Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 22/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια Κυριακή πολύ ζόρικη μόλις μας ξημέρωσε, από αστρολογικής άποψης κυρίως,
αφού ο Κρόνος έχει πιάσει από τα φτερά τον Ερμή και κάνει κόσκινο την αλληλογραφία του και τις χαρές που θέλει να στείλει και δεν έρχονται ποτέ!
Η μέρα είναι κάπως αφιερωμένη στη γκρίνια, στη μουρμούρα, αφού η δυσαρέσκεια για το κάθε τι είναι πολύ μεγάλη!
Αρκετοί εκεί έξω, προτιμάτε τις μοναξιές σας, το χουχούλιασμα κάτω από τη κουβέρτα και τις λιχουδίτσες που τόσο παχαίνουν! Κάποιοι βέβαια, έχετε ορεξούλες πολύ μυστήριες, τύπου να μαλώσετε, να τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα, να στάξετε το φαρμάκι σας!

Τα μαντάτα άλλαξαν ύφος, είναι πιο αυστηρά, πιο σκληρά, μπορεί άδικα για μερικούς, όμως ίσως να πέσει πολύ αλήθεια στο τραπέζι όλων μας και να νιώσουμε τη πιο ανώμαλη προσγείωση ever!

κατάλαβα..! το μαγικό 22 έφαγε Χ τρελό από το σύμπαν..!

φιλάκια!


Κριός
Ωραία ημέρα για να αποφύγετε τις δουλειές του σπιτιού, να τα αφήσετε όλα έτσι όπως είναι, στον αέρα, να πιείτε το καφεδάκι σας χαλαρά, να ντυθείτε ωραία και να πάτε μια πολύ μακρινή βόλτα για να ξεσκάσετε και εσείς! Επιλέξτε για παρέα φιλαράκια που δεν έχουν σχέση με τη δουλειά σας. Άτομα με εντελώς διαφορετικά ενδιαφέροντα. Τα νέα τρέχουν φυσικά και σήμερα ο Ερμής δεν έχει και τόσο τα κέφια του, που σημαίνει πως μπορεί να μάθετε κάτι που θα σας αναστατώσει πολύ! Συννεφάκια βλέπω.. έρχονται!

Ταύρος
Οι κακοκεφιές του Ερμή, σας μεταμορφώνουν σε πολύ δύστροπα και αντικοινωνικά πλασματάκια! Το στόμα σας στάζει φαρμάκι, οπότε καλύτερα να αποφύγετε τις παρέες, τα σουαρέ και τις συναντήσεις, γιατί όλο και κάποιον θα θίξετε, όλο και κάποιος θα πληγωθεί από την άγαρμπη συμπεριφορά σας! Είναι και η Σελήνη στα Καρκινάκια, οι ευαισθησίες σας στα κόκκινα, δε ξέρω αν θα ανοίξετε και τα πατζούρια να μπει το φως; Μια βουτιά στο σκοτάδι τη κάνετε, είναι αστρολογικό, τι να κάνουμε τώρα;

Δίδυμος
Ζόρικη πολύ η μέρα σας, σας στριμώχνουν σε μια γωνιά και σας ζητούν να επιστρέψετε τα λεφτά που δανειστήκατε προκειμένου να πάτε ακόμα και διακοπές! Υπάρχουν οικογενειακά θέματα που σας βασανίζουν, από τη μια παίζετε ομαδικά, όμως όταν κάτι δε σας συμφέρει κάνετε τη πάπια! Σας κατσαδιάζουν ένα πράγμα και ας είναι Κυριακή, ο Κρόνος και ο Άρης φταίνε για όλα, οπότε μην έχετε την εντύπωση πως θα γλυτώσετε! Ότι και να πείτε σήμερα δε σας πιστέψει κανείς, για αυτό ακούστε και μη μιλάτε!

Καρκίνος
Αν έχετε δουλειές να κάνετε στο σπιτάκι σας, βάλτε δυνατά τη μουσική, ντυθείτε άνετε και ξεκινήστε από νωρίς το πρωί, μέχρι ότι ώρα σας πάρει, αρκεί να είστε ήρεμοι και να απολαμβάνετε τη δημιουργικότητά σας! Εννοείται πως κάποια ψυχή θα προσπαθήσει να σας το χαλάσει αυτό, η μέρα είναι αφιερωμένη στη γκρίνια και στα παραπονάκια. Αν προσπεράσετε διάφορα λογάκια που πονούν, αν κάνετε πως δεν ακούσατε, τότε ίσως να είναι μια όμορφη μέρα! Αλλιώς πολύ γερό το ταρακούνημα, παίζει να γίνει ο κακός ο χαμός!

Λέων
Ευτυχώς που είναι Κυριακή και δε μπορείτε να ψωνίσετε ότι περνάει από το μυαλό σας, γιατί μια μανία σας πιάνει προς τα τέλη του μήνα, να ξεπαραδιάζεστε στο φουλ! Μη μείνει τίποτα στο ταμείο καβάντζα, θα ανεβάσετε πυρετό! Μια γκρίνια την έχετε από νωρίς το πρωί, σας φταίνε τα πάντα όλα και έχετε τη διάθεση να ανοίξετε και κουβέντα για αυτό! Η μέρα από μόνη της αστρολογικά είναι ζόρικη, σκοτεινή και δύστροπη, οπότε και εσείς, πιάστε το ποδήλατο, ή φορέστε λουρί στο σκύλο και εξαφανιστείτε!

Παρθένος
Η μέρα η δική σας έχει συζητήσεις τύπου, τα λεφτά μου και τα λεφτά σου! Εγωιστική συμπεριφορά, είτε έχετε σύντροφο, είτε συγκατοικείτε με ένα φίλο, γενικότερα αν μοιράζεστε πράγματα και θάματα θα θελήσετε να τα μοιράσετε, σήμερα κιόλας! Τέτοιες συζητήσεις, μόνο θυμό και θλίψη προκαλούν, οπότε καλό είναι να τις αποφύγετε, γιατί αύριο είναι μια άλλη μέρα. Το ζητούμενο είναι να μην υπάρχει εκμετάλλευση και η μοιρασιά να είναι δίκαιη. Αν τίθεται τέτοιο θέμα; Ο αυστηρός ο Κρόνος, μπαίνει μπροστά και βρίσκει λύσεις!

Ζυγός
Επιμένουν τα οικογενειακά τα βάσανα, κάνετε πράγματα πίσω από τη πλάτη τους και ναι μεν δεν τους αφορούν άμεσα, όμως και εσείς έχετε τη ζωή σας και τα μυστικά σας! Σήμερα βρείτε την έξοδο κινδύνου και εξαφανιστείτε. Αποφύγετε τις περίεργες τις συναντήσεις, γιατί ανάβουν την λάμπα και σας κάνουν μια άκρως ενοχλητική ανάκριση και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Μια πετάτε το φαρμάκι σας, μια σας το πετούν πάλι πίσω, δουλειά έτσι δε γίνεται, για αυτό και εσείς να γίνετε μπουχός, έτσι επειδή είναι Κυριακή!

Σκορπιός
Καλύτερα να αφήσετε τις δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι για σήμερα! Ο Κρόνος είναι πολύ δίκαιος και βλέπει τα πάντα όλα, οπότε αν θέλετε να τον ξεγελάσετε, κάντε το καλό το παιδί και αφήστε τις αταξίες για μια άλλη μέρα! Θα μπορούσε να είναι πολύ ερωτική η Κυριακή σας, να συναντήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και να έρθετε σε επαφή κυρίως σωματική και εγκεφαλική.. Τα πολλά λόγια είναι φτώχια και σήμερα ειδικά είναι και πολύ πικρόχολα, οπότε αφήστε τη γλώσσα του σώματος να τα πει καλύτερα!

Τοξότης
Σας λένε καλημέρα και μουγκρίζετε! Σας χαμογελούν και γυρίζετε το πρόσωπο αλλού! Πω πω μουτράκια πρωί-πρωί και όλη την ημέρα, γιατί σας βγαίνει όλη η κούραση, έχετε μοιραστεί σε χιλιάδες κομμάτια, ετοιμάζεστε για πολλά και διάφορα και βοήθεια καμιά! Δε φτάνει μόνο αυτό, ακούτε και τις απόψεις του κόσμου, υποδείξεις τόσο ενοχλητικές, αφού ο χρόνος ο δικός σας είναι περιορισμένος ενώ των άλλων όχι και τόσο! Τα λεφτουδάκια είναι στο μυαλό σας, που δε βγαίνουν με τίποτα. Οικονομία λέει ο Κρόνος!

Αιγόκερως
Τι λέει καλή ημέρα για να κατεβάσετε τα χειμωνιάτικα; Μήπως όμως είναι ιδανική ημέρα για ένα μικρό ταξιδάκι; Μια εκδρομούλα κάπου εδώ γύρω; Κάποιοι οργανώνετε τις ντουλάπες σας, βγάζετε πιο ζεστά ρούχα, κουβερτούλες και τα σχετικά και με μεγάλη λύπη κρύβετε τα μαγιό, άντε και του χρόνου πάλι! Σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε τις συζητήσεις που αφορούν τα προβλήματα του σήμερα, τις πολιτικές επίσης, που δε βγάζουν πουθενά και μη το παίζετε ξερόλες, όταν δεν υπάρχει ο λόγος. Φρόνιμα!

Υδροχόος
Πω πω σκοτάδια, μια πολύ ζόρικη Κυριακή μόλις σας ξημέρωσε! Έχετε μαζέψει και πάλι μέσα σας θυμό, εκνευρισμένοι γιατί όλο λεφτά σας ζητούν, όλο κάτι θέλουν από εσάς, αλλά για το αμοιβαίο, ούτε λόγος! Θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας σε κάθε περίπτωση και ίσως μέσα στην ημέρα να βάλετε κάποια πράγματα στη θέση τους! Το φαρμάκι σας θα το στάξετε, δε ξέρω προς τα πού, όμως κουβέντα στη κουβέντα, όλο και κάτι μαγικό θα προκύψει, που θα μαλακώσει και πάλι τη καρδιά σας. Μη μπαίνετε σε δυσάρεστες διαδικασίες, μέρα είναι θα περάσει!

Ιχθύες
Εντάξει αρκετοί από εσάς εκεί έξω δεν έχετε λεφτά για τίποτα! Τα έχετε κάνει όλα μπάχαλο και η τσίχλα από το περίπτερο σας φαίνεται πολύ ακριβή! Και κάπως έτσι ξεκινάει η μέρα σας, δεν έχετε όρεξη για τίποτα και σας κατσαδιάζουν κιόλας, για το κακό που από μόνοι σας έχετε προκαλέσει στον εαυτό σας! Βλέπω να γίνεστε ένα με το κρεβατάκι σας και να μη θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Σα κατά φαντασία ασθενής που είστε, παίζει να ανεβάσετε και έναν ψεύτικο πυρετό! Καιρός να διώξετε μακριά όσους σας πικάρουν!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από skeeze από το Pixabay