Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 02/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Έκπληξη τα ζωδιάκια σήμερα, έτσι είναι άμα
ρίχνει κανείς ύπνους ατελείωτους, κάποια στιγμή το μάτι ανοίγει και τσουπ η ώρα 06:30! Και τι κάνουμε; Πίνουμε καφεδάκι και γράφουμε ιστορίες για αγρίους! Και ότι προκύψει φυσικά! 





Σήμερα που λέτε ο Άρης αποφάσισε να εμφανιστεί, να μας δείξει τα δόντια του, γιατί δε του αρέσουν και τόσο οι χαρές και τα πανηγύρια! Άφησε χθες τον χαρωπό Ερμή να μοιράσει τα νέα του, να ξεσηκώσει ευχάριστα τον κόσμο και σήμερα απλά θα του δείξει πως για να πετύχει ένα επαγγελματικό ή ένα ερωτικό σχέδιο, χρειάζεται ειλικρίνεια, ξεκάθαρα και σταράτα λόγια και πολύ δουλειά! Ζόρικο το αστρολογικό τοπίο!
Οτιδήποτε είναι φωτεινό και ξάστερο και δίχως κρυμμένες λεπτομέρειες κάτω από το χαλάκι θα πετύχει! Όπου υπάρχουν μυστικά και δόλος, να ξέρετε δε θα πετύχει! Αντιθέτως όλο και κάποιος θα εκτεθεί και κλάμα η κυρία!

..ας αποφύγουμε τις υπερβολές.. ας αγκαλιάσουμε τη ψυχραιμία..!

φιλάκια!


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Κάποιοι σας υποδέχονται στη δουλειά με πολύ αγάπη και κάποιοι όχι και τόσο, αφού έχουν μια ιδέα του τι πρόκειται να συμβεί! Σας ζηλεύουν και αυτό είναι αρκετό, για να εκνευριστείτε και να φύγει το χαμόγελο από τα μουτράκια σας. Μια μανία τύπου να τακτοποιήσετε τα πάντα όλα θα την έχετε, γεγονός που θα σας εξαντλήσει πολύ! Από την άλλη προκύπτουν και ερωτικά καβγαδάκια. Η αλήθεια είναι πως δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Μοιράστε τον χρόνο σας όμορφα, υπάρχει και το αύριο ξέρετε.. 

Ταύρος
Σήμερα ασχολείστε με πάρα πολλές δραστηριότητες και κάνετε μια προσπάθεια να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Ναι μεν μπορεί να εντυπωσιάσετε με αυτά που κάνετε, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα σας αφήσουν να φτάσετε μέχρι το τέλος! Αν είναι επαγγελματικό το θέμα, φροντίστε να έχετε τη συνείδησή σας καθαρή, να τα έχετε όλα τακτοποιημένα στη θέση τους και αν κάτι δεν αρέσει σε μερικούς, ξύδι! Μη βάλετε τα κλάματα, δε κάνει! Με την αυτοπεποίθηση σας στα ύψη, αντιμετωπίζετε τα πάντα όλα!

Δίδυμος
Αρκετοί είστε ξεσηκωμένοι για αλλαγές μεγάλες και τρανές, αποζητάτε να βελτιώσετε το επίπεδο της ζωής σας, να αποκτήσετε ένα πιο ωραίο σπίτι, ακόμα και σε μια άλλη γειτονιά! Κάποιοι άλλοι αποζητάτε και τον γάμο, να κάνετε οικογένεια, να συμμαζευτείτε, να προχωρήσετε στο επόμενο level! Εσείς μπορεί να έχετε στο μυαλό σας τέτοια ζητήματα, όμως φοβάμαι πως δεν είναι και τόσο αμοιβαίο, που σημαίνει πως μια μικρή απογοήτευση μπορεί να τη νιώσετε έτσι ξαφνικά! Μη περιμένετε να σας πιάσουν από το χεράκι..!

Καρκίνος
Κάτι έχει συμβεί ή θα συμβεί που θα τραβήξετε τρελή σύγχυση με αποτέλεσμα να βγείτε από τα ρούχα σας και να γίνετε πολύ σκληροί με τους άλλους, λεκτικά πάντα! Η ημέρα της υπερβολής, δε σας αναγνωρίζουν μερικοί, πάντως δίνετε τα παπούτσια σε κάποιους και τους διώχνετε πολύ μακριά! Καλό είναι να κάνετε ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων, ο καθένας στο πάγκο του και φρόνιμα, όμως δίχως υπερβολές και δίχως να σας κακό χαρακτηρίσουν! Ακόμα μια μέρα που σας τρώνε οι δρόμοι και χρόνος δεν υπάρχει ούτε για νερό!

Λέων
Γίνεστε ολίγον καταπιεστικοί σήμερα, αλλιώς φαντάζεστε διάφορα πράγματα και αλλιώς είναι και ξυπνάει το κακομαθημένο το παιδάκι που κρύβετε μέσα σας και είστε μέσα στη γκρίνια, μήπως επειδή θέλετε να τραβήξετε τη προσοχή των άλλων όλη επάνω σας;;; Απαιτητικοί επίσης, ζητάτε το ένα και το άλλο, τα θέλετε όλα δικά σας, όμως δε μπορεί να συμβεί αυτό, οπότε βαθιές ανάσες και περπάτημα, η καλύτερη λύση! Μια που μπαίνει το χρήμα στις τσέπες σας και μια που κάνετε μια τρελή κατάθεση στην αγορά! Αδιόρθωτοι!

Παρθένος
Μέρα που θα νιώσετε έντονα την επιθυμία, να αποδείξετε σε όλους το πόσο δυνατοί και θαρραλέοι είστε! Από τη μια είναι πολύ καλό αυτό, από την άλλη όμως αν αφορά ένα extreme sport, καλύτερα να έχετε το νου σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε στο κρεβάτι τέζα, από ένα μικρό στραβοπάτημα! Μη φτάνετε στα άκρα, όλοι γνωρίζουμε το πόσο ικανοί είστε! Κάτι σας ενοχλεί και γίνεστε υπερβολικοί και ξεφεύγετε εντελώς, γεγονός που στρεσάρει και όσους βρίσκονται δίπλα σας. Αποφύγετε ακόμα και το τιμόνι!

Ζυγός
Ούτε κατασκοπευτική ταινία να γυρίζατε, αφού οτιδήποτε κάνετε τις μέρες αυτές, είναι στο μουλωχτό, στα σκοτεινά και κάτω από το τραπέζι! Σήμερα δεν έχετε όρεξη για τίποτα, ούτε άνθρωπο δε θέλετε να δείτε μπροστά σας, αποζητάτε στιγμές μοναξιάς, γιατί έχετε ανάγκη να σκεφτείτε και να επεξεργαστείτε τα δεδομένα. Δίχως να ρωτήσετε το τι και το πώς, αναλαμβάνετε να ολοκληρώσετε το έργο σας και σίγουρα θα το τελειώσετε πολύ νωρίτερα δίχως τη βοήθεια των άλλων. Τα μυστικά πολλά, όμως και οι επιτυχίες επίσης!

Σκορπιός
Μυστήρια η σημερινή ημέρα, αρκετοί εκεί έξω, προσπαθείτε να μαζέψετε τα λεφτά σας, που ναι μεν θέλουν να έρθουν, όμως κάποιοι βάζουν εμπόδια, έτσι επειδή! Ένα πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει, αρκεί να το ζητήσετε! Οπότε μπορεί από στιγμή σε στιγμή η τσέπη σας να γεμίσει από χρήμα, που σας ανήκει και που το έχετε δουλέψει! Από την άλλη μπαίνετε εσείς μπροστά, ανοίγετε το στοματάκι σας, υπερασπίζεστε την ομάδα σας και προσπαθείτε με κάθε τρόπο να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους! Μάχιμο το πεδίο!

Τοξότης
Και ξαφνικά σας ρίχνουν το μπαλάκι και περιμένουν θαύματα από εσάς και αυτό σας στρεσάρει απίστευτα πολύ και εκνευρίζεστε όσο εκεί που δε φτάνει! Μέσα στη γκρίνια και στη μουρμούρα σας βρίσκω, αφού θεωρείτε πως δεν είναι δίκαιο αυτό που σας συμβαίνει και στη τελική δίχως εσάς δουλειά δε γίνεται;;; Σας φορτώνουν με ένα σκασμό υποχρεώσεις και εσείς έχετε άλλες προτεραιότητες και κάπως έτσι ανοίγετε το στοματάκι σας και γίνεστε ασυμμάζευτοι ακόμα και σε άτομα που κανονικά θα πρέπει να κρατήσετε τους τύπους!

Αιγόκερως
Κοιτάξτε σήμερα τη δουλειά σας και αφήστε τους άλλους να κάνουν ότι θέλουν! Δύσκολο αυτό, αφού σας αρέσει να ανακατεύεστε παντού και να δίνετε κατευθύνσεις! Εντάξει είναι ο ρόλος σας τέτοιος, αλλά μερικές φορές καλό είναι να κάνετε και λίγο πίσω! Έχετε βάλει στόχο εσείς και προκειμένου να τον πετύχετε θα πατήσετε επι πτωμάτων, είναι ένα από τα χειρότερα στοιχεία του χαρακτήρα σας, για αυτό το νου σας στο πώς μιλάτε, τι λέτε και το γιατί! Αποφύγετε τις υπερβολές και ας μη στάξετε ακόμα το φαρμάκι.. Ψυχραιμία!

Υδροχόος
Λογικά μετά από το ντου που κάνατε, γέμισε η τσέπη σας με το χρήμα που τόσο το λατρεύετε, είναι όλα εκεί στη θέση τους, ωραία μέρα να τα κάνετε μασούρια! Αστειεύομαι φυσικά, αφού όπως έρχεται το χρήμα, έτσι φεύγει κιόλας, όμως το ζητούμενο είναι να μη μπαίνετε μέσα κάθε φορά! Μήπως είστε ερωτευμένοι και δε το ξέρετε; Μήπως σήμερα η καρδούλα σας θα χτυπήσει λίγο διαφορετικά και θα νιώσετε μια ανησυχία τύπου, γιατί συνέβη αυτό;;; Το σύμπαν σας μίλησε το καλοκαίρι. Εσείς έχετε μόνο να επιλέξετε..!

Ιχθύες
Χρυσά μου φορέστε τη πανοπλία γιατί πολύ μάχιμο το πεδίο κυρίως στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Κάτι έχει συμβεί, κάτι κάνατε, κάτι προέκυψε και αντί να έχετε τη συμπαράσταση του συντρόφου σας, νιώθετε παραμελημένοι και πως θα πρέπει να το λύσετε από μόνοι σας. Μερίδιο ευθύνης υπάρχει και στις δυο τις πλευρές και με αυτή τη λογική θα πρέπει να κινηθείτε αναλόγως! Εντάσεις, λογομαχίες, πικρόχολα λόγια, σας στεναχωρούν, σας στρεσάρουν και νιώθετε πιο μόνοι από ποτέ! Καλέ τι έγινε;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Dimitris Vetsikas από το Pixabay