Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 25/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βρήκα τη μέρα για να γράψω, σήμερα που η Αφροδίτη
κλαίει όλη μέρα, μιας που ο Κρόνος την έχει βάλει από νωρίς κάτω και της τα ψέλνει, την επικρίνει, τη μαλώνει, γιατί μοιράζει αγάπες και λουλούδια σε άτομα που δε το αξίζουν, που δεν είναι ικανά να σεβαστούν τόσο όμορφα συναισθήματα!
Μα ποιος είναι ο Κρόνος, που θα μας πει ποιος αξίζει να αγαπιέται και ποιος όχι;;;

Απαντώ η Ταυρίνα, είναι εκείνος που δε παρασύρεται από τα φρουφρου και αρώματα, από τις ψευτιές του κόσμου, από το δήθεν του καθενός! Είναι εκείνος που βλέπει τη ψυχή που κρύβει ο καθένας από εμάς, που παρακολουθεί τις κινήσεις μας, που το βράδυ ρίχνει βλέφαρο σε εκείνους που κλαίνε μονάχοι και αναρωτιούνται το γιατί;;;

Σήμερα λοιπόν, ερωτικά θέματα προκύπτουν, συζητήσεις πικρόχολες γίνονται, η αλήθεια φανερώνεται και προφανώς έχει και πολύ κλάμα η κυρία! Όποιος έχει καθαρό το κούτελο, δεν έχει να φοβηθεί κάτι, όποιος αγαπά με όλη του τη καρδιά επίσης, όμως όποιος έχει κάνει βρομοδουλειά, τότε καλό είναι να αφήσει το σύμπαν να πράξει όπως αξίζει στη κάθε τη περίπτωση!

Μια γούνα για τη κυρία μπας και ζεστάνει η καρδιά της..

φιλάκια!


Κριός
Μια μέρα πολύ μυστήρια για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Καιρό τώρα έχετε διαπιστώσει πως υπάρχουν άνθρωποι μέσα στη ζωή σας, που σας χαλούν καθημερινά τη διάθεση, που μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδιά σας, που άλλα δείχνουν σε εσάς και αλλά κάνουν πίσω από τη πλάτη σας. Το αντίο θα το πείτε, όμως το έχουν καταλάβει και σας το κάνουν ακόμα πιο δύσκολο! Σήμερα δεν έχει αγάπες και λουλούδια, ούτε σας θαυμάζει κανείς! Δε πειράζει, πού και πού χρειάζεται να βλέπουν και τη «στραβή» πλευρά του εαυτού σας!

Ταύρος
Μπορεί εσείς να μη νιώθετε και τόσο ωραία, η αισιοδοξία σας να έχει πιάσει πάτο, όμως η μέρα κρύβει μια ευχάριστη έκπληξη, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Μια αύξηση σας γυροφέρνει, εντυπωσιάζετε τους συνεργάτες σας με την αφοσίωσή σας και την εργατικότητά σας, οπότε δίχως να το καταλάβετε, πλησιάζετε έναν στόχο δύσκολο όμως καθόλου ακατόρθωτο! Αποφύγετε τις διάφορες συναλλαγές, όχι άλλα έξοδα! Ερωτικά, αφήστε το θέμα, σήμερα ο καθένας κοιτάζει τη πάρτη του και τα λόγια στάζουν φαρμάκι!

Δίδυμος
Τις μέρες αυτές πολύ «λαλάτε» σα τα κοκόρια ένα πράγμα! Από τη μια καλά κάνετε, γιατί χρειάζονται πολλά επιχειρήματα κυρίως για να πετύχετε επαγγελματικούς στόχους! Από την άλλη όμως καλό είναι να είστε κάπως μετρημένοι, γιατί δε ξέρετε πως ερμηνεύονται τα λόγια σας σε μερικούς! Και ο κλήρος σήμερα πέφτει σε εσάς, θα χρειαστεί να μείνετε στο σπιτάκι σας και να κάνετε μια γενική καθαριότητα, να μπουν όλα στη θέση τους, μπας και σταματήσουν να σας ενοχλούν για τέτοια ζητήματα! Θυμωμένους σας βρίσκω!

Καρκίνος
Κάτι έχετε πάθει εσείς, κάτι σας έχει βρει και εκεί που φτιάχνετε τις σχέσεις σας με τους άλλους, εκεί και τις χαλάτε στο πολύ ξαφνικό! Ζόρικη η μέρα σας, θα χρειαστεί να ρίξετε πολύ νερό στο κρασί σας, γιατί πάλι θέματα ερωτικά προκύπτουν, πάλι εντάσεις, λογομαχίες, θέλετε να γίνει το δικό σας, όμως δε σας βγαίνει με τίποτα! Αν σας οφείλουν χρήματα, θα πρέπει να μπείτε μπροστά και να τα ζητήσετε, δίχως ντροπές και με πολύ θάρρος! Σας κάνουν πάσα ζητήματα που σας αφορούν άμεσα και θα πρέπει να τα λύσετε μονάχοι!

Λέων
Επαγγελματικά τα βάσανά σας κυρίως και στη συνέχεια ερωτικά! Υπάρχει ένα θέμα στη δουλειά που σας προβληματίζει πολύ, κάποιο πρόσωπο που δε σας συμπαθεί και τόσο και σήμερα θα σας το δείξει με κάθε τρόπο! Μπορεί να πέσετε από τα σύννεφα, γιατί δεν είχατε ιδέα για το τι συμβαίνει στη πραγματικότητα! Φορτισμένοι και μπουχτισμένοι μια επιθυμία τύπου να τα βροντήξετε όλα στον αγέρα θα την έχετε! Και το κερασάκι στη τούρτα, ο σύντροφός σας με το μακρύ και το κοντό του! Μη δίνετε σημασία καμιά!

Παρθένος
Και πολύ καλά κάνετε, που ζητάτε για να λάβετε, κυρίως σε νέες επαγγελματικές συνεργασίες! Βέβαια, δεν είναι σίγουρο το αν θα εκπληρώσουν τις επιθυμίες σας και σήμερα θα το καταλάβετε αυτό, μια στεναχώρια θα σας έρθει, καλά θα κάνετε να μην επιμείνετε γιατί το σύμπαν είναι κάπως μπλοκαρισμένο! Δε χρειάζεται να τσακωθείτε με όλο τον κόσμο, ούτε να ανοίξετε το στοματάκι σας και να φτιάξετε κουτσομπολιά που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε! Ας δουν τι έχετε να προσφέρετε πρώτα!

Ζυγός
Είναι οι μέρες τέτοιες που έχουν πέσει από πάνω σας συγγενείς, γνωστοί και φίλοι και ξαφνικά σας πιέζουν για θέματα προσωπικά! Εσείς μπορεί να έχετε κάνει τις επιλογές σας, να αγαπάτε όπου αγαπάτε, όμως δεν εγκρίνουν και τόσο τον τρόπο της ζωής σας και επεμβαίνουν με τον πιο ενοχλητικό τρόπο! Υπάρχουν δυο περιπτώσεις, ή βρίσκεστε σε πλήρη άρνηση και χαλάτε τη ζαχαρένια σας, ή λέτε σε όλους ένα «ναι, έχεις δίκιο», τους αφήνετε να ηρεμήσουν και εσείς συνεχίζετε από εκεί που το αφήσατε! Ζυγιάστε πονηρά τη κατάσταση!

Σκορπιός
Και μόλις ρίξετε άκυρο σε μερικούς, να πώς θα τρέξουν από πίσω σας! Πεσμένα τα κέφια, εκνευρισμένοι πολύ, απογοητευμένοι επίσης, αφού το παλεύετε καιρό τώρα και αποτέλεσμα δεν υπάρχει, παρά μόνο η αχαριστία! Δε φταίνε όλοι για το κακό που σας έχει βρει, όμως σήμερα έτσι όπως νιώθετε δε θέλετε να πείτε καλημέρα ούτε στον εαυτό σας τον ίδιο! Αποφύγετε λοιπόν τις επαφές και τις πολλές τις κουβέντες, γιατί φαρμάκι στο φαρμάκι, ακόμα και το καλύτερο το φιλαράκι μπορεί να γίνει μπουχός! Όχι άλλα μυστικά!

Τοξότης
Πολύ στηρίζεστε στους άλλους και αυτό δε κάνει καλό! Ανεξάρτητα από τις δοσοληψίες που έχετε με μερικούς, θα χρειαστεί να μπείτε μπροστά, να αναλάβετε δράση και να δείξετε πως και μονάχοι σας μια χαρά τα καταφέρνετε! Σήμερα λοιπόν, περιμένετε κάποιος να σας βοηθήσει, να σας εξυπηρετήσει, να συνεργαστεί μαζί σας για ένα θέμα που σας καίει και να μη συμβεί ποτέ αυτό! Σας κρεμάνε τη τελευταία τη στιγμή, σας αφήνουν να κολυμπήσετε στα βαθιά, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Ψυχραιμία πάνω από όλα!

Αιγόκερως
Παράξενα μας το λέει το σύμπαν για τη περίπτωση τη δική σας! Ένας έρωτας προκύπτει, είναι αυτό που λέμε, «κατακούτελα» μπαμ και κάτω, να νιώσετε συναισθήματα για ένα πρόσωπο που δε πρέπει! Μια ματιά, χίλιες λέξεις! Λέω να καθίσετε φρόνιμα, γιατί σήμερα η Αφροδίτη έχει πυρετό, οπότε σας παίρνουν χαμπάρι, εκτίθεστε και σας προειδοποιούν, σας βάζουν φρένο! Δράση, αντίδραση, δεν ήξεραν, δε ρώταγαν; Ένα τηλεφώνημα, μια είδηση, ένα μήνυμα, σας στέλνει στα τάρταρα! Θέλουν να δουν εκείνο το δάκρυ..!

Υδροχόος
Μετά από πολύ καιρό επιστρέφουν οι πάγοι στη καρδιά σας! Γίνεστε πιο σκληροί από ποτέ, απόλυτοι και αυστηροί με τους γύρω σας! Κάτι σας ενόχλησε, κάποιος σας πείραξε, δεν αποδέχεστε με τίποτα, εσείς να προσπαθείτε για το καλύτερο και οι άλλοι να σας βάζουν εμπόδια, έτσι επειδή ζηλεύουν την ευτυχία σας! Υπάρχουν δυο περιπτώσεις, ή που παίρνετε τα βουνά και τα λαγκάδια και τους αφήνετε να βράσουν με το ζουμί τους, ή που τους βάζετε κάτω και μετανιώνουν την ώρα και τη στιγμή που τα έβαλαν μαζί σας! Αστράφτει και βροντά το «είναι» σας!

Ιχθύες
Καλά βρήκατε τη μέρα για να πείτε την αλήθεια! Μα είναι δυνατόν; Μπορεί εσείς να έχετε ενοχές, γιατί ήσασταν άτακτοι πολύ το καλοκαίρι, όμως δε χρειάζεται να μάθουν τα μυστικά σας! Ότι έγινε-έγινε, οπότε θάψτε ότι έχετε να αποκαλύψετε σε εκείνο το σεντούκι της ζωής! Κουβέντες γίνονται πολλές και δε παίρνουν και τόσο το μέρος σας και αυτό σας τρελαίνει! Παραλογίζεστε σήμερα κανονικά, ή που θα σας αγαπούν έτσι, ή που δε θέλετε να είναι κανείς κοντά σας! Δε γίνεται από τη μια να ρημάζετε τα πάντα όλα και από την άλλη να έχετε υποστηρικτές σε αυτό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Mark Frost από το Pixabay