Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 08/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Φορτσάτος μας μπήκε ο Σεπτέμβρης, ο μήνας έχει 8 και έχουν ήδη συμβεί τα απίστευτα στο σύμπαν,
οι πλανήτες αλλάζουν θέση, κάνουν κάτι συνδυασμούς τρελούς και αλλοπαρμένους και ότι προκύψει! Ψάχνονται εκεί ψηλά, παθαίνουμε ένα πατατράκ εδώ κάτω στα χαμηλά! Έτσι δε γίνεται συνήθως;;;






Που λέτε ο Ποσειδώνας, έχει φτιάξει φουρτούνες, κύματα σε χρώμα σκούρο μπλε, να μη βλέπουμε τι γίνεται στο βυθό, η αμμουδιά να είναι αόρατη, το άγνωστο να φτιάχνει μυστήριο και να προκαλεί τρόμο! Αφήνει στο καθένα από εμάς τη φαντασία ελεύθερη, κάποιοι βλέπουμε κρυφούς, θαμμένους θησαυρούς, κάποιοι πλάσματα τρομαχτικά, μια θάλασσα εντελώς ανεξερεύνητη, αιώνες τώρα!

Τα ψεματάκια επίσης πάνε και έρχονται σα τα κύματα. Μια είναι γλυκά και σχεδόν αθόρυβα και μια λίγο αγριεμένα που προμηνύουν εκείνο το μπουρίνι.. Ανάλογα λοιπόν με το ψυχικό μας τον κόσμο, φτιάχνουμε το τοπίο, κάνουμε βουτιά και ή που θα ανακαλύψουμε γοργόνες και μαργαριτάρια ή μια δράκαινα να φλερτάρει με έναν καρχαρία.. Η έκπληξη σίγουρα μεγάλη!

Ο Δίας επίσης δεν έχει και τόσο τα κέφια του! Έφαγε στράβωμα με τον Ήλιο! Του φωνάζει από το πρωί. Να ρίξει φως στην αλήθεια! Να επιβληθεί στο Ποσειδώνα και στα ψέματά του!

Γιατί;;;

Η αλήθεια είναι προτιμότερη σε κάθε περίπτωση! Και ας πονάει.. μερικές φορές.. Πειράζει;;; 

φιλάκια..


Κριός
Καλά τις μέρες αυτές μη πιστεύετε αυτά που σας λένε στο απόλυτο γιατί βάζουν πολύ σάλτσα στα λόγια τους, σας ωραιοποιούν διάφορες καταστάσεις και αν δεν έχετε το νου σας μπορεί να μπλέξετε σε ανούσιες συναισθηματικές περιπέτειες! Σήμερα μπορεί να θέλετε βόλτες από εδώ και από εκεί, να πάτε ας πούμε σε ένα ταβερνάκι να φάτε, να σας φροντίσουν, να σας περιποιηθούν, να όμως που για κάποιο λόγο το χατίρι δε σας το κάνουν! Προφανώς χρειάζεται πρώτα να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού σας.

Ταύρος
Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να βγείτε έξω, να βολτάρετε, να δείτε τα φιλαράκια σας και γενικότερα να παρευρεθείτε στα σουαρέ που σας έχουν καλεσμένους. Επιλέξτε κάτι το διαφορετικό, να ανακατευτείτε με άγνωστο κόσμο, γιατί ο έρωτας επιμένει, έχει σκοπό να εμφανιστεί πολύ ξαφνικά και από το πουθενά! Μη φορέσετε τη πούλια και τον αυγερινό, επιλέξτε κάτι κλασικό και σέξι, γιατί σας ταιριάζει περισσότερο το στιλ αυτό. Κρατήστε χαμηλό προφίλ, αφήστε τους άλλους να έρθουν σε εσάς. Όσο πιο μυστήριοι άλλο τόσο γοητευτικοί..

Δίδυμος
Μέσα στο κουτσομπολιό σας βρίσκω, ξαφνικά έχουν ανοίξει οι ουρανοί και μαθαίνετε πράματα και θάματα που αφορούν ανθρώπους που συναναστρέφεστε καθημερινά. Μη συγκλονίζεστε αν σας ζηλεύουν και προσπαθούν να σας ρίξουν στην αφάνεια! Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο σημαίνει πως είστε πολύ καλοί σε ότι κάνετε και πώς πρέπει να επιμείνετε μέχρι να βγείτε νικητές! Θέματα σπιτιού σας βασανίζουν, έχετε το φευγιό μέσα σας, δε σας αρέσει να πληρώνετε λογαριασμούς, όταν δε τους έχετε προκαλέσει εσείς οι ίδιοι!

Καρκίνος
Μυστήρια η μέρα σας, μπορεί να είναι ευχάριστη, να έχει κάθε προοπτική να κυλήσει όμορφα, αρκεί να μην ανοίξετε το στοματάκι σας και πετάξετε εκείνα τα διαμάντια που φέρνουν εντάσεις στο λεπτό! Θα μπορούσε να είναι μια άκρως ερωτική Κυριακή, να αράξετε με το ταίρι σας αγκαλίτσα και να φτιάξτε όμορφες στιγμές! Αν κάνετε το λάθος και αναφέρετε οικονομικά ζητήματα, τότε πάει στο βρόντο το ροζ το φόντο και αντί να λέτε σ’αγαπώ, να πιάνετε χαρτί και μολύβι και να ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί..!

Λέων
Και φυσικά το μυαλό σας είναι στο χρήμα, στο πόσο δύσκολα έρχεται και στο πόσο εύκολα φεύγει, όμως έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης σε αυτό, αφού είστε χύμα στο κύμα όλα αυτά τα χρόνια! Το σύμπαν επιμένει πως δεν είναι καλές ημέρες για να κάνετε κουμάντο, για να σφίξετε τα λουριά, για να κάνετε τον τροχονόμο, όταν το παράδειγμα που δίνετε δεν είναι και το καλύτερο. Και επειδή θα πέσετε πάνω σε αντιδράσεις, μιας που είναι Κυριακή και ο κόσμος χαλαρώνει, σας το λέω από τώρα, ξεχάστε το ύφος το αυστηρό, δε πιάνει!

Παρθένος
Να ξέρετε πως ο Ποσειδώνας βρίσκεται σε πλήρη έξαρση τις μέρες αυτές, που σημαίνει πως η φαντασία σας καλπάζει και όλα σας φαίνονται ωραία! Αισιοδοξείτε με το κάθε τι και αυτό από τη μια σας βελτιώνει τη διάθεση, από την άλλη όμως μπορεί να πέσετε σε παγίδες που τις φτιάχνετε οι ίδιοι. Κρατήστε μικρό καλάθι στα νέα που φτάνουν στα αυτιά σας. Δεν είναι έτσι ακριβώς όπως σας τα λένε. Οικογενειακά θέματα σας βασανίζουν, κάτι μπορεί να προκύψει και να χρειαστεί και πάλι εσείς να τρέξετε! Ψυχραιμία!

Ζυγός
Ξεσηκωμένοι για βόλτες, για συγκεντρώσεις, για μεζεδάκια, για διάφορες δραστηριότητες με τον σύντροφό σας και τους φίλους σας, θέλετε τόσο πολύ να ξενοιάσετε όμορφα, να όμως που τέτοια εποχή, όλοι τρέχουν να τακτοποιήσουν ζητήματα που δεν αφήνουν ούτε χρόνο, ούτε καλή διάθεση για τέτοια. Ίσως και να χρειαστεί να μείνετε μονάχοι σας και να αλλάξετε τα πλάνα, γιατί είναι μια Κυριακή, λίγο πριν.. ξεκινήσουν τα πάντα όλα! Ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας και το νου σας, στα ψεματάκια. Σας ξεφεύγουν λέξεις..!

Σκορπιός
Περιμένετε κάτι λεφτά να σας δώσουν, από μέρα σε μέρα και δεν έρχονται με τίποτα! Οι δικαιολογίες πέφτουν σα βροχή, μπορεί να κάνετε υπομονή, αλλά πόσο πια;;; Σήμερα και να ζητήσετε τα λεφτά σας, είναι σαν αυτό που λέμε, στου κουφού τη πόρτα όσο θέλεις βρόντα, οπότε τσάμπα θα χαλάσετε τη ζαχαρένια σας. Σας λένε ψεματάκια, μαζεμένα κιόλας, τα ακούτε μεν, αλλά δε μασάτε κουτόχορτο! Σας βλέπω Κυριακάτικο, να βγαίνετε από τα ρούχα σας, να σας πιάνει το Σκορπίσιο σας και να κάνετε έναν κακό χαμό!

Τοξότης
Γενικότερα είναι ένα ΣΚ που καλύτερα να μασάτε τσίχλες, παρά να μιλάτε και πολύ, γιατί πετάτε κάτι διαμάντια που ανάβουν φωτιές και για να σώσετε τη κατάσταση, πετάτε λίγα ακόμα και να σου και οι πυρκαγιές! Ιδανική μέρα για να ρίξετε μπόλικη στάχτη στα μάτια σας, να κάνετε τέρμα τους χαζούς και να αφήσετε τους άλλους να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα! Όσο πιο αθόρυβοι και αόρατοι είστε, τόσο το καλύτερο για εσάς τους ίδιους! Τώρα αν βλέπετε περισσότερα από όσα πρέπει, φορέστε γυαλιά ηλίου και απομακρυνθείτε!

Αιγόκερως
Μια είστε μες στη τρελή τη χαρά και μια μέσα στη μαύρη, μαυρίλα πλάκωσε! Του λωλού δηλαδή, αλλά φταίει το σύμπαν για αυτό! Πολλά τα μυστικά που φτιάχνετε τις μέρες αυτές, μαζεύετε πληροφορίες διαφόρων ειδών, ακόμα και τα ερωτικά σας πιο μυστήρια από ποτέ! Μπορεί να σας λένε το σ’αγαπώ, αλλά δε πιστεύετε με τίποτα! Μπορεί λεφτά να μπαίνουν στη τσέπη σας, όμως ποτέ δεν είναι αρκετό! Ανικανοποίητους σας βρίσκω και μες στη γκρίνια, γιατί η αλήθεια είναι πως έχετε ανάγκη από μια ανανέωση πολύ δυνατή! Ωχ..

Υδροχόος
Πετάτε χρυσά μου, διανύεται μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής σας, νιώθετε πως κανείς δε μπορεί να τα βάλει μαζί σας! Αυτό είναι πολύ τέλειο, καιρό έχετε να νιώσετε τόσο όμορφα για τον εαυτό σας! Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να περνούν όλα από τα χέρια σας, ούτε πως δεν έχετε ανάγκη τη συνεργασία των άλλων! Αποφύγετε εγωισμούς, πείσματα και αλαζονείες, γιατί ο θαυμασμός που νιώθουν για εσάς, μπορεί να γίνει αντιπάθεια στο λεπτό! Κάποιοι σας παραμυθιάζουν, αλλά είναι μες στο παιχνίδι και αυτό!

Ιχθύες
Τι έγινε; Επιστρέφετε σε αγκαλιές γνώριμες, εκεί που ξέρετε πως σας αγαπούν;;; Είναι και ο Ποσειδώνας τέτοιος ο ατιμούλης, που σας κάνει και φαντάζεστε δράκους, πως η ζωή είναι ωραία και πως πάντα θα έχετε το ελεύθερο να μπαίνετε και να βγαίνετε από τις ζωές των άλλων.. Νομίζετε, κάποια στιγμή όλοι φεύγουν, όταν δε παίρνουν αυτό που θέλουν! Αν και Κυριακή σήμερα, εσείς από εγωισμό και μόνο, παίζει να σηκώσετε τα μανίκια και να ξεκινήσετε τις γκρίνιες και τους καβγάδες! Ερωτικό το θέμα; Οικογενειακό; Θα δείξει!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Marcos Marcos Mark από το Pixabay