Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ζώδιο: Υδροχόος 2019 .. ανεβείτε στα σύννεφα και ταξιδέψτε! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα ξωτικά μου! Μη νομίζετε πως αμέλησα την υπόσχεση που έδωσα, έπρεπε φυσικά να
φτάσει η κατάλληλη η στιγμή, να νιώσω εκείνο το vibe.. το μαγικό, το Υδροχοϊσιο.. για να εκφραστώ έτσι όπως πρέπει..

Χρυσά μου παιδιά, ο Φλεβάρης είναι ο μήνας σας, όμως φέτος δε ξέρω αν θα σας κάνει τη χάρη! Ας ξεκινήσω από τα αισιόδοξα της υπόθεσης!


Οι πρώτες δεκαπέντε μέρες του μήνα, ίσως να είναι βγαλμένες από όνειρο, για αρκετούς Υδροχόους, για εσάς που έχετε στόχους υψηλούς και πολύ φανταστικούς! Κάθε μέρα μπορεί κρύβει και από ένα μικρό θαύμα και εσείς ως δια μαγείας το ανακαλύπτετε! Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, στις 04/02 αύριο δηλαδή, είναι ότι πρέπει για να ανοίξετε τα φτερά σας και να απογειωθείτε σε εκείνο το άγνωστο που τόσο το λατρεύετε! Οι αλλαγές πολλές, οι στιγμές ανεπανάληπτες, δε προλαβαίνετε να βαρεθείτε με τίποτα! Οπότε μέχρι τις 15/02 φροντίστε να κάνετε δημόσιες σχέσεις, με σκοπό την απογείωση της καριέρας σας! Ευκολάκι όσο ο Ήλιος και ο Ερμής βρίσκονται στο ζώδιό σας!

Ο Έρωτας με το που πατάει η Αφροδίτη στους Αιγόκερους, από αύριο (04/02) δηλαδή, σας γίνεται εντελώς αδιάφορος, καμία όρεξη για αγάπες και λουλούδια, πιο καλή η μοναξιά! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι, αν όμως υπάρχει σύντροφος, να σας δω;;; Σίγουρα έχετε κάποιο μυστικό δωμάτιο, που κανείς δε γνωρίζει για αυτό και ας βρίσκεται μπροστά στα μάτια τους! Μα τι είστε εσείς;;;

Και μόλις κάνει τσα ο Άρης στα Ταυράκια, σας γυρίζει λίγο το μάτι, ξεκινούν και τα παρατράγουδα και ξεκινάει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Φλεβάρη, το άκρως σκληροπυρηνικό! Το test drive του σύμπαντος τις μέρες αυτές, έχει ως θέμα τη συμβίωσή σας με άλλους ανθρώπους, το ενδιαφέρον σας για κάποιες ψυχές και γενικά μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε για κάποιο πρόσωπο που αγαπάτε πολύ;;; Πω πω.. αλήθεια τώρα, πόσο ζόρικο είναι κάτι τέτοιο για μια προσωπικότητα ψυχρή και σκληρή σα τι δική σας;;;

Το κερασάκι στη τούρτα προς τα τέλη του Φλεβάρη, όπου η Αφροδίτη θα σας θυμίσει ένα πρόσωπο που αγαπάτε πολύ, που αγαπήσατε περισσότερο από όσο νομίζατε, που για κάποιο λόγο οι δρόμοι χώρισαν, έτσι επειδή.. Μερικές φορές ο έρωτας και η αγάπη φέρονται με τον πιο ανεξήγητο τρόπο.. μπερδεύουν τη καρδιά, το μυαλό, αλλά τελικά μήπως ισχύει η σκέψη τύπου.. «ότι αξίζει είναι εκεί και περιμένει, παραμένει, δε φεύγει ποτέ..». Αχ και βαχ.. το σύμπαν σας στριμώχνει κανονικά! Μάλλον η Αφροδίτη έχει θυμώσει πολύ με τη πάρτη σας..!

Θέλετε να συνεχίσω και στους επόμενους μήνες;;;


Μάρτης 2019
Μαγικές οι μέρες του Μάρτη, επιτέλους ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα και βλέπετε και εσείς καρδούλες και αστεράκια, όπως ο θνητός ο κόσμος! Αναφέρομαι φυσικά σε ανάλαφρες καταστάσεις, φλερτ στο φλερτ και ότι θέλει προκύψει, αλλά δίχως αύριο και τέτοια! Δε παίζεστε, τίποτα άλλο δε λέω! Η δημιουργικότητά σας χτυπά στα ύψη και νιώθετε πως είστε έτοιμοι να καταφέρετε, το ακατόρθωτο! Αν έχετε τη στήριξη των αγαπημένων σας προσώπων, γιατί όχι;;; Να θυμίσω πως ο δρόμος δε θα είναι στρωμένος από ροδοπέταλα, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για εσάς..

Απρίλης 2019
Είστε ανήσυχες ψυχές εσείς, σιγά μη καθίσετε φρόνιμα, η άνοιξη είναι ότι πρέπει για να φτιάξετε τη βαλιτσούλα σας και να ταξιδέψετε από εδώ και εκεί, προκειμένου η δουλειά σας να γίνει γνωστή και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας τους στόχους! Η καριέρα πάνω από όλα, το έμαθαν και οι πέτρες αυτό! Αφού ζοριστείτε πρώτα, δίνετε μια και κλείνετε τη πόρτα με το παρελθόν, έφτασε ο καιρός να προχωρήσετε παραπέρα, enough is enough! Βελτιώνετε το image σας και γίνεστε αξιολάτρευτοι στο χώρο που κινείστε! Λαμπεροί και όμορφοι όσο ποτέ, φτου μη σας ματιάσω!

Μάης 2019
Εντάξει πόσο τσίτα τα γκάζια;;; Μαζεύεστε στο σπιτάκι σας, κάνετε μια παύση, ξαφνικά σας βγαίνει μια απίστευτη κούραση και οι δουλειές βουνό! Πολλά από τα πλάνα σας βρίσκονται στον αέρα, συνεπώς μια αγωνία θα την έχετε, μια τσαντίλα κιόλας και παίζει να καταπιαστείτε με δραστηριότητες που δε τις έχετε καν κατά νου! Ιδανική περίοδος για να γίνετε δημιουργικοί μέσα στο σπίτι σας το ίδιο! Γκρεμίστε και τοίχους αν χρειαστεί, η ανανέωση τέτοιου τύπου, είναι ότι πρέπει για εσάς! Η καριέρα σας πάνω από όλα, για αυτό μη ξαφνιαστείτε αν χρειαστεί να αλλάξετε και τόπο κατοικίας για αυτή!

Ιούνης 2019
Σαφώς πολύ πιο όμορφος ο Ιούνιος για εσάς, έναρξη καλοκαιριού, ο ήλιος πιο ζεστός, οι επιθυμίες σας ξεκινούν να πραγματοποιούνται, τι άλλο θέλετε από τη ζωή σας;;; Το παράξενο της υπόθεσης είναι, πως φέτος θα το πάτε κάπως χαλαρά.. Δίχως βιασύνες, δίχως παραλογισμούς, δίχως να εξαντλήσετε τον εαυτό σας. Αυτό είναι το σχέδιο, το τι θα συμβεί στη πραγματικότητα όλοι το γνωρίζουμε.. χαχα! Το νου σας, στο πορτοφόλι σας, στους τραπεζικούς σας τους λογαριασμούς, να θυμίσω δε δίνουμε ποτέ κωδικούς σε κανέναν και για κανένα λόγο! Μια στιγμή τεμπελιάς και αυθορμητισμού μπορεί να σας κοστίσει ακριβά!

Ιούλης 2019
Να σας πω να πάρετε τα βουνά, να βρείτε μια σπηλιά και να χωθείτε μέσα, αλλά δε γίνεται αυτό σωστά; Ε λοιπόν ο Ιούλης είναι ένας πολύ ζόρικος μήνας, δύσκολος, πιεστικός, εξοργιστικός επίσης, δε θα ήθελα να ήμουν δίπλα σας, of course.. ! Δυο εκλείψεις, ανάδρομος Ερμής, το σύμπαν τρελαίνεται καλοκαιριάτικο και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να σας πιάσουν τα ψυχολογικά σας, να γυαλίσει το ματάκι σας και να τα δώσετε όλα για όλα, κυρίως στη δουλειά σας, γιατί έχετε έναν στόχο να πετύχετε! Σκληροί με όλους δίχως καμία εξαίρεση! Γίνεστε καχύποπτοι πολύ και αμφιβάλετε για τα πάντα όλα!

