Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Ζώδια: Η Αφροδίτη στον Ζυγό, αποζητά.. μια περιπέτεια ακόμα! by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από τη μια το Φεγγάρι στους Ιχθύες, από την άλλη η Αφροδίτη και η άφιξή της στον Ζυγό, νιώθω
πολύ ζαλισμένη, πολύ συναισθηματικά φορτισμένη, έχω αγκαλιάσει το χάος από νωρίς το πρωί, ότι και να λέμε τώρα!
Η λογική χάθηκε, τη σκέπασε η αγάπη, ο έρωτας, το πάθος, η αλήθεια! Τη τσαλαπάτησαν για τα καλά, την αφάνισαν γιατί η καρδιά έχει δύναμη! Κυριεύει μυαλό και σώμα στο λεπτό και δε προλαβαίνει κανείς να κουνήσει βήμα! Μπουμ! Έγινε το κακό..


Από εδώ και πέρα και μέχρι και τη πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, τη βλέπουμε λίγο διαφορετικά τη δουλειά, έχει διατροφή, γυμναστική, κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής, προετοιμασία για εκείνο το ραντεβού, για εκείνη τη στιγμή, που ο καθένας από εμάς θα χρειαστεί να είναι εκθαμβωτικός! Έχει και shopping therapy, όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι, don’t worry! Έχει αγάπες και λουλούδια και πολύ φλερτ, κυρίως για τους Δίδυμους και τους Υδροχόους!
Βέβαια, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να μπαίνουν σφήνα στα σχέδια της Αφροδίτης, προς τα τέλη του μήνα και με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό ως κερασάκι στη τούρτα, θα πρέπει να προσέξουμε, όλα τα ζώδια, να μη χαλάσουμε σχέσεις που αξίζουν, έτσι από μια κακιά στιγμή.. επειδή υπάρχει ένταση και νευρικότητα! Ναι στις αλλαγές που φτιάχνουν ένα όμορφο μέλλον. Όχι στις αλλαγές που προκύπτουν από εγωισμούς και πείσματα!
Ο Δίας θα προσπαθήσει να σώσει τη κατάσταση, αλλά έχω την εντύπωση πως το ταρακούνημα πρόκειται να είναι μεγάλο.. Σίγουρα θα είναι πολύ καλύτερες οι επόμενες μέρες του Σεπτέμβρη και ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί.. τόσο απλά!

φιλάκια..!


Κριός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, φέρνει μπελάδες και σκοτούρες, σε θέματα καθημερινότητας και σχέσεων. Καλό είναι τις μέρες αυτές, να ξεχάσετε το αρχηγιλίκι, να κάνετε λίγο τους χαζούς και να ρίξετε άδεια για να πιάσετε γεμάτα! Δηλαδή, ας πέσει ο καθένας στο λάκκο που άνοιξε από μόνος του, εφόσον όμως εσείς έχετε προσφερθεί να βοηθήσετε! Σημαντικό πολύ να έχετε τη συνείδησή σας καθαρή! Let it flow που λέμε, πολλά θα φανούν και πολύ ξαφνικά! Σας φλερτάρουν αρκετές υπάρξεις, κρατήστε μικρό καλάθι, γιατί κάποιες κινήσεις ίσως να κρύβουν κάτι άλλο από πίσω! Επεισοδιακό το φινάλε του Σεπτέμβρη αφού αρκετοί παίρνετε την απόφαση ενός χωρισμού!

Ταύρος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας απογειώνει επαγγελματικά και το ενδεχόμενο μιας αύξησης είναι πολύ κοντά! Εργασία και χαρά, επιμένει το σύμπαν σε αυτό, μήνες τώρα, προφανώς έφτασε η εποχή, να συνεργαστείτε με εκείνα τα πρόσωπα, που θα φανεί η δουλειά σας, που θα θαυμάσουν το χαρακτήρα σας και τα χαρίσματά σας! Τις μέρες αυτές φροντίζετε το σώμα σας, την υγεία σας, την εμφάνισή σας, γιατί πάνω από όλα θέλετε να είστε όμορφοι, λαμπεροί και δυνατοί! Μπορεί φυσικά να πετύχετε και εκείνη τη διατροφούλα, έτσι για τα δυο με τρία κιλά μείον! Στο χέρι σας είναι..!

Δίδυμος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας μεταμορφώνει στα πιο ερωτικά πλασματάκια ever! Είτε υπάρχει σύντροφος, είτε όχι, τις επόμενες ημέρες, σας έρχεται η όρεξη για αγάπες και λουλούδια και πολύ φλερτ! Τα νυχτοπερπατήματα έχουν τη τιμητική τους επίσης, οπότε οι νέες γνωριμίες που θα προκύψουν είναι μπόλικες, όλο και κάποιος θα σας αρέσει περισσότερο! Θα σας κάνει αυτό το εγκεφαλικό το κλικ που αποζητάει το «είναι» σας κάθε φορά! Όσο πιο χαμογελαστοί είστε, αισιόδοξοι και φουλ στη θετική ενέργεια, να ξέρετε πως θα κερδίσετε τις εντυπώσεις, ίσως και έναν στόχο, στη δουλειά σας!

Καρκίνος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, έχω την εντύπωση πως θέλει να πετάξετε το «τσεμπέρι», να φορέσετε τα σέξι σας και να ασχοληθείτε με πιο hot καταστάσεις, κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας! Εντάξει να είναι καθαρό και φροντισμένο το σπιτάκι σας, όμως ας τις μέρες αυτές αφήστε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η κρεβατοκάμαρα και μετά όλα τα άλλα! Με πιάνετε τι σας λέω, έτσι;;; Προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, μην επιτρέψετε στη καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις της, να σας χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Όλα φτιάχνουν, στην ώρα τους και άμα χρειάζεται.. Ζεν…….!

Λέων
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας κάνει λίγο γατούλες, πολύ νιαούρισμα πέφτει τις μέρες αυτές! Αποφασίζετε να αγαπήσετε με όλο τον κόσμο, να κάνετε το καλό το παιδί για να ακούσετε εκείνα τα μπράβο που τόσο πολύ τα λατρεύετε! Οπότε αφιερώνετε αρκετό χρόνο στη προσωπική σας τη ζωή, στην οικογένειά σας, στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας καθημερινά. Βέβαια, πολύ ξαφνικά σας ξεσηκώνουν για ζαβολιές και αταξίες, που σημαίνει πως η επιθυμία για νυχτοπερπατήματα θα είναι έντονη πολύ και όσο για τους ελεύθερους της παρέας, πολλά τα τυχερά!

Παρθένος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, εμφανίζει τον φιλοχρήματο χαρακτήρα σας και ο σκοπός είναι ένας! Η καλύτερη συμφωνία, η μεγαλύτερη προσφορά, εκείνη η δουλειά που θα γεμίσει το πορτοφόλι σας με χρήμα! Αποφασισμένους και απόλυτους σας βρίσκω, να όμως που η Αφροδίτη τη κάνει τη ζαβολιά σας και η συντροφικότητα και το μέλλον της σχέσης σας, ή εκείνης που έρχεται, βρίσκονται σε ύψιστη προτεραιότητα, αφού τι να τα κάνετε τα μεγαλεία μονάχοι σας! Αρκετοί φτιάχνετε τη φτωχό καλυβίτσα σας, για να κουρνιάζετε τις κρύες μέρες του χειμώνα, αγκαλίτσα τούτη τη φορά!

Ζυγός
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας! Φορέστε μια μπλε χάντρα, για το κακό το μάτι! Αρκετοί ξεκινάτε γυμναστήριο, κόβετε τη μάσα και τις αηδίες και επανέρχεστε στα φυσιολογικά σας σε χρόνο ντε τε! Είναι ο αέρας του σύμπαντος τέτοιος. Τις μέρες αυτές αρκετοί γοητεύονται από τη παρουσία σας, σας φλερτάρουν έντονα και μπαίνετε στο ερωτικό το παιχνίδι θέλετε, δε θέλετε! Μπορεί ακόμα να εμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν και να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε καταστάσεις και γεγονότα πολύ ξεχασμένα! Όσο πιο χαλαρά το πάρετε το θέμα, άλλο τόσο θα σας προσπεράσει στο αθόρυβο, αλλά εσείς επιλέγετε το αν έχετε το χρόνο και τη διάθεση για περιπέτειες. Όπως και να έχει όμως με την Αφροδίτη να σας κρατά το χέρι, μυρίζομαι πολύ love story και ότι προκύψει..!

Σκορπιός
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, ξυπνά ένστικτα και διαθέσεις που σίγουρα θα σας μπλέξουν σε περιπέτειες, αφού όταν το σύμπαν θέλει, εσείς, όσο δυνατοί και αν είστε, σε τέτοια καμώματα δεν αντιστέκεστε με τίποτα! Αναστατώνεστε ερωτικά, κάποιο πρόσωπο εμφανίζεται, νέο ή παλιό, δεν έχει σημασία και το μόνο που αποζητάτε είναι στιγμές γεμάτες από έρωτα, πάθος και φιλιά! Ακόμα και εσείς που θέλετε να φρονιμέψετε και να σοβαρευτείτε, δε θα τα καταφέρετε γιατί η Αφροδίτη έχει τα κέφια της, θέλει να σας πειράξει, να σας αναστατώσει, απλά για να επιβεβαιώσει τις υποψίες της. Το νου σας, τίποτα άλλο δε σας λέω..!

Τοξότης
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, ρίχνει τους τόνους, δε χρειάζεται ούτε να βιάζεστε, ούτε να αγχώνεστε, ούτε να τρέχετε έτσι, επειδή τρέχουν και οι άλλοι! Μαζεύεστε στο σπιτάκι σας και αφιερώνετε πολύτιμο χρόνο στο σύντροφό σας και στους ανθρώπους σας! Φθινοπώριασε, η καλύτερη εποχή, για βόλτες με τα φιλαράκια, για εξόδους από εδώ και εκεί, οπότε και μονάχοι να είστε, όλο και κάποιος «γνωστός» θα σας φλερτάρει έντονα και δε ξέρετε ποτέ το φινάλε του Σεπτέμβρη. Μπορεί να σας βρει αγκαλίτσα με κάποιο πρόσωπο! Αποφύγετε τις ταμπέλες, τα μη και τα πρέπει! Go for it!

Αιγόκερως
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας απογειώνει επαγγελματικά! Καιρός για νέους στόχους, για φιλόδοξα όνειρα, για εκείνη την αύξηση που τόσο την αξίζετε! Αφήνετε λοιπόν στην άκρη τις αγάπες και τα λουλούδια, κατεβάζετε ρολά, έχετε δουλειά, πολύ δουλειά τις επόμενες ημέρες! Καλά θα κάνετε να είστε σεμνοί παρόλα αυτά, να αποφεύγετε τις εντάσεις και όσο ζόρικα και αν είναι τα πράγματα μερικές φορές στη δουλειά, δε πειράζει, η επόμενη μέρα θα είναι σαφώς καλύτερη! Να έχετε καλή συμπεριφορά, γιατί χρειάζεται και αυτό, για να πάρετε άριστα στο τέλος!

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, σας μαγεύει κανονικά, αγγίζει τη καρδιά σας, τη θερμαίνει και ξαφνικά νιώθετε τόση πολύ αγάπη μαζεμένη, έτοιμη να τη προσφέρετε σε εκείνους που αληθινά την αξίζουν! Το διάστημα που μας πέρασε, είχατε όλο τον χρόνο στη διάθεσή σας, για να εξετάσετε τους ανθρώπους σας, να μάθετε αλήθειες, για να κάνετε εκείνο το ξεκαθάρισμα. Από εδώ και πέρα, κάνετε τις επιλογές σας και εντυπωσιάζετε ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό! Μια ύπαρξη πολύ ξεχωριστή εμφανίζεται στη ζωή σας, σας αναστατώνει γλυκά και σας παρασέρνει σε καταστάσεις μαγικά όμορφες.. Θα αφήστε την Αφροδίτη να κάνει το έργο της, ή πάλι πόρτα θα της ρίξετε;;;

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού, γεμίζει τις τσέπες σας με χρήμα! Κάτι γίνεται από εδώ και εκεί και ξαφνικά όσοι γυρεύετε δουλειά, μπορεί και να τη βρείτε και να είναι πολύ καλά τα λεφτά και να πάρετε ανάσα μεγάλη! Έχετε μια φλόγα μέσα στη καρδιά και ξαφνικά φουντώνει και εκεί που μπορεί να είχατε ηρεμήσει για λίγο, να συμβεί εκείνο το τσαφ και ξανά μανά από την αρχή! Η Αφροδίτη σας βάζει πάλι σε περιπέτειες, αφού οι πειρασμοί πολλοί, νιώθετε και ωραία με τον εαυτό σας, έχετε όρεξη για περιπέτειες και μπόλικες τρέλες! Αν είναι να ζήσετε ένα καλοκαίρι ακόμα στα καπάκια.. τι να πω, σηκώνω τα χέρια ψηλά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Rondell Melling από το Pixabay