Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 22/02/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μαγική η μέρα, σαν αριθμός, γιατί αν το πιάσουμε αστρολογικά, τι να λέμε τώρα!
Το μαγικό 22! Κρατάμε αυτό, κρύβει ένα ένοχο μυστικό, πολύ ερωτικό, που κανείς ποτέ δε θα μάθει το γιατί.. Φανταστείτε ένα σεντούκι, κάπου θαμμένο, γεμάτο από φωτογραφίες, δίσκους μουσικής, ερωτικά γράμματα.. λέω να το κλείσω τώρα, γιατί ξεθάφτηκε πολύ συναίσθημα.. και δε κάνει..



Ο Ερμής σήμερα στο ένα πόδι τιμωρία, τον γράπωσε ο Δίας, του τα είπε ένα χεράκι, πάει η μέρα αστρολογικά, πολλά γλέντια μυρίζομαι, έτσι ξαφνικά! Ας αποφύγουμε τα κουτσομπολιά, τις κατηγόριες, τις μουρμούρες και τις γκρίνιες, ας κοιτάξουμε τον εαυτό μας και αν κάποιος μας αδικήσει, δε πειράζει, το σύμπαν πάντα δίνει στον καθέναν από εμάς, ότι αληθινά μας αξίζει..

..θα χιονίσει.. δε θα χιονίσει.. εμένα πάντως στο χαρτί μου βγαίνει πως θα ταξιδέψω.. δε θα ταξιδέψω.. χαχα.. καταλαβαίνετε τώρα..

τρελά φιλάκια..


Κριός
Μέρα που θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί και παίζει να μη βάλετε και γλώσσα μέσα! Κάτι σας ενθουσιάζει, κάτι σας εντυπωσιάζει, βγαίνετε από το καβούκι σας και γίνεστε άλλοι άνθρωποι! Να θυμίσω πως ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, οπότε αν κάποιοι σπουδαίοι σας το παίξουν φίλοι και υποστηρικτές, καλά θα κάνετε να μη πιστέψετε και τόσο.. Ας είστε ολίγον επιφυλακτικοί!

Ταύρος
Ένα γεγονός μπορεί να σας βγάλει από τα ρούχα σας, είτε ευχάριστα, είτε δυσάρεστα! Όπως και να έχει το πράγμα, καλά θα κάνετε να μην εκδηλωθείτε συναισθηματικά, να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό και φυσικά να σταματήσετε να φαντάζεστε δράκους! Ένα και ένα κάνουν δυο, τα νούμερα δε λένε ποτέ ψέματα, οπότε και εσείς να είστε συγκεκριμένοι και ξεκάθαροι!

Δίδυμος
Ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια που ναι μεν αλλά! Ο Ερμής είναι ζαλισμένος, πεσμένα τα κέφια, σας παρασύρει σε συμπεριφορές πολύ αψυχολόγητες και αλλοπρόσαλλες επίσης! Κάνετε άσχημο κουτσομπολιό για κάποιες ψυχές, εκτίθεστε σε μάτια που δε πρέπει, ωραίος ο χαβαλές και ας έχετε και χίλια δίκια, θα σας τη πουν στο τέλος και θα χαλαστείτε! Κρίμα..

Καρκίνος
Καλύτερα να μείνετε σπιτάκι σας σήμερα, να μη δείτε άνθρωπο μπροστά σας, γιατί οπουδήποτε και αν πάτε, είστε που είστε κακόκεφοι, θα πείτε εκεί δα πέρα μερικές ασυναρτησίες και μετά το χάος! Εντάσεις στη δουλειά, γίνεστε ασυμμάζευτοι, ο εκνευρισμός σας είναι μεταδοτικός και μη περιμένετε να σας χαϊδέψουν τα μαλλιά, τα συναισθήματα είναι αμοιβαία κάποιες φορές!

Λέων
Σήμερα ίσως να γίνετε πολύ κακά παιδιά! Παίζει να πάρετε τηλέφωνο τους πάντες, να τους μεταφέρετε διάφορα κουτσομπολιά και ξαφνικά να δημιουργήσετε ένα χάος, μέσα στη παρέα σας, στην οικογένειά σας, στη δουλειά σας και ή που θα χαμογελάτε, μονάχοι κάπου πονηρά, ή που θα τρέχετε και δε θα φτάνετε! Πολλές οι φωτιές που ανάβετε, να τις σβήσετε κιόλας!

Παρθένος
Έχει κολλήσει η βελόνα, μια αλήθεια είναι αυτή, οπότε μέρες που είναι συνεχίζετε στο ίδιο το μοτίβο, σα να σας έχει βρει κάτι! Μια παρατήρηση από κάποιον, σίγουρα θα είναι η αιτία να εκνευριστείτε, να χαλαστείτε, να ταρακουνηθείτε και ξαφνικά γίνεστε μουρμούρηδες και γκρινιάρηδες, ένα πολύ κακό στρουμφάκι! Προσέχετε τα λόγια σας, μετά δεν έχει συγγνώμη, δε το ήθελα..

Ζυγός
Υπάρχουν διάφορα θέματα που τα βλέπετε πολύ στραβά και αντιδράτε με άσχημο τρόπο! Δεν είναι καλή ημέρα για ξεκαθαρίσματα και λόγια σταράτα, γιατί ξεφεύγετε, ξεπερνάτε τα όρια και πληγώνετε ανθρώπους που δεν αξίζουν τέτοιες συμπεριφορές! Αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, προτιμήστε τη μοναξιά σας, περπατήστε, γυμναστείτε, εκτονωθείτε διαφορετικά!

Σκορπιός
Κάτι λεφτά περιμένετε να σας δώσουν και τελικά λαμβάνετε λιγότερα και σας γυρίζει το μάτι κανονικά! Ζόρικη η μέρα σας, να είστε διεκδικητικοί, όμως όχι με το να στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι. Σε περίπτωση που δε σας κατανοούν, εξηγήστε με υπομονή, δεν έχουν όλοι το ίδιο IQ με εσάς! Αν νιώσετε την επιθυμία να τους κάνετε με τα κρεμμυδάκια, εξαφανιστείτε καλύτερα!!!

Τοξότης
Οι μέρες αυτές αστρολογικά είναι υπέροχες για εσάς, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα! Κρατήστε την αισιοδοξία σας και προχωρήστε αναλόγως και ας εμφανιστούν σήμερα μερικά συννεφάκια. Σε κάθε περίπτωση κρατήστε το στόμα σας κλειστό, μη χαλάσετε το image που φτιάξατε και οι αντιρρήσεις που θα φέρετε να είναι με το γάντι..!!

Αιγόκερως
Κάτι μπορεί να μάθετε και να το κάνετε βούκινο! Γίνεστε υπερβολικοί και πολύ κουτσομπόληδες, έτσι ξαφνικά! Ο Ερμής φταίει για αυτό, οπότε αντισταθείτε όσο μπορείτε, γιατί εκτίθεστε και σας κακό χαρακτηρίζουν! Μπορεί να σας ζητήσουν διάφορα και να μοιράσετε πολλά ναι και μετά να διαπιστώσετε πως χρόνο δεν έχετε και γενικώς τα κάνετε μαντάρα! Συγκρατηθείτε στη πρόκληση!

Υδροχόος
Ζόρικη η μέρα σας σήμερα, σε καμία περίπτωση δε πρέπει να δώσετε τα χέρια για κάτι που δεν είστε απολύτως σίγουροι! Με κρύα καρδιά πού πάτε χρυσά μου;;; Αν κάτι δε σας καλύπτει, ή κάποιος δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, τότε καλύτερα να εξαφανιστείτε, δίχως πολλές κουβέντες, παρά να καθίσετε να το αναλύσετε! Αποφύγετε τις λογομαχίες.. βλάπτουν!

Ιχθύς
Από τη μια έχετε στόχους υψηλούς και φέρεστε σα να είστε σπουδαίοι και τρανοί και από την άλλη βγαίνει το παιδί από μέσα σας, εκείνο το ζαβολιάρικο, πετάτε μερικά διαμάντια από εδώ και από εκεί, κάποιοι πέφτουν στα πατώματα και εσείς χαμογελάτε! Οι προθέσεις σας δεν είναι κακές, απλά είστε λίγο άγαρμποι και άκομψοι όταν κάνετε χιούμορ! Σε όποιον αρέσετε, σωστά;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos