Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ζώδια: Το «διπλωματικό» μήνυμα του Ερμή, κάτι θέλει να μας πει! by MagicF’Ariel..

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι οι μέρες τέτοιες, είναι η διάθεση μυστήρια, προτιμώ τη
θαλπωρή του σπιτιού μου, έπιασε και κρυουλάκι, κάνω παύση από το σουρτούκεμα, πιάνω τη πένα μου και γράφω.. Όρεξη να υπάρχει, χρόνος.. και ησυχία φυσικά και όλα γίνονται!




Ο Ερμής στον Ζυγό είναι μέρες τώρα, από τις 14/09 και θα παραμείνει μέχρι και τις 03/10, οπότε πάνω κάτω τα ζούμε αυτά που γράφω, ίσως να έχουμε πάρει μια γεύση, σε κάθε περίπτωση είναι μέρες πονηρές, που καλό είναι να αποφύγουμε τις εντάσεις, να φορέσουμε το χαμόγελο και να συνεργαστούμε ομαλά, είτε αφορά επαγγελματικά ζητήματα, είτε ερωτικά!
Ας καταρρίψουμε το άσπρο-μαύρο, ας παίξουμε σε μια ζώνη γκρι, στο ενδιάμεσο, προκειμένου να γίνει η δουλειά όλων μας και να προχωρήσουμε παραπέρα δίχως εντάσεις, προβλήματα και δράματα! Είναι ιδανικές ημέρες για να προσπεράσουμε χαρωπά επικίνδυνες ζώνες! Πόσο βολεύει αυτό μερικούς, πόσο;;;;

Κάνω τη χαζή και πάω παραπέρα.. (διπλωματική στάση της Ταυρίνας..)!

Εντάξει όποιος πρέπει να πάρει μια απόφαση ζωής, ας τη πάρει, ας τη κρατήσει ακόμα κρυφή, ας παραπλανήσει λίγο τους άλλους, όσο ο Ερμής βρίσκεται στο Ζυγό, όλα μια χαρά! Μετά όμως.. ζόρικα τα πράγματα! Σκάει μύτη το ύφος του Σκορπιού και σαρώνει τα πάντα όλα στο πέρασμά του..!

Τι λέει; Θα απολαύσουμε το gossip των ημερών; Τι έγινε τελικά; Ποιος; Γιατί; χαχα..!

τρελά φιλάκια..!


Κριός
Το διάστημα αυτό θα χρειαστεί να κάνετε πίσω σε πολλά θέματα που σας απασχολούν, να ρίξετε μπόλικη στάχτη στα μάτια, δε τρέχει και τίποτα και να αφήσετε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα! Οι άξιοι θα προχωρήσουν δίπλα σας και οι ανάξιοι απλά θα εξαφανιστούν! Καιρός να ρίξετε πολύ νερό στο κρασί σας, οι δεσμευμένοι της παρέας, να επικοινωνήσετε και να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας και να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση σας! Βέβαια και η υπομονή έχει τα όριά της, δηλαδή αν μέχρι τα τέλη του Σεπτέμβρη, δε βελτιωθεί η κατάσταση, τότε βλέπω να γυρίζει το ματάκι σας και να κάνετε έναν χαμό πολύ μεγάλο!
🌾Το μήνυμα είναι να κρατήσετε τις ισορροπίες για να δείτε μέχρι πού θα φτάσει η αναισθησία των άλλων! Τις προθέσεις τους!

Ταύρος
Πολύ μπούρου – μπούρου έχει το μενού των ημερών, λόγια από εδώ, λόγια από εκεί, κουράζεστε πολύ, γιατί ακούτε και το μακρύ και το κοντό του καθενός, όπως ακούνε και εκείνοι το δικό σας! Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, ο στόχος είναι να τακτοποιηθούν τα πάντα όλα και να μην υπάρχουν εκκρεμότητες που αργότερα θα σας βασανίσουν! Δημόσιες σχέσεις, το κλειδί της επιτυχίας σας τούτες τις ημέρες, όσο πιο συνεργάσιμοι είστε, όσο πιο χαμογελαστοί και θετικοί, ακόμα και στα παράξενα της ζωής, άλλο τόσο κερδισμένοι θα βγείτε στο τέλος! Το φινάλε του Σεπτέμβρη είναι κάπως «σκοτεινό» αφού ο ανάδρομος Πλούτωνας σας κάνει υπερβολικούς και πολύ επιθετικούς!
🌾Το μήνυμα είναι στο αθόρυβο να γίνουν οι δουλειές σας, με το χαμόγελο στα χείλη.. και ας αστράφτει και βροντά από μέσα σας!

Δίδυμος
Μια χαρά και δυο τρομάρες! Είναι ένα πολύ παιχνιδιάρικο διάστημα αυτό για εσάς, καταφέρνετε να τους μπουρδουκλώσετε όλους και να γίνει το δικό σας στο τέλος! Ιδανική περίοδος για να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας, να τους ακούσετε, να δείξετε κατανόηση και το τι θα κάνετε στο τέλος, αφορά εσάς και μόνο εσάς! Βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σας, έχετε όρεξη να ξεκινήσετε καινούρια πράγματα, πειραματίζεστε και ας σημαίνει αυτό και ζαβολιές! Ο Ερμής σας σπρώχνει στο να κυκλοφορήσετε, να ανακατευτείτε με τον κόσμο και να φλερτάρετε μέχρι τελικής πτώσης! Και φτάσαμε στη παγίδα. Θα επιλέξετε ένα πρόσωπο για να εστιάσετε το ενδιαφέρον σας, ή σα πεταλουδίτσες θα το αφήσετε στο φλου;;;
🌾Το μήνυμα είναι καιρός για δράση!

Καρκίνος
Λυπάμαι που σας το λέω, αλλά το χωραφάκι που σας έγραψαν μια φορά και έναν καιρό, πρέπει να τακτοποιηθεί, ότι και αν σημαίνει αυτό, οπότε να το προσμένετε, πως τις μέρες αυτές θα ασχοληθείτε με τέτοια ζητήματα! Θα χρειαστεί να ταξιδέψετε σε εποχές, σε εικόνες, σε συζητήσεις που έτυχε να ακούσετε και ξαφνικά να λύσετε ένα δύσκολο παζλ του σήμερα! Από την άλλη είστε έτοιμοι να σηκώσετε τα πάντα όλα στον αέρα, προκειμένου να τα φτιάξετε από την αρχή! Ας υποθέσουμε μια γενική καθαριότητα του σπιτιού σας και αλλαγή ντεκόρ συγχρόνως;;; Μέρες δουλειά, όχι αστεία! Το διάστημα αυτό προσπαθείτε να βελτιώσετε τη καθημερινότητά σας και τις σχέσεις σας με κάθε τρόπο!
🌾Το μήνυμα είναι να εστιάσετε στο σπιτάκι σας και στις ανάγκες του! Πού θα κουρνιάσετε τα κρύα βράδια του χειμώνα;

Λέων
Ο Ερμής που λέτε κάνει οτιδήποτε είναι δυνατόν, για να αγαπήσετε με τους ανθρώπους που βρίσκονται τριγύρω! Ξαφνικά θα δείτε και εσείς άλλη συμπεριφορά από τους άλλους, θα «μαλακώσετε» λίγο και για ακόμα μια φορά κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και δίνετε την ευκαιρία Νο115! Το ζητούμενο είναι να βγει κάτι καλό από όλο αυτό, να ηρεμήσετε, να διώξετε μακριά εκείνες τις εμμονές, τύπου όλοι σας ζηλεύουν και θέλουν να σας κάνουν κακό! Βέβαια, προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, όλο και κάποιος θα στάξει το φαρμάκι του, ίσως από συνήθεια ή εσκεμμένα και εκεί παίζει να γίνει ένας χαμός..! Πριν βγει το Λιονταρίσιο σας, να επεξεργαστείτε τα νέα δεδομένα!
🌾Το μήνυμα είναι δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, τέλος!

Παρθένος
Αν θέλετε χρυσά μου να κάνετε μεγάλη ζωή, ή που θα είστε πλούσιοι από τα γεννοφάσκια σας ή που θα χρειαστεί να εργάζεστε με όλο σας το «είναι»! Έφτασε ο καιρός να πληρώσετε τον λογαριασμό, κατά πάσα πιθανότητα να είστε εντελώς out of budget και κάπως έτσι τα σχέδια που είχατε να ανατραπούν! Μπορεί στο θέμα της καθαριότητας να είστε αστέρια, όμως στο χρηματοοικονομικό, κάπου το χάνετε! Και επειδή είστε ικανά άτομα και πολύ εργατικά, καλό είναι τις μέρες αυτές, να ρίξετε τις προτάσεις σας στο τραπέζι και να ζητήσετε αυτά που σας αξίζουν! Σας τα δίνουν ως δια μαγείας, όχι τσάμπα βέβαια, αλλά προκειμένου να γεμίσουν οι τσέπες σας ξανά, γιατί όχι;
🌾Το μήνυμα είναι πως το χρήμα καλύτερα να σας ανήκει! Άλλη η δυναμική..!

Ζυγός
Ο Ερμής στο ζώδιο σας, είναι χαρωπό το γεγονός, φέρνει όμως αμέτρητες εκπλήξεις! Τι μέρες αυτές θα συναντήσετε πολύ κόσμο, θα επικοινωνήσετε με άλλον τόσο, θα σας μάθουν και οι πέτρες, γιατί τα νέα πρέπει να ταξιδέψουν όπως και να έχει! Είναι και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, ποιος τη χάρη σας, σας βλέπω να τρέχετε στα κομμωτήρια, να κάνετε τα beaute σας, έχετε έντονα την επιθυμία της αλλαγής! Και ξαφνικά προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, μπορεί να σκάσει ένα μαντάτο και να μείνετε με το στόμα ανοιχτό! Ξετυλίγεται το κουβάρι σε διάφορα θέματα που σας απασχολούν και συγκλονίζεστε, μια αλήθεια είναι αυτή! Ένας νέος έρωτας σας περιτριγυρίζει, το νου σας..!
🌾Το μήνυμα είναι πως τα όμορφα πράγματα πηγαίνουν στους όμορφους ανθρώπους!

Σκορπιός
Γίνεστε και πολύ κατάσκοποι, φοράτε τη καμπαρντίνα με τα μαύρα γυαλιά, ο Ερμής σας βάζει στο πετσί του ρόλου κανονικότατα! Γίνεται της μουρλής το κάγκελο πίσω από τη πλάτη σας, έχω την εντύπωση πως έχουν οι βγει οι χατζάρες παγανιά, το κουτσομπολιό πηγαίνει σύννεφο και εσείς το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παρατηρείτε στο αθόρυβο! Ανεξάρτητα από τα μαντάτα λοιπόν, θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία, να μη ταραχτείτε με τίποτα, να μη καταλάβουν ποτέ τα συναισθήματά σας! Καλύτερα να νομίζουν πως δεν έχετε ιδέα, παρά το αντίθετο! Ερωτικά ραντεβουδάκια προκύπτουν, σε μέρη σκοτεινά, ποτέ κανείς δε πρόκειται να μάθει την αλήθεια! Κρύβετε τα συναισθήματά σας με κάθε τρόπο και πολύ καλά κάνετε!
🌾Το μήνυμα είναι πως καλύτερα αδιάφοροι, παρά στο μάτι του Κυκλώνα!

Τοξότης
Χρυσά μου, ο Ερμής σας κάνει πιο κοινωνικούς από ποτέ, έχετε τον ασυμμάζευτο τις μέρες αυτές, θέλετε να βολτάρετε συνεχώς παρέα με τα φιλαράκια σας κυρίως! Ανοίγετε το σπίτι σας επίσης, τρέχετε από σουαρέ σε σουαρέ, το νου σας γιατί έτσι έρχονται τα κιλά.. ξαφνικά! Το θετικό της υπόθεσης είναι πως συζητάτε τα θέματά σας, από εδώ και από εκεί και η διαπίστωση τύπου, όλοι πάνω κάτω βασανίζονται και από κάτι, σας ηρεμεί και λέτε «εντάξει και τι έγινε;;;»! Μέσα από όλο αυτό, μπορεί να προκύψει ένα φλερτ ή ακόμα ένας μεγάλος έρωτας και να βρεθείτε δεσμευμένοι! Προσπαθήστε να φτιάξετε αυτό το all together, γιατί έτσι θα φτιάξετε πολύ όμορφες στιγμές με τους δικούς σας τους ανθρώπους!
🌾Το μήνυμα είναι πως οι φίλοι πρέπει να είναι κοντά στα εύκολα και στα δύσκολα!

Αιγόκερως
Εργασία και χαρά έχει το αστρολογικό μενού των ημερών, από όπου και αν το πιάσετε! Ακόμα και ο Ερμής στη περίπτωση τη δική σας, είναι σοβαρός, γιατί του αρέσει να σας βλέπει φιλόδοξους με υψηλούς στόχους για να πετύχετε! Τις μέρες αυτές φορτσάρετε κανονικά, ρίχνετε όλο το βάρος σας στη δουλειά, κάνετε και δημόσιες σχέσεις συγχρόνως, χρειάζεται και η συμπάθεια του κόσμου πού και πού! Το ανέφερα ξανά, πως η όμορφη συμπεριφορά, εκτιμάται αλλιώς. Δεν έχει σημασία το μαντάτο, ας είναι πιο μαύρο και από το κάρβουνο.. Δυνατό το τέλος του Σεπτέμβρη, ο ανάδρομος Πλούτωνας από το ζώδιό σας, φέρνει εντάσεις και νευράκια! Αποφύγετε τις υπερβολικές αντιδράσεις! Αφήστε και κάτι να πέσει στο πάτωμα..
🌾Το μήνυμα είναι να αποκτήσετε συμμάχους στο έργο σας!

Υδροχόος
Ο Ερμής λοιπόν σας φτιάχνει τη βαλίτσα όπως και να έχει. Κάπου θα πάτε, ετοιμάζεστε σιγά-σιγά, διακριτικά, πάλι ταξιδάκι το μενού, είναι αστρολογικό και επιμένει πολύ! Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό, για να κλέψετε ιδέες, να εμπνευστείτε κάτι το διαφορετικό, νέα δεδομένα, σίγουρα απαραίτητα σε αυτό που κάνετε! Συναντάτε πολύ κόσμο, είστε σε διάθεση να σας δουν, να επικοινωνήσετε, να δείξετε τη πιο γλυκιά πλευρά του εαυτού σας! Οτιδήποτε φτιάχνει το ψυχολογικό και φέρνει εκείνο το χαμόγελο, αυτό να κάνετε δίχως καμία δεύτερη σκέψη, δίχως καμία ενοχή! Τι σας λέω τώρα; Και να σας εκνευρίζουν πού και πού, προσπεράστε το γιατί δεν υπάρχει λόγος να χαλιέστε, είναι απλά της στιγμής!
🌾Το μήνυμα είναι και πάλι, η καρδιά φτιάχνει τις επιθυμίες και το μυαλό τις πραγματοποιεί!

Ιχθύες
Τις μέρες αυτές εστιάζετε στην ερωτική σας τη ζωή, έχετε πολλές επιθυμίες που θέλετε να ικανοποιήσετε και πιο hot καίγεσαι! Το μυαλό σας σκέφτεται διαρκώς πονηρά και κάθε τι που κινείται γύρω από εσάς, σας κάνει να φαντάζεστε δράκους! Φλογερές σκέψεις, φλογερές επιθυμίες, φλογερές νύχτες! Αφού έχετε λύσει όλα τα άλλα σας τα θέματα, γιατί όχι και αυτό;;; Αστειεύομαι φυσικά, αφού τα έξοδα που έχετε είναι πολλά, αρκετοί δε βγαίνετε με τίποτα και πρέπει να κάνετε focus και σε αυτό, μπας και ξελασπώσετε από λογαριασμούς, ξενοιάσετε και ζήσετε τον έρωτά σας! Προς τα τέλη του Σεπτέμβρη θα μπει το νερό στο αυλάκι, όλο και κάποια ζαβολιά θα σας σώσει, οπότε σκαρφιστείτε από τώρα ιδέες!
🌾Το μήνυμα του Ερμή είναι τρία πουλάκια κάθονταν και πλέκανε πουλόβερ!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από WILLGARD από το Pixabay