Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου 09/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε ξέρω τι συμβαίνει ακριβώς στο σύμπαν μου, πάντως
πεσμένα τα κέφια πολύ! Και εκεί που είπα πως σήμερα θα εξαφανιστώ, δε θα γράψω κάτι, ήρθε η μαγική μου η νεράιδα, μου μίλησε γλυκά και κάπως έτσι ξεκίνησα να γράφω.. Μόλις έφτασα στους Ζυγούς, χαμογέλασα, γιατί οι ζαβολιές τους με συναρπάζουν.. και ποτέ κανείς δε μαθαίνει για αυτές.. φοβερό;;;






Σκέφτομαι αν κάνω shopping therapy, έτσι όπως νιώθω, θα σηκώσω τις βιτρίνες έτσι όπως είναι και μετά θα κλαίω.. πού πήγαν τα φράγκα;; Ένα κομμωτηριάκι θα το χτυπήσω.. γιατί και μουτρωμένη, καλό είναι να είμαι χτενισμένη η Ταυρίνα!

Το σύμπαν σήμερα φέρνει μαντάτα που ξεσηκώνουν χαρωπά σχεδόν όλα τα ζώδια! Εκπλήξεις, αποκαλύψεις, μηνυματάκια, φλερτ ορατό και μη..

Εύχομαι σε όλους να συμβεί κάτι πολύ όμορφο, τα χαμόγελα να γίνουν πολλά και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί.. “Love is in the air..”

και μετά.. ξύπνησα!

φιλάκια..


Κριός
Αρκετοί από εσάς έχετε το φευγιό μέσα σας! Ούτε το σπίτι σας χωράει, ούτε καν ο τόπος μου διαμένετε! Τι απομένει να κάνετε; Να πάτε ένα ταξιδάκι για να ανανεωθείτε και να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια! Βέβαια, είναι μια περίοδος που οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη! Προαγωγή στη δουλειά, περισσότερα χρήματα, ένας νέος έρωτας! Ένα κρυφό ραντεβουδάκι σήμερα, είναι ότι πρέπει για να δείτε τν αισιόδοξη πλευρά της ζωής!

Ταύρος
Πεσμένα τα κέφια, μια μέρα που θα θελήσετε να μείνετε μονάχοι αγκαλιά ή με τον σκύλο σας ή με μια τούρτα σοκολάτα! Πολλές οι σκέψεις που κάνετε, η μια πιο απαισιόδοξη από την άλλη! Τι να κάνουμε, το σύμπαν θέλει τα Ταυράκια σήμερα, ίσα με το πάτωμα! Και μέσα στη μαυρίλα σας, παίζει να εμφανιστεί ένα πρόσωπο, να σας μιλήσει γλυκά, να σας χαμογελάσει και ξαφνικά να φτιάξει η διάθεσή σας. Μη διώχνετε μακριά εκείνους που σας αγαπούν!

Δίδυμος
Οτιδήποτε και αν σας προτείνουν σήμερα, θα προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας. Για αυτό να μαζέψετε τα φιλαράκια σας, για ένα σουαρέ και ας φάτε σουβλάκια.! Και τι έγινε; Ούτε καν τα καλά σας δε χρειάζεται να φορέσετε, αφού ο καναπές, θέλει φόρμες και καλτσούλες.. τίποτα άλλο! Και όπως λέμε τρώγοντας σας έρχεται η όρεξη, μπορεί ξαφνικά μια ιδέα να σας συναρπάσει τόσο πολύ, που να βρεθείτε να χορεύετε έξω μέχρι το πρωί!

Καρκίνος
Να έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, γιατί τα μαντάτα τρέχουν και σήμερα μπορεί να γίνουν και αποκαλύψεις που θα σας απογειώσουν από χαρά; Θα μάθετε αλήθειες που τόσο καιρό γυρεύατε και θα νιώσετε μεγάλη ανακούφιση; Όλα παίζουν, για αυτό φροντίστε να είστε επικοινωνιακοί, με τους φίλους σας, με τον σύντροφό σας, με τους ανθρώπους που βρίσκονται καθημερινά μέσα στη ζωή σας! Μερικές φορές αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι!

Λέων
Πραγματικά το σύμπαν επιμένει στο γεγονός ότι αρκετοί εκεί έξω παντρεύεστε και νοικοκυρεύεστε! Άντε τι περιμένετε, τρέξτε να κλείσετε εκκλησία! Αλλιώς θα ξεκινήσει η μέρα σας, αλλιώς θα κλείσει, όμως όπως φαίνεται, έχετε τόση θετική ενέργεια, λάμπετε ολόκληροι, ότι ζητήσετε, οποιαδήποτε επιθυμία έχετε, θα φροντίσουν οι τριγύρω να σας κάνουν τα χατίρια, όχι τίποτα άλλο, ποιος ακούει τη μουρμούρα σας. Ξεχάστε για λίγο τα λεφτά! Οι χαρές κρύβονται αλλού!

Παρθένος
Σήμερα θα ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους! Οι εκπλήξεις πολλές, αφού ξαφνικά πάνω στη φασίνα, παίζει να ανακαλύψετε πράματα και θάματα και ότι ήταν χαμένο, βρέθηκε και μπήκε στη θέση του, μετά από πολύ καιρό! Και αφού σας βλέπουν με το χαμόγελο στα χείλη, ας σας αποκαλύψουν μερικά μυστικά, έτσι για το gossip, όμως για εσάς θα είναι επιπλέον πληροφορίες για θέματα που σας αφορούν!

Ζυγός
Και ξαφνικά, εκεί που έχετε βγάλει πρόγραμμα, για να μείνετε στο σπίτι, με σκοπό να φροντίσετε τους πάντες και τα πάντα, τσουπ ένα τηλεφώνημα, από ένα φιλαράκι, που παίζει να έρθει από τα ξένα, που σας ξεσηκώνει για βόλτες, κουτσομπολιό και πολλά χαμόγελα! Εννοείται πως θα κάνετε ότι λέει η καρδιά σας και ας έχει μουρμούρα και ζήλειες αργότερα! Και τι έγινε; Η ζωή είναι μια, σήμερα υπάρχουμε και το αύριο κανείς δε το ξέρει.. Σε πιο club θα πάτε;;;

Σκορπιός
Έχουν χαλάσει διάφορα πράγματα μέσα στο σπίτι σας και εσείς ξαφνικά παίζει να κάνετε το μάστορα, με αποτέλεσμα και δίχως! Αυτό σίγουρα θα σας εξαντλήσει και θα σας εκνευρίσει γιατί είστε και εγωιστές, ποιος το περίμενε πως δε γνωρίζετε κάτι.. Εντάξει στα εύκολα, αλλά αφήστε τα δύσκολα για τους ειδικούς! Και εκεί που θα σκούζετε και θα τρώγεστε με τα ρούχα σας, ένα τηλεφώνημα σίγουρα θα σας αλλάξει τη διάθεση προς το καλύτερο!

Τοξότης
Βλέπετε πως αυτά που σχεδιάζετε τόσο καιρό δε σας βγαίνουν και τόσο, προφανώς δε κάνετε την απαραίτητη προσπάθεια, όσα πάνε και όσα έρθουν, όμως δεν είναι έτσι! Σήμερα λοιπόν, μπορεί κάποιος να σας τραβήξει από τα μαλλιά και να σας ανακοινώσει το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα και ή θα γίνουν με τον τρόπο του ή καθόλου! Προς μεγάλη σας έκπληξη, μια ανακούφιση θα τη νιώσετε, γιατί πού και πού σας αρέσει να σας μαλώνουν!

Αιγόκερως
Έχετε διάφορα κατά νου, κυρίως με τον να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τα ενδιαφέροντά σας! Βέβαια, οι τριγύρω έχουν τις ορέξεις τους και παίζει να σας ζαλίσουν με τις κόνξες τους και ξαφνικά να σας γυρίσει το μάτι! Η αντιδράσεις σας θα καθορίσουν, το αν θα είναι ένα ομαλό ΣΚ ή όχι! Βρείτε τον τρόπο να σας αφήσουν στην ησυχία σας, δίχως να τους δώσετε τις ευχές σας, γιατί εντάξει, κάποιος μπορεί να πληγωθεί και κάποιος να παρεξηγηθεί..

Υδροχόος
Οι μέρες αυτές είναι τέλειες για να δείτε τα φιλαράκια σας, για να βγείτε έξω για διασκέδαση, για να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να σας δουν, να σας χαρούν, να μη σας ξεχάσουν ποτέ! Σήμερα μην αφήσετε καμία ευκαιρία να χαθεί, να κάνετε τα τηλεφωνήματά σας, είναι από τις πολύ τυχερές ημέρες, νέες συμφωνίες, όλα στο τραπέζι σας! Μπορεί ακόμα να σας γυρέψουν, για αυτό να σηκώνετε το κινητό στις άγνωστες κλήσεις.. Φοβάστε κάτι χρυσά μου;;;

Ιχθύς
Οτιδήποτε σας συμβαίνει, σας στέλνει αδιάβαστους στο γιατρό! Οι καλύτεροι πελάτες ενός παθολόγου! Μέρα που καλά θα κάνετε να προσέξετε τον εαυτό σας, να ντυθείτε καλά, να φάτε καλά και πάνω από όλα ηρεμία! Όσοι γυρεύετε για δουλειά, ή μια προαγωγή, να ξέρετε πως οι μέρες αυτές είναι πολύ τυχερές και δε πρέπει να παρατήσετε τα όπλα με τίποτα! Λεφτά έρχονται πολύ ξαφνικά, όμως μη τρώτε φούμαρα. Σας καλοπιάνουν..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos