Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 23/02 – 24/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να έχω λίγες τύψεις, μια εμφανίζομαι και μια εξαφανίζομαι, αποφάσισα να σας γράψω κάτι τις το παραπάνω!
Για να καταλάβετε για τι ψυχοσύνθεση μιλάμε.. κάθε πρωί ξυπνάω κάπως έτσι και μέσα σε δέκα λεπτά έχω γίνει γιουβέτσι.. Ότι σήμα φάω! Από τη μια βαριέμαι που ζω και υπάρχω και από την άλλη δε μου φτάνει ο χρόνος της ημέρας για να ζήσω όπως πραγματικά επιθυμώ! Του τρελού έτσι;;; Εδώ η Ταυρίνα δεν υπάρχει πουθενά! Η Υδροχοοϊνα μου ταιριάζει περισσότερο!


Και ας αφήσουμε εμένα και τις παραξενιές μου.. και ας πιάσουμε το αστρολογικό, που σήμερα είναι φωτιά που καίει! Η Αφροδίτη ερωτοτροπεί επικίνδυνα με τον Πλούτωνα! Το μαθαίνει ο Ερμής και κάνει τα στραβά τα μάτια! Μη πω τους καλύπτει κανονικά! Αυτό λοιπόν το γεγονός, εμάς μας κάνει πολύ Latin lovers και ας χιονίζει έξω, ας η θερμοκρασία φτάσει στους μείον, βράζει το αίμα μας από ερωτισμό, πάθος και ένοχα μυστικά!

Τι να πω, συγκλονίζομαι πρωινιάτικο, γιατί αναρωτιέμαι από πού θα με βρει τόσος ερωτισμός;;; Από τον Ουρανό;;; Μήπως στο φούρνο; Λέτε στο supermarket? Α ξέχασα στα ξύλα.. πιο αντρουά καταστάσεις.. χαχα!

εύχομαι τα καλύτερα για όλους..!

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια η διάθεσή σας, από τη μια είστε φουλ στις ερωτικές ορέξεις, από την άλλη διάφορα σχέδια που έχετε κάνει για σήμερα, απαιτούν τη προσοχή σας στο 100%! Πωρώνεστε όπως και να έχει, παθιάζεστε επίσης και ανεξάρτητα από τη περίπτωση, ντύνεστε σέξι και όποιος αντέξει! Δώστε ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή σας! Βελτιώστε σήμερα τη σχέση σας, βγείτε έξω να φλερτάρετε, να φτιάξετε το ψυχολογικό και από αύριο κάνετε κάποιες δουλειές. Η Κυριακή ας είναι η μέρα που θα τακτοποιήσετε διάφορες εκκρεμότητες, προκειμένου η νέα εβδομάδα να ξεκινήσει γλυκά και όμορφα..! Λίγο από όλα έχει το μενού..

Ταύρος
Ίσως από τις πιο ερωτικές ημέρες του Φλεβάρη! Το σύμπαν επιμένει, πως κάτι θα μάθετε, ένα μαντάτο έρχεται ολοταχώς και αρκετά Ταυράκια μέσα στην ημέρα παίζει να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Δάκρυα χαράς;;; Λύπης;; Ενθουσιασμού;;; Θα δείξει το φαινόμενο.. Να κλείσετε εκείνο το ραντεβουδάκι, ακόμα και με τον σύντροφό σας, όλα χρειάζονται πού και πού για την ανανέωση! Φροντίστε να είστε όμορφοι και λαμπεροί, γιατί δε ξέρετε ποτέ, τι συνάντηση μπορεί να προκύψει και πού! Η Αφροδίτη παίζει παράξενο παιχνίδι στο σκοτάδι..! Η Κυριακή σας βρίσκει ή στα πατώματα ή στους ουρανούς! Πάντως η σελίδα αλλάζει..!

Δίδυμος
Ανήσυχους σας βρίσκω, πάλι τάσεις φυγής σας έχουν κυριεύσει, αποζητάτε αλλαγές που θα βελτιώσουν και τη διάθεσή σας και τη ζωή σας! Αρκετοί κανονίζετε ένα ταξιδάκι, έφτασε η εποχή να πάτε κάπου ζεστά, γιατί προτιμάτε τον ήλιο και τη θάλασσα από τη μουντάδα της εποχής! Κάποιοι άλλοι όμως αποφασίζεστε να αλλάξετε σπίτι, να συγκατοικήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, να κάνετε μια νέα αρχή και ότι προκύψει! Σαββατιάτικο τι πάθατε; Μπείτε στο αμάξι και εξαφανιστείτε! Αποφασισμένοι για όλα, έτσι ξυπνάτε τη Κυριακή, τη βαλίτσα τη φτιάχνετε, όμως το πού θα πάτε και με ποιον, μόνο εσείς το γνωρίζετε..

Καρκίνος
Κάτι σας βρίσκει σήμερα, σε ερωτικό επίπεδο και πραγματικά προσπαθώ να το προσδιορίσω, αλλά χλωμό το βλέπω.. Ερωτική η ημέρα σας, νιώθετε μια έξαψη, το ερώτημα είναι, σας το βγάζει ο σύντροφός σας αυτό ή ένα άλλο πρόσωπο;;; Φρόνιμα λοιπόν, αφιερώστε χρόνο στο ταίρι σας, ή αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, προτιμήστε το φλερτ με άγνωστες υπάρξεις.. Το έχετε! Η Κυριακή, ας σας βρει στο κρεβάτι να χουζουρεύετε με τις ώρες! Ημέρα ιδανική για να κλείσετε τους διακόπτες γενικότερα, να κάνετε τα beaute σας, να σας βρει η νέα εβδομάδα πανέμορφους! Τι λέτε; Μια σκέψη επιμένει και θα είναι η αιτία να κάνετε κάτι πολύ παράξενο..

Λέων
Ως συνήθως φαντάζεστε διάφορα και είναι και το αστρολογικό τέτοιο, που έχετε βγάλει πρόγραμμα για εσάς και τον σύντροφό σας, πολύ ερωτικό, τρελό και αλλοπαρμένο! Είναι και ο καιρός τέτοιος, επιθυμείτε πολύ να απολαύσετε το σπιτάκι σας, τη ζεστασιά σας, τη φωλίτσα σας, με όμορφη παρέα! Καλά θα κάνετε να το ανακοινώσετε επίσημα στο ενδιαφερόμενο το πρόσωπο, γιατί μπορεί να μην έχει ιδέα και ξαφνικά να αλλάξουν τα πλάνα και να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Αν ασχοληθείτε με το χρήμα και τις υποχρεώσεις που έχετε, πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια και η Κυριακή σας γεμάτη από γκρίνια και μουτράκια.. !

Παρθένος
Αλλιώς θα ξεκινήσει η μέρα σας, πολύ διαφορετικά θα τελειώσει! Αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο και ξαφνικά χαρωπές συζητήσεις, σοβαρεύουν, αλλάζουν ύφος εντελώς και πάνε τα χαμόγελα! Ένα πείραγμα δικό σας, ίσως να είναι η αιτία κάποιος να τσιμπήσει και να σας πει πράγματα και θάματα, από το πουθενά! Οπότε προτείνω να έχετε το νου σας, ή το παίζετε χαρωπή πεταλουδίτσα, ή το φαινόμενο της πεταλούδας και καταλαβαίνετε τώρα.. Τι έχετε πάθει; Από τη μια ξετρελαίνεστε για τον ερωτικό σας σύντροφο, από την άλλη όχι και τόσο.. Του τρελού δηλαδή! Προτιμήστε τη Κυριακή να πάτε μια βόλτα με τα πόδια, να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια και να χαλαρώσετε..!

Ζυγός
Μέρα που τη βλέπετε αλλιώς τη δουλειά και σκέφτεστε αυτό το μια ζωή την έχουμε, οπότε βάζετε το χέρι βαθιά μέσα στη τσέπη και κάνετε ένα τρελό shopping therapy! Η δική σας καλοπέραση πάνω από όλα! Ή λεφτά παίρνετε ξαφνικά, ή σας έχουν περισσέψει και πώς θα γίνει η δουλειά, ο σκοπός είναι να ξεπαραδιαστείτε! Αρκετοί παίρνετε και την απόφαση να παντρευτείτε και να νοικοκυρευτείτε, πόσο πια θα είστε από εδώ και από εκεί;;; Και αφού ζήσετε λίγο σα Βασιλιάδες και Βασίλισσες, η Κυριακή σας θέλει σταχτοπούτα! Ασχολείστε με το σπίτι σας, με διάφορες δουλειές, όχι τίποτα άλλο, μη σας βρει η νέα εβδομάδα μέσα στη μπίχλα!?

Σκορπιός
Βράζει το αίμα σας, είστε φουλ στο πάθος, έτοιμοι για όλα, από όλες τις απόψεις! Η ύπαρξη σας είναι δοσμένη κάπου, σε ένα πρόσωπο, σε έναν στόχο, ας το πάρουμε από ερωτικής άποψης πρώτα και μετά βλέπουμε! Κάποιος σας στριμώχνει στη γωνιά, ένα φιλικό σας πρόσωπο και σας τα λέει χύμα και τσουβαλάτα! Και μετά ξυπνήσατε, αφού αρκετοί διαπιστώνετε πως τελικά έχετε βαθιά συναισθήματα για μια άλλη ύπαρξη και ας μη το παραδέχεστε τόσο καιρό! Και μετά το χάος, αφού οι επιθυμίες σας, συγκρούονται με τον εγωισμό σας και καταλάβαμε..! Ευτυχώς ηρεμείτε τη Κυριακή, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας και επιστρέφετε στο καβούκι σας κανονικά!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις! Να βελτιώσετε την εικόνα σας προς τα έξω! Πλησιάζετε πάλι εκείνους που έχουν το χρήμα και μπορούν να σας βοηθήσουν! Αγνές οι προθέσεις σας, όμως το συμφέρον σας πάνω από όλα! Να κάνετε διάφορες συζητήσεις εκ νέου και να διαπραγματευτείτε κάτι καλύτερο. Συμβιβαστείτε σε μερικές περιπτώσεις, απλά αλλάξτε το παιχνίδι και τους ρόλους! Προσπαθήστε τη Κυριακή να μείνετε λιγάκι μόνοι σας, παρέα με τις σκέψεις σας, να κατασταλάξετε κάπου και μετά μπορείτε να συνεχίσετε τα φιλικά σούρτα φέρτα! Το σύμπαν σας ξεσπιτώνει το ΣΚ αυτό, ανεξάρτητα από τον καιρό, γιατί καλό είναι να σας βλέπουν πού και πού.. οι πάντες!

Αιγόκερως
Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών από αστρολογικής άποψης! Φλέγεστε κανονικά με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, σήμερα να σας το πω επίσημα κιόλας, το ερωτικό σας θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, μη πω πως κάνει και ένα μπουμ στη κορυφή! Εννοείται πως η μέρα είναι ιδανική για να κάνετε αγαπούλες με τον σύντροφό σας! Βέβαια επειδή είστε και παράξενοι τύποι, πρώτα έχει δουλειά, καλή οργάνωση, επίτευξη στόχου και μετά χαρές και πανηγύρια! Όποιος αντέξει σωστά;;; Δε σας πιάνει κανείς πουθενά.. Αλλά κάτι το αξιαγάπητο υπάρχει επάνω σας.. Επαγγελματικές επιτυχίες, κάτι νέο έρχεται, κάτι αλλάζει και η δημιουργικότητά σας στα ύψη.. Τέτοια Κυριακή, φαντάζεστε..

Υδροχόος
Όλος ο κόσμος φλέγεται από ερωτισμό και εσείς πιο καλή η μοναξιά! Θα αποζητήσετε την ησυχία σας, το σπιτάκι σας και παίζει ούτε τηλέφωνο να μη σηκώσετε! Ένα μαντάτο σας έχει αναστατώσει πολύ τελικά, σας έχει βάλει σε σκέψεις και μια μάχη υπάρχει μέσα στη καρδιά σας, νομίζω τρομάξατε από το πολύ το συναίσθημα! Έτσι είναι ο Έρωτας, μπαμ και κάτω! Το να ρίξετε στάχτη στα μάτια για ακόμα μια φορά, δε λύνει κάτι, αντιθέτως το κάνει πιο μεγάλο! Μιλήστε με ένα πολύ δικό σας πρόσωπο, παίξτε το παιχνίδι των ερωτήσεων. Αν απαντήσετε ειλικρινά, θα μάθετε αλήθειες που ω ναι τρομάζουν! Προτιμήστε τη Κυριακή σας να τη περάσετε με μια όμορφη παρέα!

Ιχθύς
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Μια συνάντηση μπορεί να είναι η αιτία να αναθεωρήσετε διάφορες καταστάσεις στη ζωή σας! Έχω την εντύπωση πως πάλι κάνετε μια τρελή επανάσταση και γίνεστε άλλοι άνθρωποι από το πουθενά! Η ανεξαρτησία σας πάνω από όλα και η ευτυχία σας εννοείται! Η απόφαση το να διώξετε μακριά τις τοξικές υπάρξεις και να βρείτε την ησυχία σας, την έχετε ήδη πάρει, το θέμα είναι τι πράξεις θα κάνετε για αυτό! Δείχνετε πως δίνετε δεύτερες ευκαιρίες, ενώ στην αλήθεια κερδίζετε λίγο χρόνο ακόμα! Τη Κυριακή σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, αφού παίζει ξαφνικά να βρεθείτε πρωταγωνιστές σε ένα μελοδραματικό έργο.. Ύποπτο το βρίσκω..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos