Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 21/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έχω τσακωθεί με τον χρόνο το διάστημα αυτό! Ενώ το παλεύω από εδώ και από εκεί, έχω την όρεξη, την έμπνευση,
από δυνάμεις όμως και διαύγεια, τζίφος η υπόθεση! Τόση κούραση πια, αναρωτιέμαι οι καλοκαιρινές διακοπές πού πήγαν!






Αστρολογικά το σύμπαν πραγματικά δίνει ρέστα, από τη μια είναι απόλυτα χαρωπό, από την άλλη όμως γίνονται κάτι σφήνες πολύ τρελές! Να σα τη σημερινή ένα πράγμα, με τον Ποσειδώνα να έχει για ακόμα μια φορά πρωταγωνιστικό ρόλο! Έχει φτιάξει τόση μαγική χρυσόσκονη, από νωρίς το πρωί, τη ρίχνει από εκεί ψηλά και εμείς εδώ κάτω ζαβλακωμένοι στο φουλ δε ξέρουμε πού πατάμε και πού βρισκόμαστε!
Το καλό είναι πως ο Δίας του ρίχνει βλέφαρο, έχει τσαντιστεί πολύ με τη πάρτη του και κάνει ότι μπορεί για να σώσει τη κατάσταση! Μια έχουμε τον Πλούτωνα και μια τον Ποσειδώνα, οι αλλαγές είναι σίγουρες, πολύ δυνατές, ανατρεπτικές με γεύση μια γλυκιά και μια πολύ ξινή! Όποιος αντισταθεί στο μαγικό κάλεσμα του Ποσειδώνα, όποιος πατήσει πόδι και προτιμήσει την ειλικρίνεια, εκείνα τα σταράτα τα λόγια, θα έχει καλό τέλος! Όποιος πέσει στη παγίδα και προτιμήσει τα ψεματάκια, τα πλαγιομετωπικά και τάξει λαγούς με πετραχήλια προκειμένου να πετύχει έναν στόχο, τότε λέω, πως το σκοτάδι είναι βαθύ..

Να σας δω..!@?

φιλάκια..


Κριός
Μια μέρα που σίγουρα δε θα θελήσετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι νωρίς. Ας πούμε το πρώτο χουζούρεμα του φθινοπώρου! Όλη την ημέρα το μυαλό σας θα ταξιδεύει σε διάφορα μέρη και στιγμές, να είστε αφηρημένοι στο φουλ και να σας μιλούν και εσείς τίποτα! Στον ωκεανό που λέμε. Ωραίο όλο αυτό όμως η αλήθεια είναι πως σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, τα συναισθήματά σας γίνονται έντονα πολύ και κανείς μα κανείς δε μπορεί να σας καταλάβει! Κάντε βουτιά στο όνειρο λοιπόν και τι έγινε;;;

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές, έχετε ξεπαραδιαστεί, γιατί ξαφνικά θέλετε και το ένα και το άλλο και τι έγινε, μια ζωή την έχουμε και ο τραπεζικός λογαριασμός, να κατεβαίνει στο φουλ! Το αξίζετε στα σίγουρα, είναι αστρολογικό όλο αυτό, αφού η Αφροδίτη σας έχει βάλει σε τέτοιες περιπέτειες! Μπρος στα κάλλη τι είναι ένα πενηντάευρω παραπάνω;;; Μια αύξηση σας περιτριγυρίζει να το ξέρετε αυτό, πάντως ως δια μαγείας κάποιος θα σας δώσει παραπάνω χρήματα! Μη θεωρήσετε τίποτα δεδομένο!

Δίδυμος
Έχετε ξεσηκωθεί εσείς, αποζητάτε κάτι πολύ διαφορετικό, είστε έτοιμοι για να κάνετε εκείνο το βήμα παραπέρα! Ωραίο πολύ το συναίσθημα αυτό, όμως η φαντασία σας καλπάζει μέρες που είναι και στο μυαλό σας τα έχετε όλα ιδανικά και ωραία και φοβάμαι πως μόλις ο Ποσειδώνας έρθει στα ίσα του, θα εκπλαγείτε με τις επιλογές σας! Το νου σας μη παίρνετε αποφάσεις ζωής το διάστημα αυτό και μη γκρεμίζετε οτιδήποτε έχετε φτιάξει με πολύ κόπο και σας ανήκει κιόλας! Μη πιστεύετε σε ιστορίες με μεταξωτές κορδέλες!

Καρκίνος
Υπάρχουν θέματα που χρειάζεται να τα αντιμετωπίσετε με μια σχετική σοβαρότητα και σήμερα ειδικά θα τα χειριστείτε με τον πιο παιδικό τρόπο, ανώριμο ίσως και ξαφνικά να βρεθείτε εκτός πλάνου! Αφήστε καλύτερα κάποιον να σας καθοδηγήσει, να σας βάλει στο σωστό τον δρόμο, γιατί έτσι θα γλιτώσετε από τα χειρότερα! Ξεχάστε τα πείσματα στην άκρη, σημασία δεν έχει ποιος είναι ο αρχηγός, αλλά να φτάσετε στο τέλος, πιο εύκολα και ανώδυνα φυσικά! Αξιοποιήστε τον χρόνο σας διαφορετικά!

Λέων
Οι μέρες αυτές μπορεί να είναι τυχερές όμως μόνο για τα Λιοντάρια που δε λένε ψέματα! Αν υπάρχουν μυστικά, κυρίως για οικονομικά ζητήματα, τότε βγαίνουν με έναν πολύ περίεργο τρόπο στη φόρα και εκτίθεστε χρυσά μου στα μάτια αγαπημένων προσώπων! Ζόρικη η μέρα σας, γιατί λεφτά δεν έχετε, είχατε δώσει άλλη εντύπωση τόσες μέρες και στην ερώτηση τύπου πού πήγαν τα μαδιά, δεν έχετε να δώσετε απαντήσεις πιστευτές, συνεπώς μπουρλότο! Το σύμπαν σας βάζει εμπόδια, γιατί όχι άλλα έξοδα!

Παρθένος
Φαντάζεστε διάφορα τις μέρες αυτές, η πραγματικότητα είναι εντελώς άλλη οπότε σήμερα ας υποθέσουμε πως θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε και τα δυο συγχρόνως και μια σύγχυση να τη πάθετε όπως και να έχει! Συναισθηματικά βασανάκια έχετε, αφού άλλα λέει η καρδιά σας, άλλα η συμπεριφορά σας, θα τα ακούσετε εκείνα τα λόγια που θα σας προσγειώσουν μια και καλή! Κάτι ανακοινώνετε στους δικούς σας τους ανθρώπους και η έκπληξη είναι μεγάλη! Δείτε πρώτα τι θα κάνετε με το οικονομικό και μετά οι δηλώσεις!

Ζυγός
Αν αποφύγετε τις εντάσεις τις μέρες αυτές, τότε δε θα υπάρξουν συνέπειες, άρα όλα μια χαρά! Ο Ποσειδώνας έχει θολώσει πολύ το τοπίο, δε σκέφτεστε καθαρά οπότε μήπως να αφήνατε τις σοβαρές τις υποθέσεις σας για λίγο πιο μετά; Ιδανικό ΣΚ, για νυχτοπερπατήματα, για κοκτέιλ, για διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Να θυμίσω πως μεθυσμένοι δε πιάνουμε τιμόνι ποτέ! Η αλήθεια είναι πως μπλέκετε σε περιπέτειες που αύριο δε θα μπορέσετε να τις πείτε σε κανέναν. Προτιμάτε πιο underground καταστάσεις!

Σκορπιός
Σήμερα έχετε τις καλές σας και τα βλέπετε όλα ροζ! Όχι δεν έχετε πυρετό, απλά ο Ποσειδώνας σας πηγαίνει βόλτα, σας ρίχνει μπόλικη στάχτη στα μάτια και φαντάζεστε πως ο κόσμος είναι ονειρικά πλασμένος. Είναι μέσα στο πρόγραμμα να αφήσετε τις κακίες σας στην άκρη, να πάψετε να κάνετε σενάρια καταστροφολογίας και να αντλήσετε θετική ενέργεια, από τη κάθε περίπτωση ξεχωριστά! Ασχοληθείτε λίγο με τον έρωτα, γιατί τόσο ρομάνς στέλνει το σύμπαν, γιατί να μη το απολαύσετε και εσείς αυτό..;;;

Τοξότης
Μέρα που θα ασχοληθείτε με το σπιτάκι σας και τους δικούς σας τους ανθρώπους! Ξαφνικά τη βλέπετε αλλιώς τη δουλειά και εκεί που ήσασταν αδιάφοροι για κάποια θέματα, θα πετάξετε την άποψή σας, θα επιβληθείτε κιόλας και να πως προκύπτουν οι εντάσεις από τη μια στιγμή στην άλλη. Μην είστε τουρίστες όποτε σας βολεύει. Οι απόψεις σας πρέπει να είναι πιστές κάθε φορά, είτε υπάρχει η φυσική σας παρουσία, είτε όχι! Ενδιαφέρον σε καθημερινή βάση. Μην αφήνετε τρίτους να ανακατεύονται στα πόδια σας!

Αιγόκερως
Σήμερα καλά θα κάνετε να καθίσετε στα αυγά σας φρόνιμα! Μην αντιδράτε στο άκουσμα αυτό, όμως μόνο έτσι θα καταφέρετε να αποφύγετε τα κουλά του σύμπαντος! Από διάθεση πατάτα, μια είστε μια χαρά και μια στα πατώματα, είναι αστρολογικό το θέμα, για αυτό να ξεχάσετε τις δημόσιες σχέσεις το ΣΚ αυτό! Αποφύγετε τα πολλά τα σούρτα φέρτα με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί ο καθένας έχει τον χαβά του και εσείς κακοκεφιές! Προτιμήστε τον καναπέ σας, με μια κουβερτίτσα της εποχής και χαλαρά!

Υδροχόος
Σήμερα ότι και αν σας πουν, ότι και αν σας τάξουν, ακόμα και τον ουρανό με τα άστρα, εσείς να κρατήσετε μικρό καλάθι και φυσικά να μη σπαταλήσετε ούτε 1ευρώ! Όχι έξοδα, όχι επενδύσεις, όχι σπατάλες, όταν δεν είστε απολύτως σίγουροι για το αποτέλεσμα. Ο Ποσειδώνας σας κάνει να φαντάζεστε δράκους και εμφανίζονται και τα λαμόγια και τσουπ πάνε τα φράγκα. Φρόνιμα και πάλι φρόνιμα και στη τελική ας μπει κάποιος άλλος μπροστά! Ο Δίας σας βοηθά να έχετε ομαδικό πνεύμα. Ακούστε τον!

Ιχθύες
Εκεί που είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και παίρνετε τον σωστό τον δρόμο, εκεί ξαφνικά κάτι σας χτυπάει και λοξοδρομείτε με πολύ μεγάλη επιτυχία! Αν σας λένε πως πετάτε στα σύννεφα και πως είστε αλλού για αλλού, να ξεκινήσετε να το πιστεύετε αυτό, γιατί έχετε μια τάση με τον Ποσειδώνα να βρίσκεται σε απόλυτη έξαρση, να επιθυμείτε το ακατόρθωτο για τα δικά σας τα δεδομένα! Ωραία τα όνειρα, αλλά από σοφέρ, ραλίστας στη F1, μου ακούγεται κάπως! Μια νέα δουλειά προκύπτει και απογειώνεστε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από ArtTower από το Pixabay