Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 06/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ψες αποκοιμήθηκα νωρίς, σήμερα πουρνό-πουρνό, εγώ και τα φαντάσματα, γράφουμε ζωδιάκια..
Αυτή η βροχή, με νανούρισε με τον πιο γλυκό τρόπο! Ξεράθηκα που λέμε..
Άντε να σας τρελάνω λιγουλάκι.. για να καταλάβετε το τι τραβώ!
Νιώθω πως κάποιος δε με αφήνει να κοιμηθώ καλά το βράδυ. Μπαίνει εμπόδιο στα όνειρά μου! Δε θέλει να βλέπω τίποτα! Γιατί;;; Ακόμα και το τραγούδι λέει.. «μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω..».. αλλά ούτε αυτό επιτρέπεται προφανώς! Είναι οι ενέργειες οι μαγικές, οι ανεξήγητες, που αναφέρω συνέχεια.. όμως ποιος ο λόγος;;; Τρώω πόρτα ακόμα και στο όνειρο.. ή μήπως μαθαίνω κάποιες αλήθειες.. πολύ μυστικές;;;

Τα όνειρα είναι πολύ σημαντικά! Μπορεί να είναι το υποσυνείδητό μας, μπορεί μια μέρα δύσκολη, όμως είναι και μια παράλληλη ζωή, που μας αποκαλύπτει ίσως το τι πρέπει να συμβεί στο σήμερα, στο τώρα! Όταν υπάρχουν εκκρεμότητες, όταν υπάρχουν αμέτρητα μυστικά, τότε τα όνειρα γίνονται πιο έντονα, καθημερινά, φτιάχνουν τη δική τους ιστορία. Ένα σήριαλ βασισμένο σε αληθινά γεγονότα! Όταν τα όνειρα πάψουν, όταν εκείνη η φιγούρα εξαφανιστεί, τότε το closer επιβεβαιώνεται.. μπαίνει τέλος.. the end!

προς το παρόν.. «μόνο στα όνειρα..» .. to be continued!

φιλάκια..


Κριός
Ανανεώνεστε τις μέρες αυτές, αποζητάτε το διαφορετικό και τη περιπέτεια! Δε σας νοιάζει το αν θα ξεβολευτείτε, όσο το να νιώσετε ζωντανοί και ωραίοι! Είδατε τι κάνουν οι πλανήτες όταν βολτάρουν πάνω από τον Υδροχόο;;; Ένα ταξίδι είναι στο μυαλό σας και αρκετοί αγωνιάτε για το πότε θα φτάσει η στιγμή! Σήμερα ακολουθήστε τα σημάδια, αποδεχτείτε τις προσκλήσεις του σύμπαντος και δράστε όχι με τη λογική, αλλά με το συναίσθημα!

Ταύρος
Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο.. στηρίζει απόλυτα το εργασία και χαρά στο καθημερινό σας το πρόγραμμα! Ξύπνησε ο τελειομανής εαυτός σας και τα δίνετε όλα στη δουλειά, προκειμένου να ρολάρουν τα θέματά σας, έτσι όπως πρέπει! Η ανεξήγητη ενέργεια που νιώθετε, έχει σκοπό να σας βοηθήσει να αποδείξετε το πόσο ικανοί είστε και σβέλτοι επίσης! Σήμερα παίζει να καταπιαστείτε με κάτι για πρώτη φορά, μη φοβάστε, το έχετε..!

Δίδυμος
Και εκεί που είστε έτοιμοι να φύγετε μακριά, να ταξιδέψετε σε άλλη γη και άλλα μέρη, τσουπ ένα ραβασάκι οικονομικού χαρακτήρα, σκάει μύτη και ανεβάζετε θερμοκρασία στο λεπτό! Πρώτα θα κλείσετε τις εκκρεμότητές σας και μετά θα πάτε διακοπές, γιατί μετά.. τι να πω, καλύτερα να αράξετε στη Βραζιλία μόνιμα! Ο Κρόνος είναι αυτός που σας βάζει τρικλοποδιές τέτοιου τύπου, αυστηρός πλανήτης ο άτιμος. Πω πω νευράκια σήμερα..

Καρκίνος
Τα ερωτικά σας τα ζητήματα είναι ένα φλέγον θέμα! Θα υπάρξει μέλλον στην υπόθεση ή όχι; Θα τα βρείτε με τον σύντροφό σας, ή καλύτερα να πείτε το αντίο πριν σας πληγώσει ξανά; Τέτοια θέματα θα σας βασανίζουν όλο τον Φλεβάρη, να το ξέρετε αυτό! Ο Κρόνος, την αλήθεια θα σας πει, θα σας την δείξει και αν κάτι αξίζει να μείνει, θα μείνει! Σήμερα πάλι τέτοιες σκέψεις περνούν από το μυαλό σας και τρελαίνεστε ολίγον..

Λέων
Τι έγινε; Σήμερα θα ντυθείτε γαμπροί;;; Μήπως θα φορέσετε και γραβάτα για το γραφείο;;; Η Αφροδίτη που λέτε σας έχει αποτρελάνει και δε το έχετε καταλάβει! Από τη μια κάνετε σκέψεις γάμου, από την άλλη αποζητάτε και την επαγγελματική άνοδο! Σε κάθε περίπτωση αφήστε το ταμείο σε κάποιον άλλον, γιατί τι να τη κάνετε τη porsche αν δεν έχετε χρήματα να της βάλετε βενζίνη! Η ημέρα είναι ιδανική για να ζητήσετε μια αύξηση λοιπόν..!

Παρθένος
Έχετε πάρει κάτι αποφάσεις πολύ extreme για τη περίπτωση τη δική σας! Ακόμα μπορεί να θελήσετε να αποκτήσετε ένα παιδί, δίχως γάμο, γεγονός που θα ξεσηκώσει αρκετούς από το περιβάλλον σας! Το να αλλάξετε σπίτι είναι και αυτό μια άποψη, πού να σας αφήσουν όμως; Η μέρα σας ολίγον τρελή, αφού εσείς αραδιάζετε τις επιθυμίες σας και οι άλλοι απλά τραβούν τα μαλλιά τους! Το νου σας, γιατί ένα πρόσωπο ένα σοκ το παθαίνει..

Ζυγός
Πολλές οι ευκαιρίες που βολτάρουν ξαφνικά από μπροστά σας! Επαγγελματικές είναι στα σίγουρα, αφού κάπου, κάπως, κάποτε, ζητήσατε βοήθεια, μια εξυπηρέτηση και τσουπ μπορεί ξαφνικά να σας προσφέρουν τα πάντα όλα σε ένα πιάτο και εσείς να πρέπει να επιλέξετε! Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, έσπρωξε τη κατάσταση και εσείς προφανώς στη μέση, γεμάτοι από έκπληξη και πολύ χαρά, αναρωτιέστε το τι πρέπει να κάνετε από εδώ και πέρα!

Σκορπιός
Πετάει η ομάδα σήμερα, το ψυχολογικό το φτιάξατε, μπορεί να μπήκαν και πέντε φράγκα παραπάνω στη τσέπη σας, το χαμόγελό σας απερίγραπτο! Η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία να αγαπήσετε και να μονιάσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Και την απόφαση να αλλάξετε σπίτι αν έχετε πάρει, εννοείται πως την υποστηρίζετε μέχρι εκεί που δε φτάνει, άλλο το ένα και άλλο το άλλο! Μπορείτε να μοιράσετε αγάπη σε όσους πικραίνετε κατά εξακολούθηση..

Τοξότης
Και επειδή γκρινιάζετε καιρό τώρα, να ξέρετε πως ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, από εδώ και πέρα θα μοιράζει απλόχερα τη τύχη του, οπότε καλό είναι να ανοίξετε τα ματάκια σας και να δραστηριοποιηθείτε αναλόγως! Σήμερα είναι μια πολύ τυχερή ημέρα για εσάς, αφού ευκαιρίες θα υπάρξουν, κάποιες ιδέες θα σας έρθουν, μπορεί και ένα πρόσωπο να εμφανιστεί μπροστά σας και ξαφνικά μόλις έφτασε ένα νέο project! Καλή επιτυχία!

Αιγόκερως
Μπορείτε να χαλαρώσετε λιγάκι στη ζωή σας, ξεχάστε για σήμερα τον απόλυτο χαρακτήρα σας και αφήστε κανέναν άλλον να παίξει μπάλα, γιατί αρκετά μας ζαλίσατε με τις κόνξες σας! Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στο ζώδιό σας για να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας και να του δείξετε πως τον έχετε εκεί ψηλά, όχι στο ράφι με τις αράχνες.. Ξέρετε τι εννοώ! Ωραίες ημέρες για να δείτε τους φίλους σας, να φλερτάρετε ίσως.. Βάλτε αγάπη στη καρδιά!

Υδροχόος
Μεταξύ μας τώρα, έχετε κάνει βουτιά στα σκοτάδια σας και τι περιμένετε να δείτε κάποιο φως;;; Μπήκατε τιμωρία από μόνοι σας ή σας έβαλε η Αφροδίτη που τόσο την απαρνιέστε;;; Εντάξει το καταλάβαμε πως δε θέλετε να βλέπετε άνθρωπο μπροστά σας, όμως είναι τέτοια η φύση σας, που λαμβάνετε ενέργεια από τον καθένα ξεχωριστά! Ιδανική ημέρα για να βάλετε τα πλάνα σας κάτω, να δείτε τι μπορείτε να πετύχετε μεθαύριο! Ψιτ.. είναι μυστικό!

Ιχθύς
Κάτι ετοιμάζετε εσείς και δε το ξέρει κανείς! Μια νέα δουλειά; Ένα νέο project; Μια αλλαγή που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο! Να επιμείνετε σε αυτό, γιατί είναι τυχερές οι μέρες σας, ο Δίας έχει φροντίσει για αυτό. Φροντίστε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν και που θέλουν να σας δουν να προχωράτε! Διώξετε μακριά τους αρνητικούς και απαισιόδοξους, γιατί σας πηγαίνουν πίσω, δίχως λόγο!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos