Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Το Ζώδιο του μήνα: ΖΥΓΟΣ 2019 by MagicF’Ariel!

24/09 – 23/10/2019
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Έχω που λέτε μια ζουζουνίτσα που είναι Ζυγός και όλο με ρωτάει διάφορα, προφανώς
δεν είναι αρκετά αυτά που γράφω, για αυτό αποφάσισα να στρωθώ και να ασχοληθώ με το ζώδιο γενικώς, μιας που κοντοφτάνει η εποχή του Ζυγού, γενέθλια, χαρές και πανηγύρια!
Αφού τόσο πολύ θέλετε να μάθετε το τι και το πώς, γιατί όχι, από σήμερα, λίγο πριν εξαφανιστώ και πάλι..


Οκτώβριος 2019
Το γεγονός πως βρίσκεται η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, δε σημαίνει απαραίτητα πως η σχέση σας θα ανθίσει και θα βελτιωθεί ως δια μαγείας! Η Θεά του Έρωτα εμφανίζεται για να μας θυμίσει, συναισθήματα που χρειάζονται για να πετύχει μια σχέση! Γιατί ωραία η αγάπη, αλλά πρέπει να υπάρχει και ο Έρωτας, χρειάζεται και ο Θαυμασμός! Το απρόβλεπτο επίσης εντυπωσιάζει, ταρακουνά τα νερά, προκαλεί πάθη και ζήλιες και εντάσεις, που ξεσπούν με πολύ μοναδικό τρόπο! Υπάρχουν αυτά τα μαγικά συστατικά στη σχέση σας, ή όχι;
Και ξαφνικά η έκπληξη των ημερών, είναι μυστήρια πολύ, αφού αρκετούς από εσάς εκεί έξω και με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, σας βλέπω όχι μόνο μαλλί να αλλάζετε, αλλά και ερωτικό σύντροφο!

Από τις 24/09 και μετά ξεκινούν τα ζόρια, οι εντάσεις, μπαίνετε σε διαδικασία επανάστασης! Αυτό δε σημαίνει πως όλα μέλι γάλα, οι συνέπειες είναι τραγικές σε κάθε περίπτωση και τη στεναχώρια τη τραβούν και οι δυο! Όμως στη γωνιά σας προσμένει ένας νέος Έρωτας, μπορεί ήδη να τον έχετε βρει, να τον ποθείτε, να τον ονειρεύεστε μέχρι να γίνει δικός σας!
Εσείς για να γίνετε αποφασιστικοί μέχρι τέλος, έχετε πάντα plan b, αλλιώς δε κουνιέστε με τίποτα! Οι ζαβολιές του καλοκαιριού λέω! Πάντως τη κάνετε την ανατροπή σε ερωτικό επίπεδο και ξαφνιάζετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό! Ακόμα και η Πανσέληνος στις 13/10 σας θέλει με έναν νέο σύντροφο! Μου φαίνεται πως το σύμπαν το έχει βάλει αμέτι μουχαμέτι να σας ανανεώσει ερωτικά μπας και επιτέλους βρείτε την ευτυχία που αποζητάτε αιώνες τώρα..

Ας το πάρουμε από την αρχή το πράγμα όμως! Οι πρώτες μέρες του Οκτώβρη, είναι εξίσου ζόρικες, αφού σχεδόν όλοι οι πλανήτες συνωμοτούν μεταξύ τους, σας ανάβουν φωτιές σε προσωπικό επίπεδο, κάνετε τρελή βουτιά στο σκοτάδι και μετά το φως! Ένα δράμα για όσους έχετε γενέθλια το διάστημα αυτό, ίσως να ζήσετε και το θέατρο του παραλόγου! Τύπου να σας ζηλεύουν, να σας παρακολουθούν, να σας κάνουν ανώνυμα τηλεφωνήματα μέσα στα άγρια τα ξημερώματα και τέτοια γεγονότα! Μη νομίζετε πως θα είναι εύκολη η απόδραση..!!! Τέτοιες κινήσεις κρύβουν αμέτρητες αφορμές από πίσω!

Γιατί τόση ένταση θα μου πείτε! Γιατί ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σας, γεγονός πως σας χαλάει τη ζαχαρένια, αναποφασιστικότητα τέλος, παίρνετε τη ζωή στα χέρια σας και πατάτε πόδι όπου χρειάζεται και όποτε φυσικά! Ένα σπρωξιματάκι είναι απαραίτητο μια φορά τον χρόνο, έτσι για το ξεκαθάρισμα, γιατί αν περιμένουμε από εσάς, τότε καλό επόμενο καλοκαίρι!

Ο Ερμής μπαίνει στο Σκορπιό, ασχολείστε ξαφνικά με το χρήμα, που σημαίνει πως μπορεί να ζητήσετε και μια αύξηση από τη δουλειά σας. Αν ξεκινάτε κάτι νέο, θα ξεκαθαρίσετε το τι θα λαμβάνετε και το πώς, από την αρχή, για να μην υπάρξουν εκπλήξεις αργότερα! Πάντως τακτοποιείτε ζητήματα σημαντικά, εισπράττετε ότι σας ανήκει.

Ο Ήλιος που βρίσκεται επίσης στο ζώδιό σας, αν και ρίχνει μπόλικο φως, σας ζεσταίνει ένα πράγμα, εσείς τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη προτιμάτε τις μοναξιές σας, γίνεστε κάπως ψυχροί. Από τις 13/10 και μετά βελτιώνεται κατά πολύ η διάθεσή σας, προφανώς βοηθά και η Πανσέληνος σε αυτό, είναι εκείνο το χέρι το μαγικό που σας σώνει, κάθε φορά, λίγο πριν! Αποκαλύψεις έρχονται, προς τα τέλη του μήνα, κάποιος σας είπε τη μισή αλήθεια, κάποιος προσπάθησε να σας ρίξει, έχει να κάνει με τα χρήματά σας, είναι Σκορπίσιο το χτύπημα. Δυνατό πολύ! Η Αφροδίτη θα σας ξελασπώσει, που θα βρίσκεται επίσης στον Σκορπιό εκείνες τις μέρες! Γνωρίζει πολύ καλά τα τερτίπια του και το δικό της το χέρι θα σας σώσει, αρκεί να το επιθυμήσετε πολύ φυσικά!

Ο απρόβλεπτος Ουρανός που είναι ανάδρομος στον Ταύρο, σε συνδυασμό με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στα τέλη του Οκτώβρη, γεμίζουν τις τσέπες σας με χρήμα! Τυχερό παιχνίδι; Ένα μπόνους; Μια αύξηση; Σε τι ελπίζατε όλον τον Οκτώβρη;;;

Νοέμβριος 2019

Και μπαίνει σφήνα στα σχέδιά σας ο ανάδρομος Ερμής και παραμένετε στο ακουστικό, υπομονετικά και ψύχραιμα πολύ! Σχεδόν όλο τον μήνα θα βασανίζεστε με τα οικονομικά σας τα ζητήματα, έκτακτα έξοδα προκύπτουν και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να τα λύσετε! Στα τέλη του Νοέμβρη παίρνετε μια ανάσα και μπορείτε να ονειρεύεστε και πάλι, πλησιάζουν και οι γιορτές, τι καλύτερο από αυτό! Βελτιώνεται πολύ η διάθεσή σας και ηρεμείτε από πολλές σκοτούρες που είχατε καιρό τώρα!

Δεκέμβριος 2019
Να προσμένετε μουσαφίρηδες Χριστουγεννιάτικο, γεγονός που θα σας αναστατώσει ευχάριστα, θα γεμίσει το σπίτι σας από κόσμο, φιλαράκια που μένουν στο εξωτερικό, συγγενείς που λείπουν χρόνια και καταλαβαίνετε τώρα! Ίσως να ξεχάσετε πώς είναι το κρεβατάκι σας, για τόσο πολύ λέμε! Εννοείται πως θα υπάρξουν και άβολες στιγμές, πάντα συμβαίνουν κουλά γεγονότα που φέρνουν την αμηχανία, αλλά ας υποθέσουμε πως είναι το αλατοπίπερο της ζωής! Το φινάλε του έτους είναι πολύ ερωτικό για εσάς, ανέμελο επίσης, απρόβλεπτο και ανατρεπτικό! Είναι μια έκπληξη και πολύ super! 

Μη μου πείτε πως θέλετε να μάθετε και για το 2020, θα τρελαθώ! φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Efes Kitap από το Pixabay