Αύγουστος 2019
Τι καλοκαίρι είναι αυτό να χαρώ; Αστειεύομαι φυσικά, αφού αρκετοί από εσάς εκεί έξω, το λέτε το αντίο, σε μια σχέση που έχει βαλτώσει, που δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα το χαρωπό, που σας πηγαίνει πίσω, που δε σας φτιάχνει καθόλου πια! Το σύμπαν θα κάνει τα πάντα, για να σας δείξει την αλήθεια, το τι αισθάνεστε πραγματικά και το πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και πέρα! Εντάξει δε θα χωρίσουν όλα τα ζευγάρια, αλλά αν το γυαλί έχει ραγίσει, τότε θα σπάσει και δε ξανά κολλά! Ένα ταρακούνημα γερό, είναι πολύ μέσα στο πρόγραμμα! Και φυσικά η καριέρα σε ύψιστη προτεραιότητα! Έρωτας game over λοιπόν, όμως κάνετε τρελό start στη δουλειά σας!

Σεπτέμβρης 2019
Τρώγεστε λίγο με τα ρούχα σας το πρώτο δεκαπενθήμερο, μια το ένα και μια το άλλο, όμως τα ταξιδάκια σας θα τα κάνετε, για επαγγελματικούς λόγους και θα φτιάξετε το ψυχολογικό, μια χαρά! Οι σκέψεις που κάνετε χαοτικές, σας τρώνε λίγο το σαράκι, αναρωτιέστε τι να φταίει άραγε, η φοβερή προσωπικότητά σας, φυσικά! Πάντως μια μάχη τη δίνετε με τον εαυτό σας, αλλά να είναι καλά οι επαγγελματικές σας προτεραιότητες που σας κάνουν να ξεχνάτε, τέτοια θέματα.. Δε σας κυνηγάει κανείς, δε θέλουν όλοι να σας κάνουν κακό, μη τα βάζετε όλα στο ίδιο το καλάθι.. Κάτι ίσως να ξεχωρίζει.. από εκεί μέσα..

Οκτώβρης 2019
Είναι ο μήνας που θα πάτε στο διάστημα! Μεταφορικά το λέω, αλλά κυριολεκτικά απογειώνεται η καριέρα σας και ξαφνικά το πρόγραμμα γεμάτο και πολύ δημιουργικό! Θα χρειαστεί να ρίξετε λίγο το ύφος σας, να τσαλαπατήσετε τον εγωισμό σας, εσείς είστε και κανείς άλλος, όμως μερικές φορές χρειάζεται να κάνετε τη πάπια, προκειμένου να μην υπάρχουν εμπόδια στις δουλειές σας. Με πιάνετε τι σας λέω;;; Ο στόχος είναι ένας και πρέπει να τον πετύχετε όπως και να έχει! Να έχετε καλούς τρόπους, να είστε γατούλες, να ρίχνετε ματιές που μαγεύουν, ο ρόλος είναι όλος δικός σας!

Νοέμβρης 2019
Το καβαλάτε το καλάμι και πάτε! Είναι ο μήνας που θα νιώσετε άτρωτοι, πως εσείς είστε και κανείς άλλος, σιγά μη το καταπιέσετε αυτό για πολύ καιρό, δε γίνεται, θα πάθετε! Νιώθετε πως όλα μπορείτε να τα καταφέρετε, πως όλα είναι εφικτά που σημαίνει πως φοράτε εκείνη τη μάσκα του εργασιομανή και σβήνετε κάθε ίχνος συναισθηματισμού. Ο διακόπτης της καρδιάς μπαίνει στο off! Ναι έτσι θα μπορέσετε να μεγαλουργήσετε, αλλά στη κορυφή μπορεί να φτάσετε μονάχοι και δε το θέλουμε αυτό! Υπερασπίζεστε τα θέματά σας, τη καριέρα σας, με όλο σας το είναι! Πιο σίγουροι από ποτέ!

Δεκέμβρης 2019
Μαγικός μήνας και αξεπέραστος και ω ναι φέτος όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας! Αφού ζητήσατε να σας αφήσουν να μεγαλουργήσετε δίχως να σας ενοχλούν, θα το κάνουν και έχετε όλη την ευθύνη επάνω σας! Όσο πιο δύσκολο, πιο σκληρό, πιο ακατόρθωτο, άλλο τόσο η διάθεσή σας στα ύψη, η αισιοδοξία σας να χτυπά κόκκινο και εσείς στην απογείωση.. Ποιος σας πιάνει Υδροχοοάκια μου.. όμορφα! Όσο η χρονιά φτάνει στο τέλος της, όμορφα πράγματα θα συμβαίνουν και πολλά από τα θέματα που είχατε, βρίσκουν ομαλά τις λύσεις τους.. Τέλος καλά, όλα καλά!

..θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα.. λατρεύω τους Υδροχόους.. αλλά ντάξει.. πάτησα φρένο.. χαχα!


magicfariel

πηγή φωτογραφίας pixabay free photos