Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, 14/02/2019 & η μαγική επίσκεψη του Έρωτα..by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μετά από αμέτρητες ώρες, κατάφερα να γράψω λίγα λόγια για τον Έρωτα, που γιορτάζει σήμερα φανερά, αν και
γιορτάζει κάθε μέρα και όντως στα πιο παράξενα τα μέρη, τις πιο περίεργες τις ώρες.. Να αυτά διαβάζω και λιώνω η Ταυρίνα.. Μου αρέσουν άλλωστε οι μυστήριοι έρωτες.. Όσο πιο δύσκολη η περίπτωση άλλο τόσο απολαυστική.. Είναι χούι αυτό.. δε φεύγει.. χαχα!


Κάνω τέτοιες σκέψεις μέρα που είναι και σκέφτομαι διάφορες σκανταλιές, γιατί είμαι και άτακτο ξωτικό, λατρεύω να αναστατώνω μερικές ψυχές, έτσι ξαφνικά, από το πουθενά! Γιατί το ζητούμενο είναι να έχεις Βαλεντίνο ή Βαλεντίνα! Δηλαδή να είμαστε ερωτευμένοι με ένα πρόσωπο. Ποιος είπε πως ο έρωτας δεν έχει και μοναχική μορφή.. Όταν δεν είναι αμοιβαίο φυσικά! Εστιάζουμε όμως στο συναίσθημα, είσαι ερωτευμένος, είσαι ερωτευμένη, ας το δείξουμε λοιπόν.. και ότι προκύψει.. Και ας φάμε πόρτα βρε αδερφέ.. και τι έγινε;;; πρώτη φορά θα είναι ή η τελευταία;;; αυτά είναι τα καμώματα της ζωής..

εύχομαι να έχετε μια υπέροχη βραδιά..

φιλάκια..


Κριός
Μόνο ερωτική δεν είναι η ημέρα αστρολογικά για εσάς! Ακόμα και η Αφροδίτη σας σπρώχνει με το να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, τη καριέρα σας και το image σας! Εγωιστική και αυταρχική η συμπεριφορά σας, βλέπω να κάνετε διάφορα δωράκια στον εαυτό σας, όπως και να έχει οι επιθυμίες σας πρέπει να ικανοποιηθούν! Την αδειάζετε τη μπάνκα και δε το παίρνετε χαμπάρι! Μήπως τα σοκολατάκια είναι μια καλύτερη ιδέα;;; *Ο Έρωτας, στρίβει γωνία..

Ταύρος
Θα μπορούσε να είναι από τις πιο ερωτικές ημέρες, αν το θελήσετε! Που σημαίνει πως όποιο
Ταυράκι έχει σύντροφο, να φροντίσει να φτιάξει όμορφη ατμόσφαιρα, κεριά, σοκολατάκια, σαμπανιζέ κρασί ή σαμπάνια και let the music play! Οι μοναχικοί της παρέας, να ξέρετε πως η Αφροδίτη σας πιάνει από το χέρι και σας πηγαίνει έναν περίπατο φανταστικό! Μετά τη βόλτα, σίγουρα θα αποζητήσετε τη συντροφικότητα, δηλαδή αλλάζετε προτεραιότητες..! *Ο Έρωτας, καραδοκεί κάπου κρυφά..

Δίδυμος
Έχετε πολύ καλή διάθεση, μέσα στα χαμόγελα σας βρίσκω, είτε είστε ερωτευμένοι, είτε όχι! Εσείς έχετε μεγάλο έρωτα με τη ζωή την ίδια, τι να λέμε τώρα! Ο Δίας που λέτε, σας έχει από κοντά τις μέρες αυτές και σας ανεβάζει όλο και πιο ψηλά και σας δείχνει ξεκάθαρα το ποιος είναι ο άνθρωπός σας! Ο Βαλεντίνος σας, οπότε στο χέρι σας είναι να χρωματίσετε τη μέρα σας ροζ! Και να μην είναι έτσι, τι είχατε, τι χάσατε! Εκδηλωθείτε, πείτε λόγια αγάπης, ίσως να πιάσουν τόπο τούτη τη φορά! *Ο Έρωτας, σας μαγεύει κανονικά!

Καρκίνος
Έρωτες και σέξι εσώρουχα δε βλέπω, περισσότερο ψυχικό θα κάνετε, με ατελείωτες συζητήσεις! Εννοείται με τον σύντροφό σας, ποιον άλλον;;; Η Αφροδίτη σίγουρα σας πιάνει από το χέρι, σας βάζει μυαλό και σας επισημάνει πως και στις χαρές, αλλά και στις λύπες μαζί! Για αυτό θα φροντίσει το σύμπαν να σας κάνει ένα τρελό test drive! Υπάρχει αγάπη εκεί δα πέρα, ή μπαρμπούτσαλα;;; Οι μοναχικοί θα προτιμήσετε τα φιλαράκια σας! *Ο Έρωτας σας αποφύγει..

Λέων
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά κανένας πλανήτης εκεί πάνω στο σύμπαν δε σας θέλει ερωτευμένους σήμερα, ούτε και αύριο φυσικά! Παίζει να είστε τέζα στο κρεβάτι, είναι αστρολογικό το θέμα, να σας βρει ένα κρύωμα γερό! Βέβαια και επειδή είστε και ζαβολιάρικα πλασματάκια, η δική σας ανάρρωση να ξέρετε θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στα επαγγελματικά σας. Σας σκάβουν τον λάκκο κανονικά! Θα μου πείτε συμβαίνουν και αυτά.. Όντως;;; *Ο Έρωτας σας προσπερνά αδιάφορα!

Παρθένος
Είστε έτοιμοι για μεγάλες αλλαγές, θέλετε να εστιάσετε στη προσωπική σας τη ζωή και να φτιάξετε κάτι ωραίο εκεί δα πέρα! Μπορείτε να ξεκινήσετε από σήμερα και ο Δίας και η Αφροδίτη θέλουν να σας δουν ερωτευμένους και τακτοποιημένους και ευτυχισμένους πολύ! Φτιάξτε ατμόσφαιρα, ξεπεράστε μια φορά τον εαυτό σας και δείξτε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, έτσι για την αλλαγή.. Θέλετε πυροτεχνήματα απόψε; Ναι ή Όχι;;; *Ο Έρωτας σας δείχνει τον τρόπο!

Ζυγός
Σήμερα, όχι δεν είναι μια ερωτική ημέρα για εσάς, ούτε υπάρχει καν στο χάρτη σας για να συμβεί κάτι το ρομαντικό. Μπορεί να έχετε διάφορα κατά νου, όμως είναι τέτοιο το πρόγραμμα και οι υποχρεώσεις σας, καθώς και τα οικογενειακά προβλήματα που επιμένουν, οπότε πού η διάθεση για αγάπες και λουλούδια;;; Η Αφροδίτη sorry που το λέω, σας δίνει σήματα τρελά και καθόλου ερωτικά! Ο Δίας σας συγκρατεί, επιμένει στο happy ending! *Ο Έρωτας τρέχει να κρυφτεί!

Σκορπιός
Οι επαγγελματικές σας σκοτούρες δε σας αφήνουν να ερωτοτροπήσετε και τόσο σήμερα! Οι προτεραιότητες που έχετε είναι άλλες και φυσικά από τη μια σας πιάνουν τα γλυκανάλατα και στα καπάκια τα κρυανάλατα! Έτσι πάνε αυτά στη περίπτωση τη δική σας! Η Αφροδίτη δε σας αφήνει και τόσο ελεύθερους για να ρισκάρετε για έναν έρωτα με το άγνωστο! Σας τρώει το χρόνο με γνώριμα άτομα! Ο Ποσειδώνας όμως ετοιμάζεται να κάνει τα μαγικά του.. *Ο Έρωτας σας κάνει κούκου!

Τοξότης
Μπορεί να μην έχετε και πολύ διάθεση για αγαπούλες σήμερα, όμως αν βρίσκεστε σε σχέση καλό είναι να τη βρείτε, αλλιώς έχει παραπονάκια και πολύ μουρμούρα! Δείτε το ως μια ευκαιρία, για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να διώξετε μακριά τα μουτράκια των ημερών! Αν το αφήσετε στη φάση πείσμα εσείς και πείσμα ο άλλος τα πιάσαμε τα λεφτά μας! Ο Δίας αν σας δει να προσπαθείτε, τότε θα βοηθήσει στα σίγουρα! Οι μοναχικοί δε δίνετε σημασία καμιά! *Ο Έρωτας θέλει και δε θέλει!

Αιγόκερως
Καλά δε το συζητώ, όλο το σύμπαν παρέα με την Αφροδίτη ανάβουν το ερωτικό σας το θερμόμετρο, γίνεστε φλογεροί και παθιασμένοι και εννοείται πως σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα, να ντυθείτε σέξι και όποιος αντέξει και να αποπλανήσετε τον σύντροφό σας! Αρκετοί βγαίνετε έξω, το παίζετε μοιραίοι και φλερτάρετε με το σύμπαν όλο! Είναι τέτοιες οι μέρες γενικώς, οπότε ας πούμε πως ψάχνατε για αφορμή και τη βρήκατε! Δε θέλω ντροπές, βουρ στο ψαχνό..!!! *Ο Έρωτας μαγεμένος από τη παρουσία σας!

Υδροχόος
Από τη μια θέλετε και από την άλλη δε θέλετε και κάπως έτσι τρώγεστε αιώνες με τα ρούχα σας για θέματα ερωτικά! Είστε έτοιμοι μεν να αποκαλύψετε συναισθήματα πολύ τρελά και αλλοπαρμένα και να εκπλήξετε κάποιους δυσάρεστα και κάποιους ευχάριστα. Τι περιμένετε τον Άρη στον Ταύρο; Καταφτάνει don’t worry! Η Αφροδίτη θέλει, σας κλείνει το μάτι πονηρά, σας ξεσηκώνει άτακτα, αλλά ο Κρόνος δε θέλει. Βάζει εμπόδια! Ο Έρωτας όμως νικάει στο τέλος.. είμαι σίγουρη! *Ο Έρωτας φοβάται..

Ιχθύς
Καλά πού μυαλό για τέτοιες χαζομάρες! Ναι καλά, όλο μια καρδούλα περιμένετε από κάπου, ακόμα και ένα τριαντάφυλλο ή χαμόγελο. Αφού σας αρέσουν αυτά τα ρομαντικά τα ερωτιάρικα, μεταξύ μας τώρα! Η αλήθεια είναι πως το σύμπαν στρέφει τη προσοχή σας σε σχέσεις ζωής, στα νέα επαγγελματικά βήματα που σκοπεύετε να κάνετε και φυσικά στην οικονομική σας ευημερία. Οπότε αφήστε τα σοκολατάκια και τις ροζ τις καρδούλες, έχετε άλλες προτεραιότητες προς το παρόν! *Ο Έρωτας σας κοιτάζει από το παράθυρο..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos