Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

«Ανάδρομες» σκέψεις ..!

Κοιτάζω το σύμπαν και αναρωτιέμαι, τι μπορεί να φταίει, γιατί το σύμπαν μου είναι
τόσο δα εμποδισμένο, τι συμβαίνει και κάθε μου επιθυμία απορρίπτεται, σα να ζητάω τον ουρανό με τα άστρα;;;
Τόσο καιρό γράφω, παρακολουθώ, διαβάζω, γνωρίζω όμως μερικές φορές δε δίνω και τόση σημασία, γιατί προτιμώ την Αφροδίτη και τα ερωτικά της τα καμώματα, παρά όλα τα τριγύρω, που βασικά της βάζουν ένα φρένο τρελό, απαπαπαπαπα.. διαπίστωση που έκανα βραδιάτικο!


Το σύμπαν είναι φουλ στους ανάδρομους πλανήτες! Ο Κρόνος, ο Πλούτωνας, ο Ποσειδώνας και ο Ουρανός! Οι πιο αυστηροί και δύστροποι έχουν κατσικωθεί επάνω στους Αιγόκερους, ο Κρόνος και ο Πλούτωνας, βρίσκονται πολύ καιρό εκεί, οπότε εγώ που έχω ωροσκόπο Αιγόκερω, είμαι πάλι μέσα στο μάτι του Κυκλώνα, χορεύω μήνες τώρα και δεν έχω πάρει χαμπάρι! Μέχρι τούτη τη στιγμή φυσικά, που χαζεύω τον ουρανό, τα αστέρια, αναστενάζω και αναρωτιέμαι.. «πού πάω;;;» «ποια είμαι;;;» «ποιος ο σκοπός της δικής μου της ζωής;;;» Φθινοπωρινά υπαρξιακά, έτσι για να με γλεντάω.. Να μου το δώσω τώρα το φάσκελο.. ή μεθαύριο που ο Κρόνος έρχεται στα ίσα του;;;;

Πρώτος ο Κρόνος λοιπόν στις 18/09 επανέρχεται, συνέρχεται, παύει να είναι ανάδρομος! Να σου μια μικρή ανάσα οι Αιγόκεροι και όχι μόνο.. Το δίκαιο αποκτά χρώμα, γίνεται ορατό, αναγνωρίζεται και αποδίδεται επίσης.. Ενδιαφέρον το βρίσκω.. αν και το πολεμούν, γιατί οι περισσότεροι προτιμούν τις αδικίες και τα θέλουν όλα δικά τους..

Ακολουθεί ο Πλούτωνας στις 03/10, επανέρχεται και αυτός, πω πω ανάσα οι Αιγόκεροι! Τον φοβάμαι τον πλανήτη αυτόν, γιατί είναι σκληρός, απόλυτος, εξολοθρευτικός και φουλ αναγεννησιακός. Αναρωτιέμαι δηλαδή, τι άλλο θα μας βρει, πριν μπει το νερό στο αυλάκι.. Τι έκπληξη μας ξημερώνει το επόμενο διάστημα και εντάξει θα γίνει το let go? Θα προκύψει το move on? Εκείνη η νέα αρχή σε μια εντελώς διαφορετική βάση; Μέσα στις ερωτήσεις και στις απορίες με βρίσκω βραδιάτικο και η ώρα περνάει και πού να κλείσει το μάτι!

Επόμενος ο Ποσειδώνας, αργεί λιγουλάκι, όμως 27/11 μετά από «αιώνες» μου φαίνεται, βρίσκει τον δρόμο του, τα νερά ας υποθέσουμε θα έχουν χρώμα γαλανό; Θα είναι ήρεμα πολύ; Θα ηρεμήσουν τα γλυκά μας τα ψαράκια επιτέλους.. Η δική μου η προσωπικότητα πού κολλάει;;; Ααααααααααα ξέρω.. όλο αυτό το διάστημα, ονειρεύομαι τον έρωτα τον μεγάλο, ξέρω ποιος είναι, τον πλησιάζω, ελπίζω και τσουπ να σου και η χλαπάτσα! Μου έχει θολώσει το μυαλό, με θέλει ζαβλακομένη, χαζοχαρούμενη, ρομαντικιά και ονειροπαρμένη, να θέλω, να επιθυμώ και μετά λίγο πριν πραγματοποιηθεί το μικρό μου το όνειρο, εκεί που τον προσμένω να έρθει, σκάει ένα κύμα, τι λέω μωρέ.. ένα τσουνάμι καλύτερα και με στέλνει αδιάβαστη και στα τάρταρα! Ωωωωωωωωω και δεν είμαι καν Ιχθύες!

Καλά μη πω για τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό μου, Ταύρος παρακαλώ πολύ με κέρατα βερνικωμένα μάλιστα για να μη φθαρούν με τα χρόνια! Ανάδρομος και αυτός, καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά, αλλαγή του χρόνου και βάλε, καλό 2020 για να έρθει στα ίσα του! Εντάξει 12/01, αλλά έχουμε μέλλον ακόμα, οπότε το απρόβλεπτο ζει και βασιλεύει και τον κόσμο κυριεύει! Και εντάξει, αν έρθει ο Ιππότης πάνω στο λευκό το άλογο ξαφνικά, θα του ανοίξω τη πόρτα και θα τον κεράσω ένα περγαμόντο! Αν τρακάρω με κανένα θεομάναρο.. στο cafe, στο περίπτερο, στο δρόμο, άντε και στο club, να τον κεράσω, ένα κοκτέιλ, μια τσίχλα, ένα καπουτσίνο! Μέχρι στιγμής η αλήθεια είναι.. πως γεύτηκα λίγο από το απρόβλεπτο του Ουρανού, οι εκπλήξεις που προέκυψαν ήταν όντως ξαφνικές, μαγικές, βγαλμένες από παραμύθι.. ήθελε το σύμπαν.. αλλά μέχρι εκεί! Μετά; Τα πήρε όλα πίσω.. Αχ βρε Ουρανέ..!

Τι να ειπώ δε ξέρω! Καλά απίστευτη έκπληξη είναι πως μόλις συνέρχονται οι πιο πάνω πλανήτες, πλην του Ουρανού, σκάει ανάδρομος Ερμής στο Σκορπιό! Και αυτό με πιάνει!!! Μα τι θα γίνει με τη περίπτωσή μου;;; Οτιδήποτε συμβαίνει στο σύμπαν, με πηγαίνει και με φέρνει και τι να λέμε τώρα..;;;

Το πόρισμα:

Δε θα είμαι ποτέ με τον Έρωτα της ζωής μου!

Οι επιθυμίες μου αρνιούνται πεισματικά να πραγματοποιηθούν!

Το σύμπαν δε θα μου κάνει καμία χάρη!

Το φεγγάρι θα με έχει συνέχεια στο κλάμα και στο παράπονο!

Η Αφροδίτη μούγκα στη στρούγκα!

ααααααα λέω να κοιμηθώ αγκαλιά με τον Κρόνο απόψε! Σίγουρα θα με πετάξει κάτω από το κρεβάτι.. χαχα!

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από WILLGARD από το Pixabay