόπο και αποδείξτε τους πως αξίζετε ακόμα και το τελευταίο cent!

Ταύρος
Αστρολογικά είναι μια πολύ δυνατή μέρα και οτιδήποτε προκύψει έχετε τα φόντα να το αντιμετωπίσετε κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Μη περιμένετε τίποτα από τους άλλους, αντιθέτως εντυπωσιάστε τους, με την αμεσότητά σας και την εξυπνάδα σας! Ιδανική ημέρα για να πετύχετε τους στόχους σας!

Δίδυμος
Το σύμπαν προτείνει να γίνετε φαντασματάκια δηλαδή αόρατοι και αθόρυβοι γενικώς! Μια άδεια χρειάζεστε από τη δουλειά σας, να μείνετε στο σπιτάκι σας, να ξεκουραστείτε και στη τελική ας βγάλει κάποιος άλλος το φίδι από τη τρύπα! Μην επιμένετε στις δύσκολες περιπτώσεις, υπάρχει και άλλος τρόπος!

Καρκίνος
Και ξαφνικά επιθυμείτε οπωσδήποτε να αποδράσετε κάπου εκτός, να φύγετε μακριά, να αλλάξετε παραστάσεις, γιατί πόσο πια τα ίδια και τα ίδια! Εννοείται πως κανονίζετε δίχως τον ξενοδόχο, δηλαδή και σύντροφο να έχετε, εσείς πάλι θα προτιμήσετε τα φιλαράκια σας. Χρειάζεται πού και πού και αυτό!

Λέων
Σήμερα παίζει να σας ανακοινώσουν κάτι πολύ ευχάριστο στη δουλειά σας! Μια προαγωγή, μια αύξηση, μια μετάθεση, όλα παίζουν αν το έχετε παλέψει σωστά το θέμα! Μπορεί να μη σας ρωτήσουν καν, σας αλλάζουν πόστο, θέση, σας συμμαζεύουν αλλά για καλό σκοπό! Μόνο χαμόγελα, όχι γκρίνιες!

Παρθένος
Ιδανική ημέρα για να κλείσετε τα ραντεβού σας με πρόσωπα που μπορούν να σας βοηθήσουν στους μελλοντικούς σας στόχους! Ντυθείτε ωραία, χαμογελάστε και εντυπωσιάστε τους με τον δυναμικό σας το χαρακτήρα και τις έξυπνες ιδέες σας! Μπορείτε να πετύχετε περισσότερα από όσα νομίζατε!

Ζυγός
Μέρα που θα εκπλήξετε πολύ κόσμο, αφού έχετε πάρει διάφορες αποφάσεις που αφορούν τις δουλειές σας και τη καθημερινότητά σας! Αναλαμβάνετε δράση προκειμένου να κλείσουν διάφορες εκκρεμότητες και να προχωρήσετε παρακάτω! Σας θαυμάζουν για τις ικανότητές και τα χαρίσματά σας!

Σκορπιός
Εσείς μέσα στη τρελή τη χαρά, οι άλλοι όχι και τόσο! Αρκετοί παίρνετε την απόφαση ενός χωρισμού, λέτε αντίο στις τοξικές τις σχέσεις, ακόμα μπορεί να δηλώσετε και μια ωραία παραίτηση! Οτιδήποτε σας χαλάει το διώχνετε μακριά και βλέπω να έχουμε δράματα και κλάματα έτσι ξαφνικά! Μη λυπάστε κανέναν!

Τοξότης
Παίζει σήμερα να δώσετε τα χέρια για μια νέα δουλειά! Κάποια ευχή σας πραγματοποιείται, για αυτό φροντίστε να είστε ειλικρινείς και ξεκάθαροι! Μπορεί να μην έχετε όλα τα χρήματα για να ξεκινήσετε κάτι δικό σας, υπάρχει όμως το πρόσωπο που έχει όλη τη καλή τη θέληση να σας τα προσφέρει!

Αιγόκερως
Τι είναι αυτό που επιθυμείτε περισσότερο; Έναν έρωτα μεγάλο; Μια νέα θέση εργασίας; Ένα ακίνητο σε άλλον πλανήτη; Ναι είναι τέτοια ημέρα! Ζητήστε για να λάβετε, ή δράστε για να αποκτήσετε! Προτιμήστε τις βόλτες, τα φιλαράκια σας και τις αισιόδοξες κουβέντες! Αφού πρώτα χτυπήστε στο ψαχνό!

Υδροχόος
Επιθυμείτε να φτιάξετε τις σχέσεις σας με τους δικούς σας τους ανθρώπους, όχι τίποτα άλλο, να σταματήσουν οι γκρίνιες και οι απαισιόδοξες οι σκέψεις! Προτιμάτε τις ατελείωτες τις συζητήσεις, όμως κρατήστε μικρό καλάθι και μη πιστέψετε σε υποσχέσεις που δε παίζει ποτέ να πραγματοποιηθούν!

Ιχθύς
Είστε έτοιμοι να φέρετε τη κατάσταση τούμπα, να μοιράσετε εκπλήξεις όλων των ειδών. Κάποιοι θα χαμογελάσουν και κάποιοι θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ, όμως οι αλλαγές πρέπει να συμβούν, για να είστε εσείς ήρεμοι και ευτυχισμένοι! Αποφύγετε τα ερωτικά τα καβγαδάκια. Αποφύγετε τους πειρασμούς..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos