Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 11/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πόσο γρήγορα περνάει το ΣΚ;; Λίγο ακόμα δε μπορούσε να είναι;
Μας φωνάζουν τεμπέληδες και εργαζόμαστε περισσότερες ώρες από όσο σηκώνει ο ανθρώπινος οργανισμός! Φτάνει Σάββατο, ημέρα ύπνου, γιατί το μηχανάκι.. κάνει θόρυβο, μυρίζει κάψιμο, είναι ο εγκέφαλος.. από αυτά που μας συμβαίνουν καθημερινά! Και έρχεται η Κυριακή και αναρωτιέσαι.. και τώρα τι κάνουμε; Καλημέρα στη Δευτέρα, τη ζαβή! Φρίκουλο η φάση..




Τι μέρα είναι σήμερα αστρολογικά; Περίφημη θα τη χαρακτήριζα αφού οι ευκαιρίες οι επαγγελματικές πολλές, είναι φανερές και επιλέγουν υποψήφιους για δράση! Το ζητούμενο είναι το χρήμα φυσικά, αφού λείπει από σχεδόν όλα τα νοικοκυριά, η βελτίωση του επιπέδου της ζωής μας και η ικανοποίηση των επιθυμιών μας..
Πριν πείτε το ναι, αναρωτηθείτε αν υπάρχει ο χρόνος, αν θα καταφέρετε να έχετε και προσωπική ζωή, γιατί επιμένω.. τι να το κάνουμε το χρήμα.. όταν δε μπορούμε να το χαρούμε με τους αγαπημένους μας τους ανθρώπους;; Τα μασούρια φέρνουν μοναξιές και δυστυχία!

φιλάκια!


Κριός
Μέρα που θα ζητήσουν τη γνώμη σας, πάνω σε ένα επαγγελματικό ζήτημα και εσείς καλό είναι να τη πείτε και να επεκταθείτε κιόλας, με επιχειρήματα που θα εντυπωσιάσουν το κοινό σας! Έχετε όλα τα φόντα να δώσετε λύσεις και να σας προτιμήσουν για ακόμα μια φορά! Ας υποθέσουμε πως ακόμα μια ευκαιρία σας προσφέρεται έτοιμη στο πιάτο! Εσείς τι θα κάνετε για αυτό;

Ταύρος
Επιμένει το αστρολογικό, πως κάποια ψυχή θα σας προσφέρει μια νέα θέση εργασίας, μπορεί να είναι μια προαγωγή, τα χρήματα περισσότερα, όμως οι ώρες τις ημέρας, μήπως δεν είναι αρκετές;;; Κυρίως αν σκέφτεστε να κάνετε και δεύτερη δουλειά! Επιτρέπεται να χαρείτε, όμως πριν πείτε ένα τεράστιο ναι πάνω στον ενθουσιασμό σας, βάλτε τα κάτω πρώτα και μετά.. αποφασίζετε!

Δίδυμος
Υποψιάζομαι πως τα έχετε κάνει μαντάρα, έχετε μπλέξει τα μπούτια σας και διάφορες κουβέντες που κάνατε, σα να διέρρευσαν από εδώ και εκεί και σήμερα θα πρέπει να το φτιάξετε αυτό! Παίζει πολύ κουτσομπολιό τριγύρω, εσείς το προκαλέσατε με τις κόνξες σας, εντάξει τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας, αλλά ας είναι για καλό σκοπό! Βάλτε τους στη θέση τους!

Καρκίνος
Να φορέσετε τη πανοπλία σας πριν πάτε στη δουλειά, γιατί μάχιμο το πεδίο, μπορεί να μυρίζει και μπαρούτι η φάση! Ζόρικη η μέρα σας, μπορεί κάτι να μη σας βγαίνει και να εκνευριστείτε ακόμα περισσότερο και ξαφνικά κουβέντα στη κουβέντα, να εκτροχιαστείτε και να προκαλέσετε μεγάλο χαμό! Αν δείτε το ματάκι σας να γυρίζει σβούρες, κάντε μια βόλτα με τα πόδια για το relax!

Λέων
Αρκετοί γυρεύετε μια νέα δουλειά, σε ένα πιο όμορφο περιβάλλον και καλύτερες συνθήκες εργασίας! Σήμερα φτάνει το μαντάτο, είναι χαρωπό, ότι ζητήσατε ίσως και να γίνει όλο δικό σας! Αν το hobby που έχετε σας φέρνει χρήματα, τότε καλό είναι να ασχοληθείτε με αυτό, να κάνετε έναν συνδυασμό εργασιών και εντάξει όποιος θέλει περισσότερα λεφτά, το ρολόι ποτέ δε κοιτά!

Παρθένος
Επιμένετε στις απόψεις σας και είστε απόλυτοι επίσης! Αυτό δεν αρέσει και τόσο κυρίως σε εκείνους που έχουν το πάνω χέρι, αλλά ή θα γίνει με τον τρόπο σας ή ας ασχοληθεί κάποιος άλλος! Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιείτε είναι πολύ δυνατά και στο τέλος θα γίνει το χατίρι το δικό σας! Είπαμε ο σκοπός είναι να ανακαλύψετε τις προθέσεις των άλλων!

Ζυγός
Ωραία μέρα για να το παίξετε διπλωματικό σώμα και έτσι! Οτιδήποτε και αν ακούσετε, από τη μια ας μπει και ας βγει από την άλλη, γιατί εσείς γνωρίζετε καλύτερα από όλους το πώς θα χειριστείτε τα θέματά σας! Πείτε ένα ναι, θα δούμε, δείξτε εντυπωσιασμένοι, κυρίως για την ενέργεια, ας είναι θετική, ας φαίνεται κιόλας και μόλις σας αφήσουν στην ησυχία σας, εσείς το σκοπό σας!

Σκορπιός
Και ξαφνικά είστε οι αρχηγοί, σας κάνουν πάσα όλες τις ευθύνες, επιπλέον αρμοδιότητες, ω ναι σας εμπιστεύονται, όμως δεν υπάρχει κανείς άλλος με τα προσόντα τα δικά σας! Εννοείται πως αρπάζετε τις ευκαιρίες, γιατί μεθαύριο, που θα έχει στρώσει το πράμα, πάλι εσείς θα είστε οι αρχηγοί και με στάμπα κιόλας! Σήμερα κάντε τα μαγικά σας και εκπλήξτε τους! Κάτι το διαφορετικό!

Τοξότης
Ένα πρόβλημα ίσως φανεί κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα και καλά θα κάνετε να τρέξετε να το λύσετε! Ας χρησιμοποιήστε μια ανορθόδοξη μέθοδο και τι έγινε, ο σκοπός είναι να μπουν όλα στη θέση τους! Αποφύγετε τις πολύωρες συζητήσεις και τις γνώμες του κόσμου, γιατί ο καθένας έχει το χαβά του και ίσως και καμία ευθύνη! Κάντε ντου από παντού και ότι προκύψει!

Αιγόκερως
Όλοι τρέχουν με τις δουλειές τους και εσείς ερωτοτροπείτε με το σύμπαν όλο, Δευτεριάτικο! Πόσο ζαβό το βρίσκω, αλλά Αιγόκεροι δεν είστε;;; Ιδανική ημέρα λοιπόν για να αγαπήσετε περισσότερο με τον σύντροφό σας, ή να βγείτε έξω για ρομανς και πολύ φλερτ! Προλαβαίνετε, δε προλαβαίνετε έρχονται πάλι χιόνια.. Μπορεί ακόμα να λάβετε ένα δώρο από έναν κρυφό θαυμαστή σας!

Υδροχόος
Από τη μια προκαλείτε το σύμπαν όλο και ανοίγετε τους ασκούς του Αιόλου και από την άλλη τρώγεστε με τα ρούχα σας, γιατί συνέβη αυτό! Οι μέρες είναι ιδανικές για να ψαχτείτε για νέες ευκαιρίες επαγγελματικές, όμως καλό είναι να γνωρίζετε από πριν, μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Μη φοβάστε, αρκούδες δεν υπάρχουν στο δρόμο σας. Τα φίδια να φοβάστε.. που είναι δίπλα σας!

Ιχθύς
Σήμερα θα βάλετε μια τάξη στη ζωή σας! Θα τους καθίσετε όλους κάτω και θα δώσετε εντολές για το τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Δεν υπάρχει το μα και το μου, σε όποιον αρέσει, αλλιώς η πόρτα! Σκληρούς σας βρίσκω, αλλά ή εσείς ή οι άλλοι! Θέστε τα όριά σας εκ νέου, δείξτε τις ξεκάθαρες προθέσεις σας και αφήστε τους άλλους να κλαίνε με μαύρο δάκρυ! Γυαλίζει το ματάκι;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos