Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 19/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πάει και αυτή η εβδομάδα, φτάνει στο τέλος της, ας πούμε πως το σύμπαν έχει
ηρεμήσει κάπως, συνέρχεται από τους παράξενους συνδυασμούς που προκύπτουν κάθε λίγο και λιγάκι, σήμερα είναι μια πολύ τυχερή ημέρα, κυρίως για επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα!





Ο Πλούτωνας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τις μέρες αυτές, σήμερα είναι στις καλές του, η αλήθεια αυτή είναι, αλλά αυτό δε πρέπει να μας ξεγελά, αφού είναι ένας πλανήτης, που προκαλεί την αυτοκαταστροφή και την αναγέννηση μέσα από τις στάχτες!
Συνεπώς, αντλούμε με κάθε τρόπο τη δύναμη που μας δίνει, τολμούμε να πούμε εκείνο το ηρωικό το όχι, ρισκάρουμε επιλέγοντας ένα άγνωστο μονοπάτι, αλλάζουμε τη ζωή μας, από τη κάθε αφορμή που μας δίνετε..
Έχει και τον Άρη δίπλα του, θα πιούνε τα τσιπουράκια τους σήμερα, θα φάνε και τα μεζεδάκια τους και πάνω στο χαζολόι τους, ρίχνουν και ένα βλέφαρο προς τα κάτω, σε εμάς τους κοινούς θνητούς και μοιράζουν τα δώρα τους..

μμμμμ μεθυσμένα δώρα.. πόσο αληθινά είναι όλα αυτά;;; ιδού η απορία!?

φιλάκια..


Κριός
Επαγγελματικές επιτυχίες κρύβει το αστρολογικό μενού της ημέρας! Σήμερα θα ακούσετε πολλά μπράβο και θα γίνετε το τέλειο παράδειγμα και εννοείται πως θα σας ζηλέψουν για αυτό! Ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και οτιδήποτε αναλαμβάνετε το διεκπεραιώνετε με μεγάλη επιτυχία!

Ταύρος
Όλο το βάρος σας το έχετε ρίξει στη δουλειά, είναι και αυτό ένα είδος ψυχοθεραπείας! Πρέπει να είναι όλα τέλεια και κυνηγάτε ακόμα και τη τελευταία λεπτομέρεια, γεγονός που δε περνάει απαρατήρητο στους ανωτέρους σας! Πολύ τυχερή η σημερινή ημέρα, μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Δίδυμος
Κάνατε εκεί τα μαγικά σας, κλάψατε λίγο παραπάνω, σήμερα κάποια ψυχή θα σας δώσει μεγάλη χαρά, αφού ξαφνικά το πορτοφόλι σας γεμίζει από χρήματα που τα αξίζετε, τα έχετε δουλέψει, τα περιμένατε τόσο καιρό! Μπορεί ακόμα και ένα δικό σας πρόσωπο, να σας κάνει εκείνη την ευγενική χορηγία!

Καρκίνος
Σα να λύνονται τα θέματά σας τα επαγγελματικά ως δια μαγείας, μπαίνει το νερό στο αυλάκι. Σήμερα ένα γεγονός, ένα αποτέλεσμα, είναι η τέλεια αφορμή για να αποδείξετε σε όλους το πόσο ικανοί είστε και πως έχετε τα προσόντα για κάτι ακόμα καλύτερο, ίσως και ένα πιο δύσκολο project! Go for it!

Λέων
Το σύμπαν φωνάζει να πάτε στο γιατρό, να κοιταχτείτε, να είστε απολύτως σίγουροι πως όλα βαίνουν καλώς! Από την άλλη λεφτά γυρεύετε ως συνήθως, ψάχνεστε από εδώ και από εκεί, να όμως που θα χρειαστεί να βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, ένα νέο χόμπι, μια διαφορετική επένδυση. Καλέ φρόνιμα..!

Παρθένος
Μυστήρια η μέρα σας, από τη μια δείχνετε πως έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, γνωρίζετε το μέλλον, πολύ καλύτερα από κάθε άλλη φορά! Από την άλλη αν σας οφείλουν χρήματα, θα προσπαθήσετε να τα μαζέψετε, αλλά μη νομίζετε πως θα σας είναι εύκολο! Αρκετοί παντρεύεστε, έτσι ξαφνικά!

Ζυγός
Οικογενειακά τα βάσανά σας, υπάρχουν θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα και όλο αυτό σας στρεσάρει αφάνταστα! Το νου σας στο τι λέτε και στο πώς αντιδράτε, γιατί λίγο πριν φτιάξουν όλα, δε χρειάζεται να τους αφήσετε πικρία επειδή έχετε τα δίκια σας! Τον σκοπό σας σήμερα και ας λένε ότι θέλουν!

Σκορπιός
Κάτι που προσμένετε με τόση αγωνία καιρό τώρα, σήμερα παίζει να σας προκύψει το θέμα, να ξετυλιχτεί το κουβάρι και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους! Εκπληρώνετε και ένα μικρό σας όνειρο, παίρνετε όμως μεγάλη ανάσα! Να επιμένετε στις επιθυμίες σας, δε ξέρετε ποτέ το τι σας ξημερώνει!

Τοξότης
Είναι από τις μέρες που έχετε πληρώσει όλους τους λογαριασμούς σας, δε χρωστάτε πουθενά και νιώθετε μεγάλη ανακούφιση, αλλά με άδειες τσέπες! Το θέμα είναι πως ο τρόπος που χειρίζεστε τα επαγγελματικά σας, είναι εντυπωσιακός, οπότε μια προαγωγή και μια αύξηση είναι στα σκαριά!

Αιγόκερως
Κατά πάσα πιθανότητα μέρες τώρα έχετε χωθεί μέσα στη χαρτούρα, έχετε γίνει ένα με το γραφείο σας, μόνο που δε κοιμάστε εκεί πέρα, όμως σίγουρα αξίζει τον κόπο! Σήμερα κάτι τελειώνετε, κάτι παραδίδετε, σας φεύγει ένα μεγάλο βάρος και προχωράτε παρακάτω! Το ταξίδι επιμένει! Θα πάτε κάπου;

Υδροχόος
Προσπαθείτε να μαζέψετε λεφτά από παντού, όποιος σας οφείλει θα σας δει μπροστά του και κανείς δε πρόκειται να γλυτώσει από αυτό το συναπάντημα! Αν έχετε ζητήσει βοήθεια, χορηγούς για το έργο σας, τότε σήμερα να ξέρετε θα ανοίξουν οι ουρανοί και οι προσφορές αμέτρητες. Επιλέξτε τη καλύτερη!

Ιχθύες
Ανεξάρτητα από την ερωτική απογοήτευση που σας έχει βρει, βρίσκετε το κουράγιο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τα βάσανά σας και να ψαχτείτε για το πώς θα βελτιώσετε τη κατάσταση γενικώς! Τα εμπόδια κάθε μέρα φεύγουν ένα-ένα, οπότε είναι μια καλή περίοδος για να κυνηγήσετε τα όνειρά σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Asimina Nteliou από το Pixabay