Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 27/09/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφτασε Παρασκευή, η λατρεμένη μέρα των Ταύρων κυρίως
και να σκεφτώ και όλου του κόσμου;;;

Το σύμπαν μας άφησε τις εκπλήξεις του για το τέλος, τις μέρες αυτές συμβαίνουν τα απίστευτα και θα συμβούν επίσης και κανένας δε φαντάζεται τι εννοώ, ούτε εγώ η ίδια.. χαχα!



Αυτός ο Πλούτωνας, πραγματικά είναι ένας σκοτεινός πλανήτης, κάθε φορά φέρνει φουρτούνες μεγάλες και μετά λάδι η θάλασσα! Απαιτεί, προστάζει, αλλαγές μεγάλες και τρανές και τις πραγματοποιεί με κάθε τρόπο! Αυτό που πρέπει να γίνει θα γίνει, είτε μας αρέσει, είτε όχι!

Και φτάνουμε σε ένα θέμα πολύ μυστήριο!
Αγαπάς και αγαπάς και δίνεις όλο σου το είναι, προσφέρεσαι ουσιαστικά σε ένα πρόσωπο και ή που το λαμβάνεις αυτό πάλι πίσω και προκύπτει το μαγικό αμοιβαίο, ή παίρνεις το καπέλο σου και φεύγεις.. στο αθόρυβο παρακαλώ πολύ! Φτάνει η στιγμή όχι εκείνη που σου λένε οι φίλοι σου, οι δικοί σου οι άνθρωποι που σε βλέπουν να υποφέρεις καθημερινά, αλλά η στιγμή που η ψυχή σου εγκαταλείπει.. Φτάνει πάτο! Στο μηδέν! Εκείνη η στιγμή, που πόνος άλλος δεν υπάρχει..

Και ο Πλούτωνας απλά δείχνει την έξοδο.. Exit here!

φιλάκια..!


Κριός
Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, βγαίνουν στην επιφάνεια θέματα που καιρό σας βασανίζουν το μυαλό και τη ψυχή! Το φινάλε του Σεπτέμβρη, είναι άκρως επεισοδιακό, απαιτεί ειλικρίνεια και ένα καλό ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σας! Το νου σας στο τι λέτε, πώς το λέτε γιατί συνέπειες υπάρχουν σε κάθε περίπτωση! Ονειρευτείτε πώς θέλετε να είναι το μέλλον σας και κινηθείτε αναλόγως! Κανένας δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα!

Ταύρος
Είναι οι μέρες τέτοιες, που ο γιατρός γίνεται ο καλύτερός σας φίλος! Διάφορα θεματάκια υγείας έχουν προκύψει και πρέπει να τα αντιμετωπίσετε άμεσα, για να μη βασανίζεστε στη πορεία! Η ειλικρίνειά σας τσακίζει κόκαλα, συνεπώς προσπαθήστε να πείτε «τα κάλαντα» με τον πιο ευγενικό τρόπο. Το αποτέλεσμα πάλι το ίδιο θα είναι! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα, για να βελτιώσετε τη σχέση σας, με άτομα που αγαπάτε και νοιάζεστε πολύ!

Δίδυμος
Από χθες σκούζετε για θέματα οικονομικά, τα έχετε βάλει με τους συνεργάτες σας, λέτε αλήθειες που πονούν, κάποιος κάτι σας έταξε και δε το βλέπετε να συμβαίνει και πλέον δε το αφήνετε να περάσει έτσι! Σήμερα όμως είναι μια καλή ημέρα, για να εξηγήσετε με όμορφο τρόπο το τι σας έχει βρει και στο πόσο υπολογίζετε σε χρήματα που ουσιαστικά τα αξίζετε και σας ανήκουν! Αποφύγετε να ζητήσετε δανεικά, κάντε κουμάντο με ότι έχετε! Ψυχραιμία!

Καρκίνος
Παίζει να έχετε τάσεις φυγής τις μέρες αυτές, είναι αστρολογικό το θέμα, σα να βάλλεστε από παντού! Είστε υπερβολικοί, κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ξεσπάτε σε ανθρώπους που ίσως και να μη φταίνε κατά βάθος! Αλλού είναι το πρόβλημα! Προκειμένου λοιπόν να ηρεμήσετε και να φτιάξετε το κλίμα, μια καλή ιδέα είναι να κάνετε ένα σουαρέ και να εντυπωσιάσετε με τις λιχουδιές σας, ακόμα και τον ίδιο σας τον σύντροφο! Πάρτε το αλλιώς!

Λέων
Από τη μια είστε μπόσικοι πολύ, δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, από την άλλη ξεχνάτε τα μίνι εκρηκτικά επεισόδια που φτιάχνετε και είστε μέσα στις γλύκες και στα χαμόγελα! Του λωλού ένα πράγμα! Μην είστε απόλυτοι και μη κάνετε τους ξερόλες, γιατί ο καθένας έχει το ψυχικό του τον κόσμο και τα βιώματά του! Σήμερα αποφύγετε να βάλετε το χέρι στη τσέπη, μπορεί να σας εξαπατήσουν και ποιος σας ακούει μετά! Ας σας πιάσουν οι τσιγκουνιές σας!

Παρθένος
Έχετε πάθει μια ψύχωση με τα λεφτουδάκια σας τις μέρες αυτές και συνεχώς ψάχνεστε στο τι έγινε, πώς έγινε, γιατί εκείνο, γιατί το άλλο και γίνεστε ιδιαίτερα ενοχλητικοί στους δικούς σας τους ανθρώπους! Κάντε την έρευνα μονάχοι σας και μη ρίχνετε ευθύνες όταν οι ίδιοι κάνετε τις επιλογές σας! Όσο πιο μοναχικά επεξεργαστείτε τις απορίες σας και τα δεδομένα, τόσο το καλύτερο! Σήμερα φροντίστε να αγαπήσετε με τον κόσμο, όπως και να έχει!

Ζυγός
Προσπαθείτε με κάθε τρόπο να επιβληθείτε στους ανθρώπους σας, πως ή θα γίνει το δικό σας, ή ο κακός ο χαμός, ίσως και δίχως νόημα! Χάνετε το χρόνο σας, με άτομα που δεν υπάρχει περίπτωση να σας κατανοήσουν, ίσως να υπάρχει ένα χάσμα τρελό και αλλοπαρμένο μεταξύ σας, οπότε τσάμπα ο κόπος! Αποδεχτείτε τους άλλους με τα ελαττώματά τους! Βρείτε τους κάπου στη μέση! Δώστε τους τον ρόλο που τους αξίζει. Μη πιέζετε καταστάσεις!

Σκορπιός
Φαντάζομαι πως έχετε τσακωθεί με όλο τον κόσμο τις μέρες αυτές, ακόμα και με τον ίδιο σας τον εαυτό! Μάχιμο το πεδίο, λόγια από εδώ, λόγια από εκεί, πέφτουν και τα φαρμάκια βροχή, αγωνιώ για το αποτέλεσμα, ποιος θα είναι ο νικητής; Εσείς ή οι άλλοι;;; Βάλτε φρένο στη φαντασία σας, καλπάζει στα πιο σκοτεινά τα μέρη και αγκαλιάστε εκείνους που σας αγαπούν! Είναι μαγικό το συναίσθημα..

Τοξότης
Αρκετοί βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα! Είναι η περίοδος τέτοια, που όλο και κάπου συμμετέχετε, όλο και κάτι οργανώνετε, οπότε τρέχετε και δε φτάνετε και βρίσκετε εμπόδια από άτομα που δε το περιμένετε! Είναι οι εκπλήξεις των ημερών. Το νου σας στο πώς συμπεριφέρεστε, το τι λέτε και σε ποιον γιατί εσείς μπορεί να ξεχάσετε αργότερα αλλά εκείνοι όχι! Σήμερα απομονωθείτε από την ομάδα και τρέξτε για πάρτη σας!

Αιγόκερως
Είναι οι μέρες τέτοιες, που τα μαντάτα τρέχουν, είναι συγκλονιστικά, μπορεί και στενάχωρα, ίσως να τα μοιράζετε και εσείς οι ίδιοι, στους ανθρώπους σας! Να είστε διακριτικοί, σεμνοί και λιγόλογοι για να βγείτε κερδισμένοι από όλες τις απόψεις! Μια ευκαιρία, σας περιτριγυρίζει, κάποιος θέλει να σας κάνει μια πρόταση επαγγελματική, μπορεί να είναι και λίγο μαγική, πάντως το χαμόγελο θα σκάσει στα χειλάκια σας! Όποιος ρισκάρει, παίζει μπάλα διαφορετικά!

Υδροχόος
Είναι μια περίοδος που τα θέλετε όλα δικά σας, ο εγωισμός σας στα κόκκινα, απαιτείτε περισσότερα από όσα πραγματικά αντέχετε και το σύμπαν δίνει τις απαντήσεις του και δε σας αρέσουν καθόλου! Μην απογοητεύεστε και μη σας παίρνει από κάτω. Όλα θα γίνουν, την ώρα που πρέπει, πάλι με τον τρόπο τον δικό σας, αλλά σιγά-σιγά! Τακτοποιήστε τις οφειλές σας, οργανωθείτε γενικότερα, πάρτε μια βαθιά ανάσα από το όνειρο.. Ξεκουραστείτε!

Ιχθύες
Έχω την εντύπωση πως κάποιος σας λυπήθηκε και ξαφνικά γεμίζουν οι τσέπες σας με χρήμα! Λεφτά πιάνουν τα χέρια σας, είναι και τέλη του μήνα, ποιος τη χάρη σας! Τα νέα τρέχουν και μια μαγική νεράιδα, σας φέρνει ραβασάκι, έκπληξη! Όχι δε θα πληρώσετε κάτι, αλλά θα λάβετε ένα δώρο από το πουθενά! Έρχονται απαντήσεις, σε όσους γυρεύουν μια νέα δουλειά, υπάρχει ενδιαφέρον και το μέλλον όπως φαίνεται είναι λαμπερό!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay