Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 04/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται οι πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη είναι πολύ μυστήριες για αρκετό κόσμο!
Από τη μια ο έρωτας επιμένει, θέλει να δώσει χρώμα στη ζωή μας, από την άλλη τα πρώτα βάσανα έσκασαν και πάλι μύτη για να θυμίσουν πως καλοκαιρινές διακοπές τέλος!

Ο Άρης ξύπνησε, πόσο πια να ερωτοτροπήσει με την Αφροδίτη, μη πω πως τη βαρέθηκε λιγουλάκι, εντάξει οι αγάπες και τα λουλούδια, αλλά ως συνήθως οι προτεραιότητες είναι εντελώς διαφορετικές! Το χρήμα λοιπόν, τα επαγγελματικά ζητήματα και οι ανθρώπινες σχέσεις, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, η σκούπα και το φαράσι είναι μπροστά μας, γιατί πάντα κάτι πρέπει να φύγει, για να έρθει κάτι άλλο!

Σήμερα ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα, θολώνει το τοπίο, τις σκέψεις μας, τη καρδιά μας και κάνουμε και λέμε πράγματα που θα μπορούσαμε κάποια άλλη στιγμή, να τα διαχειριστούμε πολύ καλύτερα, δίχως να πληγώσουμε κάποια ψυχή!

ωραία που ξεκίνησε η μέρα.. πω πω!

φιλάκια!


Κριός
Τα θέματα που σας απασχολούν τις μέρες αυτές είναι η δουλειά σας και η υγεία σας! Ο Ήλιος από τη Παρθένο είναι η αιτία, ας υποθέσουμε πως ρίχνει φως στις υποθέσεις σας και οτιδήποτε έχει προκύψει θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε άμεσα, με ψυχραιμία και δίχως εντάσεις. Κλείστε εκείνο το ραντεβού στο γιατρό, θεραπεύστε τον οργανισμό σας, γιατί αυτά που έρχονται σας θέλουν δυνατούς και γερούς! Ο Άρης βέβαια ρίχνει λάδι στη φωτιά και ότι και να σας γράφω, ένα τσακωμό θα τον ρίξετε και δυο μη σας πω..!

Ταύρος
Μυστήρια η μέρα σας, το σύμπαν σας κρύβει μια έκπληξη που μπορεί να σας κάνει ακόμα και να βάλετε τα κλάματα. Θα είναι από τα νεύρα σας; Κάποιος θα σας πληγώσει; Αλλιώς τα φανταζόσασταν και αλλιώς είναι; Πάντως όλα φτιάχνουν στη πορεία αρκεί να υπάρχει θέληση! Το ζητούμενο είναι η αλήθεια να ειπωθεί και όσο για τις συνέπειες, όποιος φταίει ας μπει τιμωρία! Από τη μια ο Άρης και από την άλλη ο Κρόνος, σας βάζουν σε μια διαδικασία τύπου να είστε ειλικρινείς και δίκαιοι και ας ενοχλούνται μερικοί..!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως σας έχουν τάξει λαγούς με πετραχήλια και είστε ξεσηκωμένοι για μια άλλη ζωή, πολύ διαφορετική! Αυτό σημαίνει πως αφήνετε τους ανθρώπους σας σύξυλους, ξαφνιάζετε την οικογένειά σας, φτιάχνετε βαλίτσα και δρόμο! Ο Ποσειδώνας σας βάζει τρικλοποδιές όλο τον μήνα, σας εξαπατά με τον πιο γλυκό τρόπο, οπότε καλά θα κάνετε να προσγειωθείτε στη Γη, να βάλετε κάτω τα υπερ και τα κατά και να λειτουργήσετε με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Το νου σας σήμερα, πού είναι το μυαλό σας;;;

Καρκίνος
Μέρα που θα μαλλιάσει η γλώσσα σας, έχετε τόσα θέματα να συζητήσετε με τους τριγύρω σας, που πραγματικά από τη μια βρίσκετε λύσεις και χαμογελάτε και από την άλλη σκάνε διάφορα περίεργα στα αυτιά σας και αγχώνεστε πολύ! Μπερδεμένο το τοπίο, καλύτερα να ακούσετε πρώτα το τι έχουν να σας πουν και μετά να βγάλετε τα συμπεράσματά σας! Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού, κάτι σας ανακοινώνουν με το έτσι θέλω και μια σύγχυση τη τραβάτε, όχι όμως από το πουθενά! Βάλτε φρένο στη φαντασία σας!

Λέων
Ο Ερμής και ο Άρης σας τα έχουν κάνει μαντάρα! Αλλιώς υπολογίζατε τα έξοδά σας, αλλιώς είναι στη πραγματικότητα και όπως φαίνεται ο μήνας δε βγαίνει και είναι ήδη πολύ νωρίς για τέτοιες διαπιστώσεις! Κάποιοι πλανήτες σας σπρώχνουν στο να κάνετε σπατάλες προκειμένου να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας και κάποιοι σας συμμαζεύουν! Σήμερα, έχει μουτράκια όμως, γιατί θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε οφειλές που είναι μεγάλος βραχνάς για εσάς. Τι είναι προτιμότερο η αλήθεια ή τα παράλογα σενάρια;;;

Παρθένος
Χρυσά μου ζόρικη η μέρα σας, αλλιώς φαντάζεστε διάφορα θέματα που σας απασχολούν και αλλιώς είναι στη πραγματικότητα! Ούτε το χρήμα σας πηγαίνει, ούτε ο έρωτας και να σας πω..;;; ούτε το τιμόνι! Κινηθείτε με άλλον τρόπο, είναι ότι πιο safe! Μπορεί να είναι συγκεκριμένοι οι στόχοι που έχετε βάλει, όμως για κάποιο λόγο μπερδεύεστε, περιπλέκετε τα θέματά σας και αντί να πάρετε το σωστό το μονοπάτι, επιλέγετε τον παράδρομο που καταλήξει σε αδιέξοδο! Αφήστε τις μεγάλες τις αποφάσεις για μια άλλη μέρα!

Ζυγός
Όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να φτιάξετε μια παράλληλη σχέση! Προκύπτει δεύτερο πρόσωπο, έχει ήδη εμφανιστεί από τα μέσα του καλοκαιριού, απλά σήμερα να περιμένετε να έχετε νέα και όχι μόνο! Προσπαθείτε να πείστε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο πως δεν είναι έτσι, πως ένα αθώο φλερτ δε μπορεί να χαλάσει κάτι, όμως ο έρωτας είναι ύπουλος και επιμένει γιατί πρέπει να εκδηλωθεί, να κάνει τον κύκλο του και ότι προκύψει! Σας βλέπω στα μπαρ και στα ξενύχτια, αλλά να ξέρετε το πρόβλημα παραμένει..!

Σκορπιός
Είναι από εκείνες τις ημέρες που αποζητάτε την αγάπη των φίλων σας και τη βοήθειά τους! Πολλές οι συζητήσεις που κάνετε, ξέρετε και δε ξέρετε τι θέλετε, έντονος ο συναισθηματικός σας ο κόσμος πολύ! Τη λύση την έχετε στο τσεπάκι, όμως ο Ποσειδώνας σας κάνει και φαντάζεστε δράκους, πως ένα μαγικό χέρι θα σας σώσει, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, οπότε οι κινήσεις οι δικές σας, θα δείξουν τη πορεία! Θέματα ερωτικά και οικονομικά σας απασχολούν, όμως δεν είναι καλή ημέρα για μεγάλες αποφάσεις!

Τοξότης
Λογικά σας έχουν αρπάξει από τα μούτρα, σας αναθέτουν συνεχώς νέες αρμοδιότητες και ευθύνες συγχρόνως και δε σας ρωτούν αν θέλετε, αν μπορείτε ή αν έχετε τον χρόνο για κάτι επιπλέον! Από χθες νιώθετε έναν απίστευτο εκνευρισμό, σκούζετε εν ολίγοις και σήμερα θα συνεχίσετε κανονικότατα! Οτιδήποτε έχετε κατά νου, να το πείτε με ωραίο και ευγενικό τρόπο, όμως καλύτερα να συζητήσετε αλήθειες και να βγει κάποιο πόρισμα, παρά να υποθέτετε πως όλα βαίνουν καλώς και ξαφνικά να εκτεθείτε από το πουθενά!

Αιγόκερως
Το σύμπαν σας στέλνει τις πιο μαγικές και όμορφες ενέργειες που κρύβει, όμως έχω την εντύπωση πως για κάποιο λόγο δε μπορείτε να τις διαχειριστείτε σωστά! Είστε πεισματάρηδες και εγωιστές και ενώ όλα μπορούν να γίνουν με τον τρόπο σας και διακριτικά, η συμπεριφορά σας είναι τέτοια που προκαλεί αντιδράσεις και παρατράγουδα! Οι συζητήσεις που κάνετε, δε χρειάζεται πάντα να συνοδεύονται από αγριοφωνάρες και εντάσεις.. Πείτε αυτά που θέλετε με όμορφο τρόπο! Ερωτικά μπερδέματα μυρίζομαι!

Υδροχόος
Τσακώνεστε για το χρήμα χρυσά μου, από χθες τουλάχιστον! Ότι και να σας πουν, ότι και να σας τάξουν, εσείς θα πρέπει να είστε βράχος και φυσικά να μη πιστέψετε! Προστατέψτε τη τσέπη σας, μη δανείσετε πουθενά και μην χαρίσετε σε κανέναν τίποτα! Ο Ποσειδώνας σας μπουρδουκλώνει, ενώ γνωρίζετε την αλήθεια, ελπίζετε πως τούτη τη φορά δε θα είναι έτσι! Μήπως να εξαφανιστείτε ένα πράμα;;; Προτιμήστε τη παρέα εκείνων που σας αγαπούν αληθινά, που θέλουν το καλό σας και απομακρυνθείτε από τους τοξικούς ανθρώπους!

Ιχθύες
Έχω την εντύπωση πως σήμερα δύσκολα θα σηκωθείτε από το κρεβάτι, μπορεί να σας έχει βρει το οτιδήποτε μέσα στη νύχτα! Η κούραση των ημερών σας βγαίνει και ρίχνει τους τόνους και τον δυναμισμό σας! Αφήστε το τιμόνι για κάποιον άλλον και μείνετε λιγάκι σπίτι σας. Δε χρειάζεται συνεχώς να γίνεστε χίλια κομμάτια! Ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα και αυτό σημαίνει πως φαντάζεστε δράκους, συνεπώς καλό είναι να αποφύγετε μερικές συζητήσεις, σοβαρές κυρίως! Οι εντάσεις έχουν γίνει μια καθημερινή ενοχλητική συνήθεια!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay