Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Ζώδια: Ο Σεπτέμβρης του Υδροχόου! by MagicF’Ariel..

01/09 – 30/09/2019
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το σκέφτηκα από εδώ, το σκέφτηκα από εκεί, κατέληξα στο αγαπημένο μου το ζώδιο!
Ο καθένας με τον πόνο του, για αυτό θα κάνω αυτό που με ευχαριστεί, έτσι επειδή έχω και εγώ τις αδυναμίες μου και χρόνο λιγοστό για αυτές!

Θα εστιάσω στους Υδροχόους το τρίμηνο αυτό, γιατί έχω μεγάλη περιέργεια κατά πόσο εσείς εκεί έξω σκοπεύετε να ανοίξετε τα φτερά σας, να πετάξετε εκεί ψηλά και πραγματικά θέλω να δω μέχρι πού θα φτάσετε τούτη τη φορά! Πάντως μετά από πολλά χρόνια, 5 για να είμαι ακριβής, επιτέλους χαμογελάτε ξανά και κάνετε βουτιά στην αισιοδοξία και λίγα λέω!

Ας πάω λίγο πίσω και θα φτάσω και στο σήμερα! Το φετινό το καλοκαίρι από το Μάιο και μετά δώσατε ένα τρελό ρεσιτάλ, κάνατε εκείνο το come back, είτε αφορά τα επαγγελματικά σας, είτε τα ερωτικά σας! Βρήκατε ως δια μαγείας την όρεξη να παίξετε μπάλα, να εμφανιστείτε στα γνωστά, να γίνετε ανταγωνιστικοί επίσης και να δείξετε σε όλους πως τη τελευταία κουβέντα δεν την έχετε πει ακόμα!
Οι ευκαιρίες πραγματικά έπεσαν βροχή, είστε και απρόβλεπτοι χαρακτήρες, μια ταραχή τη φέρατε και εσείς με το χαμόγελο στα χείλη! Άνοιξε το πράσινο το φως στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα ερωτικά σας! Με το παρελθόν έχετε ένα θέμα, δε το ξεπερνάτε με τίποτα, δε σας αφήνει κιόλας να το ξεπεράσετε, γιατί όταν υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί, κάποια στιγμή πρέπει να κλείσουν και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Πριν επιλέξετε το τι και το πώς, το σύμπαν φρόντισε να σας δείξει τα σημάδια του. Σας το κάνει πολύ εύκολο, άσχετα αν εσείς αντιστέκεστε, σε αυτό.. Δε κρύβονται πάντα παγίδες από πίσω, όταν τόσα χρόνια έχετε δεινοπαθήσει για εκείνες τις λιγοστές χαρές! Το θέμα είναι και πάλι.. Θα ακολουθήσετε τη καρδιά σας ή το πορτοφόλι σας;;;

Και φτάσαμε Σεπτέμβρη.. νέκρα στο τοπίο.. ησυχία, μια γαλήνη που κρύβει από πίσω τόσο μυστήριο, τόση αγωνία, τι είναι αυτό που θα σκάσει από στιγμή σε στιγμή;;; Λοιπόν χρυσά μου μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη ασχολείστε με το χρήμα! Το δίνετε από εδώ, το παίρνετε από εκεί, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα! Είναι οι πλανήτες τέτοιοι, που δεν υπάρχει περίπτωση να μην τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, ή να μην επενδύσετε σε κάτι!
Το θέμα είναι πως από τη μια σας ζητούν τα απίστευτα, από την άλλη τους τα προσφέρετε και από την παρά άλλη ακούτε και κουβέντες! Ψυχραιμία, τάξη και ασφάλεια, για να μπουν όλα στη θέση τους και μετά εξηγείτε το όνειρο σε μερικούς! Προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, μπορεί να χρειαστεί να πουλήσετε κάτι, ένα ακίνητο, γιατί τα όνειρα πολλές φορές κοστίζουν! Θα γίνει το δικό σας ο κόσμος να χαλάσει! Τι ψυχή έχει ένα οικοπεδάκι;;;
Αγαπητά μου πλασματάκια, λίγη προσοχή εδώ πέρα, για πατήστε φρένο και για μη βάζετε το χέρι και τόσο μέσα στη δική σας τη τσέπη, όταν πρέπει και άλλοι να προσφέρουν.. Βιάζεστε και δε πρέπει, γιατί ο Ποσειδώνας είναι τέτοιος, που μπορεί να σας τάξουν διάφορα και μετά να σας τα ξε-τάξουν! Τραγικό δε βρίσκετε; Δίκαια πράγματα και με σύνεση.. εκτός αν υπάρχει η χήνα με το χρυσό το αυγό, τότε κάνω πίσω.. χαχα!


Το Φεγγάρι στους Ιχθύες στις 14/09 σας αγχώνει πολύ για οικονομικά ζητήματα και τέτοιες συμπεριφορές. Προνοήστε.. προλαβαίνετε!

Και δε σας φτάνουν τα βάσανα αυτά, έχετε και τα ερωτικά σας, που μετά από πολλά χρόνια ανθίζουν, βλέπετε και εσείς εκείνες τις ροζ τις πεταλουδίτσες και νιώθετε μια χαρά! Ένα νόμισμα έχει πάντα δυο όψεις, οπότε ή τρελά ερωτευμένοι είστε και το ζείτε και όλα μια χαρά, ή δε το ζείτε γιατί προσπαθείτε να επιλέξετε το σωστό το πρόσωπο, ή χωρισμένοι, ξεσκασμένοι, ελεύθεροι και ωραίοι! Και το κερασάκι στη τούρτα εκείνο το παρελθόν, που μόλις σας βρήκε διαθέσιμους, κάνει κατά περιόδους τις εμφανίσεις του, όπως συμβαίνει και τούτες τις ημέρες ένα πράμα. Χαοτικό το βρίσκω το σενάριο σε κάθε περίπτωση και πόσο σας ταιριάζει.. πωπω! Καλέ μήπως το δικό σας το νόμισμα έχει τρεις όψεις;;;;

Μόλις λοιπόν εμφανιστούν, η Θεά Αφροδίτη στους Ζυγούς, ο Ερμής και ο Ήλιος επτά μέρες αργότερα, να ξέρετε θα λάμψετε ολόκληροι, από θετική ενέργεια, αισιοδοξία και ερωτισμό! Από τις 15/09 και μετά, ετοιμαστείτε να φτιάξετε βαλιτσούλα, γιατί το σύμπαν σας στέλνει σε ταξίδια αναψυχής; Επαγγελματικά; Μαγικά το σύμπαν σας στρώνει κόκκινο χαλί, γεμάτο από ροδοπέταλα, για να πάτε όπου σας αρέσει, όπου σας χρειάζονται, οπουδήποτε νιώθετε ευτυχισμένοι!

Η Αφροδίτη σας κάνει πολύ αγαπησιάρηδες και ευαίσθητους και εκπλήσσομαι φυσικά γιατί και να νιώθετε έτσι, σπάνια το δείχνετε, τουλάχιστον τόσο έντονα! Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως πάλι θα παλέψετε με θηρία από το παρελθόν, με υπάρξεις που έχετε ξεπεράσει και που δεν έχετε ξεπεράσει επίσης. Το πρώτο είναι εύκολο, το δεύτερο όμως όχι και τόσο. Το σύμπαν επιμένει, πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας. Όσο και αν το αποφεύγετε, δε ξεφεύγετε από αυτό.. πορτούλες και παραθυράκια μήπως έφτασαν στο τέλος τους;;; λέω για τους άτακτους της παρέας..

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό, στα τέλη του Σεπτέμβρη, επιδρά με απίστευτη θετική ενέργεια επάνω σας και αρκετά από τα θέματα που είχατε λύνονται ως δια μαγείας! Αλλάζετε σελίδα στη ζωή, καιρός να πετύχετε νέους στόχους! Ακόμα πιο δύσκολους! Έτσι επειδή μπορείτε..

Να το πάω και λίγο αλλιώς;;;

Αύριο 09/09/2019 σας το έγραψα έτσι για να δείτε τα νούμερα, μπας και σας αποκαλύψουν κάποιο μυστικό! Πάντως μυστήρια μέρα για εσάς, ακούτε τη καρδιά σας;;; σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας; αγαπάτε πολύ και έχετε σκοπό να το παραδεχτείτε και να το αποκαλύψετε; Πάντως σας συμβαίνει κάτι πολύ παράξενο συναισθηματικά που μπορεί να έχει να κάνει με το οτιδήποτε! Και να αφήσετε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό, φυσικά!

Το νου σας από τις 10/09 μέχρι και τις 21/09 για οικονομικά ζητήματα! Να είστε πονηροί και καχύποπτοι πολύ, γιατί ο κόσμος δεν είναι και τόσο καλός όσο φαίνεται. Φτιάξτε μυστικά, δε χρειάζονται να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια για τις κινήσεις σας. Αφήστε τους στο σκοτάδι, έτσι θα καταλάβετε τις προθέσεις αρκετών.

Από τις 15/09 – 20/09 να ξέρετε πως είναι οι καλύτερες ημέρες για να αγαπήσετε με τους ανθρώπους σας και να λύσετε κάθε παρεξήγηση! Δίχως όμως να κρύβεται κάποιο συμφέρον από πίσω, είτε από πλευράς σας, είτε από πλευράς τους. Γιατί λίγο πολύ όλο και κάποιο αλισβερίσι υπάρχει που μπορεί να σας χαλάσει το κέφι κατά πολύ! Αναφέρομαι λοιπόν στις αγνές τις σχέσεις. Εκείνες που λίγοι γνωρίζουν..

Από τις 23/09 – 30/09 να περιμένετε να ταξιδέψετε κάπου μακριά! Ετοιμάζεστε τουλάχιστον, αγωνιάτε για εκείνο το αντίο! Φύγετε πριν προλάβουν κάποιοι να σας μαυρίσουν τη ψυχή με τις κόνξες τους. Πολλοί σας στηρίζουν και πάρα πολλοί σας ζηλεύουν, παίξτε μπάλα εσείς σωστά και όλα θα πάνε μια χαρά..!!! Ότι προστάζει η καρδιά είναι και το καλύτερο!

φιλάκια..

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Harmony Lawrence από το Pixabay