Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 13/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Να και τα πρώτα συννεφάκια στον ουρανό, πόσο μου αρέσει οι εποχές να είναι πιστές στην ώρα τους!
Πώς θα μπούμε σε διάθεση φθινοπωρινή, όταν κάποια στιγμή κάθε μεσημέρι αποζητώ τη δροσιά της θάλασσας, πάντα φανταστικά να το προσθέσω αυτό, αφού είμαι κορίτσι του βουνού!?





Αστρολογικά η Αφροδίτη κάνει ένα επεισοδιακό φινάλε από το ζώδιο της Παρθένου, έχει προσκαλέσει και το φτερωτό της φίλο τον Ερμή και έχει σκοπό να μοιράσει ερωτικά ραβασάκια, σε αρκετό κόσμο εκεί έξω! Δεν έχει και e-mail, να τη ρωτήσω, εμένα θα με θυμηθεί ή βρίσκομαι μόνιμα σε τιμωρία με το ένα πόδι όρθιο;;;
Από την άλλη ο Πλούτωνας, ένας ανάδρομος πλανήτης, έχει εισβάλλει με το έτσι θέλω στις ζωές μας και φέρνει από τη μια τη καταστροφή και από την άλλη την αναγέννηση! Τι εννοεί ο ποιητής; Θα δείξει εκείνο το αύριο, που κάθε μέρα έρχεται και φέρνει απίστευτες εκπλήξεις σε όλους εμάς!

Πάντως εκεί που πάει να σκάσει το χαμόγελο, εκεί συμβαίνει και το κουλό και γκριζάρει ο κόσμος όλος! Το γιατί ακόμα δε το έχω καταλάβει.. Προφανώς για να πάρουμε τα βουνά και να πούμε ένα «άντε γεια» σε εκείνους που γράφουν στο κούτελο.. «τοξικός άνθρωπος».. και δεν υπάρχει κανένα αντίδοτο σε τούτη την ασθένεια.. μόνο το «άντε γεια»!

φιλάκια..!


Κριός
Ιδανική ημέρα για εκείνο το ερωτικό το ραντεβουδάκι! Στο μυαλό σας φαντάζουν όλα ωραία, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι η πραγματικότητα. Οι προσδοκίες πληγώνουν, για αυτό αφήστε την ημέρα να κυλήσει από μόνη της, να σας αποκαλύψει τις εκπλήξεις της και κινήστε αναλόγως. Έτσι σίγουρα θα αποφύγετε κάποιες στενάχωρες καταστάσεις!

Ταύρος
Θέματα σχέσεων σας απασχολούν έντονα, κάποιοι καλό είναι να φύγουν μέσα από τη ζωή σας, κάποιους όμως καλό είναι να τους αγκαλιάσετε με πολύ αγάπη! Μπορεί ξαφνικά ένα πρόσωπο να σας πλησιάσει με σκοπό κάπως ερωτικό, αν σας αρέσει μη το σκεφτείτε, η μέρα από μόνη της είναι μαγική και μπορεί ξαφνικά να προκύψει σχέση ζωής..! Λέτε;

Δίδυμος
Η έκπληξη της ημέρας είναι να πιάσετε το άτομο που σας αρέσει και να του εκφράσετε τον έρωτά σας και ξαφνικά μπορεί να πετάξετε και το θέμα του γάμου! Άντε πάμε σε κάτι πιο ελαφρύ, να ζητήσετε μια συγκατοίκηση. Μέρα πολύ δυνατή και για τα επαγγελματικά σας, αφού επιμένετε, το παλεύετε και πετυχαίνετε στόχους, τον έναν μετά τον άλλον! Go for it!

Καρκίνος
Σήμερα να φορέσετε τα καλά και να βγείτε έξω να σας δουν, να σας χαρούν! Είναι μια πολύ όμορφη μέρα, που ξαφνικά θα προκύψουν αμέτρητα φλερτ και μόνο το πείραγμα που θα σας κάνουν, φτάνει για να φτιάξει το ψυχολογικό. Περνάει η μπογιά σας, ανεξάρτητα από την ηλικία σας, οπότε ξεχάστε τις φτηνές δικαιολογίες, απόψε έχει νυχτοπερπατήματα!

Λέων
Το σύμπαν μοιράζει λεφτά στη περίπτωση τη δική σας, για αυτό φροντίστε με κάθε τρόπο να γεμίσουν οι τσέπες σας, από ένα εξτραδάκι, ένα μπόνους ή μια αύξηση, έτσι επειδή είστε καλά παιδιά! Ακόμα και αν έχετε ένα χόμπι, μπορεί να σας φέρει ένα χαρτζιλίκι, έτσι για τα έξοδα του ΣΚ! Μήπως να παίξετε και ένα τυχερό παιχνίδι; Με μέτρο πάντα..!

Παρθένος
Από τις πιο ερωτικές μέρες του μήνα! Ξαφνικά αγαπάτε πολύ, ποθείτε επίσης πολύ, τον σύντροφό σας;;; Το μαναράκι εκεί απέναντι;;; Έχετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε, να φανερωθείτε, να κάνετε και μια ερωτική εξομολόγηση αν χρειαστεί, γιατί μερικές φορές ο οργανισμός σας έχει ανάγκη από ένα τέτοιο συναισθηματικό ξέσπασμα! Go for it!

Ζυγός
Καλέ είστε έτοιμοι να πείτε την αλήθεια για τις αταξίες του καλοκαιριού;;; Είστε σίγουροι για αυτό;; Γιατί ναι μεν η ειλικρίνεια εκτιμάται δεόντως, όμως σε ερωτικά ζητήματα είναι λίγο μυστήριο το θέμα. Ακόμα και μια πονηρή ματιά θεωρείται «απιστία», οπότε μήπως να τα κρατήσετε όλα αυτά μέσα σας;;; Ζυγίστε την αλήθεια, κρατήστε τις ισορροπίες..!

Σκορπιός
Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε τις καταστάσεις που έχουν προκύψει από τις κόνξες σας! Κάντε το πρώτο βήμα εσείς και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι, που σας αγαπούν και σας στηρίζουν σε κάθε σας τρελή απόφαση! Σας κάνουν γλύκες στη δουλειά, στο σπίτι, οπουδήποτε κινείστε γιατί σας θέλουν ήρεμους, χαμογελαστούς και αθόρυβους..!

Τοξότης
Καλό είναι να αποφύγετε το τιμόνι μέρες που είναι γιατί είστε κάπως αφηρημένοι με τόσες σκέψεις που κάνετε! Και ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε σε ένα επαγγελματικό ραντεβού και να αναστατωθείτε από κάποια ύπαρξη και φρόνιμα λέω, γιατί άλλο η δουλειά και άλλο το φλερτ και τα πειράγματα! Ολοκληρώστε τον σκοπό σας και μετά ένα ποτάκι δε βλάπτει..!

Αιγόκερως
Κάτι πολύ μαγικό θα συμβεί στα καλά τα καθούμενα και κάπως έτσι θα σας δοθεί η ευκαιρία που αποζητούσατε τόσο καιρό. Είναι ερωτικό το θέμα; Επαγγελματικό; Πάντως με την Αφροδίτη να έχει ορεξούλες, μυρίζομαι μοιραίες συναντήσεις, μηνυματάκια ερωτικά και ματιές γεμάτες από πόθο! Ιδανική ημέρα για να κάνετε αγαπούλες με το ταίρι σας!

Υδροχόος
Ο κόσμος φλέγεται από έρωτα και εσείς το μόνο που αποζητάτε είναι το χρήμα και τις ιδανικές, συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες! Αν κάποιος αμφιβάλει για εσάς, θα βρείτε την ευκαιρία να τον πείσετε για τις ικανότητές σας και τα χαρίσματά σας, οπότε το χατίρι σας το κάνουν, όπως και να έχει και παίρνετε μεγάλη ικανοποίηση! Ο καθένας με τον πόνο του..!

Ιχθύες
Το παίζετε σε διπλό ταμπλό, στους μεν άλλα, στους δε πάλι άλλα και ξαφνικά τους μπουρδουκλώνετε, κάνετε το κομμάτι σας και τους βγάζετε όλους φάουλ! Ναι μεν έχετε δίκιο, όμως κάθε φορά αλλάζετε γνώμη, γεγονός που κουράζει τους τριγύρω! Αποφασίστε επιτέλους τι θέλετε από τη ζωή σας, ποιο το μέλλον και γράψτε το κιόλας, γιατί ξεχνάτε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay