Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 01/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Καλό μήνα να έχουμε, ζεστό και αγαπησιάρικο και με το χαμόγελο στα χείλη!
Λατρεύω τον Σεπτέμβρη, κρύβουν απίστευτη μαγεία οι μέρες του, είναι άκρως ανανεωτικός, γεμάτος από δώρα για εκείνους που τα αξίζουν μόνο!
Τα άτακτα παιδιά του καλοκαιριού, ας έχουν το νου τους, γιατί πάντα προκύπτουν αναποδιές με σκοπό φυσικά μια τιμωρία πολύ γλυκιά, ίσως και λίγο πικρή, κάποιος πρέπει να πάθει για να μάθει!
Όμως τα καλά τα παιδιά δεν έχουν να ανησυχούν για κάτι! Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται! Ρίξε Δία τις αστραπές σου.. λέω..!!!

Σήμερα αστρολογικά είναι μια καλή συνέχεια των προηγούμενων ημερών. Ο έρωτας καραδοκεί σε αρκετές περιπτώσεις, επιμένει, θέλει να κάνει καλό, η αγάπη επιστρέφει πάντα στην αγάπη, επιμένω και εγώ σε αυτό.. όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται, όσο και αν απαρνιούνται ο ένας τον άλλον, όσο και αν επιλέγουν συντρόφους και συντρόφους, στο τέλος, όλο και κάτι θα τους ενώσει, είναι η αγάπη.. το φωνάζω έξω δυνατά, γιατί εσύ δε με ακούς;;;


Όμως έρχονται και επαγγελματικές επιτυχίες! Από αύριο κιόλας τα νέα θα φτάσουν πουρνό-πουρνό και η έκπληξη θα είναι σίγουρα μεγάλη! Ποιος είναι ο τυχερός που θα πάρει προαγωγή και αύξηση;;;

Και επειδή είναι Κυριακή και επειδή σήμερα δεν έχει μπίζνες, ας ηρεμήσουμε και ας κοιτάξουμε τη θάλασσα από το μπαλκόνι, ας ρεμβάσουμε τα πεύκα στο βουνό, ας χαζέψουμε τον καταγάλανο ουρανό, να αφήσουμε το μυαλό μας να ξεφύγει, να ταξιδέψει, να χαθεί στα απίστευτα μαγικά χρώματα της φύσης και όπου πατήσει φρένο, όποια μάτια συναντήσει, όποια ψυχή νοσταλγήσει, ας ρίξει ένα τηλεφώνημα.. ένα μήνυμα, ας δείξει εκείνο το πολυπόθητο ενδιαφέρον..

αξίζει τον κόπο..

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ όμορφη μέρα σας ξημέρωσε, φροντίστε να έχετε το τηλέφωνο κάπου κοντά σας, γιατί τα μαντάτα τρέχουν και είναι πολύ ευχάριστα! Ο Ερμής έχει τα κέφια του και όχι μόνο! Μπορεί να είναι Κυριακή, όμως από αύριο τα κεφάλια μέσα για αρκετούς από εσάς! Κάποια ψυχή, έχει σκοπό να σας προετοιμάσει ψυχολογικά, για αυτά που θα έρθουν! Μια προαγωγή επιμένει, όπως και μια αύξηση! Σήμερα λοιπόν, ένα πουλάκι σας λέει τα χαρμόσυνα τα νέα, οπότε προετοιμάστε τη γκαρνταρόμπα σας, επιβάλλεται να είστε καλοντυμένοι, σοβαροί και εντυπωσιακοί! Έχει μπουγάδα και σίδερο λέει;;; Ιδανικό το βράδυ για ένα ερωτικό ραντεβουδάκι..!

Ταύρος
Το ποδαρικό του Σεπτέμβρη είναι γεμάτο από ευχάριστες εκπλήξεις! Το σύμπαν επιμένει για έναν μεγάλο έρωτα, προφανώς δε μπορεί να συμβεί αυτό σε όλα τα Ταυράκια, όμως αν αγαπάτε, αν σας αγαπούν, όλο και κάποιο γεγονός θα προκύψει, που θα σας αναστατώσει γλυκά! Και σήμερα μια τέτοια μέρα είναι, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, ένα απρόβλεπτο μήνυμα, μια συνάντηση μοιραία, που θα σας κάνει να δείτε εκείνα τα πολύχρωμα τα αστεράκια για τα καλά! Ο απρόβλεπτος Ουρανός, παρέα με τον χαρωπό και τρελά ερωτευμένο Ερμή, κάνουν τσαχπινιές, με σκοπό να νιώσετε όλα εκείνα τα συναισθήματα που θάβετε χρόνια τώρα κάτω από το χαλάκι. Λέτε;;;

Δίδυμος
Επιμένουν τα οικογενειακά τα βάσανα, κάτι πρέπει να λύσετε άμεσα, προκειμένου να βρείτε την ηρεμία σας! Το καλημέρα του Σεπτέμβρη σας βρίσκει σε μια άκρως κατασκοπευτική διάθεση, κάτι γυρεύετε να μάθετε καιρό τώρα, είστε όμως έτοιμοι για αυτά που πρόκειται να ακούσετε;;; Ο Ερμής σήμερα έχει σκοπό να σας αποκαλύψει τα πάντα όλα, για θέματα που σας ενδιαφέρουν, σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες στο πιάτο, οπότε είναι δικό σας το θέμα το πώς θα διαχειριστείτε ένα τέτοιο γεγονός! Μυρίζομαι αλλαγές μεγάλες και τρανές, κάτι διώχνετε μακριά και κάτι το ακολουθείτε με άλλο σθένος! Το μονοπάτι είναι ένα και αυτό θα διαλέξετε! Get ready!

Καρκίνος
Μια μέρα που μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού, με παρέες εντελώς διαφορετικές από αυτές που έχετε συνηθίσει! Έχετε το φευγιό μέσα σας, σα να θέλετε να αποδράσετε από τη πραγματικότητα, τη καθημερινότητα, για αυτό και μπορεί τώρα που έχουν επιστρέψει όλοι, εσείς να τη κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια! Ένα ταξιδάκι αναψυχής είναι ότι πρέπει για να φτιάξετε το ψυχολογικό! Βέβαια, προκύπτουν γνωριμίες μυστήριες, που σας εμψυχώνουν κατά βάθος, που σας δίνουν πληροφορίες πολύ πρωτότυπες, που σας βοηθούν στα επόμενα βήματά σας! Ξεσηκωμένοι και ενθουσιασμένοι, είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε! Ο τολμών νικά!

Λέων
Τι θα κάνουμε με τη περίπτωση τη δική σας; Σίγουρα είστε από τα ζώδια που έχουν τσακωθεί με το χρήμα, μια έρχεται και μια φεύγει και προκοπή δε βλέπετε και το άγχος σας αυτό είναι μόνιμο, σχεδόν κάθε τέλος του μήνα και σίγουρα μετά από καλοκαιρινές διακοπές! Ναι, τα βάσανά σας είναι επαγγελματικά και οικονομικά και το ποδαρικό του Σεπτέμβρη σας υπόσχεται λεφτά και μια νέα δουλειά, κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα! Θα πάτε στα καράβια ή το σκέφτεστε ακόμα;;; Ο Ερμής παρέα με τον Ουρανό, σας στέλνουν ένα μήνυμα τρελό και αυτό ίσως να είναι μια αύξηση, ή ένα δωράκι από τη δουλειά σας χρηματικό, έτσι για να σας γλυκάνουν λίγο.. Υπομονή!

Παρθένος
Γλυκά μου παιδιά ετοιμάστε βαλιτσούλα, γιατί ταξιδεύετε! Πού, πώς, τι μόνο εσείς το γνωρίζετε, πάντως σήμερα ή τις επόμενες ημέρες ίσως να σας κάνουν μια πρόταση πολύ φοβερή και τρομερή και ξαφνικά να βρεθείτε αλλού για αλλού! Είστε οι τυχεροί της παρέας, αφού τόσοι πλανήτες στο ζώδιό σας, σας δίνουν δύναμη, χαρά, αισιοδοξία και ελπίδα για ένα πολύ λαμπρό μέλλον! Από εδώ και πέρα να ξέρετε πως ότι στόχο είχατε βάλει το προηγούμενο το διάστημα, θα τον πετύχετε και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση! Ο Ουρανός μπαίνει σφήνα, οπότε κάθε τι που θα συμβεί θα είναι απρόβλεπτο, μια μεγάλη έκπληξη! Αποφύγετε όμως τα κακοπροαίρετα κουτσομπολιά! Τσάμπα κόπος!

Ζυγός
Μυστήριο το ποδαρικό του Σεπτέμβρη, σας αποκαλύπτει πολλά και διάφορα που συμβαίνουν πίσω από τη πλάτη σας και εσείς θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα και με πολύ ξεκάθαρο τρόπο! Προφανώς το οικοπεδάκι θέλουν να σας το φάνε κάποιοι άλλοι, η απουσία σας από το σπίτι, από την οικογένεια, από οπουδήποτε έχετε να λαμβάνετε, είναι η αιτία να γίνονται δουλειές πίσω από τη πλάτη σας με σκοπό να σας ρίξουν για τα καλά! Δε νομίζω να το αφήσετε έτσι αυτό! Κάποιος λοιπόν, σας ανοίγει τα μάτια, ο Ερμής στέλνει τα μαντάτα και εσείς αναλαμβάνετε δράση! Μια νέα πρόταση για δουλειά, με περισσότερα λεφτά, σας αναστατώνει γλυκά, όμως ας είστε λίγο πονηροί! Γιατί τώρα;;;

Σκορπιός
Με το καλημέρα του Σεπτέμβρη τις αποφάσεις σας τις έχετε πάρει και θα το δείξετε με κάθε τρόπο! Για ακόμα μια φορά πιάνετε σκούπα και φαράσι και διώχνετε από κοντά σας εκείνα τα άτομα τα αρνητικά και απαισιόδοξα που σας πηγαίνουν πίσω στη ζωή σας! Το σύμπαν έχει τα κέφια του, ο Ουρανός και ο Ερμής κάνουν το τηλέφωνό σας να χτυπά από νωρίς το πρωί, με μαντάτα πολύ χαρωπά και λίγα λέω! Οι προτάσεις για βόλτες πέφτουν βροχή, όμως μπορεί να είναι και επαγγελματικό το θέμα! Αναλαμβάνετε ένα νέο project στα πολύ ξαφνικά, απογειώνεστε από χαρά και δύσκολα θα πείτε εκείνο το όχι! Ξεσηκώνεστε για κάτι πολύ διαφορετικό και άκρως ανανεωτικό!

Τοξότης
Μπορεί να είναι Κυριακή σήμερα, αλλά είναι η 1η του Σεπτέμβρη, που σημαίνει πως αλλάζετε προτεραιότητες, καλοκαιρινές διακοπές τέλος, από εδώ και πέρα έχει εργασία και χαρά, νέους στόχους και επιτυχίες ανέλπιστες! Άλλωστε το διάστημα που μας πέρασε μπορώ να πω, πως αρκετά προβληματιστήκατε με τη πορεία σας. Από εδώ και πέρα έχει αποφάσεις και την υλοποίησή τους! Και εκεί που θα τρώτε τα μεζεδάκια σας, σε κάποιο ταβερνάκι, τσουπ όλο και κάποιος σας προτείνει κάτι, ακόμα και η πιο τρελή ιδέα, μπορεί εσάς να σας φανεί σωτήρια! Ανανεώνεστε, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά, πάντως οτιδήποτε δε σας κάνει τσουπ στα σκουπίδια!

Αιγόκερως
Το hello του Σεπτέμβρη είναι φοβερό και τρομερό και μες στην αισιοδοξία, για αυτό δε θέλω γκρίνιες και ιστορίες για αγρίους! Μέρα που κρύβει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, μπορεί στα ξαφνικά να συναντήσετε ένα πρόσωπο που έχετε πολύ καιρό να δείτε, ή να επικοινωνήσει μαζί σας μια ψυχή που σίγουρα θα σας αναστατώσει πολύ! Τα νέα τρέχουν και φτάνουν και φέρνουν χαμόγελα, για αυτό ξεχάστε τα επιστημονικά σενάρια και τις καταστροφολογίες! Εσείς που ψάχνεστε επαγγελματικά ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψετε, να πάτε σε κάποια σχολή, να επενδύσετε στον εαυτό σας, προκειμένου να πετύχετε στόχους ζωής! Το τηλέφωνο δίπλα σας!

Υδροχόος
Χρυσά μου, σας βασανίζουν με οικονομικά ζητήματα και ας είναι 1η του μήνα και ας είναι Κυριακή! Υπάρχουν άτομα εκεί έξω, ίσως να είναι και η οικογένειά σας, που σας πιέζουν, που ζητούν από εσάς, να δώσετε ότι έχετε και δεν έχετε, για διάφορους λόγους φυσικά και εσείς εννοείται πως δεν είστε έτοιμοι, ούτε διατεθειμένοι να μοιράσετε τη περιουσία σας, όταν ζείτε και βασιλεύετε ακόμα! Ενώ ο Ερμής σήμερα έχει τις καλές του, με εσάς δεν είναι το ίδιο! Τα νέα τρέχουν, είναι συγκλονιστικά και σε κάποιες περιπτώσεις άκρως απογοητευτικά, αφού νιώθετε πως θέλουν να σας «φάνε» άνθρωποι που θεωρείτε πολύ δικούς σας! Οικογενειακές εντάσεις και ο λόγος είναι το χρήμα!

Ιχθύες
Το ποδαρικό του Σεπτέμβρη είναι γεμάτο από απρόβλεπτες εκπλήξεις! Αρκετοί από εσάς, έχετε πάρει τις αποφάσεις σας και είστε έτοιμοι να τις ανακοινώσετε και ότι προκύψει! Συγκλονιστικά τα νέα σας σε όλα τα επίπεδα! Ένας έρωτας είναι η αιτία; Μια νέα δουλειά; Και τα δυο μαζί; Πάντως φρόνιμοι δε κάθεστε με τίποτα! Κάποιοι αποφασίζετε να αποκτήσετε έναν νέο σύντροφο, να ζήσετε μαζί, να ευτυχίσετε που σημαίνει πως κάτι τέτοιο θα φέρει ανατροπές, ζήλειες, εντάσεις και ίντριγκες και πραγματικά μήπως μετά να ταξιδέψετε στο Θιβέτ;;; Ξεκινά μια φοβερή περίοδος, άκρως ανανεωτική και εσείς που κυνηγάτε τα όνειρά σας, απλά τα πραγματοποιείτε με κάθε τίμημα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Fabio Marciano από το Pixabay