Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 13/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τελευταίο καιρό, χάνω τις μέρες, τις ώρες, τις εβδομάδες, νιώθω πως
η ζωή μου τρέχει, προς τα πού δε ξέρω και για πιο λόγο, αλλά κάπου θα κοντοσταθεί η άτιμη.. Κάπου θα αράξω και εγώ τη ψυχή μου, σε μια φοβερή αγκαλιά, σε δυο όμορφα μάτια, σε εκείνο το πρόσωπο που θα με κάνει να ξέρω το πια είμαι, το πού βρίσκομαι και πιο το αύριο που επιθυμώ.. Και βγάλαμε άσπρα μαλλιά και ακόμα να συμβεί το θαύμα!



Και αναρωτιέμαι πρωί-πρωί πότε είναι του Αγίου Βαλεντίνου, γιατί πολλές οι καρδούλες και τα σωρόπια και έχω αρχίσει και βγάζω σπυριά! Είναι αύριο καλέ, πωωωωω προλαβαίνω – δε προλαβαίνω να αγοράσω αρκουδάκι.. αλλά εγώ θέλω σοκολατάκια.. και δε με αφήνουν ούτε αυτά να κατασπαράξω! Διατροφή μες στο καταχείμωνο.. ΩΩΩΩωωω μοντιέεεεε!!!!

Αστρολογικά ο Άρης δεν έχει καθόλου τα κέφια του, η βαλίτσα του είναι έτοιμη, ξεκινάει το ταξίδι του για να κατσικωθεί στα Ταυράκια, όχι για να δούμε άσπρη μέρα, κόκκινη τη φαντάζομαι, φλογερή και παθιασμένη και ότι προκύψει! Ο Ουρανός, ο τρελιάρης, σκέφτηκε να του βάλει μια τρικλοποδιά, να τον καθυστερήσει στο ταξίδι του και ξαφνικά ο φίλτατος Άρης, πιάνει το σπαθί του, γυαλίζει το ματάκι του.. ο πανικός ο ίδιος! Έχει χρονοδιάγραμμα, έχει να σηκώσει πολλά χαλιά, πρέπει να φανούν τα πάντα όλα! να αποφύγουμε και τον καφέ σήμερα, λέει;;;

τρελά φιλάκια..


Κριός
Μπορεί η χθεσινή ημέρα να ήταν ήρεμη και να είχατε την ευκαιρία να κάνετε λίγο τα στραβά τα μάτια στις υποχρεώσεις σας, αλλά σήμερα καμία σχέση! Ξαφνικά μπορεί να σκάσουν διάφορες εκκρεμότητες από το πουθενά, να διαπιστώσετε πως κάποιος κάτι είχε σκεπάσει κάτω από το χαλί και να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Παίζει να τσακωθείτε κιόλας, γιατί πόσο πια;! Εν ολίγοις γίνεστε ασυγκράτητοι!

Ταύρος
Εργασία και χαρά το μενού στα σίγουρα, όμως μια βαρεμάρα τη νιώθετε, τα ίδια και τα ίδια, κάθε μέρα, όλη μέρα! Σήμερα παίζει να σας μπει μια πολύ τρελή ιδέα μέσα στο μυαλό και αντί να πάρετε το κλασικό το μονοπάτι, να προτιμήσετε τον παράδρομο και ας έχει και λακκούβες! Και τι έγινε; Λίγο σασπένς, ανεβάζει πάντα την αδρεναλίνη! Ξεπεράστε το αποτέλεσμα και κάντε το μόνο για την εμπειρία!

Δίδυμος
Κάτι ζαβολιές τις κάνατε με αποτέλεσμα να προκαλέσετε έναν πανικό στο χώρο που κινείστε! Μοιράσατε άγχος και αμφιβολίες παντού! Σήμερα λοιπόν, θα διορθώσετε τη συμπεριφορά σας, βαφτίζεστε αρχηγοί και δίνετε κατευθύνσεις στο κόσμο που συναναστρέφεστε, κυρίως στη δουλειά, γιατί έτσι θα τους βοηθήσετε μαγικά και θα ξελασπώσετε και το όνομά σας! Αφήστε το καλάμι στην άκρη για τους επιδειξιομανείς! Έχετε άλλα χαρίσματα εσείς..

Καρκίνος
Αν γίνονται λάθη στη δουλειά, ίσως και να μη φταίτε εξολοκλήρου, για αυτό μη παίρνετε τίποτα προσωπικά, όλα φτιάχνουν, καλή θέληση να υπάρχει! Σήμερα μπορεί να σας γίνει μια πρόταση, να αλλάξετε θέση, αρμοδιότητες και φυσικά τα χρήματα να είναι περισσότερα! Σκεφτείτε πού πάτε να μπλέξετε πρώτα και μετά δώστε τις απαντήσεις σας! Ωραίο το χρήμα, αλλά οι ώρες της ημέρας δε φτάνουν και για εκείνον τον σύντροφο που σας υπομένει με τόση αγάπη..!

Λέων
Το έχετε βάλει αμέτι μουχαμέτι να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας τους στόχους, δείχνετε σε όλους το πόσο καλό παιδί είστε, το πόσο εργατικοί και δημιουργικοί, οπότε να σας προτιμήσουν σε κάθε περίπτωση! Άλλη θέση έχετε ζητήσει, άλλη παίζει να σας προσφέρουν, μη τρελαθείτε επειδή αλλάζουν τα δεδομένα. Μπορεί να βρεθείτε κάπου ακόμα καλύτερα και να νιώσετε απίστευτη ευτυχία! Πείτε ναι στις νέες ευκαιρίες!

Παρθένος
Μια φοβερή μέρα σας ξημέρωσε, η τύχη είναι με το μέρος σας, για αυτό και εσείς να ζητήσετε ότι επιθυμείτε από το σύμπαν, γιατί παίζει να σας το φέρει! Να τσεκάρετε επίσης και τον τραπεζικό σας, τον λογαριασμό, γιατί μπορεί να δείτε πέντε φράγκα παραπάνω και να ξετρελαθείτε από χαρά! Νιώθετε πολύ δυνατοί, έτοιμοι να κατακτήσετε τον κόσμο όλον! Τι συνέβη; Αγαπήσατε ξανά με το μαναράκι;;; Συγκεντρωθείτε γιατί σήμερα έχει πολύ δουλειά το μενού!

Ζυγός
Χθες ήσασταν μέσα στη τρελή τη χαρά, είχατε ένα συναίσθημα τύπου, πως όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, ακόμα και τον πιο δύσκολο στόχο! Σήμερα αλλάζει σκηνικό το σύμπαν, φέρνει νευράκια και αναποδιές και πάνε τα χαμόγελα, τα πάτησε το τρένο! Κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας ενοχλεί, τα παίρνετε κρανίο φουλ και ξεσπάτε, σα να σας πήραν το ψωμί μέσα από το στόμα! Πατήστε φρένο, γιατί όλοι στην ίδια φάση βρισκόμαστε πάνω-κάτω!

Σκορπιός
Ενώ τα είπατε, τα συμφωνήσατε, δώσατε τα χέρια, σήμερα ξανά μανά από την αρχή, το πρόβλημα παραμένει, ίσως να γίνουν και χειρότερα τα πράγματα! Και επειδή έχετε δει το ίδιο όνειρο πολλές φορές, θα αναλάβετε δράση και ότι προκύψει! Και εντάξει αν είστε στο αθόρυβο, αλλά αν σκοπεύετε να σαρώσετε τα πάντα όλα στο πέρασμά σας, τότε και θα σας φοβηθούν και μπορεί να σας μαλώσουν κιόλας! Μα είναι δυνατόν;;;

Τοξότης
Τους έχετε πείσει όλους! Θα σας βοηθήσουν προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Είναι έτοιμοι να σας κόψουν και μια επιταγή, μπας και χαμογελάσετε, γιατί πόσο πια;;; Ένα βήμα πριν είστε, για αυτό σήμερα φρόνιμα! Φροντίστε να κρατήσετε μια αγαπησιάρικη στάση, να είστε γλυκομίλητοι, συνεργάσιμοι και να έχετε από κοντά τους ευεργέτες σας! Οι κόνξες ας συμβούν μια άλλη μέρα.. Σήμερα γατούλες.. νιαου-νιαου!

Αιγόκερως
Χρυσά μου είναι τόσο ζόρικη η μέρα αστρολογικά, που καλά θα κάνετε να φορέσετε ίσια παπούτσια και να αποφύγετε το τιμόνι, τις σκάλες και τα αιχμηρά αντικείμενα! Όσο νιώθετε μια απίστευτη υπερένταση, άλλο τόσο μπορεί να βλάψετε τον εαυτό σας, από αφηρημάδα! Κάτι γίνεται στο σπίτι και σας ανεβάζει τη πίεση στο λεπτό! Καλά μη πιάσετε τη χατζάρα, αφήστε και κάτι να πέσει κάτω.. Ο Άρης φταίει για όλα, όχι ο σύντροφός σας!

Υδροχόος
Όλα τα έχετε μελετήσει μια χαρά, άριστα παίρνετε να το ξέρετε, να όμως που όταν αφήνετε τους άλλους να μπλέκονται στα πόδια σας, σας τα κάνουν μαντάρα και εσείς έξαλλοι στο λεπτό! Σήμερα ανατρεπτικό το μενού, ότι και αν προσπαθήσετε να κάνετε, δε θα σας βγει και οι αγριοφωνάρες σας ως εδώ ακούγονται και λίγο παραπέρα! Ζητήστε καλύτερα να σας αλυσοδέσουν, ένα ρόφημα βαλεριάνα, είναι ότι πρέπει.. Κοιμηθείτε, να έρθει το αύριο!

Ιχθύς
Τι ετοιμάζεστε να αγοράσετε εσείς; Λεφτά δεν έχετε και οι σκέψεις σας εξωπραγματικές ως συνήθως! Ενώ όλος ο κόσμος σήμερα βρίσκεται σε μια απίστευτη νευρικότητα, εσείς μια χαρά και δυο τρομάρες! Για αυτό είστε και οι ψυχασθενείς της παρέας! Η ανατροπή στα επαγγελματικά σας τα θέματα είναι θέμα χρόνου, γυρεύετε αρκετοί για κάτι καλύτερο και δε σηκώνετε κουβέντα για αυτό! Πρώτα βρίσκουμε νέα εργασία και μετά δηλώνουμε παραίτηση..!!!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos