Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου 28/09/2019 & η Νέα Σελήνη στον Ζυγό by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα ηλιόλουστο πρωινό, καλοκαιρινό πολύ, ακόμα ούτε ένα σύννεφο στον ουρανό δεν έχει προκύψει! Λαμπερό το φινάλε του Σεπτέμβρη,
ένα ακόμα ταρακουνηματάκι μας προσμένει, αλλά με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σα να πραγματοποιούνται όνειρα που κρύβει ο καθένας από εμάς μέσα στη ψυχή του καιρό τώρα!
Ναι μεν αφορά κυρίως επαγγελματικά ζητήματα, όμως αφορά και τις σχέσεις μας και τα συναισθήματά μας!


💧Έφτασε ο καιρός της απόλυτης ανανέωσης! Ναι είναι ιδανική περίοδος για να πάμε στο γιατρό, για να ξεκινήσουμε ένα γυμναστήριο, για να περιορίσουμε τις λιχουδίτσες, να φτιάξουμε μαλλί και γενικότερα να φροντίσουμε την υγεία μας και την ομορφιά μας.. Να προετοιμαστούμε για τα Χριστούγεννα, εκείνες τις βραδιές που τα φλας είναι στραμμένα πάνω σε κάθε ύπαρξη! Γιατί να μας πιάσει το άγχος λίγο πριν;;;

💧Έφτασε ο καιρός, να ειπωθούν εκείνες οι αλήθειες, τύπου με αγαπάς ναι ή όχι; Με θες ναι ή όχι; Θα το προσπαθήσουμε λίγο ακόμα, ναι ή όχι; Ναι μεν η ζυγαριά πιάνει φωτιά, τα υπέρ και τα κατά μιας σχέσης, όμως προκειμένου να είμαστε ευτυχισμένοι και να ξέρουμε το τι μας γίνεται, ας το πάρει το ποτάμι! Ο χρόνος είναι πάντα η καλύτερη η γιατρειά!

💧Έφτασε ο καιρός, να ρισκάρουμε για μια νέα δουλειά! Για ένα νέο project! Να κολυμπήσουμε στα βαθιά, να τεστάρουμε τις αντοχές μας, τις αξίες μας, τα χαρίσματά μας! Και ότι είναι καλό, γιατί όχι να μην ανταμειφτεί;;;

Πω πω αισιοδοξία πρωί-πρωί..!!!
καλή επιτυχία σε όλους..

φιλάκια!


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να ηρεμήσετε και να αγαπήσετε με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Είπατε τόσα πολλά τις προηγούμενες ημέρες, στάξατε τόσο φαρμάκι, που καλό είναι σήμερα, να κάνετε το πρώτο βήμα εσείς, να ποδοπατήσετε τον εγωισμό σας και να σκάσετε ένα χαμόγελο πολύ εκθαμβωτικό! Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Ζυγό, είναι η αιτία που επιστρέφει το συναίσθημα εκείνο, τύπου ότι έγινε-έγινε, τι θα κάνετε από εδώ και πέρα; Αναθέστε νέες αρμοδιότητες, οργανώστε τη κατάσταση, καθοδηγήστε εκείνους που το χρειάζονται..!

Ταύρος
Μια όρεξη τύπου να κάνετε μια νέα αρχή σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, θα την έχετε, όμως να σκεφτείτε πότε τις παράπλευρες απώλειες και τις συνέπειες επίσης, γιατί δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα! Μέρες μυστήριες, κρύβουν τη Θεά Τύχη, στα πιο απίστευτα μέρη, οπότε ας έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, γιατί μπορεί στα ξαφνικά να γραπώσετε μια επαγγελματική ευκαιρία! Καλά τίποτα το ερωτικό δε παίζει, κατά εξαίρεση και αν! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας ανοίγει δρόμους, σας προσφέρει νέες ευκαιρίες, κατά κάποιο τρόπο εκπληρώνει επιθυμίες που αφορούν τη καριέρα σας!

Δίδυμος
Ας υποθέσουμε πως όσο κοιμόσασταν, η μαγική νεράιδα που σας προστατεύει, έκοβε βόλτες μέσα στο δωμάτιο, προσπαθεί να σας βοηθήσει, να κάνετε εκείνο το βήμα παραπέρα, είναι ζόρικα τα πράγματα αλλά η αισιοδοξία, οι φιλοδοξίες, τα όνειρα, είναι απαραίτητα «συστατικά», για να πεισμώσετε και να προχωρήσετε με χαμόγελο! Ξαφνικά τα βλέπετε όλα ροζ και σας αρέσει πολύ αυτό.. Να ένα τέτοιο Σάββατο είναι! Να κάνετε μια γιόγκα βοηθά πολύ επίσης! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό τεστάρει κατά κάποιο τρόπο τις αντοχές σας, προφανώς πρέπει να δείξετε τη καλύτερη πλευρά του εαυτού σας!

Καρκίνος
Σήμερα που λέτε θα το παίξετε οικογενειάρχες! Θα προτιμήσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας σε κάθε περίπτωση και ίσως είναι η ιδανική μέρα για να κάνετε εκείνο το σουαρέ! Να μαζέψετε κόσμο, να ευθυμήσετε λιγουλάκι! Μπορεί ακόμα να σας έρθουν και ξαφνικά, οπότε βρείτε μια καλή ευκαιρία για να φτιάξετε μια όμορφη κατάσταση! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας ξεσηκώνει για αλλαγές μεγάλες και τρανές! Μια επιθυμία τύπου να βρεθείτε αλλού για αλλού, κάπου που δε σας γνωρίζουν, να ξεκινήσετε τα πάντα όλα από την αρχή, έτσι για την ανανέωση! Δε πιστεύω να σας γυρεύουν κακά στοιχειά;;;

Λέων
Μες στη τρελή τη χαρά και την αισιοδοξία, με τέτοια διάθεση ξυπνάτε και είστε έτοιμοι να σηκώσετε το σπίτι όλο στον αέρα, να το καθαρίσετε, να του φορέσετε τα φθινοπωρινά του, να το κάνετε πιο cozy! Εννοείται πως θα βγείτε και στις βεράντες και στους κήπους, για τόσο πολύ ενθουσιασμό λέμε! Γελάω, γιατί σπάνια φτάνετε μέχρι το τέλος, πάντα αφήνετε κάτι για την επόμενη τη φορά! Ιδανική μέρα για να απολαύσετε το σπιτάκι σας. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, μπορεί να φέρει απογόνους, να γίνετε πιο πολλοί! Όμως μπορεί να φέρει και μια μεγάλη αλλαγή στα επαγγελματικά σας! Κάτι ψήνεται πάντως!

Παρθένος
Έχω την εντύπωση πως σήμερα θα κάνετε ένα shopping therapy πολύ τρελό και αλλοπαρμένο, θα σπαταλήσετε αρκετά φράγκα, έτσι γιατί χρειάζεται και αυτό πού και πού! Βέβαια το μυαλό σας είναι κολλημένο στο χρήμα, στο πώς θα βγάλετε περισσότερα, όμως για τους άτακτους Παρθένους, ακόμα και ποιους θα δαγκώσετε κανονικά! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, δημιουργεί εμμονές για το χρήμα, ίσως να πιέζετε και καταστάσεις και πολύ καλά κάνετε, αλλά έτσι προκύπτουν νέες ευκαιρίες για εσάς που ψάχνεστε για κάτι καλύτερο! Κάποιοι βρίσκετε 2η δουλειά και κάποιοι τα «παίρνετε» από ένα χόμπι!

Ζυγός
Αποφασισμένοι για όλα, σαφώς νιώθετε πολύ καλύτερα σήμερα, σα να μπήκε το νερό στο αυλάκι με τον πιο μαγικό τρόπο! Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σας, έχει πολύ φρέσκο αέρα, που σημαίνει πως οι αλλαγές σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, είναι αναπόφευκτες! Σας βλέπω να τρέχετε στα κομμωτήρια, το μαλλί πάντα είναι μια καλή αρχή! Από την άλλη βέβαια, πιάνεστε από διάφορες αφορμές και λέτε αντίο σε ανθρώπους που ούτε καν το φανταζόσασταν! Κλείνετε τις πόρτες, δεν αφήνετε ούτε μια σχισμή! Μπορεί και στα πολύ ξαφνικά να αλλάξετε και σπίτι! Να πάτε σε κάτι καλύτερο..

Σκορπιός
Πραγματικά αναρωτιέμαι τις μέρες αυτές και σας ερωτώ, πού έχετε μπλέξει εσείς; Κάνετε κακές παρέες και δοσοληψίες κάτω από το τραπέζι; Ναι είναι του χαρακτήρα σας αυτά, όμως σιγοντάρει και το σύμπαν για τέτοιες δραστηριότητες ολίγον σκοτεινές! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, είναι ιδανική, για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες επαγγελματικές και να εξαφανίσετε κάθε στοιχείο επίσης! Ναι μεν νέες ευκαιρίες και γνωριμίες προκύπτουν, όμως οι συναντήσεις να γίνονται στα σκοτεινά και δίχως πολλά μάτια τριγύρω! Μη μου πείτε τώρα πως δεν έχετε ξετρελαθεί από την ίντριγκα και μόνο..!@

Τοξότης
Είναι από εκείνες τις μέρες τις πολύ χαλαρές και πολύ αισιόδοξες επίσης! Οι προτάσεις για έξω πέφτουν βροχή, σας προσκαλούν σε κάθε τι που συμβαίνει και αυτό και μόνο είναι μεγάλη ικανοποίηση για εσάς! Προτιμήστε παρέες και δραστηριότητες που κρύβουν το άγνωστο, το μυστήριο, την έκπληξη! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, σας σπρώχνει στη κυριολεξία προς νέες κατευθύνσεις, κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, αλλά και ψυχαγωγικά! Επιλέγετε κάτι πρωτόγνωρο για εσάς, έτσι για την εμπειρία! Επιτρέπετε επίσης να μπουκάρουν νέοι άνθρωποι μέσα στη ζωή σας! Γιατί όχι;

Αιγόκερως
Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις κυρίως σε θέματα επαγγελματικά! Ας υποθέσουμε πως είναι αφιερωμένη, στους Αιγόκερους που ψάχνονται, που θέλουν κάτι το διαφορετικό, που πάντα προκύπτει ένα νέο εισόδημα! Απρόβλεπτα τα γεγονότα, μπορεί να έρθει ένα μήνυμα, να σκάσει ένα τηλεφώνημα, να σας κάνουν την ερώτηση και να μάθουν εδώ και τώρα την απάντηση! Ο τολμών τούτη τη φορά, έτσι όπως μας τα λέει το σύμπαν, ίσως να βγει νικητής και μετά όντως ξημερώνει μια πολύ όμορφη μέρα! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ας πούμε πως φέρνει τη Θεά Τύχη στο πρεβάζι σας!

Υδροχόος
Αφού κάνατε τον χαμό σας, τρίξατε τα δόντια σας, σπείρατε τον τρόμο και τον φόβο εκεί που έπρεπε, φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο! Το ταξίδι επιμένει, είναι αστρολογικό, τη βρήκατε την άκρη σας εσείς, σήμερα μέσα στα χαμόγελα σας βρίσκω! Του λωλού, γιατί όχι, ωραία μέρα να φτιάξετε διάθεση, ηλιόλουστη επίσης, καλά θα κάνετε να διώξετε μακριά εκείνες τις απαισιόδοξες τις σκέψεις και να κοιτάξετε τη πάρτη σας και μόνο! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, ευτυχώς χρωματίζει χαρωπά τη ψυχή σας, βρίσκετε τις ισορροπίες σας ξανά, μπαίνετε στο αεροπλανάκι και adios amigos!

Ιχθύες
Αν και Σάββατο σήμερα, είναι μια πολύ καλή ημέρα για να πάτε στον γιατρό! Κοιτάξτε την υγεία σας, γιατί έρχονται πράματα και θάματα και θα χρειαστείτε τις δυνάμεις σας! Ανοίγουν οι ουρανοί ένα πράγμα, με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, γεμίζουν και οι τσέπες σας με χρήμα από το πουθενά! Φτιαχτείτε, σουλουπωθείτε, κάντε τα beaute σας, γιατί επιβάλλεται να είστε όμορφοι και λαμπεροί! Εσείς που γυρεύετε για μια νέα εργασία, θα τη βρείτε! Το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ζητήσετε μια αύξηση, ή μια προαγωγή επίσης! Μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του και κυνηγήστε τα όνειρά σας! Τεμπελιά τέλος!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από janrye από το Pixabay